Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Γειά σας κορίτσια μου.. Εγώ έχω αγχωθεί πολύ σήμερα με τις ετοιμασίες.. Φταίει βέβαια το ότι εγώ  δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα μιας που την βγάζω κρεβάτι κ απλά πρέπει να τα κάνουν οι άλλοι και το πιο αγχωτικό δεν είμαι καν στ σπίτι μου για να βλέπω τι γίνεται γτ μένω στην μαμά μου τώρα.. συν του ότι πολλά πράγματα που έχω παραγγείλει από ίντερνετ δεν έχουν έρθει καν.. Επίσης έστειλα την μαμά μου σήμερα στ ικα για την απόφαση και ακόμα της είπαν ότι δεν έχει βγει αλλά ότι το ποσό που θα πάρω θα είναι κοντά στα 750€ λίγα μου φάνηκαν.. 

Δινε εντολές να σου τα κάνουν οπως ακριβώς τα θέλεις! κγω έτσι κάνω!όσο για τις online παραγγελίες σου, μπορείς να παρακολουθείς ανα πάσα στιγμή την κατάσταση της παραγγελίας σου. κάθε εταιρεία που πήρες κάτι σου δίνει έναν κωδικό γι'αυτό το πράγμα! εγώ όλα έτσι τα πήρα! από ρουχαλάκια μέχρι πάνες και κρέμες!

Yhozp2.pngKUDQ.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 29 λεπτά , bella32 είπε:

Δινε εντολές να σου τα κάνουν οπως ακριβώς τα θέλεις! κγω έτσι κάνω!όσο για τις online παραγγελίες σου, μπορείς να παρακολουθείς ανα πάσα στιγμή την κατάσταση της παραγγελίας σου. κάθε εταιρεία που πήρες κάτι σου δίνει έναν κωδικό γι'αυτό το πράγμα! εγώ όλα έτσι τα πήρα! από ρουχαλάκια μέχρι πάνες και κρέμες!

Ναι κορίτσι μου τα πιο πολλά έτσι είναι με κωδικούς για να κοιτάω την παραγγελία 2 σαιτ όμως που ειναι και από τα βασικά γτ το ένα ήταν με ρουχαλάκια κ το άλλο με σεντόνια κτλ δεν μου είχαν στείλει κ έχω ήδη πάρει 2 φορές τηλέφωνο για να βγάλω άκρη.. 

πρίν από 28 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κορίτσια θα κρατησετε το 40μερο ή θα δέχεστε κόσμο???? Επίσης, πώς το έχετε σκεφτεί, θα βγαίνετε βολτούλες στο ενδιάμεσο μέχρι να σαραντίσετε?

Αυτό σκεφτόμουν κ εγώ.. Πλέον οι πιο πολλές βγαίνουν αλλά δεν ξέρω πραγματικά.. Ο άντρας μου που το συζητούσα δεν θέλει να βγούμε λέει 

πρίν από 29 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κορίτσια θα κρατησετε το 40μερο ή θα δέχεστε κόσμο???? Επίσης, πώς το έχετε σκεφτεί, θα βγαίνετε βολτούλες στο ενδιάμεσο μέχρι να σαραντίσετε?

Θα δέχομαι από τις 20 μέρες κ μετά αλλά όχι πολλούς μαζί!! Ένας ένας!!! Κ μετά καλό αερισμό  το σπίτι! Για έξω όμως θα το κρατήσω το 40μερο μιας κ θα είναι και χειμώνας..

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Marimarv είπε:

Αυτό σκεφτόμουν κ εγώ.. Πλέον οι πιο πολλές βγαίνουν αλλά δεν ξέρω πραγματικά.. Ο άντρας μου που το συζητούσα δεν θέλει να βγούμε λέει 

πρίν από 15 λεπτά , Marimarv είπε:

@anemoni1989 θέτεις πολύ ωραίο θέμα τώρα... εγώ γενικά πάσχω και από μια αλφα μικροβιοφοβια και έχω και μικρό σπίτι...δε θα ήθελα σίγουρα κόσμο στο σπίτι το πρώτο μήνα..τώρα για έξω θα χρειαστεί να βγούμε λογικά για γιατρούς ( υποθέτω)

Yhozp2.pngKUDQ.png

1 hour ago, bella32 είπε:

@anemoni1989 θέτεις πολύ ωραίο θέμα τώρα... εγώ γενικά πάσχω και από μια αλφα μικροβιοφοβια και έχω και μικρό σπίτι...δε θα ήθελα σίγουρα κόσμο στο σπίτι το πρώτο μήνα..τώρα για έξω θα χρειαστεί να βγούμε λογικά για γιατρούς ( υποθέτω)

Οχι απαραίτητα... Έρχεται ο γιατρος σπίτι αν θες!!! 

