Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοιτάξτε, εγώ κορίτσια σε όλη την εγκυμοσύνη νύχια δεν έβαψα, μαλλιά που είμαι και ξανθιά τα έκανα ανταύγειες στον 6ο μήνα και πριν γεννησω (εκεί να δείτε χαλι...), έβαλα φυτικό ρόλον για αποσμητικό αλλά σχετικά ζεστό μπάνιο έκανα, όχι καυτό και όχι συνέχεια. Μπορεί να ακουστώ υπερβολική όμως επειδή είχα και ένα ιστορικό αποβολών ήθελα να αποφύγω όσο πιο πολλά γινόταν. Για βαφή μου είχε πει και ο γιατρός όχι. Επίσης ο εμβρυολογος μου είχε πει να αποφεύγω επεξεργασμενα τρόφιμα και καφέ όχι ντεκαφεινε, καλύτερα 1 και κανονικό. Εγώ έπινα ελληνικό και συνήθως μόνο 1. Να παίρνετε οπωσδήποτε φυλλικό και εγώ έπαιρνα και τις neurobion. Προσοχή στο αν έχετε έλλειψη βιταμίνης D και πάντα έλεγχος στο θυρεοειδη για προσαρμογή της δοσης. 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Marimarv είπε:

Μάντη μου με την πεθερά σου μένεις κοντά και στ νησί η μείνει Αθήνα? Εγώ το είχα αυτό κάθε κάθε κάθε πρωί.. Τώρα τις τελευταίες βδομάδες να σου πω την αλήθεια έχει σταματήσει αλλά πριν χρησιμοποιουσα μικρές σερβιέτες δεν γινόταν χωρίς αυτές.. Κ όπως το είπες ειδικά το πρωί ήταν ακριβώς όπως το περιγράφεις υπολευκα και τα ένιωθα όπως λες κ εσύ να τρέχουν.. 

Οποτε δεν ανησυχώ για τα υγρα... στο νησι μενουμε σχετικα κοντα 5 χιλιόμετρα αλλα δεν οδηγεί και ενταξει αν έρθει θα κατσει λιγο και θα φύγει...  τωρα ηρθε μαζι μ στην Αθήνα να με βοηθήσει... βοηθαει ολα στα χερια μου τα φερνει πληρώνει πολλα πραγματα δεν μπορω να πω αλλα ειναι πολυ ιδιοτροπη... θελει να επεμβαίνει σε ολαααα τι θα φαμε πως θα το φαμε τι θα βαλουμε στο μωρο αμα γεννηθεί στα παντα κ μετα λεει εσεις οτι θελετε να κανετε εγω ειμαι απ εξω... εγκεφαλικό!! Σήμερα θύμωσε με τον αντρα μ γτ είπε οτι θελει αυριο να παραγγείλουμε απ εξω σουβλακια κ να μην μαγειρέψει...

πρίν από 4 λεπτά , bella32 είπε:

ρε κορίτσια, να σας ρωτήσω πάλι κάτι για το θήλαστρο... μου δώσανε δανεικό της medela με όλα τα εξαρτήματα κ λέω θα θα αγοράσω δικά μου ανταλλακτικά ( χοάνη και αυτό σαν καλωδιακι που περνάει τό γαλα) και πάλι μου λένε ( μανα και πεθερά) οτι αν τα βάλεις ξύδι θα είναι κομπλέ και δε χρειάζεται μα αγοράσω..νιωθω ότι έχω γίνει μικροβιοφοβικη..εκτος αν στραβά τά λένε οι άλλες.. είμαι περίεργη;

Νομιζω αν τα βαλεις στον αποστειρωτη ια ειναι μια χαρα!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 30 λεπτά , bella32 είπε:

ρε κορίτσια, να σας ρωτήσω πάλι κάτι για το θήλαστρο... μου δώσανε δανεικό της medela με όλα τα εξαρτήματα κ λέω θα θα αγοράσω δικά μου ανταλλακτικά ( χοάνη και αυτό σαν καλωδιακι που περνάει τό γαλα) και πάλι μου λένε ( μανα και πεθερά) οτι αν τα βάλεις ξύδι θα είναι κομπλέ και δε χρειάζεται μα αγοράσω..νιωθω ότι έχω γίνει μικροβιοφοβικη..εκτος αν στραβά τά λένε οι άλλες.. είμαι περίεργη;

Γιατι να τα αλλαξεις καλε? Αποστειρωση και ειναι κομπλε!!! 

πρίν από 25 λεπτά , arous είπε:

Καλά σήμερα παίξε ένα λοττο. Μου έσπασαν τα νερά και ξεκίνησα να έχω πολύ ελαφριές συσπάσεις!

Με το καλο!!! Περιμένουμε εντυπωσεις και να μάθουμε και φυλο!!! :)

@Μάντη και εγω εχω υγρα τετοια καποιες μερες!!! 

