Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 48 λεπτά , bella32 είπε:

τι να κάνω που τους έχω στο σπίτι και με προσέχουν κ δεν έχω την ελευθερία που θέλω! αλλά μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω! Όπως ακριβώς το είπες,  τόσα χρήματα δίνουμε αλλού κ αλλού,  το γάλα είναι η τροφή τους και θέλω  να είμαι σίγουρη ότι είναι πιστοποιημένα τα προϊόντα!

Συμφωνώ μαζί σου. Και είναι δύο χρονων οπότε όπως κ να έχει δεν το θεωρώ τοσο ασφαλές!

πρίν από 17 λεπτά , Marimarv είπε:

Εγώ κορίτσια σήμερα έχω πέσει πάρα πολύ ψυχολογικά.. Με έχει πιάσει και το άγχος εάν θα είναι όλα καλά με την μικρή μου μέχρι να γεννηθεί δεν θα ηρεμίσω νομίζω.. Επίσης έχω τόσες τύψεις νιώθω χάλια για την μικρή μου γτ όλη σχεδόν την εγκυμοσύνη την πέρασα με κλάματα άγχος πολύ και τσακωμούς και νεύρα.. Πφφφ δεν ξέρω τι με έπιασε σήμερα.. Χάλια νιώθω.. 

Όταν γεννηθεί θα αγχώνεσαι αν τη φροντίζεις σωστά, αν κλαίει τι έχει κλπ , δε σταματάει το αγχος από εδώ κ πέρα! Προσπάθησε να βρεις τρόπους να χαλαρώνεις! :)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 6 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Συμφωνώ μαζί σου. Και είναι δύο χρονων οπότε όπως κ να έχει δεν το θεωρώ τοσο ασφαλές!

Όταν γεννηθεί θα αγχώνεσαι αν τη φροντίζεις σωστά, αν κλαίει τι έχει κλπ , δε σταματάει το αγχος από εδώ κ πέρα! Προσπάθησε να βρεις τρόπους να χαλαρώνεις! :)

Σωστά τα λες αλλά τόσο άγχος που πέρασα τόσο καιρό την επηρεάζει μετά θα το τραβάω μόνη μου.. 

πρίν από 22 λεπτά , Marimarv είπε:

Σωστά τα λες αλλά τόσο άγχος που πέρασα τόσο καιρό την επηρεάζει μετά θα το τραβάω μόνη μου.. 

Και μετά επηρεάζονται τα μωράκια μας από τη διάθεση μας! Να προσέχεις τον εαυτό σου κι όλα καλά θα πάνε 

Q1jtp2.png

Κορίτσια καλησπέρα ! Διάβαζα τις αγωνιες σας και μου φαίνονται τόσο λογικές !

Εγω πάντως την Παρασκευή που είχα nst, δεν ένιωθα έντονα τον μικρό από το πρωί . Στην εξέταση κουνήθηκε πολύ λίγο. Όταν επέστρεψα σπίτι αν και έφαγα και ήπια από όλα πάλι τα ίδια . Πήρα το γιατρό και πήγα για επαναληπτικό για σιγουριά (13,5 το χρεώνουν στο νοσοκομείο )! Σε αυτόν έδωσε ρέστα από κούνημα και εγώ ειχα ψιλοπονακια , έδειξε κάτι μικρές συσπασεις. Ο γιατρός επειδή θα έλειπε με είδε και γυναικολογικά και μου είπε το παιδί είναι έτοιμο, αλλά δεν έχουμε διαστολή καθόλου, ο τράχηλος είχε μαλακώσει . Επέστρεψα σπίτι και άρχισαν πονάκια ξεκινούσαν γλυκά από χαμηλά στην κοιλιά και πήγαιναν πίσω στη μέση και μετά σε όλη την κοιλιά . Ξάπλωσα , αλλά μόλις πήγα τουαλέτα , με το που σηκώθηκα ένιωσα σαν νερό στον κόλπο και αμέσως άρχισε να τρέχει και στα πόδια , κατάλαβα(1,5 ώρα μετά το nst περίπου )Πήρα το γιατρό , έκανα μπάνιο και πήγα νοσοκομείο . Όλη αυτή την ώρα είχα υγρά ( φόρεσα σερβιέτα ) ήταν διάφανα και με λίγο ροζ που και που ! Με βάλανε στο nst είχα συσπασεις αρκετές , μερικές μεγάλες αλλά υποφερτες! Δεν είχα όμως διαστολή (2 προς 3). Ο γιατρός μετά μου είπε ότι αν είχα κανένα 4-5 θα προσπαθούσε φυσιολογικά , αν και με είχε για καισαρική ! Μετά χειρουργείο .

