Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο, τι κάνετε βρε κορίτσια με το μπάνιο;; τώρα που κρυωσε ο καιρός δεν μπορώ να κάνω με χλιαρό νερό, θέλω να είναι προς το ζεστό, όχι καυτό τελείως. Προσπαθώ να το κρατώ στο χλιαρο με αποτέλεσμα να κάνω γρήγορα για να βγω κ δεν ευχαριστιεμαι το μπάνιο 

Αυτό με το μπάνιο το έχω ξανά ακούσει εδώ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει ζεστό; Δεν μου έχει πει ο γιατρός κάτι

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Βρε κορίτσια μου σήμερα μιλούσα με τον άντρα μου για το κάθισμα αυτοκινήτου και μου λέει ότι θα είναι πάρα πολύ μικρή για να την βάλουμε εκεί από τώρα και ότι θέλει να την μεταφέρουμε με το λικνο.. Εσείς τι πιστεύετε? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 52 λεπτά , Alekk είπε:

Καλημερα κοριτσια! Κατι τετοια κανει και η δικη μ, μονο που το εννοει πραγματικα και φυσικα, εγω που δεν ειμαι ο πιο ηρεμος ανθρωπος στον κοσμο, τα παιρνω τρελα! Σκεψου στην πρωτη γεννα οντας λεχωνα με ρωτουσε τι να μαγειρεψει σε πεθερο κ γιοκα... Κι εγω να κουτουλαω απο τη νυστα και τις ορμονες... Γενικα εμενα ειναι πολλοι ησυχοι και καλοι και οι δυο αλλα καπως φορτικοι. Εννοειται πως σε καποιες τρελες ατακες ο δικος μ δε τους λεει κουβεντα, αλλα απανταω εγω για ολους!!!! Οταν γεννησω θα τους φιλοξενω ολους εδω... εχω δωσει ηδη εντολη εκκενωσης οταν γυρισω απο μαιευτηριο...

@Μαρθα Κ να μας πεις νεα!!! Ολα καλα θα πανε!

@arous δε βιαζεται, καλυτερα! Εμενα ο μεγαλος γεννηθηκε το βραδυ μετα την ΠΗΤ.... Το ιδιο και της κολλητης μ... Λες;;;;;; 

Αχαχχαχαχαχα και εγω σαν και σενα ειμαι! Υπομονη μηδέν! Αλλά πλέον απανταω με τρόπο! Πιο παλια ντρεπομουν, πλεον οχι! 

πρίν από 9 λεπτά , Marimarv είπε:

Βρε κορίτσια μου σήμερα μιλούσα με τον άντρα μου για το κάθισμα αυτοκινήτου και μου λέει ότι θα είναι πάρα πολύ μικρή για να την βάλουμε εκεί από τώρα και ότι θέλει να την μεταφέρουμε με το λικνο.. Εσείς τι πιστεύετε? 

Μεταφορά ΜΟΝΟ σε καθισμα αυτοκινήτου κατάλληλο απο νεογέννητο!!! Ειναι εγκληματικο να μεταφερεις παιδια και βρεφη χωρίς ειδικο καθισμα! Νομίζω μαλιστα πως δεν στο δίνουν το μωρο  απο το μαιευτηριο αν δεν τους το δειξεις το καθισμα αυτοκινήτου 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Marimarv είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!! όχι, όχι μόνο κάθισμα! έχει βγει και νομος! είναι ειδικά για να νινακια μας και μάλιστα το κάθισμα θα το έχεις να κοιτάει το μωρό πίσω.  εμείς θα το έχουμε τοποθετήσει ήδη. θα βάλουμε το μωράκι στο πορτ μπεμπέ από το δωμάτιο μέχρι το αυτοκίνητο και μετά στο αυγο!!!

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 11 λεπτά , Marimarv είπε:

Υπάρχουν καθίσματα αυτοκινήτου που είναι απο νεογέννητα, τι σημαίνει είναι πάρα πολύ μικρή; Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αγοράζει ο γονιός για το παιδί του, καθώς αφορά την ασφάλεια του. Αν δεν το εχετε κάνει ήδη, πρεπει να αγοράσεις ενα άμεσα. Το κουβαλουσες 9 μήνες μέσα σου και ήσουν τόσο προσεκτική με τις κινήσεις σου, για να πας μετά να το μεταφέρεις με το λίκνο η με οτιδηποτε άλλο εκτος από κάθισμα αυτοκινητου; Μπες στην ομαδα παιδί και οδική ασφάλεια στο fb θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις ενα ασφαλές κάθισμα για το μωράκι σου. Εμας στη λίστα για το μαιευτήριο γράφει και παιδικό κάθισμα. Αλλα και να μην εγραφε εννοειται οτι θα περναμε.