Εμεις κορίτσια δεν θα το κρατήσουμε! Θα δεχομαστε κοσμο κανονικά, αλλα οχι μπουλουκια εννοείται και θα ειμαι ξεκαθαρη ωστε να μην ειναι αρρωστοι! Βολτες λεω να βγαινω αρκει να μη βρεχει!!! Το κρύο δεν με σκιαζει!!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Οχι απαραίτητα... Έρχεται ο γιατρος σπίτι αν θες!!! 

Εμεις κορίτσια δεν θα το κρατήσουμε! Θα δεχομαστε κοσμο κανονικά, αλλα οχι μπουλουκια εννοείται και θα ειμαι ξεκαθαρη ωστε να μην ειναι αρρωστοι! Βολτες λεω να βγαινω αρκει να μη βρεχει!!! Το κρύο δεν με σκιαζει!!! 

Κ εγώ σκεφτόμουν μήπως βγαίναμε έστω μικρές βόλτες αλλά ο άντρας μου η μαμά του κ η δικιά μου ούτε να το ακούσουν.. Βέβαια εάν το αποφασίσω εγώ δεν θα ρωτήσω κανέναν.. Κ για το σπίτι κ εγώ σκέφτομαι να δέχομαι αλλά λίγο κόσμο τους πιο κοντινούς 

On 17/9/2018 at 1:21 ΜΜ, ada32 είπε:

τελεια τα νεα σου ! σαν το σπιτι σου δεν εχει!

τι να κανω.. δυσκολη η μετακομιση κ εγκυμοσυνη  μαζι ... ειδικα τωρα που δεν μπορυσα να κανω κ πολλα .. αλλα το χειροτερο ειναι οτι εχω wind  κ δεν πιανει καθολου στο σπιτι , ουτε σημα ουτε ιντερνετ κ μιλαμε βγαινω απο το σπιτι κ νιωθω οτι βγηκα στον πολιτισμο! :P ευτυχως ερχομαι στο γραφειο που εχω υπολογιστηκ μπαινω λιγο κ σας διαβαζω!!!

για μενα κοριτσια το μαξιλαρακι μου ηταν οι 36 εβδ.!  εφοσον τις εκλεισα, τωρα σαν να ηρεμησα λιγακι , γτ με τοσες ωρες ορθια κ δουλειες(βεβαια τα κιλα μπαινουν κανονικα!) @Ασία εσυ ποσο εισαι? , φοβηθηκα μηπως γεννησω νωριτερα. βεβαια ας κρατηθει αλλη μια βδομαδα μεσα να τελειωσω τις δουλιτσες μου κ μετα ας γεννησω!

θυμηστε μου ποσες εξουσιοδοτησεις χρειαζομαστε για τον αντρα να κανει τα χαρτια κ τι χαρτια για το νοσοκομειο?

Εγώ είμαι 34+3 και από κιλά +14!!!! το μαξιλαράκι είναι να κλείσουμε την 36η η την 37η τελικά?

8 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Εγώ είμαι 34+3 και από κιλά +14!!!! το μαξιλαράκι είναι να κλείσουμε την 36η η την 37η τελικά?

Καλημερα!!! Να παμε 36+1μου ειπε ο γιατρός οτι αν έχουμε πιασει το 36 κ 1 και το μωρο ειναι πανω απο 2500 θεωρείτε τελειομηνο!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? Εγω ειμαι πολυ στεναχωρημενη.. Πηγαμε χθες σ γιατρο, η μπεμπα ολα καλα, σχεδον 2400,αλλα τα αμνιακα μου μειωθηκαν παρα πολυ... Ειναι οριακα στα κατωτερα φυσιολογικα ορια... Εχω στεναχωρεθει και φοβηθει παρα πολυ 

cO4Yp3.png

πρίν από 12 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? Εγω ειμαι πολυ στεναχωρημενη.. Πηγαμε χθες σ γιατρο, η μπεμπα ολα καλα, σχεδον 2400,αλλα τα αμνιακα μου μειωθηκαν παρα πολυ... Ειναι οριακα στα κατωτερα φυσιολογικα ορια... Εχω στεναχωρεθει και φοβηθει παρα πολυ 

Καλημέρα κορίτσι μου! πολύ καλή στα κιλά της η μπέμπα! μπράβο! ψυχραιμία μια για το αμνιακό.  είναι χαμηλό αλλά στα όρια. μπορείς να το παρακολουθείς πιο συχνά; σου είπε να προσέχεις κάτι;

Yhozp2.pngKUDQ.png

Καλημέρα! Πως ειστε; 

Αγχος βλεπω, στενοχωριες αλλά και χαρούμενα πράγματα. 