Τωρα επιστρέψαμε σπίτι και ο μπέμπης μου μαζί . Πέρασε όλους τους γιατρούς , μέχρι κρι υπέρηχο εγκεφάλου κάναμε και τελικά όλα είναι σούπερ ! Τώρα τον εχω δίπλα μου και δεν το πιστεύω ! Μεγάλη ευτυχία κορίτσια ! Αλλά και μεγάλο αγχος! Με τον θηλασμό δύσκολα γιατί το στήθος μου δε λέει να κατεβάσει ποσότητα , αν και ο μικρός το πιάνει καλά . Δίνω συμπλήρωμα γιατί λογο κιλών δεν μας παίρνει να χάσουμε άλλο . Θα δούμε . Εγώ ελπίζω ότι απλά θέλει το χρόνο του .

Σας έγραψα όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορούσα ! Με το καλό όλες να πάρετε σειρά με όποιον τρόπο και αν έρθει, να είναι τα μωράκια μας και εμεισ καλά και τα υπόλοιπα είναι άνευ σημασίας !

Σας φιλώ γλυκά και σας στέλνει και ο μπέμπης ένα φιλάκι για δύναμη !

• Μου αρέσει 8

CNqjp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Και μετά επηρεάζονται τα μωράκια μας από τη διάθεση μας! Να προσέχεις τον εαυτό σου κι όλα καλά θα πάνε 

Έχεις δίκιο δεν ξέρω τι με έπιασε σήμερα.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , eamo είπε:

Εγω πάντως την Παρασκευή που είχα nst, δεν ένιωθα έντονα τον μικρό από το πρωί . Στην εξέταση κουνήθηκε πολύ λίγο. Όταν επέστρεψα σπίτι αν και έφαγα και ήπια από όλα πάλι τα ίδια . Πήρα το γιατρό και πήγα για επαναληπτικό για σιγουριά (13,5 το χρεώνουν στο νοσοκομείο )! Σε αυτόν έδωσε ρέστα από κούνημα και εγώ ειχα ψιλοπονακια , έδειξε κάτι μικρές συσπασεις. Ο γιατρός επειδή θα έλειπε με είδε και γυναικολογικά και μου είπε το παιδί είναι έτοιμο, αλλά δεν έχουμε διαστολή καθόλου, ο τράχηλος είχε μαλακώσει . Επέστρεψα σπίτι και άρχισαν πονάκια ξεκινούσαν γλυκά από χαμηλά στην κοιλιά και πήγαιναν πίσω στη μέση και μετά σε όλη την κοιλιά . Ξάπλωσα , αλλά μόλις πήγα τουαλέτα , με το που σηκώθηκα ένιωσα σαν νερό στον κόλπο και αμέσως άρχισε να τρέχει και στα πόδια , κατάλαβα(1,5 ώρα μετά το nst περίπου )Πήρα το γιατρό , έκανα μπάνιο και πήγα νοσοκομείο . Όλη αυτή την ώρα είχα υγρά ( φόρεσα σερβιέτα ) ήταν διάφανα και με λίγο ροζ που και που ! Με βάλανε στο nst είχα συσπασεις αρκετές , μερικές μεγάλες αλλά υποφερτες! Δεν είχα όμως διαστολή (2 προς 3). Ο γιατρός μετά μου είπε ότι αν είχα κανένα 4-5 θα προσπαθούσε φυσιολογικά , αν και με είχε για καισαρική ! Μετά χειρουργείο .

Τωρα επιστρέψαμε σπίτι και ο μπέμπης μου μαζί . Πέρασε όλους τους γιατρούς , μέχρι κρι υπέρηχο εγκεφάλου κάναμε και τελικά όλα είναι σούπερ ! Τώρα τον εχω δίπλα μου και δεν το πιστεύω ! Μεγάλη ευτυχία κορίτσια ! Αλλά και μεγάλο αγχος! Με τον θηλασμό δύσκολα γιατί το στήθος μου δε λέει να κατεβάσει ποσότητα , αν και ο μικρός το πιάνει καλά . Δίνω συμπλήρωμα γιατί λογο κιλών δεν μας παίρνει να χάσουμε άλλο . Θα δούμε . Εγώ ελπίζω ότι απλά θέλει το χρόνο του .

Σας έγραψα όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορούσα ! Με το καλό όλες να πάρετε σειρά με όποιον τρόπο και αν έρθει, να είναι τα μωράκια μας και εμεισ καλά και τα υπόλοιπα είναι άνευ σημασίας !

Να σου ζήσει!!! Εύχομαι να ξεπεράσετε κ τις δυσκολίες σας! Να τον χαρείς το μπέμπη σου και να μας λες τα νέα σου να προετοιμαζόμαστε!!!

