Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοιτάξτε, εγώ κορίτσια σε όλη την εγκυμοσύνη νύχια δεν έβαψα, μαλλιά που είμαι και ξανθιά τα έκανα ανταύγειες στον 6ο μήνα και πριν γεννησω (εκεί να δείτε χαλι...), έβαλα φυτικό ρόλον για αποσμητικό αλλά σχετικά ζεστό μπάνιο έκανα, όχι καυτό και όχι συνέχεια. Μπορεί να ακουστώ υπερβολική όμως επειδή είχα και ένα ιστορικό αποβολών ήθελα να αποφύγω όσο πιο πολλά γινόταν. Για βαφή μου είχε πει και ο γιατρός όχι. Επίσης ο εμβρυολογος μου είχε πει να αποφεύγω επεξεργασμενα τρόφιμα και καφέ όχι ντεκαφεινε, καλύτερα 1 και κανονικό. Εγώ έπινα ελληνικό και συνήθως μόνο 1. Να παίρνετε οπωσδήποτε φυλλικό και εγώ έπαιρνα και τις neurobion. Προσοχή στο αν έχετε έλλειψη βιταμίνης D και πάντα έλεγχος στο θυρεοειδη για προσαρμογή της δοσης. 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Alekk είπε:

Να σου ζησει η μπεμπουλα σου! Το μεγαλο σου ειναι αγορακι; Δε θυμαμαι, να σου ζησουν και τα δυο! Καλοτυχα παντα! 

Τελεια κιλα η μικρη για vbac, οτι πρεπει. Καταλαβαινεις πως ως υποψηφια για vbac αναμενω με ιδιαιτερο ενδιαφερον λεπτομερειες με την πρωτη ευκαιρια! 

Αχ μακαρι να τα καταφερω κι εγω... Φοβαμαι οτι ο μικρος θα βγει κανα 4κιλο σαν τον αδερφο του και παλι θα παω για καισαρικη... 

Καλοτυχο και υγιες παντα κοπελα μου!

Με βεντούζα τη βγάλαμε! έχω ακούσει και για μεγάλα μωρά να γεννιούνται εύκολα!

e97556d272.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

4 ώρες πρίν, arous είπε:

Καλημέρα! Γέννησα στις 4 το πρωί ένα κοριτσάκι 2680 και 49 εκατοστά. Μου φαίνεται απίστευτο που κατάφερα να μη κάνω καισαρική αυτή τη φορά! Συνολικά ήταν πολύ ωραία εμπειρία, σε αντίθεση με την πρώτη μου γεννά, ήταν μια γεννα με σεβασμό. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε. Θα σας πω λεπτομέρειες σύντομα!

Να σου ζήσει!!συγκινήθηκα τώρα ... Ξεκίνησαν κ τα μωράκια του Οκτωβριου. Τελεία κορίτσι μου,χαίρομαι που όλα πήγαν καλά

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 ώρα πρίν, arous είπε:

Με βεντούζα τη βγάλαμε! έχω ακούσει και για μεγάλα μωρά να γεννιούνται εύκολα!

Μακαρι!!!

Κοριτσια καλο μήνα δεν ειπαμε! Μπηκε φουριοζος ο Οκτωβρης με τη μπεμπα της @arous. Με το καλο να κρατησουμε ολες τα μωρακια μας αγκαλια και να τελειωσουν τα αγχη μας (και να αρχισουν καινουρια δλδ). Καλο μήνα λοιπον!

@stella92 τι εγινε τελικα; Εισαι καλυτερα ή ενταθηκαν οι συσπασεις;

Οντως, καλο μηνα κιολας!!! Μας εκανε σεφτε η μπεμπα της arous!!! Οποια μπορεί ας ενημερωσει το πινακακι, διαφορετικά θα το κάνω εγώ το βράδυ!!! 

Εγω εχω ραντεβού το μεσημέρι και εχω πολυ αγχος γτ θα με κοιταξει και κολπικα!!! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.. Καλό μήνα να έχουμε.. Λίγο μας έμεινε.. Εγώ πριν λίγο γύρισα από γιατρό όλα καλά περάσαμε και το δύσκολο κομμάτι μπήκα στον μήνα μου.. Η μικρή ήταν στο περίπου 2900.. Με έβαλαν και στο μηχάνημα κ εκεί μια χαρά δεν είχα συσπάσεις ευτυχώς γτ ένα άγχος το είχα μην μου πουν έχεις συσπάσεις μείνει πάλι μέσα δεν θα το αντεχα.. Τώρα μου είπε να πάω πάλι την Παρασκευή.. Η μικρή κιόλας ξανά γύρισε με το κεφάλι αλλά μου είπε ότι δεν είναι ακόμα σφηνωμένο.. Και στο καρδιολόγο όλα καλά κ εκεί.. 

@anemoni1989 κορίτσι μου όλα καλά θα είναι να μας πεις εντυπώσεις για αυτή την εξέταση..

@Μάντη Μάντη μου έφτασε ο καιρός πως νιώθεις? 

