Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Κορίτσια τι κάνετε;; Εγώ έχω από το πρωί κάτι πονακια αλλά δεν ήταν σταθερά και δεν έδωσα σημασία.. Από τις οχτώ όμως το απόγευμα άρχισα να τα καταγράφω και κάποιες φορές έχω πέτρωμα ψηλά στη κοιλιά στον πυθμένα της μήτρας όπως μου είπε η μαία και ταυτόχρονα πόνο χαμηλά. Επειδή δεν είναι σταθερά δεν έχω πάρει το γιατρό λέω να περιμένω λίγο ακόμα. Απλά ανησυχώ για τον πόνο ψηλά στην κοιλιά. Εσάς σας έχει τύχει κάτι τέτοιο;;  Αυτές είναι οι καταγραφές από τις οχτώ η ώρα: 

20:19 πετρωμα με πόνο ψηλά
20:50 πέτρωμα με πόνο ψηλά
21:05 πέτρωμα με πόνο ψηλά
21:15 πέτρωμα με πόνο ψηλά
21:48 πέτρωμα
22:51 πόνος χαμηλά 1 λεπτο

πρίν από 3 λεπτά , stella92 είπε:

Κορίτσια τι κάνετε;; Εγώ έχω από το πρωί κάτι πονακια αλλά δεν ήταν σταθερά και δεν έδωσα σημασία.. Από τις οχτώ όμως το απόγευμα άρχισα να τα καταγράφω και κάποιες φορές έχω πέτρωμα ψηλά στη κοιλιά στον πυθμένα της μήτρας όπως μου είπε η μαία και ταυτόχρονα πόνο χαμηλά. Επειδή δεν είναι σταθερά δεν έχω πάρει το γιατρό λέω να περιμένω λίγο ακόμα. Απλά ανησυχώ για τον πόνο ψηλά στην κοιλιά. Εσάς σας έχει τύχει κάτι τέτοιο;;  Αυτές είναι οι καταγραφές από τις οχτώ η ώρα: 

Στέλλα μου ίσως είναι συσπάσεις μήπως να πάρεις ένα τηλ τον γιατρό σου.. 

πρίν από 1 λεπτό , Marimarv είπε:

Στέλλα μου ίσως είναι συσπάσεις μήπως να πάρεις ένα τηλ τον γιατρό σου.. 

Είπα να περιμένω γιατί και η μαία μου είχε πει ότι θα είναι ρυθμικές.. Λέτε σε εμένα να είναι ακανόνιστες;;!!!:-D Είναι και ο μπεμπακος αρκετά ζωηρός σήμερα..

πρίν από 32 λεπτά , stella92 είπε:

Είπα να περιμένω γιατί και η μαία μου είχε πει ότι θα είναι ρυθμικές.. Λέτε σε εμένα να είναι ακανόνιστες;;!!!:-D Είναι και ο μπεμπακος αρκετά ζωηρός σήμερα..

Παντως εμένα Στέλλα μου δεν ήταν τόσο ρυθμικές.. Ήταν σύντομες στ διάστημα μεταξύ τους αλλά όχι ρυθμικές.. Πάντως αύριο ενημέρωσε τον.. Σε ποια βδομάδα είσαι? 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Marimarv είπε:

Παντως εμένα Στέλλα μου δεν ήταν τόσο ρυθμικές.. Ήταν σύντομες στ διάστημα μεταξύ τους αλλά όχι ρυθμικές.. Πάντως αύριο ενημέρωσε τον.. Σε ποια βδομάδα είσαι? 

37+5 θα μπω για μπανάκι και αν συνεχιστούν και το βράδυ θα πάρω τηλέφωνο.. Ίσως κρατιεμαι επειδή πιστεύω ότι θα πονάω τρελά αλλά το μόνο που νιώθω είναι λες και έχω κρυώσει και θέλω να πάω τουαλέτα και ήπιους πόνους περιόδου.

πρίν από 47 λεπτά , stella92 είπε:

37+5 θα μπω για μπανάκι και αν συνεχιστούν και το βράδυ θα πάρω τηλέφωνο.. Ίσως κρατιεμαι επειδή πιστεύω ότι θα πονάω τρελά αλλά το μόνο που νιώθω είναι λες και έχω κρυώσει και θέλω να πάω τουαλέτα και ήπιους πόνους περιόδου.

Κάνε ένα μπανακι ξάπλωσε κ ίσως περάσουν.. Απλά έχε το νου σου εάν συνεχιστεί πρέπει να ενημερώσεις τον γιατρό σου.. Εμένα μου είχαν πει εάν έχω τέτοιες ενοχλήσει πάνω από ώρα τότε πρέπει να τους ενημερώσω.. 

