Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Καλησπέρα κοριτσια!

Βλεπω θιξατε το θεμα πεθερα κτλ...

Εμενα γενικα με βοηθαει αρκετα, αν και φυσικα οχι με τον τροπο που θελω παντα αφου καθε νοικοκυρα ειναι διαφορετικη. Ομως ειναι μεσα στα πλαισια του λογικου.

Οταν αρχιζει και ξεφευγει, εχω τον αντρα μου συμμαχο που πολλες φορες της βαζει χερι χωρις καν να πω κατι. Οποτε προς το παρον δεν ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο ολο αυτο.

Η μαμα μου ειναι υπερβολικα μακρυα, οποτε θα την χρειαζομαι την πεθερα.

Να πω κατι ασχετο.... εγω δεν αισθανομαι σωματικα καμια ιδιαιτερη διαφορα απο οτι τον περασμενο μηνα. τα πονακια που αισθανομαι, οι δυσκολιες στην κινηση κτλ μου φαινονται φυσιολογικα και δεν ξερω αν πρεπει καποια πραγματα να τα λαβω υπ' οψιν ως συσπασεις ή ενδειξεις οτι πλησιαζουμε σε τοκετο. Σας διαβαζω και νιωθω οτι ειμαι εξωγηινος :P 

Κι εγώ έτσι είμαι με το θέμα ενοχλήσεων! Υποθέτω απλά πως είμαι από τις τυχερές και δε το πολυψαχνω! Η διαφορά αυτό το μήνα είναι με τις καούρες.. έχω κάθε βράδυ αλλά ακόμη κι αυτό δεν είναι ανυπόφορο.

Ότι γίνεται πάντως ενημερώνω το γιατρό μου κ είναι κι αυτός κουλ, οπότε δεν αγχώνομαι.

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Κοριστια μ διαβασα στα γρηγορα τα νεα σας!!! Η αλήθεια δεν θελω να ξεκολλησω απ την αγκαλιά του αντρουλη μου... πραγματικά ηρεμιστικό!!! Οσο για το θεμα πεθερά μεγαλη κουβέντα εγω μενω μαζι κατι παραπανω απο μια εβδομάδα και ημασταν ετοιμες να αρπαχτουμε... δεν μπορώ να πω μας βοηθαν πολυυυ αλλα παραξηγητε τοσο ευκολα σε σημειο που δεν θελω μιλάω και πολυ μαζι της... χθες παρεξηγήθηκε γτ της ειπα οτι εγω σπιτι βραζω στη ψαροσουπα πρωτα τ ψαρι κ μετα τα λαχανικά ενω εκεινη κανει πρωτα τα λαχανικα κ μετα το ψαρι... κανει σαν να τα ξερει ολααααα ολα ομως απο φαγητο απο νοικοκυριό απο μωρα απο τα παντα εμεις ετσι καναμε και ειναι σωστο δεν δέχεται αλλη αποψη... Αφήστε να σκασω ημουν ευτυχώς που ηρθε ο αμτρας μ κ τη βάζει στη θεση της!!

jgJqp3.png

Αχ ποσο σας ζηλευω εσας που ο αντρας τους βάζει σ θεση τς!! Ο δικος μ δεν θέλει να τους στεναχωρησει :mad:

Και εγω σιφιλιαζω, εννοείται! 

Το αποκορύφωμα ήταν μια φορά που μου λέει με φυσικοτητα: "οι δικοι μ εχουν αλλα 3 εγγόνια, περιμένεις να ασχοληθούν με το παιδι μας"? Εκεί έγινα σκυλα και όποτε το θυμάμαι σκυλιαζω ακόμα! Τον ενημέρωσα απλα και τυπικά πως έστω και αν διανοηθω πως κάποιος ξεχωρίζει ή υποτιμα το παιδι μου, την εβαψε. Και δε θα λογαριασω αν ειναι πατερας του, μανα του, 100 ή 500 ετων, θα τον φαω ζωντανό! Και το εννοώ! 

Μετα εννοείται προσπαθούσε να με καλμαρει! 