• Μου αρέσει 2

@arous τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!! Μπήκε πολύ ωραία ο μήνας να σου ζήσει η μπέμπα σου και να είναι καλό τύχη στην ζωή της!!!

Καλό μήνα κορίτσια μου εγώ σήμερα έχω επέτειο γάμου και έκανα ένα γενικό γιατί έχω τραπέζι νομίζω πήρε ένα ζόρισμα η μπέμπα μπας και βγει!!! Σήμερα το απόγευμα θα έρθει και ο παπάς να μου κάνει αγιασμό για το καλό πριν έρθει το παιδί.. Συσπάσεις έχω αρκετές σήμερα!!! Σε λίγο καιρό θα έχουμε όλες τα μωράκια μας αγκαλίτσα!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Marimarv είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.. Καλό μήνα να έχουμε.. Λίγο μας έμεινε.. Εγώ πριν λίγο γύρισα από γιατρό όλα καλά περάσαμε και το δύσκολο κομμάτι μπήκα στον μήνα μου.. Η μικρή ήταν στο περίπου 2900.. Με έβαλαν και στο μηχάνημα κ εκεί μια χαρά δεν είχα συσπάσεις ευτυχώς γτ ένα άγχος το είχα μην μου πουν έχεις συσπάσεις μείνει πάλι μέσα δεν θα το αντεχα.. Τώρα μου είπε να πάω πάλι την Παρασκευή.. Η μικρή κιόλας ξανά γύρισε με το κεφάλι αλλά μου είπε ότι δεν είναι ακόμα σφηνωμένο.. Και στο καρδιολόγο όλα καλά κ εκεί.. 

@anemoni1989 κορίτσι μου όλα καλά θα είναι να μας πεις εντυπώσεις για αυτή την εξέταση..

Αρα ασε το αγχος πίσω στα κιλα ειναι τελειο στο μηνα σου εισαι οποτε χαλαρωσε τωρα.... νοιώθω περίεργα να πω την αλήθεια απο τη μια θελω να γεννησω με το καλο κ απο την αλλη ξυπνησα με κλαματα το πρωι... νιώθω οτι θα αδειάσει αποτομα η κοιλια μ... και σκεφτόμουν οτι 8:30 ακομα ο μπεμπης μ κοιμάται και θα μου τον ξυπνήσουν... ασε τρελααα προσπαθω να μην το σκέφτομαι...

πρίν από 3 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

@arous τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!! Μπήκε πολύ ωραία ο μήνας να σου ζήσει η μπέμπα σου και να είναι καλό τύχη στην ζωή της!!!

Καλό μήνα κορίτσια μου εγώ σήμερα έχω επέτειο γάμου και έκανα ένα γενικό γιατί έχω τραπέζι νομίζω πήρε ένα ζόρισμα η μπέμπα μπας και βγει!!! Σήμερα το απόγευμα θα έρθει και ο παπάς να μου κάνει αγιασμό για το καλό πριν έρθει το παιδί.. Συσπάσεις έχω αρκετές σήμερα!!! Σε λίγο καιρό θα έχουμε όλες τα μωράκια μας αγκαλίτσα!!! 

Χρονια σας πολλα!! Και που ξερεις ισως κανει τη μεγαλη εξοδο σημερα!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Αρα ασε το αγχος πίσω στα κιλα ειναι τελειο στο μηνα σου εισαι οποτε χαλαρωσε τωρα.... νοιώθω περίεργα να πω την αλήθεια απο τη μια θελω να γεννησω με το καλο κ απο την αλλη ξυπνησα με κλαματα το πρωι... νιώθω οτι θα αδειάσει αποτομα η κοιλια μ... και σκεφτόμουν οτι 8:30 ακομα ο μπεμπης μ κοιμάται και θα μου τον ξυπνήσουν... ασε τρελααα προσπαθω να μην το σκέφτομαι...

Ευχαριστούμε πολύ κοριτσάκι μου!!! Τέλεια θα είναι αλλά πρέπει πριν της 12 το βράδυ.. Χα χα χα χα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Ναι το πολύ άγχος πέρασε αλλά μέχρι να γεννήσω όπως όλες μας τα αγχοι είναι ακόμα εδώ χάχα.. Αυτό σκεφτόμουν κ εγώ χθες το βράδυ που όπως κ εσύ δεν κοιμήθηκες έτσι κ εγώ.. Ένιωθα την μικρή να κουνιέται και λέω τωρα  δεν θα τα νιώθω αυτά κ θα μου φανεί περίεργο... Κορίτσι μου να μην σκέφτεσαι ότι θα τον ξυπνήσεις αλλά ότι σε 2 μερούλες να τον έχεις στην αγκαλιά σου.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Μάντη είπε:

Βρε να μη ν έχεις άγχος.. Θα κρατήσεις το μωρό στην αγκαλιά σου σε 2 μερουλες.. Αυτό είναι καταπληκτικό.. Κ εγώ περιμένω πως κ πως. Ασε η νύχτα ειναι μαρτύριο γτ πονάει η κοιλιά όταν γυρίσω πλευρα,μουδιαζουν τα  χέρια μου,άστα να πάνε.. Κ αναγουλες κ εμετους,όποτε δες θετικά ότι εσένα έφτασε η ώρα σε σχέση με μας που δεν ξέρουμε ακόμα..