πρίν από 18 λεπτά , Marimarv είπε:

Έχεις δίκιο δεν ξέρω τι με έπιασε σήμερα.. 

Λογικό είναι να μας πιάνουν πολλά και διάφορα, ειδικά τώρα που τελειώνει!:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

11 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Αντα μου σου ειπαν ότι δεν κάνουν? Εντύπωση μ κάνει! Και εγω σε νοσοκομείο δημόσιο θα γεννήσω, αλλά αν θελήσω θα μου κάνουν επισκληρίδιο, αρκεί να το θελήσω και να έχει κ νόημα (πχ αν τη ζητησω με διαστολή 8, 9 ή 10 δεν έχει κανενα νόημα, αφού δεν θα με πιάσει)!!!!

Ευχαριστώ!!!! :)

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι? Εγω ήξερα πως το nst ειναι απαραίτητο μετα τις 36 - 37 εβδομάδες για να παρακολουθείται η καρδιακή λειτουργία του μωρού και αν κάνει συσπάσεις η μήτρα κλπ... Μια φίλη μου που ειναι έγκυος και αυτή και σήμερα ή αύριο κλείνει την 38η εβδομάδα και μπαίνει στην 39η, δεν έχει κάνει καμία φορά καρδιοτοκογραφο και ο γιατρός της λεει δεν σκοπεύει να της κάνει αφού την βλέπει μόνο στο ιατρείο και της κάνει μόνο υπέρηχο.... Το έχετε ξανακούσει??? Δεν είναι λίγο ανεύθυνο??? Αυτή βέβαια δεν προβληματίζεται καθόλου, αλλά εμενα μου ακούστηκε πολύ κουλό..... Πρώτη φορά το ακούω και ήθελα να ακούσω και άλλες εμπειρίες και απόψεις!!!

Ναι είναι σίγουρο !!εδώ θεσ.νικη δεν κάνουν !!! Μονο αν βρεις αναισθησιολογο κ του δώσεις λεφτά μπορεί να σε κάνει,αλλά πρεπει να τον βρεις πρώτα γτ είναι λίγοι στα νοσοκομεία εδώ. 

Όσο για nst ,η αποψη του γιατρό υ μου κ των γιατρών στο νοσοκομείο είναι ότι αν στον υπερηχο όλα είναι καλά τοτε δεν χρειάζεται . κανεις ενα αν θες γύρω στην 38 εβδ. Κ μετά την 40εβδ κάθε μέρα .Εγώ δεν έχω κάνει ακόμα εκτός από 30η εβδ που δεν το ένιωθα.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 32 λεπτά , eamo είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα να σου ζήσει να τον χαίρεστε.. Στις πόσες βδομάδες γέννησες..? 

9 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Σήμερα δεν ανησυχώ να πω την αλήθεια,έχετε δίκιο όλες σε αυτά που λέτε. χθες μου ήρθε καμπανιά στα ξαφνικά γιατί δεν το περίμενα, αλλά μετά από σκέψη δεν είναι κ κάτι τραγικό. Όλα καλά θα πάνε. άρα εσύ πηγαίνεις για φυσιολογικό κ θέλεις δεν θέλεις χωρίς επισκληριδιο, δεν έχεις επιλογή στον φυσιολογικό δηλαδή!!

Ναι για φυσιολ. Πάω κ βλέπουμε... Ναι δεν Έχω Επιλογή εκτός αν είμαι τυχερή κ βρω αναισθησιολογο κ του δώσω λεφτά να είναι εκεί..

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

14 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Τώρα πόσο είσαι? μπερδεύτηκα, επειδή βλέπω στο πίνακακι την ΠΗΤ σου, άρα υπολογίζω πως είσαι 34+1.

Η ΠΗΤ μου είναι στις 40+5 έτσι λέει πάει..τι να πω.. σήμερα Σαββάτο είμαι 35 βάση περιόδου και ταυτίζεται κατά μια μέρα και με τους υπέρηχους.

14 ώρες πρίν, Ασία είπε:

τα 2700 μου ακούγονται πολύ καλά!!! Μπορεί δηλαδή ο πλακούντας σου να μην είναι κ στην ιδανική κατάσταση αλλά μια χαρά έχει τροφοδοτήσει την μπέμπα σου ως τώρα. Δεν είναι δηλαδή μικρότερη σε ανάπτυξη.Φυσικά κ δεν έχεις κανένα λόγο να αγχώνεσαι!!

Ο πλακούντας δεν μπορεί να έχει χειρότερη εικόνα αλλά για την ώρα δεν μας έχει εγκαταλείψει! Ο γιατρός λέει ότι δεν σταματάει από τη μια μέρα μέχρι την άλλη γι αυτό πάμε κάθε εβδομάδα. Τα κιλά πήγαν καλά, να πατήσουμε και τις 36 εβδομάδες και ας την καλοδεχτούμε, τι να πω? Καψόνια μας κάνει πριν καν έρθει..

