Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αχαχαχχαχα ειναι τραγικες ρε φιλε!!! 

Εμενα η δικια μ της ειπε ο αντρας μου να ερθει να κοιμηθει σε εμας γτ ηρθε για 3 μερες και λεει το κορυφαιο: "δεν θα μπορει το κορίτσι να μαζεύει ενα ο σωρο πράγματα"... Και επειδη της ειπε ο αντρας μου οτι" δεν θα τα κάνει αυτη, εσυ να κάνεις καμια δουλειά να βοηθησεις", δεν ηρθε ουτε για 2 ωρες! 

Αχαχαχαχαχα κλαιωωωω!!! Εμένα το έχει δεδομένο ότι είναι υποχρεωμένη η μάνα μου να με βοηθήσει και δεν κάνει τον κόπο ούτε να βοηθήσει! Μια μέρα μου έστειλε μια λεκάνη ρούχα πλυμένα να της τα βάλω στεγνωτηριο και μου είπε αμα σιδερωσει η μάνα μου τα δικά μας να σιδερωσει και τα δικά της και να της το πάω σπίτι! Είναι το λιγότερο τραγική αλλά τόσα χρόνια την έμαθα και απλά την αγνοώντας! Στην αρχή νευριαζα πολύ, τώρα δεν την ακούω καν όταν μιλάει... 

• Χαχα 5

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Χαχαχαχα @ΦαιηΚατς και @anemoni1989 ενταξει ειναι απαιχτες.... εμενα ευτυχως ειναι μακρια αλλα οταν ερχονται για επισκεψη τα νευρα μ δεν την παλευουν... Θυμαμαι μια φορα μου ειχα πει να παρω πιστολακι να στεγνωσω τα μαλλια του αντρα μ... (εχει μακρια μαλλια). Απαντηση δικη μ: Γιατι; Κουλος ειναι;;;; Και κατι τετοια εχουμε συνεχως για γιοκα και εγγονο πια.... Θεωρει πως πρεπει να ειμαι απικο για τους αντρες... μπουαχαχαχα.... 

@arous ειναι αναλογα. Στον μεγαλο (αλλα και η κολλητη μ) πονοι με επιασαν μπαμ αφου εσπασαν τα νερα. Αλλα δεν καταλαβαινα τιποτα σε ολη την εγκυμοσυνη. Τωρα σε αυτο ηδη καταλαβαινω τις συσπασεις... φανταζομαι ειναι αναλογα...

κορίτσια πραγματικά, διαβάζω για τις πεθερές και νιώθω ότι βλέπω το σήριαλ στο μεγκα που είχε κάποτε με τις πεθερές! εγώ εντάξει,  δεν έχω τέτοια θέματα όπως τα δικά σας,  τους βλέπω 2 φορές το χρόνο μόνο ( μακριά και αγαπημένοι όντως!!). ωστόσο αυτό το διάστημα του 1μιση μήνα που με πρόσεχε ήταν πολύ συνεργάσιμη γτ έχασα ήδη ένα μωράκι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και φοβόταν και η ίδια πάρα πολύ να με αφήσει να κάνω το οτιδήποτε.  η καθημερινή επαφή όμως φέρνει τριβή, το μόνο σίγουρο. δεν ξέρω πώς θα ήμασταν αν μέναμε πάνω- κατω στο σπίτι στο νησί..