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

14 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κοίτα εγώ πιστεύω ότι πρέπει από 36 εβδομάδα να γίνετε κάθε εβδομάδα ο καρδιοτοκογραφος για το μωρό γιατί είναι πολύ ποιο αναλυτικός με την καρδιά του μωρού από τον απλό υπέρηχο.. Και προσωπικά οι ιδιώτες που το χρεώνουν είναι για κλοτσιές τόσα λεφτά περνούν από τις γυναίκες έλεος... Αντε εγώ και εσύ είμαστε πολύ κοντά από τι θυμάμαι εγώ σήμερα είμαι 38+3!! 

Ο κάρδιοτοκογραφος δείχνει αν έχεις συσπάσεις κ αν δυσανασχετει το μωρό. Αλλά όταν μια κύηση προοριζεται για 40 εβδ. Τότε γτ να κάνεις απο την 36η εφόσον δεν συντρεχει κάποιο πρόβλημα. Ναι εννοείται ότι οι ιδιώτες δεν θα επρεπε να παίρνουν λεφτά επιπλέον αλλά τι να κάνεις..

12 ώρες πρίν, bella32 είπε:

εγώ φοβάμαι ότι μόλις τα κόψω σε 2 μερες θα γεννήσω γτ έχω κοντό τράχηλο και το ουτροτζεσταν βοηθάει πολύ..από την άλλη αν επιμένει ο γιατρός θα τον ακούσω! είναι το κλασικό άγχος που με πιάνει όσο πλησιάζει ο καιρός!

Δεν ξέρω.. Γτ εγώ επαιρνα μαγνήσιο γιατι μουδιαζαν τα χέρια μου.. Κ τώρα που το εκοψα μουδιαζουν πολυ..αλλά μου είπαν να το κόψω για να έχω συσπάσεις..όποτε κ ο δικός σου γιατρός κατι θα έχει σκεφτεί κ στο ειπε

Όσο για το θέμα πεθερά κορίτσια,μακριά κ αγαπημένες Όσο μπορειτε Άλλιως να μην της λέτε πολλά ,να μαθαίνει λίγα πράγματα κ αν θέλει να βοηθήσει καλώς..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Γεια σας κορίτσια! ανοίξατε θέμα για πεθερές, καλά εγώ έχω γράψει κ θέμα για την δική μου εδώ μέσα επειδή δεν ήθελε εγγόνι... Εγώ έχω αποφασίσει όταν γεννήσω με το καλό κ έρθουμε σπίτι με το μωρό να μην την δεχτώ πάνω από μια φορά επίσκεψη στο σπίτι.θα πω πως φοβάμαι για ιώσεις κ δεν δέχομαι καθόλου επισκέψεις, αλλά επειδή είναι γιαγιά θα την αφήσω να έρθει μια φορά.εννοείται πως δικοί μου συγγενείς θα έρχονται κανονικά στο σπίτι να με βοηθάνε κιόλας με το μωρό καθημερινά!!εσείς, όσες έχετε προβλήματα μαζί της, θα την δεχτείτε επίσκεψη σπίτι? φαντάζομαι ναι κ είμαι η μόνη υπερβολική χαχαχα Αλλά δεν πειράζει, έχω ανεχτεί κ πολλά...

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Γεια σας κορίτσια! ανοίξατε θέμα για πεθερές, καλά εγώ έχω γράψει κ θέμα για την δική μου εδώ μέσα επειδή δεν ήθελε εγγόνι... Εγώ έχω αποφασίσει όταν γεννήσω με το καλό κ έρθουμε σπίτι με το μωρό να μην την δεχτώ πάνω από μια φορά επίσκεψη στο σπίτι.θα πω πως φοβάμαι για ιώσεις κ δεν δέχομαι καθόλου επισκέψεις, αλλά επειδή είναι γιαγιά θα την αφήσω να έρθει μια φορά.εννοείται πως δικοί μου συγγενείς θα έρχονται κανονικά στο σπίτι να με βοηθάνε κιόλας με το μωρό καθημερινά!!εσείς, όσες έχετε προβλήματα μαζί της, θα την δεχτείτε επίσκεψη σπίτι? φαντάζομαι ναι κ είμαι η μόνη υπερβολική χαχαχα Αλλά δεν πειράζει, έχω ανεχτεί κ πολλά...