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

πρίν από 28 λεπτά , Μάντη είπε:

Οποτε δεν ανησυχώ για τα υγρα... στο νησι μενουμε σχετικα κοντα 5 χιλιόμετρα αλλα δεν οδηγεί και ενταξει αν έρθει θα κατσει λιγο και θα φύγει...  τωρα ηρθε μαζι μ στην Αθήνα να με βοηθήσει... βοηθαει ολα στα χερια μου τα φερνει πληρώνει πολλα πραγματα δεν μπορω να πω αλλα ειναι πολυ ιδιοτροπη... θελει να επεμβαίνει σε ολαααα τι θα φαμε πως θα το φαμε τι θα βαλουμε στο μωρο αμα γεννηθεί στα παντα κ μετα λεει εσεις οτι θέλετε νι νι να κανετε εγω ειμαι απ εξω... εγκεφαλικό!! Σήμερα θύμωσε με τον αντρα μ γτ είπε οτι θελει αυριο να παραγγείλουμε απ εξω σουβλακια κ να μην μαγειρέψει...

Νομιζω αν τα βαλεις στον αποστειρωτη ια ειναι μια χαρα!!!

Μάντη ακριβώς αυτό το στυλ είναι κ η δικιά μου.. Βοηθάει πολύ η γυναίκα μας αγόρασε κ πολλά πράγματα... Σήμερα πήγε στ σπίτι μου κ μου κάνει γενική επειδή εγώ δεν μπορώ κ γτ η μαμά μου δουλεύει οπότε πήγε κ σήκωσε όλο το σπίτι αλλά είναι αυτό που λες.. Κάθε φορά που θα την δω θα μου λέει τι κ πως να το κάνω τι να αγοράσω για την μικρή τα πάντα τα πάντα είναι τόσο κουραστικός άνθρωπος.. Απλά εσύ έχεις τον άντρα σου να την βάζει στ θέση της ενώ ο δικός μου θα μου λέει ότι οι μάνες ξέρουν καλύτερα από εμάς κ εκεί γίνεται ο χαμός.. Κ εμείς από Γενάρη θα πάμε να μείνουμε σε σπίτι ακριβώς δίπλα της και θα έχουμε καθημερινή επαφή.. 

πρίν από 10 λεπτά , Marimarv είπε:

Μάντη ακριβώς αυτό το στυλ είναι κ η δικιά μου.. Βοηθάει πολύ η γυναίκα μας αγόρασε κ πολλά πράγματα... Σήμερα πήγε στ σπίτι μου κ μου κάνει γενική επειδή εγώ δεν μπορώ κ γτ η μαμά μου δουλεύει οπότε πήγε κ σήκωσε όλο το σπίτι αλλά είναι αυτό που λες.. Κάθε φορά που θα την δω θα μου λέει τι κ πως να το κάνω τι να αγοράσω για την μικρή τα πάντα τα πάντα είναι τόσο κουραστικός άνθρωπος.. Απλά εσύ έχεις τον άντρα σου να την βάζει στ θέση της ενώ ο δικός μου θα μου λέει ότι οι μάνες ξέρουν καλύτερα από εμάς κ εκεί γίνεται ο χαμός.. Κ εμείς από Γενάρη θα πάμε να μείνουμε σε σπίτι ακριβώς δίπλα της και θα έχουμε καθημερινή επαφή.. 

Οποτε με καταλαβαίνεις δεν ειμαι αχάριστη γτ πραγματικα βοηθάει πολυ αλλα αυτη η ειρωνεία οτι τα ξερει ολα μου τι δινει στα νευρα... ναι ευτυχώς ο αντρας μ της τη λεει οτι εκεινη τελείωσε μεγαλωσε τα παιδια της και οτι εμεις θα μεγαλώσουμε οπως θέλουμε το δικο μας κ γενικα αμα βλεπει οτι ξεφεύγει παίρνει παντα το μερος μου...  εξήγησε τ οτι σε κανει να νιώθεις ασχημα αυτο που κανει...

jgJqp3.png

πρίν από 59 λεπτά , arous είπε:

Καλά σήμερα παίξε ένα λοττο. Μου έσπασαν τα νερά και ξεκίνησα να έχω πολύ ελαφριές συσπάσεις!

Ελαααα;;;;;!!!! Αντε με το καλο και στα δικα μας! Με ενα πονο κοριτσι μου! Παω για λοττο λεμε!! Να πανε ολα τελεια, περιμενουμε λεπτομερειες!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Μάντη είπε:

Οποτε με καταλαβαίνεις δεν ειμαι αχάριστη γτ πραγματικα βοηθάει πολυ αλλα αυτη η ειρωνεία οτι τα ξερει ολα μου τι δινει στα νευρα... ναι ευτυχώς ο αντρας μ της τη λεει οτι εκεινη τελείωσε μεγαλωσε τα παιδια της και οτι εμεις θα μεγαλώσουμε οπως θέλουμε το δικο μας κ γενικα αμα βλεπει οτι ξεφεύγει παίρνει παντα το μερος μου...  εξήγησε τ οτι σε κανει να νιώθεις ασχημα αυτο που κανει...