@Μάντη μου τωρα που είσαι κοντά στο γιατρό μην αγχώνεσαι ολα θα πανε τέλεια. Έτσι κι αλλιώς είσαι ξαπλα και το προστατευεις.

@anemoni1989 η μπεμπουλα σου είναι μια χαρα ακόμα και τωρα να βγει. Τι σου είπε ο γιατρός;

Εγω σας γραφω απο το καράβι... μου φαίνεται απίστευτο που έφτασε η ώρα κι έφυγα από το νησί με την κοιλιά τουρλα και θα γυρίσω με ενα πλασματακι. Εχω κατασυγκινηθει και κλαιω μονη μου σαν τη χαζη.

Εν τω μεταξύ άρχισαν χθες το βράδυ να με πονάνε οι αμυγδαλές και η δύσπνοια ήταν στο χείριστο βαθμο. Ελπίζω να μου περάσει γρήγορα και χωρίς αντιβίωση.

Όσον αφορά το 40ήμερο εγω εχω κάνει ξεκάθαρο ότι αν θελησω να βγω βόλτα θα παρω το καροτσι και δρόμο. Ο αντρας μου ηταν οκ με αυτό μέχρι χθες που άρχισε να τα γυρνάει και να λέει θα το συζητήσουμε όταν έρθει η ωρα. Θα σκοτωθουμε το βλέπω. Λες και ποια η διαφορά του να βγω βόλτα στο νησί με το ταξίδι τοσες ωρες που θα χρειαστεί να κάνουμε για να γυρίσουμε σπίτι μας;

Ουφ τα εγραψα. Συγγνώμη αν σας κούρασα

• Μου αρέσει 4

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Καλημερα κοριτσια! 

@anemoni1989 ποσο εβδομαδων εισαι; Γιατι σου ειπε οτι συμβαινει; Εφοσον εισαι μεσα στα φυσιολογικα μην αγχωνεσαι. Εγω ειμαι στα ανωτερα φυσιολογικα που παλι δεν ειναι καλο. Τα μπεμπακια μας ομως ειναι καλα, οποτε μην αγχωνεσαι.

@Μαρία1430 καλο ταξιδι και περαστικα! Ολα καλα θα πανε, το ταξιδι της επιστροφης με το μπεμπακι σου θε σκεφτεσαι.

Οσο για το 40ημερο κοριτσια εγω ημουν τοσο κομματια που δεν κουνησα απο το σπιτι... Στις 40 βγηκαμε για την ευχη και μετα απο 15 μερες σε ενα παρτι. Βεβαια εγω δεν εχω θαλασσιτσα διπλα :wink:

Ελπιζω αυτη τη φορα τα πραγματα να ειναι πιο ευκολα και να βγουμε πιο νωρις

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Αχ αυτη η τουαλέτα!! Βασανιστηριο! Και εγω πρέπει να σηκωνομαι 5-6 φορες το βράδυ!!! Και ειμαι μονο 35 εβδομαδων!!! Τι θα γίνει πιο μετα??? Θα κατασκηνωσω σ λεκανη μ φαινεται!!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

Άστα να πάνε φίλη μου αργότερα θα είναι ακόμα ποιο μαρτύριο.. Χα χα χα 

Κορίτσια καλημέρα σήμερα 37 νταν δεν το πιστεύω ότι κοντεύουν οι μέρες να τα πάρουμε αγκαλίτσα!!! Λοιπόν εγώ κορίτσια θα πάρω τις ευχές στο νοσοκομείο πριν βγω θα έρθει ο πνευματικός μου και εγώ από εκεί και έπειτα θα βγω από το σπιτι θα πάω ικα να φτιάξω τα χαρτιά μα  ένα σούπερ μάρκετ κάτι ρε παιδί μου να ξεφεύγω λίγο αλλά η μπέμπα θα την βγάλω μετά τις 40 μέρες έξω!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...