Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια μου.. Εγώ έχω αγχωθεί πολύ σήμερα με τις ετοιμασίες.. Φταίει βέβαια το ότι εγώ  δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα μιας που την βγάζω κρεβάτι κ απλά πρέπει να τα κάνουν οι άλλοι και το πιο αγχωτικό δεν είμαι καν στ σπίτι μου για να βλέπω τι γίνεται γτ μένω στην μαμά μου τώρα.. συν του ότι πολλά πράγματα που έχω παραγγείλει από ίντερνετ δεν έχουν έρθει καν.. Επίσης έστειλα την μαμά μου σήμερα στ ικα για την απόφαση και ακόμα της είπαν ότι δεν έχει βγει αλλά ότι το ποσό που θα πάρω θα είναι κοντά στα 750€ λίγα μου φάνηκαν.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Καλησπέρα κορίτσια μου! Μολις γύρισα απο το γιατρο! 2500 κιλα μου τον βγάζει το μπέμπη! Πρωτα Θεός παμε για 3 του μηνα... κοριτσια μου κάντε μια προσευχη να μην μου ερθει αιμα... γτ μου μίλησε μεχρι και για ενδομήτριο θάνατο... 

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 29 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Μολις γύρισα απο το γιατρο! 2500 κιλα μου τον βγάζει το μπέμπη! Πρωτα Θεός παμε για 3 του μηνα... κοριτσια μου κάντε μια προσευχη να μην μου ερθει αιμα... γτ μου μίλησε μεχρι και για ενδομήτριο θάνατο... 

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου, να κάνεις θετικές σκέψεις για το μπέμπη σου και να του μιλάς! Και ξεκούραση εννοείται! Δεν έμεινε πολύ!

Γιατί σου το συζήτησε ο γιατρός σου? Τι σου είπε?

Q1jtp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου, να κάνεις θετικές σκέψεις για το μπέμπη σου και να του μιλάς! Και ξεκούραση εννοείται! Δεν έμεινε πολύ!

Γιατί σου το συζήτησε ο γιατρός σου? Τι σου είπε?

Οτο αν εχω μεγάλη αιμορραγία εχω πολυ λιγο χρονο να παω στο μαιευτήριο κ μπορεί να μην προλάβουμε γι αυτο μου κανονισε τοσο νωρίς το χειρουργείο.. ελπιζω ολα να πανε καλα κ να γεννηθεί γερος...

jgJqp3.png

πρίν από 46 λεπτά , Μάντη είπε:

μια χαρά είναι στα κιλά του.  να είσαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. δε ξέρω  γτ σου είπε κάτι τέτοιο,  όλοι οι γιατροί λένε όλες τις πιθανότητες αλλά αν ήταν κατι σοβαρό, δε θα σου έκανε εισαγωγή να σε παρακολουθεί ή ακόμη και να σου έπαιρνε το μωρό νωρίτερα με καισαρική;

Yhozp2.pngKUDQ.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Alekk είπε:

Καλημερα!!! Α πολλες δουλειες! Ναι κι εγω προσπαθω να μη το σκεφτομαι, εχω τοσα στο μυαλο μου...

Κοριτσια μπηκα στο μηνα μ με ολες τις μετρησεις λογικα :P Επιτελους, εφυγε ενα αγχος!

Πηρα κι αυτη την μπαλα και κανω ασκησεις απο το ιντερνετ και σταματησε κι ο πονος στο ηβικο οστο. Θαυματουργη λεμε! Οποτε λογικα ξεκιναω περπατημα σιγα σιγα! 

Παιδια μεγαλη ταλαιπωρια ο υπνος, παιζει να ξυπναω και πεντε φορες για τουαλετα/πονους κοκ

Αυριο παω για το πρωτο καρδιοτοκογραφημα!

Για πειτε τα νεα σας! Καλημερα!!!!!!

Απο που πηρες τη μπαλα; Εγω ειμαι 38 εβδομαδων τωρα... Παω για βμπακ εκτος απροοπτου...

e97556d272.png

πρίν από 50 λεπτά , Μάντη είπε:

Μάντη μου μην αγχωθείς τώρα έφτασες στ τέλος.. Τα κιλά του είναι μια χαρά.. Συνέχισε την ξεκούραση και ολα θα πάνε τέλεια.. Επίσης πιστεύω πως εάν ο γιατρός ανησυχούσε και είχες αρκετές πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο θα σου έκανε εισαγωγή για να σε παρακολουθούν στενά δεν πιστεύω πως ο γιατρός θα σε άφηνε να φύγεις εάν κ αυτός ανησυχούσε τόσο πολύ.. 