7 ώρες πρίν, arous είπε:

Καλά σήμερα παίξε ένα λοττο. Μου έσπασαν τα νερά και ξεκίνησα να έχω πολύ ελαφριές συσπάσεις!

me to kalo!!! ante k me enan pono!!!!! perimenoyme nea soy 

2 ώρες πρίν, stella92 είπε:

παρε τον γιατρο σου να τον ρωτησεις.. κ εγω νιωθω κατι πετρωματα αλλα δεν ξερω αν κρυωσα η ειναι κατι αλλο..

Οσο για την πεθερα μου κοριτσια , εμενα δεν με βοηθααει καθολου εννοειται .. μονο στην λαικη μου κανει κατι ψωνια. αλλα ευτυχως εχω την μαμα μου κ δεν δινω σημασια καθολου.. κ ετσι δεν εχει το θαρρος να ανακατευτει πουθενα ! αν κ μενει 5 λεπτα μακρια μας, δεν ερχεται κ σπιτι γτ δεν ξερει αν ειμαι εγω σπιτι..αλλα κ εγω δεν σηκωνω πολλα πολλα..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

3 ώρες πρίν, stella92 είπε:

Οι 4 πρωτες είναι σχετικά ρυθμικες... Ξεκινανε απο 20λεπτο και καταληγουν σ 10 λεπτά, αλλα μετα αραιωνουν παλι... Παρακολουθησε το και αν πυκνωσουν μαλλον θα πρέπει να ενημερωσεις!!! :-D

cO4Yp3.png

Καλημέρα! Γέννησα στις 4 το πρωί ένα κοριτσάκι 2680 και 49 εκατοστά. Μου φαίνεται απίστευτο που κατάφερα να μη κάνω καισαρική αυτή τη φορά! Συνολικά ήταν πολύ ωραία εμπειρία, σε αντίθεση με την πρώτη μου γεννά, ήταν μια γεννα με σεβασμό. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε. Θα σας πω λεπτομέρειες σύντομα!

• Μου αρέσει 9

e97556d272.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , arous είπε:

Καλημέρα! Γέννησα στις 4 το πρωί ένα κοριτσάκι 2680 και 49 εκατοστά. Μου φαίνεται απίστευτο που κατάφερα να μη κάνω καισαρική αυτή τη φορά! Συνολικά ήταν πολύ ωραία εμπειρία, σε αντίθεση με την πρώτη μου γεννά, ήταν μια γεννα με σεβασμό. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε. Θα σας πω λεπτομέρειες σύντομα!

Αχχχ μπράβο να σου ζήσει το μωράκι σου και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!! Κορίτσια καλημέρα ξύπνησα μια φορά το βράδυ και είχα άλλον ένα πόνο και τώρα είχα άλλους δύο. Θα πάρω τηλέφωνο και θα σας ενημερώσω..

2 ώρες πρίν, arous είπε:

Τέλεια κορίτσι μου μπράβο σου.. Να σου ζήσει καλότυχη να είναι και εσύ γερή να τα καμαρώνεις και τα 2

2 ώρες πρίν, arous είπε:

Να σου ζησει η μπεμπουλα σου! Το μεγαλο σου ειναι αγορακι; Δε θυμαμαι, να σου ζησουν και τα δυο! Καλοτυχα παντα! 

Τελεια κιλα η μικρη για vbac, οτι πρεπει. Καταλαβαινεις πως ως υποψηφια για vbac αναμενω με ιδιαιτερο ενδιαφερον λεπτομερειες με την πρωτη ευκαιρια! 

Αχ μακαρι να τα καταφερω κι εγω... Φοβαμαι οτι ο μικρος θα βγει κανα 4κιλο σαν τον αδερφο του και παλι θα παω για καισαρικη... 

Καλοτυχο και υγιες παντα κοπελα μου!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, arous είπε:

Να σας ζησει η τσουπα!!!! Γερη και δυνατη να ειναι παντα και εσεις να την καμαρωνετε!!! Χαίρομαι που σου αρεσε η εμπειρία σου!!! 

Αναμένουμε οποτε μπορεσεις λεπτομέρειες!!! :)

cO4Yp3.png

4 ώρες πρίν, arous είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! να σου ζήσει η μπουμπού! να είναι γερή και καλοτυχη!!! με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας! περιμένουμε λεπτομέρειες όταν μπορέσεις!!

Yhozp2.pngKUDQ.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...