Ναι ναι σε καταλαβαίνω απόλυτααααα όμως.. 

• Μου αρέσει 1

Εμενα παλι κοριτσια ουτε δουλειες κανει, αλλα εκφέρει αποψη! Βεβαια ας μ εκανε δουλειες οταν ερχοταν και την αποψη της ξερω που να τη γραψω! :P

Αλλα σιγα μη βοηθουσε! Εδω δε βοηθαει την κόρη της που εχει διπλα, θα βοηθήσει την νυφη? (εχςι αδυναμία μόνο στην μεσαια κορη) 

cO4Yp3.png

Αχ βρε κορίτσια δύσκολα τα πράγματα οταν μπλέκουμε πολλές γυναίκες πόσο μάλλον νυφες και πεθερες. 

Εμένα περιμένει να φύγει ο αντρας μου για να κανει γενικη και να στρώσει χαλια. Ελπίζω να μείνει ως εκεί και να μην μου ανακατέψει ολο το σπίτι

• Χαχα 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 14 λεπτά , arous είπε:

Πήγα με σπασμένα νερά στο μαιευτήριο με τσεκαραν και γυρνάω σπίτι, θα ξαναπάω το πρωί εκτός απροόπτου. Μικρές συσπάσεις έχω αλλά δεν πονάνε.

Τελεια!!! Vbac baby!!!!! Αναμενω λεπτομερειες! Αφου δε πονας κατσε σπιτι να χαλαρωσεις. Οκτωβρη θελει να βγει το παιδι :wub:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , arous είπε:

Πήγα με σπασμένα νερά στο μαιευτήριο με τσεκαραν και γυρνάω σπίτι, θα ξαναπάω το πρωί εκτός απροόπτου. Μικρές συσπάσεις έχω αλλά δεν πονάνε.

Φαντάζομαι την ανυπομονησία σου! Με το καλο και με έναν πονο! Θα περιμένουμε νεα σου

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 20 λεπτά , arous είπε:

Τελεια!! Καλα εκανες και δεν έμεινες μεσα!! Καλύτερα σπιτακι σου, στην ησυχία σου!!! Το παιδι αγαπαει Οκτώβρη λεμεεεεεεε!!! :)

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 25 λεπτά , arous είπε:

Τέλεια.. Καλύτερα στ σπιτάκι σου.. Αντε αντε με το καλό κορίτσι μου.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Marimarv είπε:

Τέλεια.. Καλύτερα στ σπιτάκι σου.. Αντε αντε με το καλό κορίτσι μου.. 

πρίν από 30 λεπτά , Marimarv είπε:

η πρεμιέρα του Οκτώβρη!!! όλα καλά να πάνε εύχομαι! με το καλό!! περιμένουμε νέα σου όταν μπορέσεις να μας στείλεις!!

Yhozp2.pngKUDQ.png

29zina7777      28/8     ΑΓΟΡΑΚΙ!!   2370 γρ.

ναντια δε          14/9     ΑΓΟΡΑΚΙ!!   2700γρ. 

arous                 30/9         ****         2ο     Λητώ

41ZiliHer           3/10      αγοράκι    2o  Μητέρα Κρήτη

32irinikavala     6/10     κοριτσάκι  1ο  κλιν.Καβάλα

melina92           6/10      αγοράκι    1o

40Nightwish     7/10     κοριτσάκι  1o   Αρεταίειο

38eamo             21/09   ΑΓΟΡΑΚΙ!!   2600γρ.

SwimmingMom6/10                         1o

34Μαρθα Κ       10/10   κοριτσάκι  1ο  δημ.νοσ.

32ada32            12/10    αγοράκι     1o  νοσ.Θεσ/κη

Χριστίνα2119   14/10    αγοράκι     1o

36Alekk              16/10    αγοράκι     2o   Ρέα

26stella92          06/10    αγοράκι     1o   Ιασώ -  Αθήνα

27Μάντη            21/10   αγοράκι      1o    Ρέα 

31Βικτώρια1987 22/10κοριτσάκι  1o   Ιασώ-Αθήνα

34Μαρία1430    22/10    αγοράκι    1ο    Ιασώ-Αθήνα

29Anastasia05   22/10   αγοράκι    1ο   Λητώ

29anemoni1989 23/10 κοριτσάκι  1o    Αλεξάνδρας

depyfr                  26/10   αγοράκι      2o    Ρέα

Marimarv            29/10   κοριτσάκι   1ο    Νοσοκομείο Κεφαλληνίας 

28Ασία                 1/11    κοριτσάκι   1o   ΠΓΝΛ

bella32                 4/11    αγοράκι      1ο  Αρεταίειο

36Maria_ath        8/11   κοριτσάκι    1o     Γαία

Με το καλο τα μωρακια μας κοριτσια!!! 

@arous αύριο θα αποκαλυφθεί η kinder εκπληξη σου!!! :D

• Μου αρέσει 5

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...