πρίν από 51 λεπτά , Μάντη είπε:

Μάντη μου εφθασες πολύ κοντά σε λίγες μέρες θα κρατάς τον μπεμπη σου αγκαλιά και όλα αυτά θα είναι ενα κακό όνειρο. Η αιμορραγια είναι απλά ενα πιθανόν σενάριο, δεν σημαίνει οτι θα συμβεί σίγουρα. Εσυ να είσαι αισιοδοξη. Αλλά και να συμβεί, υπάρχουν πολλές κοπελες που ειχαν τρελλές αιμορραγίες και όλα πηγανε μια χαρά στο τέλος. Οι γιατροί αναφερουν ολα τα σενάρια που μπορούν να συμβουν, αγνοώντας πολλές φορες τον πανικό που μπορεί να δημιουργησουν στις μέλλουσες μανουλες. Και θα συμφωνησω με την @bella32 αν η περιπτωση σου ήταν τοσο σοβαρή θα σε κρατούσε εκεί για στενη παρακολουθηση. Σου ανεφερα και πιο παλια την περιπτωση της νυφης μου, ηταν στο νοσοκομειο με χαμηλο πλακουντα και αιμορραγιες κατα διαστηματα, απο Αυγουστο μεχρι Δεκεβριο, οπου γεννησε ενα υγιέστατο μωρό.

πρίν από 23 λεπτά , arous είπε:

Απο που πηρες τη μπαλα; Εγω ειμαι 38 εβδομαδων τωρα... Παω για βμπακ εκτος απροοπτου...

Κι εγω για vbac (αν τα καταφερουμε!) Απο tiger στο κεντρο της Αθηνας. 8 ευρω. Εχει και τζαμπο (δεν ξερω βεβαια αν σκασουμε κατω σα τα καρπουζια)... Αν εχεις κανα καλο λινκ για ασκησεις απο youtube στειλε μου κι εμενα!

1 hour ago, Μάντη είπε:

Μάντη καλησπέρα. Μπήκα να διαβάσω τα νέα σου... Μηπως να τον πάρεις ένα τηλ αύριο να μπεις στο νοσοκομείο μέχρι τις 3/10, αν σου είπε όλα αυτά;;   Στις εβδομάδες που είσαι πια τα έμβρυα είναι βιώσιμα, τα κιλά του είναι πολύ καλά... κ εγώ δεν το καταλαβαίνω γιατί σου μίλησε έτσι;!! Για να προσεχεις περισσότερο;!!! Μα αφού είσαι ξάπλα..., τι άλλο μπορείς να κανείς;!!

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Μάντη είπε:

Οτο αν εχω μεγάλη αιμορραγία εχω πολυ λιγο χρονο να παω στο μαιευτήριο κ μπορεί να μην προλάβουμε γι αυτο μου κανονισε τοσο νωρίς το χειρουργείο.. ελπιζω ολα να πανε καλα κ να γεννηθεί γερος...

Μαντη μην αγχωνεσαι. Ασε το γιατρο να λεει. Ισως ειναι και το στιλ του τετοιο για να σε τρομαξει να μην κουνιεσαι! Ολα καλα! 3 το μηνα αγκαλια με το μπεμπακι σου

2 ώρες πρίν, bella32 είπε:

μια χαρά είναι στα κιλά του.  να είσαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. δε ξέρω  γτ σου είπε κάτι τέτοιο,  όλοι οι γιατροί λένε όλες τις πιθανότητες αλλά αν ήταν κατι σοβαρό, δε θα σου έκανε εισαγωγή να σε παρακολουθεί ή ακόμη και να σου έπαιρνε το μωρό νωρίτερα με καισαρική;

2 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Μάντη μου μην αγχωθείς τώρα έφτασες στ τέλος.. Τα κιλά του είναι μια χαρά.. Συνέχισε την ξεκούραση και ολα θα πάνε τέλεια.. Επίσης πιστεύω πως εάν ο γιατρός ανησυχούσε και είχες αρκετές πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο θα σου έκανε εισαγωγή για να σε παρακολουθούν στενά δεν πιστεύω πως ο γιατρός θα σε άφηνε να φύγεις εάν κ αυτός ανησυχούσε τόσο πολύ.. 