Yhozp2.pngKUDQ.png

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό όλα καλά με τον καρδιοτοκογραφο αν και στην αρχή πριν έρθει ο γιατρός με είχε βάλει μια μαία σε λάθος στάση και ήρθε και με έκραξε λίγο ο γιατρός μου λέει δεν είσαι πρωτάρα στον καρδιοτοκογραφο αλλά ευτυχώς με έφτιαξε ο ίδιος και άρχισε ο καρδιοτοκογραφος να βγαίνει καλός... Μετά πήγα κάτω για υπέρηχο όλα καλά με την μπέμπα μου... Με κοίταξε και κολπικά με ένα σίδερο μακρύ που βάζει μπροστά ένα χαρτάκι και το βάζει μέσα στον κόλπο για να δει τι υγρά είναι αυτά που μου φεύγουν δεν είναι ουρά τελικά αλλά ούτε και από το σάκο είναι κολπικά. Μετά του λέω πως το βλέπεις μου λέει όταν σε πιάσουν οι πόνοι γέννας ανά πάσα ώρα και στιγμή όταν θέλει θα βγει. Αν και έπεσα ψυχολογικά πολύ γιατί την ώρα που περίμενα έξω ήταν μια κοπέλα μέσα που είχε αιμορραγία και την έδιωξαν για Αθήνα μακάρι ο Θεός να βάλει το χέρι του να εινσι καλά και η μαμά και το μωράκι της. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 23 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό όλα καλά με τον καρδιοτοκογραφο αν και στην αρχή πριν έρθει ο γιατρός με είχε βάλει μια μαία σε λάθος στάση και ήρθε και με έκραξε λίγο ο γιατρός μου λέει δεν είσαι πρωτάρα στον καρδιοτοκογραφο αλλά ευτυχώς με έφτιαξε ο ίδιος και άρχισε ο καρδιοτοκογραφος να βγαίνει καλός... Μετά πήγα κάτω για υπέρηχο όλα καλά με την μπέμπα μου... Με κοίταξε και κολπικά με ένα σίδερο μακρύ που βάζει μπροστά ένα χαρτάκι και το βάζει μέσα στον κόλπο για να δει τι υγρά είναι αυτά που μου φεύγουν δεν είναι ουρά τελικά αλλά ούτε και από το σάκο είναι κολπικά. Μετά του λέω πως το βλέπεις μου λέει όταν σε πιάσουν οι πόνοι γέννας ανά πάσα ώρα και στιγμή όταν θέλει θα βγει. Αν και έπεσα ψυχολογικά πολύ γιατί την ώρα που περίμενα έξω ήταν μια κοπέλα μέσα που είχε αιμορραγία και την έδιωξαν για Αθήνα μακάρι ο Θεός να βάλει το χέρι του να εινσι καλά και η μαμά και το μωράκι της. 

Μπράβο Μαρθα μου όλα καλά είδες άδικα είχες άγχος.. Πως σε είχε βάλει η μαία στ καρδιοτοκογραφο? Άσε κ εγώ έχω στο μυαλό μου συνέχεια μια κοπέλα που γνώρισα στο νοσοκομείο και είχε πολλά προβλήματα ελπίζω να είναι κ αυτή κ το μωράκι της καλά.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Τι καλα που ολα ειναι μια χαρα με τη μπεμπα σου!!! 

Δυστυχώς κάθε μέρα διπλα μας συμβαίνουν ενα σωρο πράγματα που δεν μπορουμε ουτε να διανοηθουμε! Αρκεί να είναι περαστικα! 

cO4Yp3.png

Ρε κοριτσια να κανω μια κινκι ερώτηση?? 

Μετα τη γεννα, ποτε επιτρέπεται ξανα το σεξ??? Και επιπλέον, αντισυλληπτικα και θηλασμος συνυπάρχουν??? Ξέρει καμια? Θα ρωτήσω και το γιατρο εννοείται όταν έρθει η ώρα, αλλα ειπα μηπως γνωρίζει καμια

cO4Yp3.png

πρίν από 45 λεπτά , Marimarv είπε:

Μπράβο Μαρθα μου όλα καλά είδες άδικα είχες άγχος.. Πως σε είχε βάλει η μαία στ καρδιοτοκογραφο? Άσε κ εγώ έχω στο μυαλό μου συνέχεια μια κοπέλα που γνώρισα στο νοσοκομείο και είχε πολλά προβλήματα ελπίζω να είναι κ αυτή κ το μωράκι της καλά.. 