Καλημερα!! Τι εννοείς δεν ήθελε εγγονι?? Τζιζους! Σιγα μην τη ρωταγατε κιολας! 

Ναι εννοείται θα τς δεχτω! Μαλιστα τς εχω ηδη αναθεσει να μ πλυνουν και καποια ρουχα!! Μπουαχαχα (το σετ του λικνου που θα μ στειλει μια θεια τ αντρα μου από το χωριό και το οποίο η γλυκουλα μου ηθελε να το φέρει απλυτο για να το φτιάξω όπως εγω θέλω λεει :angry:

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

6 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Μακάρι να μπορούσα να μην την δεχτώ αλλά ο άντρας μου αν δει ότι εγώ φέρνω συνέχεια την δική μου μαμά ενώ στην δική του λέω να μην έρχεται βλέπω να γίνεται χαμός στ σπίτι μας.. 

9 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Αχ ποσο σας ζηλευω εσας που ο αντρας τους βάζει σ θεση τς!! Ο δικος μ δεν θέλει να τους στεναχωρησει :mad:

Και εγω σιφιλιαζω, εννοείται! 

Το αποκορύφωμα ήταν μια φορά που μου λέει με φυσικοτητα: "οι δικοι μ εχουν αλλα 3 εγγόνια, περιμένεις να ασχοληθούν με το παιδι μας"? Εκεί έγινα σκυλα και όποτε το θυμάμαι σκυλιαζω ακόμα! Τον ενημέρωσα απλα και τυπικά πως έστω και αν διανοηθω πως κάποιος ξεχωρίζει ή υποτιμα το παιδι μου, την εβαψε. Και δε θα λογαριασω αν ειναι πατερας του, μανα του, 100 ή 500 ετων, θα τον φαω ζωντανό! Και το εννοώ! 

Μετα εννοείται προσπαθούσε να με καλμαρει! 

Κ εμένα το ίδιο δεν θέλει να τους στεναχωρεί κτλ κτλ κτλ... Επίσης θέλει για όλα την γνώμη της μάνας του.. Εδώ είχα κάνει μια λίστα με τα πράγματα που χρειαζόμουν για τα πρώτα πράγματα της μικρής και επειδή την θεωρούσε υπερβολική ρώτησε την μάνα του εάν είναι υπερβολικά κ ένα τα χρειαζόμαστε όλα.. Αν είναι δυνατόν.. Δεν θέλω να κάνω τώρα φασαρίες που είμαι έγκυος για να μην είμαι σε ένταση συνέχεια.. Όταν γεννήσω όμως αυτά θα κοπουν..

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Πάω σε λίγο γιατρό πρώτα καρδιοτοκογραφο και μετά θα μου κάνει υπέρηχο!!! Ελπίζω να είναι όλα καλά κάθε φορά που πάω για καρδιοτοκογραφο από την πρώτη φορά που τα είδα όλα που είχε ανεβάσει παλμούς η μπέμπα με πιάνεις πανικός. 

7 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Ο κάρδιοτοκογραφος δείχνει αν έχεις συσπάσεις κ αν δυσανασχετει το μωρό. Αλλά όταν μια κύηση προοριζεται για 40 εβδ. Τότε γτ να κάνεις απο την 36η εφόσον δεν συντρεχει κάποιο πρόβλημα. Ναι εννοείται ότι οι ιδιώτες δεν θα επρεπε να παίρνουν λεφτά επιπλέον αλλά τι να κάνεις..

Δεν ξέρω.. Γτ εγώ επαιρνα μαγνήσιο γιατι μουδιαζαν τα χέρια μου.. Κ τώρα που το εκοψα μουδιαζουν πολυ..αλλά μου είπαν να το κόψω για να έχω συσπάσεις..όποτε κ ο δικός σου γιατρός κατι θα έχει σκεφτεί κ στο ειπε

Όσο για το θέμα πεθερά κορίτσια,μακριά κ αγαπημένες Όσο μπορειτε Άλλιως να μην της λέτε πολλά ,να μαθαίνει λίγα πράγματα κ αν θέλει να βοηθήσει καλώς..

