Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Δεν μ ζητησαν κάτι τετοιο! Μεσα σ βδομαδα θα παω σ ικα ξανα και θα ρωτησω για σιγουριά βεβαια, αλλα απο το νοσοκομείο μ ειπαν πως μονο αυτα χρειάζονται για να δηλωθεί το μωρο 

Μαλλον επειδη θα το βαλει η @ada32 επανω της το παιδι...

Just now, anemoni1989 είπε:

Μου έδωσαν χαρτι απο το νοσοκομειο με τα χαρτια που χρειαζονται... Αυτα μου γραφει και μάλιστα τονιζει πως θελει 2 πιστοποιητικα οικογενειακης καταστασης... Τί να σ πω και γω??? Οτι μου ζητησαν, λεω!!!

Ναι 2 πιστοποιητικά ιδια αυτο λεει και το δικο μ χαρτι! Θα ξανα ρωτήσω!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Και εγω πάνω μου θέλω να το δηλώσω.... Θα ρωτησω στο ΙΚΑ όταν θα παω μεσα σ βδομαδα και αμα εχω κατι νεοτερο θα ενημερωσω... Ισως ταμειο με ταμειο να διαφερει κιολας

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

ναι μαλλον !

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Μαντη δεν δημοσιευτηκε αυτο που σου εγραψα.. μην διαβαζεις τιποτα πλεον στο ιντερνετ. κ εγω ετσι την πατησα στην αρχη.. να σκεφτεσαι οτι τα μωρα πλεον κ να γεννηθουν . ειδικα μολις κλεισεις κ την 36 εβδομδα, θα εισαι τελεια. ειδικα εσυ εφαγες τον γαιδαρο , στην ουρα θα κολλησεις???? σε επικοινωνια με τον γιατρο σου τωρα , κ να ηρεμησεις. εγω ειχα βαλει σαν μαξιλαρακι τις 36 εβδ. εφοσον τις εκλεισα , ηρεμησα .. εισαι κ Αθηνα πλεον , οποτε εισαι κομπλε. 

εγω με τοση ορθοστασια κ δουλειες, νιωθω κατι πονακια στην κοιλια κ κατω χαμηλα λες κ θα βγει το μωρο. μετα ξαπλωνω κ περνανε . καποιες φορες που περπαταω νομιζω οτι θα βγει απο κατω.. χαχαχαχ αλλα σταματαω κ περναει. βεβαια να πω την αληθεια δεν ξερω πως ειναι οι συσπασεις , σιγουρα εχω αλλα δεν τις καταλαβαινω γτ κουνιεται κ πολυ το μωρο. αφου νιωθω οτι θα μου ανοιξει την κοιλια !! σηκωνεται καποιες σαν βουναλακι , μαλλον ειναι κανενα ποδαρακι η αγκωνας!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

εγω με τοση ορθοστασια κ δουλειες, νιωθω κατι πονακια στην κοιλια κ κατω χαμηλα λες κ θα βγει το μωρο. μετα ξαπλωνω κ περνανε . καποιες φορες που περπαταω νομιζω οτι θα βγει απο κατω.. χαχαχαχ αλλα σταματαω κ περναει. βεβαια να πω την αληθεια δεν ξερω πως ειναι οι συσπασεις , σιγουρα εχω αλλα δεν τις καταλαβαινω γτ κουνιεται κ πολυ το μωρο. αφου νιωθω οτι θα μου ανοιξει την κοιλια !! σηκωνεται καποιες σαν βουναλακι , μαλλον ειναι κανενα ποδαρακι η αγκωνας!

Εγώ καταλαβαίνω τον ποπό της!!! Αχαχαχαχαχαχχαχαχχχαα

Καλά εσυ πλέον εχεις πατησει την 37η εβδομάδα, άρα ανα πάσα ώρα και στιγμή γεννάς!!! Δεν σου έχει πει ο γιατρός να περπατας φουλ και να κανεις δουλειές για να γεννήσεις???