πρίν από 55 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Οντως, καλο μηνα κιολας!!! Μας εκανε σεφτε η μπεμπα της arous!!! Οποια μπορεί ας ενημερωσει το πινακακι, διαφορετικά θα το κάνω εγώ το βράδυ!!! 

Εγω εχω ραντεβού το μεσημέρι και εχω πολυ αγχος γτ θα με κοιταξει και κολπικα!!! 

Καλο μήνα κορίτσια! Τιποτα δεν είναι ,μη φοβάσαι!!! Άντε να μας πεις Νέα. Έγω έχω τέταρτη ραντεβού. 

πρίν από 10 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Ευχαριστούμε πολύ κοριτσάκι μου!!! Τέλεια θα είναι αλλά πρέπει πριν της 12 το βράδυ.. Χα χα χα χα 

Χρόνια πολλά!! Άντε να βγει κ η μπέμπα να την έχετε αγκαλιά!εμείς μαζί πάμε.. Εμένα μου είπαν ότι μάλλον θα πάω όλο τον μήνα.. Μέχρι 12.10 Που Έχω πητ. Αλλα να σου πω θα ήθελα να γεννησω τελος της εβδ Που θα είμαι 39. 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 54 λεπτά , Marimarv είπε:

μπράβο κορίτσι μου! πολύ χάρηκα που άκουσες ευχάριστα νέα!κοντά 3 κιλά!! μια χαρά η μπουμπού σου!!κοντεύει η Παρασκευή!! εμένα θα με δει την άλλη Δευτέρα! 

κγω τα βράδια νιώθω δυσφορια..και σκεφτόμαι ότι είμαι η πιο μικρή σε εβδομάδα από σας κορίτσια, άρα εσείς θα έχετε μεγαλύτερη δυσφορία από μένα! Επίσης δυσκολεύομαι και στην  αναπνοή και αν φάω λιγακι παραπάνω νιώθω ότι έχω κατεβάσει ολόκληρη γουρουνοπουλα!

Καλό μήνα σε όλες κίολας! @Μαρθα Κ χρόνια σας πολλά! κ μεις Οκτώβριο έχουμε επέτειο γάμου, αλλά στις 18! λες να αντέξει το νινι μέχρι τότε;;

@Μάντη μου μην έχεις άγχος!! σίγουρα θα ανυπομονεί να σε γνώρισει!θα κάνει νανι στην αγκαλίτσα σου χιχιχι

@anemoni1989 τπτ δεν είναι η κολπική εξέταση! για λίγο μια μικρή ενόχληση και τέλος! να μας πεις όταν γυρίσεις!

• Μου αρέσει 1

Yhozp2.pngKUDQ.png

@bella32 ναι κορίτσι μου ευτυχώς μας τα είπαν όλα καλά γτ είχα άγχος το πρωί... Χθες κοιμήθηκα 4 από δυσφορία πολύ δύσκολο βράδυ.. Η καρδιολόγος σήμερα  με ρώτησε κιόλας αν νιώθω δυσφορία κτλ και μου έκανε κ υπέρηχο στην καρδιά γτ μου είπε πολλές φορές στην εγκυμοσύνη μαζεύεται υγρό γυρ από την καρδιά.. Αλλά κ εκεί όλα καλά οπότε δεν είναι κάτι.. 

Καλό μήνα ! Και τι ποδαρικό ! @arous να σου ζήσει η μπεμπουλα να είναι γερή και ευτυχισμένη !

Κοριτσια θα αρχίσει σιγά σιγά να αλλάζει το πινακακι μας, θα φεύγουν οι ΠΗΤ !!!

@Μαρθα Κ να ζήσετε ! Ωραία θα ήταν γενέθλια και επέτειο μαζί , αλλά ότι θέλει το μπεμπακι !

Εμας κορίτσια άρχισαν τα ξενύχτια , κάτι με το έντερο τον ζορίζει και ρίχνει κανένα 2ωρο κλάμα ! Όλη την άλλη μέρα είναι πολύ συνεργάσιμος ! Αλλά το βράδυ μου έρχεται να κλαίω και εγώ , γιατί δε μπορώ να κάνω τίποτα να τον βοηθήσω ! Αυτά που κορόιδευα :oops:!!!!

CNqjp3.png

@Μάντη τι τελεια! Πλησιάζουν οι μερες!!! 

@Μαρθα Κ να ζησετε!!! Μακάρι να κάνει τη μεγαλη έξοδο η μπεμπα!!! Αλλα και παλι θα είναι το καλύτερο δωρο που θα κάνεις στον άντρα σου εστω και καθυστερημένα :)

@bella32 ξερω τζαμπα αγχωνομαι και για αυτο προσπαθώ να ηρεμησω :)

Σε κανα 2 ωρες θα σας πω εντυπώσεις!!! Εν τ μεταξυ ειμαι 36&6 σήμερα!!! Σαν θερμοκρασία σώματος!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...