1 hour ago, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Πάω σε λίγο γιατρό πρώτα καρδιοτοκογραφο και μετά θα μου κάνει υπέρηχο!!! Ελπίζω να είναι όλα καλά κάθε φορά που πάω για καρδιοτοκογραφο από την πρώτη φορά που τα είδα όλα που είχε ανεβάσει παλμούς η μπέμπα με πιάνεις πανικός. 

Όλα καλά να πάνε κορίτσι μου! περιμένουμε τα νέα σου!!

Yhozp2.pngKUDQ.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αχαχχαχαχαχα και εγω σαν και σενα ειμαι! Υπομονη μηδέν! Αλλά πλέον απανταω με τρόπο! Πιο παλια ντρεπομουν, πλεον οχι! 

Μεταφορά ΜΟΝΟ σε καθισμα αυτοκινήτου κατάλληλο απο νεογέννητο!!! Ειναι εγκληματικο να μεταφερεις παιδια και βρεφη χωρίς ειδικο καθισμα! Νομίζω μαλιστα πως δεν στο δίνουν το μωρο  απο το μαιευτηριο αν δεν τους το δειξεις το καθισμα αυτοκινήτου 

Αυτό του είπα κ εγώ κ μου λέει καλύτερα στ λίκνο γτ θα είναι πολύ μικρή.. Όμως το καρότσι που πήραμε είναι 3 σε 1 και έχει ειδικό κάθισμα για νεογέννητα.. Ωωωωωχ δεν τον αντέχω άλλο κορίτσια αλήθεια.. 

πρίν από 2 λεπτά , bella32 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!! όχι, όχι μόνο κάθισμα! έχει βγει και νομος! είναι ειδικά για να νινακια μας και μάλιστα το κάθισμα θα το έχεις να κοιτάει το μωρό πίσω.  εμείς θα το έχουμε τοποθετήσει ήδη. θα βάλουμε το μωράκι στο πορτ μπεμπέ από το δωμάτιο μέχρι το αυτοκίνητο και μετά στο αυγο!!!

Ναι κ εγώ αυτό θα κάνω ας λέει ότι θέλει.. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, arous είπε:

Γεια σας ξανα! Σημερα ειναι η Πητ μου συμφφωνα με τους υπολογισμους μου, αλλα τελικα το μωρο θα γεννηθει τον Οκτωβρη, γιατι ως τωρα δεν εχω κανενα σημαδι οτι πλησιαζω!

από μέρα σε μέρα θα σκάσει μύτη!! η κολλητή μου γέννησε 1μιση μέρα μετά την ΠΗΤ της! χιχι!! γλυκιά αναμονή!!

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 5 λεπτά , Elenaki5186 είπε:

Υπάρχουν καθίσματα αυτοκινήτου που είναι απο νεογέννητα, τι σημαίνει είναι πάρα πολύ μικρή; Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αγοράζει ο γονιός για το παιδί του, καθώς αφορά την ασφάλεια του. Αν δεν το εχετε κάνει ήδη, πρεπει να αγοράσεις ενα άμεσα. Το κουβαλουσες 9 μήνες μέσα σου και ήσουν τόσο προσεκτική με τις κινήσεις σου, για να πας μετά να το μεταφέρεις με το λίκνο η με οτιδηποτε άλλο εκτος από κάθισμα αυτοκινητου; Μπες στην ομαδα παιδί και οδική ασφάλεια στο fb θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις ενα ασφαλές κάθισμα για το μωράκι σου. Εμας στη λίστα για το μαιευτήριο γράφει και παιδικό κάθισμα. Αλλα και να μην εγραφε εννοειται οτι θα περναμε.

Ναι ναι φυσικά και έχω πάρει έχω για νεογέννητο που το είχε το καρότσι από νεογέννητο έως 6 μηνών και για μετά εννοείται πως έχω πάρει ειδικό κάθισμα έως 3 με 4 χρόνων απλά είχαμε διαφωνία έντονη με τον άντρα μου και εννοείται πως με θεωρεί υπερβολική.. 

πρίν από 6 λεπτά , Marimarv είπε:

Ναι ναι φυσικά και έχω πάρει έχω για νεογέννητο που το είχε το καρότσι από νεογέννητο έως 6 μηνών και για μετά εννοείται πως έχω πάρει ειδικό κάθισμα έως 3 με 4 χρόνων απλά είχαμε διαφωνία έντονη με τον άντρα μου και εννοείται πως με θεωρεί υπερβολική.. 

Να μην το δεχτείς για κανένα λόγο! Ακους εκει θα ειναι μικρη! Αυτό ακριβώς μ ειπε και μια φιλη μ που γενναμε μαζι και εφαγε τέτοιο κραξιμο... Δε φαντάζεσαι!! 