Με είχε βάλει ανάσκελα με τα πόδια καθιστά ενώ έπρεπε στο πλάι αριστερά με τα πόδια κάτω και ελαφρό σηκωμένο το από πάνω. Άστα σου λέω ταραχή έπαθα με την κοπέλα αφού όταν άνοιξαν την πόρτα να την βγάλουν μου λέει ο γιατρός μου σε παρακαλώ αντε ποιο πέρα δεν θέλω να το δεις εσύ αυτό. 

πρίν από 45 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Τι καλα που ολα ειναι μια χαρα με τη μπεμπα σου!!! 

Δυστυχώς κάθε μέρα διπλα μας συμβαίνουν ενα σωρο πράγματα που δεν μπορουμε ουτε να διανοηθουμε! Αρκεί να είναι περαστικα! 

Ναι δόξα το θεό είναι μια χαρά η μπέμπα μου!!!! Άστα να πάνε κοριτσάκι γιαυτό πάντα λέω υγεία πάνω από όλα!!! 

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ρε κοριτσια να κανω μια κινκι ερώτηση?? 

Μετα τη γεννα, ποτε επιτρέπεται ξανα το σεξ??? Και επιπλέον, αντισυλληπτικα και θηλασμος συνυπάρχουν??? Ξέρει καμια? Θα ρωτήσω και το γιατρο εννοείται όταν έρθει η ώρα, αλλα ειπα μηπως γνωρίζει καμια

Εγώ ξέρω ότι το σεξ μετά τις 40 μέρες που θα σε δει ο γιατρός και θα σου δώσει το οκ .. Τώρα για τα αντισυλληπτικα δεν ξέρω να σου πω. 

πρίν από 19 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Με είχε βάλει ανάσκελα με τα πόδια καθιστά ενώ έπρεπε στο πλάι αριστερά με τα πόδια κάτω και ελαφρό σηκωμένο το από πάνω. Άστα σου λέω ταραχή έπαθα με την κοπέλα αφού όταν άνοιξαν την πόρτα να την βγάλουν μου λέει ο γιατρός μου σε παρακαλώ αντε ποιο πέρα δεν θέλω να το δεις εσύ αυτό. 

Ναι δόξα το θεό είναι μια χαρά η μπέμπα μου!!!! Άστα να πάνε κοριτσάκι γιαυτό πάντα λέω υγεία πάνω από όλα!!! 

Εγώ ξέρω ότι το σεξ μετά τις 40 μέρες που θα σε δει ο γιατρός και θα σου δώσει το οκ .

Αλήθεια.? Εμένα πάντα ανάσκελα με βάζει με τα πόδια κάτω βέβαια.. Δεν το ήξερα αυτό.. 

1 ώρα πρίν, Marimarv είπε:

Αλήθεια.? Εμένα πάντα ανάσκελα με βάζει με τα πόδια κάτω βέβαια.. Δεν το ήξερα αυτό.. 

Η στάση η σωστή είναι πλάι και αριστερά αλλά εγώ θυμάμαι μια φορά το δεύτερο ντομπλερ που είχα κάνει καπάκι τότε που είχε το θέμα η μικρή με είχε βάλει ανάσκελα ευθεία με τα πόδια κάτω!! Ξέρει ο γιατρός σου μην ανησυχείς. 

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια μου τα νεα σας;;; εγω παλι σημερα κοντεύω να εκραγω με την πεθερα αλλα δεν μιλάω για χαρη τ αντρα μ... 

Ρε κοριτσια εχω πολλα υγρα υπολευκα πηχτα ειδικα το πρωι συγγνώμη για την περιγραφή αλλα ενιωσα κατι να τρεχει και πηγα τουαλέτα κ ειχα τετοια πηχτα υγρα... εσεις έχετε;;;

jgJqp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλησπέρα κοριτσια μου τα νεα σας;;; εγω παλι σημερα κοντεύω να εκραγω με την πεθερα αλλα δεν μιλάω για χαρη τ αντρα μ... 