13 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Ναι το πληρωσα στα εξωτερικα ιατρεια!!! 

Κορίτσια εμαθα γιατί δεν κανουν nst οι ιδιωτες!!! Γιατί χρεωνεται 120-150€!!! :shock:

Εγώ έχω κάνει 3 φορές μέχρι τώρα και κάνω κάθε εβδομάδα. Με αφήνει τουλάχιστον 45 λεπτά και δεν με χρεώνει τίποτα παραπάνω από ότι έχουμε συμφωνήσει από την αρχή!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Καλημερα!! Βασικά το μετά νομίζω είναι πιο επιζημιο!! Γενικά πρέπει να μάθουμε να καλμαρουμε φόβους και αμφιβολίες πλέον, αφου επηρεάζουν την ψυχοσυνθεση των παιδιών μας! Όπως τα καταφεραν οι γονεις μας, θα τα καταφέρουμε και εμείς :)

cO4Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου! μου γράψατε αρκετά χτες! @eamo να σου ζήσει  μπέμπης κορίτσι μου! συγχαρητήρια! μας έδωσες ωραία ενημέρωση! να μας στέλνεις νέα σου οπότε μπορείς!

@anemoni1989 ξέρω για  NST οτι δίνεις λίγα λεφτά, ακόμη κ στο ιατρείο του γιατρού ( στου δικου μου) και όχι 100 και!!

@Marimarv από άγχος δόξα το θεό καλά πάμε όλες! νομίζω  είναι φυσιολογικό όσο πλησιάζει η γέννα...

εγώ χτες κορίτσια τρομαξα λιγάκι. . . ξαπλωνα ανάσκελα γτ δεν άντεχα αλλο στο πλάι και σε κάποια στιγμή με έπιασε ένας παράξενος πόνος στη κοιλια..μετά γύρισα πλαι και πέρασε..μετά ξύπνησε το μωρο για τα καλα και με κλωτσουσε στα πλευρά και πονούσα πολύ..ουφφφ 

Yhozp2.pngKUDQ.png

9 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα να σου ζήσει να τον χαίρεστε.. Στις πόσες βδομάδες γέννησες..? 

Καλημέρα ! Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές !

37+3 ήμουν . Στα νεογνά δε θα τον βαζαν γιατί πήρε μόνος του αναπνοή ( και ας ήταν καισαρική ) και γενικά είχε καλή εικόνα . Αδύνατος βέβαια 2670 , αλλά θεωρούνται καλά κιλά . Τον βάλανε λόγω αρρυθμίας που είχε παρουσιάσει ως έμβρυο .

Παντως κορίτσια η αγωνία δεν τελειώνει με τη γεννά . Ίσα ίσα γίνεται μεγαλύτερη . Και να έχετε στο μυαλό σας ότι έχει προχωρήσει πολύ η επιστήμη και κάτι να γίνει και να γεννήσει καμία πιο νωρίς , το παιδί θα είναι μια χαρά με την κατάλληλη φροντίδα ! 

• Μου αρέσει 3

CNqjp3.png

13 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

@arous την τιμή μου την ειπε φιλη που γεννησε σε γνωστό ιδιωτικο της Αθήνας.. Βεβαια μ ειπε οτι και αυτη μια φορά που εκανε, την έστειλε ο γιατρός της και δεν της ζητησαν χρηματα... Παντως η τιμή ήταν αυτη! 

@Μαρθα Κ @Ασία σας θυμαμαι και τις 2 εκείνο το μηνα!!! :D

Έλα ρε από το άλλο θέμα στο φόρουμ??? 

10 ώρες πρίν, Ασία είπε:

κι εγώ είχα κάνει τεστ καθυστερημένα,πάνω από ένα μήνα μετά τη σύλληψη!Σαν σήμερα το θυμάμαι!μακάρι μετά τη γέννα να φτιάξουν οι κύκλοι μας να είναι έτοιμοι για την δεύτερη εγκυμοσύνη.

Και εγώ αυτό θέλω γιατί είναι σπαστικό να μην ξέρεις πότε θα σου έρθει περίοδος δεν μπορείς να κανονίσεις τίποτα ούτε διακοπές ούτε να ξέρεις τις γόνιμες σου μέρες. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Έλα ρε από το άλλο θέμα στο φόρουμ??? 

Καλημερα!! Ναι, από τα συμπτώματα!!! :p

@bella32 τι να σ πω ρε κοριτσι... Ετσι μ ειπαν, έτσι λεω!!! :shock:

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...