Εγώ το θεωρώ απαραίτητο από 36 εβδομάδες και μετά να γίνετε κάθε εβδομάδα... Μια φίλη μου 37 εβδομαδα κάνει καρδιοτοκογραφο και οι παλμοί της μικρής στα ουράνια το παιδί είχε πάθει βαρύ καρδιά επιτόπου λοιπόν ο γιατρός την έβαλε καισαρική και τώρα η μπέμπα της είναι 4 μηνών κούκλα!!! 

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Πάω σε λίγο γιατρό πρώτα καρδιοτοκογραφο και μετά θα μου κάνει υπέρηχο!!! Ελπίζω να είναι όλα καλά κάθε φορά που πάω για καρδιοτοκογραφο από την πρώτη φορά που τα είδα όλα που είχε ανεβάσει παλμούς η μπέμπα με πιάνεις πανικός. 

Καλημέρα κορίτσι μου.... Όλα καλά θα πάνε μην έχεις καθόλου άγχος.. Να είσαι χαλαρή.. Περιμενουμε νεα σου.. 

Γεια σας ξανα! Σημερα ειναι η Πητ μου συμφφωνα με τους υπολογισμους μου, αλλα τελικα το μωρο θα γεννηθει τον Οκτωβρη, γιατι ως τωρα δεν εχω κανενα σημαδι οτι πλησιαζω!

e97556d272.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Εγώ το θεωρώ απαραίτητο από 36 εβδομάδες και μετά να γίνετε κάθε εβδομάδα... Μια φίλη μου 37 εβδομαδα κάνει καρδιοτοκογραφο και οι παλμοί της μικρής στα ουράνια το παιδί είχε πάθει βαρύ καρδιά επιτόπου λοιπόν ο γιατρός την έβαλε καισαρική και τώρα η μπέμπα της είναι 4 μηνών κούκλα!!! 

Να μην αγχωνεσαι!! Ολα καλα θα ειναι!!! Και εγω απαραίτητο το θεωρω!! Δεν μπορώ να καταλάβω απο τη στιγμή που έχουμε τοσα μεσα για να προλάβουμε άσχημες καταστασεις, να μην τα χρησιμοποιουμε! Ο υπερηχος δεν "πιάνει"  βραδυκαρδιες ή ταχυκαρδιες που μπορεί να αποβουν μοιραιες για τη ζωή του νεογνου... 

Να μας ενημερώσεις!! :)

cO4Yp3.png

πρίν από 31 λεπτά , Marimarv είπε:

Μακάρι να μπορούσα να μην την δεχτώ αλλά ο άντρας μου αν δει ότι εγώ φέρνω συνέχεια την δική μου μαμά ενώ στην δική του λέω να μην έρχεται βλέπω να γίνεται χαμός στ σπίτι μας.. 

Κ εμένα το ίδιο δεν θέλει να τους στεναχωρεί κτλ κτλ κτλ... Επίσης θέλει για όλα την γνώμη της μάνας του.. Εδώ είχα κάνει μια λίστα με τα πράγματα που χρειαζόμουν για τα πρώτα πράγματα της μικρής και επειδή την θεωρούσε υπερβολική ρώτησε την μάνα του εάν είναι υπερβολικά κ ένα τα χρειαζόμαστε όλα.. Αν είναι δυνατόν.. Δεν θέλω να κάνω τώρα φασαρίες που είμαι έγκυος για να μην είμαι σε ένταση συνέχεια.. Όταν γεννήσω όμως αυτά θα κοπουν..

Θα με ενοχλουσε κι εμενα πολυ. Δεν εχω πεθερα κοντα, αλλα η μανα μου κανει περισσοτερο προς πεθερα... Για τα πραγματα τα περισσοτερα που αγοραζουν οι πρωτη φορα γονεις οντως δεν χρειαζονται. Αλλα το να μετραει τη γνωμη της μανας του περισσοτερο απο τη δικη σου απο μονο του ειναι εγκλημα οσον αφορα τη σχεση του ζευγαριου!

e97556d272.png

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλημερα!! Τι εννοείς δεν ήθελε εγγονι?? Τζιζους! Σιγα μην τη ρωταγατε κιολας! 