Ρε κοριτσια εχω πολλα υγρα υπολευκα πηχτα ειδικα το πρωι συγγνώμη για την περιγραφή αλλα ενιωσα κατι να τρεχει και πηγα τουαλέτα κ ειχα τετοια πηχτα υγρα... εσεις έχετε;;;

Μάντη μου με την πεθερά σου μένεις κοντά και στ νησί η μείνει Αθήνα? Εγώ το είχα αυτό κάθε κάθε κάθε πρωί.. Τώρα τις τελευταίες βδομάδες να σου πω την αλήθεια έχει σταματήσει αλλά πριν χρησιμοποιουσα μικρές σερβιέτες δεν γινόταν χωρίς αυτές.. Κ όπως το είπες ειδικά το πρωί ήταν ακριβώς όπως το περιγράφεις υπολευκα και τα ένιωθα όπως λες κ εσύ να τρέχουν.. 

ρε κορίτσια, να σας ρωτήσω πάλι κάτι για το θήλαστρο... μου δώσανε δανεικό της medela με όλα τα εξαρτήματα κ λέω θα θα αγοράσω δικά μου ανταλλακτικά ( χοάνη και αυτό σαν καλωδιακι που περνάει τό γαλα) και πάλι μου λένε ( μανα και πεθερά) οτι αν τα βάλεις ξύδι θα είναι κομπλέ και δε χρειάζεται μα αγοράσω..νιωθω ότι έχω γίνει μικροβιοφοβικη..εκτος αν στραβά τά λένε οι άλλες.. είμαι περίεργη;

Yhozp2.pngKUDQ.png

5 ώρες πρίν, Alekk είπε:

Χαχαχαχα @ΦαιηΚατς και @anemoni1989 ενταξει ειναι απαιχτες.... εμενα ευτυχως ειναι μακρια αλλα οταν ερχονται για επισκεψη τα νευρα μ δεν την παλευουν... Θυμαμαι μια φορα μου ειχα πει να παρω πιστολακι να στεγνωσω τα μαλλια του αντρα μ... (εχει μακρια μαλλια). Απαντηση δικη μ: Γιατι; Κουλος ειναι;;;; Και κατι τετοια εχουμε συνεχως για γιοκα και εγγονο πια.... Θεωρει πως πρεπει να ειμαι απικο για τους αντρες... μπουαχαχαχα.... 

@arous ειναι αναλογα. Στον μεγαλο (αλλα και η κολλητη μ) πονοι με επιασαν μπαμ αφου εσπασαν τα νερα. Αλλα δεν καταλαβαινα τιποτα σε ολη την εγκυμοσυνη. Τωρα σε αυτο ηδη καταλαβαινω τις συσπασεις... φανταζομαι ειναι αναλογα...

Καλά σήμερα παίξε ένα λοττο. Μου έσπασαν τα νερά και ξεκίνησα να έχω πολύ ελαφριές συσπάσεις!

• Μου αρέσει 3

e97556d272.png

πρίν από 12 λεπτά , bella32 είπε:

ρε κορίτσια, να σας ρωτήσω πάλι κάτι για το θήλαστρο... μου δώσανε δανεικό της medela με όλα τα εξαρτήματα κ λέω θα θα αγοράσω δικά μου ανταλλακτικά ( χοάνη και αυτό σαν καλωδιακι που περνάει τό γαλα) και πάλι μου λένε ( μανα και πεθερά) οτι αν τα βάλεις ξύδι θα είναι κομπλέ και δε χρειάζεται μα αγοράσω..νιωθω ότι έχω γίνει μικροβιοφοβικη..εκτος αν στραβά τά λένε οι άλλες.. είμαι περίεργη;

Κορίτσι μου να σου πω την αλήθεια κ εμένα μάλλον θα μου δώσουν ένα θήλαστρο δεν ξέρω ποιας εταιρίας είναι αλλά κ εγώ σκέφτομαι να πάρω ανταλλακτικά διαφορετικά θα αγοράσω άλλο.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...