1 ώρα πρίν, sun38 είπε:

Μάντη καλησπέρα. Μπήκα να διαβάσω τα νέα σου... Μηπως να τον πάρεις ένα τηλ αύριο να μπεις στο νοσοκομείο μέχρι τις 3/10, αν σου είπε όλα αυτά;;   Στις εβδομάδες που είσαι πια τα έμβρυα είναι βιώσιμα, τα κιλά του είναι πολύ καλά... κ εγώ δεν το καταλαβαίνω γιατί σου μίλησε έτσι;!! Για να προσεχεις περισσότερο;!!! Μα αφού είσαι ξάπλα..., τι άλλο μπορείς να κανείς;!!

1 ώρα πρίν, Alekk είπε:

Μαντη μην αγχωνεσαι. Ασε το γιατρο να λεει. Ισως ειναι και το στιλ του τετοιο για να σε τρομαξει να μην κουνιεσαι! Ολα καλα! 3 το μηνα αγκαλια με το μπεμπακι σου

Κοριτσια μου σας ευχαριστώ πολυ... ο γιατρό απλα μου ειπε ολες τις πιθανότητες γτ των ρωτησα εγω... μου ειπε οτι ειναι πολυ μικρη αυτη η πιθανότητα.. και οτι εχουμε παει καλα μεχρι τωρα κ γι αυτο θα με αφησει να μπω στο μηνα μου να ειμαστε κ σιγουρη οτι θα ειναι πανω απο 2500 κιλα γτ οι υπερηχοι πεφτουν και εξω... μου ειπε οτι αν εχω το παραμικρο θα μπουμε νοσοκομείο... Αύριο εχω nst και προγενετικο για να ειμαστε ετοιμη σε περίπτωση απροόπτου...  

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

@Μάντη μου, καταρχας μαλλον για να σε τρομάξει το είπε και να προσεχεις περισσότερο.... Αν ηταν κατι σοβαρο, θα σ προτεινε φανταζομαι εισαγωγη ή ακομα και να σ επαιρνε απο τωρα τ μωρο.... Μήπως να τον επαιρνες τηλεφωνο το απογευμα να τον ρωτησεις αν χρειαζεται εισαγωγη σ νοσοκομειο???

Τωρα διαβασα την απαντηση σ... ειχε κολλήσει.... οποτε απλα σ παρεθεσε όλα τα ενδεχόμενα!!!! Μια χαρα θα ειναι όλα!!! θα δεις!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 18 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@Μάντη μου, καταρχας μαλλον για να σε τρομάξει το είπε και να προσεχεις περισσότερο.... Αν ηταν κατι σοβαρο, θα σ προτεινε φανταζομαι εισαγωγη ή ακομα και να σ επαιρνε απο τωρα τ μωρο.... Μήπως να τον επαιρνες τηλεφωνο το απογευμα να τον ρωτησεις αν χρειαζεται εισαγωγη σ νοσοκομειο???

Τωρα διαβασα την απαντηση σ... ειχε κολλήσει.... οποτε απλα σ παρεθεσε όλα τα ενδεχόμενα!!!! Μια χαρα θα ειναι όλα!!! θα δεις!!!

Μακαρι να ερθουν ολα καλα.... Ανυπομονώ τοσο πολυ...

jgJqp3.png

@Μάντη μου μια χαρά το μπεμπακι σου ! Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε , 2 βδομαδες μείνανε ! Ο γιατρός σου εφόσον ρώτησες όφειλε να σου πει όλα τα ενδεχόμενα ! Λίγη ξεκούραση ακόμα , θα έχεις λογο μετά να κουραστείς!!

Και εμένα κορίτσια μια χαρά το nst, όταν ξύπνησε ο μικροσ μου! Θα κάνω πάλι την Παρασκευή γιατί θα λείπει ΣΚ ο γιατρός και θέλει να είναι σίγουρος . Άλλο ένα την Τρίτη και Πέμπτη πάω για εισαγωγή . Υπέρηχο αύριο το μεσημέρι για να δούμε τα κιλά του . 

• Μου αρέσει 2

CNqjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...