Ειναι εγκληματικη αμελεια να μεταφερετε το μωρο χωρίς καθισμα! 

cO4Yp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Marimarv είπε:

Εσύ μαζί με την τσάντα του μαιευτηρίου που ετοίμασες πάρε και το καθισματακι μαζι σου, όταν θα έρθει η ώρα της γέννας με το καλό. Και αστον να λέει :-) έχει και βιντεάκια στο youtube αν θέλεις να του δείξεις, που εξηγούν γιατί είναι καλύτερο το παιδικό κάθισμα απο την καλαθουνα.

Για θυμισε μου πας με καισαρική λογω πλακούντα ή εχει ανέβει ο πλακούντας σου;;

Διαφημίσεις

1 hour ago, Alekk είπε:

Σκεψου στην πρωτη γεννα οντας λεχωνα με ρωτουσε τι να μαγειρεψει σε πεθερο κ γιοκα... Κι εγω να κουτουλαω απο τη νυστα και τις ορμονες..

Έλα ρε!!! Εμένα η δική μου με παίρνει τηλέφωνο να δει τι θα μαγειρέψω για της πάω να φάει! Ούτε καν να έρθει να το πάρει και μένει 5 σπίτια πιο κάτω!

• Χαχα 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ΦαιηΚατς είπε:

Έλα ρε!!! Εμένα η δική μου με παίρνει τηλέφωνο να δει τι θα μαγειρέψω για της πάω να φάει! Ούτε καν να έρθει να το πάρει και μένει 5 σπίτια πιο κάτω!

Αχαχαχχαχα ειναι τραγικες ρε φιλε!!! 

Εμενα η δικια μ της ειπε ο αντρας μου να ερθει να κοιμηθει σε εμας γτ ηρθε για 3 μερες και λεει το κορυφαιο: "δεν θα μπορει το κορίτσι να μαζεύει ενα ο σωρο πράγματα"... Και επειδη της ειπε ο αντρας μου οτι" δεν θα τα κάνει αυτη, εσυ να κάνεις καμια δουλειά να βοηθησεις", δεν ηρθε ουτε για 2 ωρες! 

• Χαχα 1

cO4Yp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Elenaki5186 είπε:

Εσύ μαζί με την τσάντα του μαιευτηρίου που ετοίμασες πάρε και το καθισματακι μαζι σου, όταν θα έρθει η ώρα της γέννας με το καλό. Και αστον να λέει :-) έχει και βιντεάκια στο youtube αν θέλεις να του δείξεις, που εξηγούν γιατί είναι καλύτερο το παιδικό κάθισμα απο την καλαθουνα.

Για θυμισε μου πας με καισαρική λογω πλακούντα ή εχει ανέβει ο πλακούντας σου;;

Ναι εννοείται πως θα το μεταφέρω με το κάθισμα και ας λέει ότι θέλει.. Ναι λόγω πλακούντα έχει ανέβει αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δεν έχει ανέβει στ σημείο που μπορούμε να πούμε ότι μπορώ να γεννήσω με ασφάλεια κ φυσιολογικά.. 

πρίν από 16 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Να μην το δεχτείς για κανένα λόγο! Ακους εκει θα ειναι μικρη! Αυτό ακριβώς μ ειπε και μια φιλη μ που γενναμε μαζι και εφαγε τέτοιο κραξιμο... Δε φαντάζεσαι!! 

Ειναι εγκληματικη αμελεια να μεταφερετε το μωρο χωρίς καθισμα! 

Εκεί θα το βάλω κ ας λέει ότι θέλει.. Αφού το πρώτο κάθισμα μου έχω είναι για βρέφος.. Και επειδή εμένα κλασικά με θεωρεί υπερβολική θα ρωτήσω μπροστά του και την μαία να του τα πει αυτή μπας και καταλάβει.. 

πρίν από 2 λεπτά , Marimarv είπε:

Ναι εννοείται πως θα το μεταφέρω με το κάθισμα και ας λέει ότι θέλει.. Ναι λόγω πλακούντα έχει ανέβει αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δεν έχει ανέβει στ σημείο που μπορούμε να πούμε ότι μπορώ να γεννήσω με ασφάλεια κ φυσιολογικά.. 

Εκεί θα το βάλω κ ας λέει ότι θέλει.. Αφού το πρώτο κάθισμα μου έχω είναι για βρέφος.. Και επειδή εμένα κλασικά με θεωρεί υπερβολική θα ρωτήσω μπροστά του και την μαία να του τα πει αυτή μπας και καταλάβει.. 

Αυτό είναι το καλύτερο! Και εγω αμα μ λεει ετσι, ρωταω μπροστά του το γιατρο!! Χιχιχιχιχι 

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Αυτό είναι το καλύτερο! Και εγω αμα μ λεει ετσι, ρωταω μπροστά του το γιατρο!! Χιχιχιχιχι 

Αυτό θα κάνω.. Όχι τίποτα άλλο απλά θέλω να αποφύγω τώρα την ένταση κ τν φασαρία.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...