Ναι εννοείται θα τς δεχτω! Μαλιστα τς εχω ηδη αναθεσει να μ πλυνουν και καποια ρουχα!! Μπουαχαχα (το σετ του λικνου που θα μ στειλει μια θεια τ αντρα μου από το χωριό και το οποίο η γλυκουλα μου ηθελε να το φέρει απλυτο για να το φτιάξω όπως εγω θέλω λεει :angry:

Καλημερα κοριτσια! Κατι τετοια κανει και η δικη μ, μονο που το εννοει πραγματικα και φυσικα, εγω που δεν ειμαι ο πιο ηρεμος ανθρωπος στον κοσμο, τα παιρνω τρελα! Σκεψου στην πρωτη γεννα οντας λεχωνα με ρωτουσε τι να μαγειρεψει σε πεθερο κ γιοκα... Κι εγω να κουτουλαω απο τη νυστα και τις ορμονες... Γενικα εμενα ειναι πολλοι ησυχοι και καλοι και οι δυο αλλα καπως φορτικοι. Εννοειται πως σε καποιες τρελες ατακες ο δικος μ δε τους λεει κουβεντα, αλλα απανταω εγω για ολους!!!! Οταν γεννησω θα τους φιλοξενω ολους εδω... εχω δωσει ηδη εντολη εκκενωσης οταν γυρισω απο μαιευτηριο...

@Μαρθα Κ να μας πεις νεα!!! Ολα καλα θα πανε!

@arous δε βιαζεται, καλυτερα! Εμενα ο μεγαλος γεννηθηκε το βραδυ μετα την ΠΗΤ.... Το ιδιο και της κολλητης μ... Λες;;;;;; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , arous είπε:

Θα με ενοχλουσε κι εμενα πολυ. Δεν εχω πεθερα κοντα, αλλα η μανα μου κανει περισσοτερο προς πεθερα... Για τα πραγματα τα περισσοτερα που αγοραζουν οι πρωτη φορα γονεις οντως δεν χρειαζονται. Αλλα το να μετραει τη γνωμη της μανας του περισσοτερο απο τη δικη σου απο μονο του ειναι εγκλημα οσον αφορα τη σχεση του ζευγαριου!

Μα ναι ρε συ δλδ αν είναι δυνατόν να μου πει η πεθερά μου τι θα πάρω και τι όχι.. Εγώ όμως στ τέλος πήρα προ ήθελα.. Του λέω παρήγγειλα τα πράγματα που χρειαζόμαστε.. Και όταν με ρώτησε τι πήρα του είπα όλα όσα χρειαζόμαστε όχι θα κάτσω να ακούσω την μαμά του.. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 22 λεπτά , Alekk είπε:

Καλημερα κοριτσια! Κατι τετοια κανει και η δικη μ, μονο που το εννοει πραγματικα και φυσικα, εγω που δεν ειμαι ο πιο ηρεμος ανθρωπος στον κοσμο, τα παιρνω τρελα! Σκεψου στην πρωτη γεννα οντας λεχωνα με ρωτουσε τι να μαγειρεψει σε πεθερο κ γιοκα... Κι εγω να κουτουλαω απο τη νυστα και τις ορμονες... Γενικα εμενα ειναι πολλοι ησυχοι και καλοι και οι δυο αλλα καπως φορτικοι. Εννοειται πως σε καποιες τρελες ατακες ο δικος μ δε τους λεει κουβεντα, αλλα απανταω εγω για ολους!!!! Οταν γεννησω θα τους φιλοξενω ολους εδω... εχω δωσει ηδη εντολη εκκενωσης οταν γυρισω απο μαιευτηριο...

@Μαρθα Κ να μας πεις νεα!!! Ολα καλα θα πανε!

@arous δε βιαζεται, καλυτερα! Εμενα ο μεγαλος γεννηθηκε το βραδυ μετα την ΠΗΤ.... Το ιδιο και της κολλητης μ... Λες;;;;;; 

Δυο κοπελες που ρωτησα τελευταια ειχαν γεννησει 40 και 5. Προς τα εκει το βλεπω... Αλλα επειδη δεν ειχα ποτε πονους απο μονη μου δεν ξερω τι να περιμενω. Ξεκινανε ξαφνικα, απο το πουθενα;

e97556d272.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...