Νομίζω θα μ φανεί περίεργο όταν μ πει πως θα πρέπει να σταματήσω να προσεχω και να κανω φουλ χιλιόμετρα για να γεννήσω!!! Αχαχαχαχαχαχαχα

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγώ καταλαβαίνω τον ποπό της!!! Αχαχαχαχαχαχχαχαχχχαα

Καλά εσυ πλέον εχεις πατησει την 37η εβδομάδα, άρα ανα πάσα ώρα και στιγμή γεννάς!!! Δεν σου έχει πει ο γιατρός να περπατας φουλ και να κανεις δουλειές για να γεννήσεις???

Νομίζω θα μ φανεί περίεργο όταν μ πει πως θα πρέπει να σταματήσω να προσεχω και να κανω φουλ χιλιόμετρα για να γεννήσω!!! Αχαχαχαχαχαχαχα

ναι μου εχει πει !! αλλα ευκολο ειναι να περπατας με αυτη την ζεστη ?? ασε που δεν μπορω να περπατησω κ πολυ .. κουραζομαι 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εμενα δεν μ ζητησαν καμια εξουσιοδότηση! Φωτοτυπια ταυτοτητας και των 2,τις ταυτοτητες, αφμ και αμκα και των 2,πιστοποιητικα οικογενειακης καταστασης και για τους 2 και ληξιαρχικη πραξη γάμου

Την εξουσιοδότηση τη ζήτησαν κ σε μένα να την έχει ο σύζυγός τη μέρα που θα πάει ΙΚΑ για να καταθέσει τα δικαιολογητικά για το επίδομα λοχείας. Κ μάλιστα να είναι εντός τριμήνου, όχι πιο παλια. Το νοσοκομείο μου ζήτησε κ μένα αυτά που λες .

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Την εξουσιοδότηση τη ζήτησαν κ σε μένα να την έχει ο σύζυγός τη μέρα που θα πάει ΙΚΑ για να καταθέσει τα δικαιολογητικά για το επίδομα λοχείας. Κ μάλιστα να είναι εντός τριμήνου, όχι πιο παλια. Το νοσοκομείο μου ζήτησε κ μένα αυτά που λες .

Αρα είναι για το επίδομα!!! Νομιζα δε χρειαζοταν εξουσιοδοτηση δεν σ κρυβω, επειδη ειμαστε παντρεμενοι! Θα μ τα πουν και εμενα λογικα την Τεταρτη που θα παω να ρωτησω!

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αρα είναι για το επίδομα!!! Νομιζα δε χρειαζοταν εξουσιοδοτηση δεν σ κρυβω, επειδη ειμαστε παντρεμενοι! Θα μ τα πουν και εμενα λογικα την Τεταρτη που θα παω να ρωτησω!

Δε φτάνει φαίνεται που είμαστε παντρεμένοι!!!! Να μη πάμε κ ένα ΚΕΠ να κάνουμε εξουσιοδότηση????

Εγώ μάλιστα θ το κάνω σήμερα αυτό... Να του κάνω εγώ για τότε και να μου κάνει κ αυτός μια για κάτι άλλες δουλειές:-P 

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

πρίν από 56 λεπτά , Μάντη είπε:

@anemoni1989 και @bella32  εγω δεν μπορω να πω οτι βαφομαι γτ δεν αντεχω μακιγιάζ με τοση ζεστη αλλα σιγουρα το βλεπω σαν εκδρομή!!!! Πως και πως περιμένω!!! Χαχαχαχαααα!!! 

Αντε κοριτσακι μου μπραβο σιγουρα ειναι αλλιως στο σπιτακι σου!! Μην κανεις τιποτα μονο ξαπλα!!! Ασε να σε φροντιζουν τωρα!!! Σιγουρα υπαρχουν χειρότερα αλλα για τον καθενα αυτο που βιώνει τον ποναει και τον στεναχωρεί!

Ναι Μάντη μου ήδη άλλαξα περιβάλλον και νιώθω καλύτερα.. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες ο καθένας έχει το άγχος του.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Δε φτάνει φαίνεται που είμαστε παντρεμένοι!!!! Να μη πάμε κ ένα ΚΕΠ να κάνουμε εξουσιοδότηση????

Εγώ μάλιστα θ το κάνω σήμερα αυτό... Να του κάνω εγώ για τότε και να μου κάνει κ αυτός μια για κάτι άλλες δουλειές:-P 

ναι καντε εξουσιοδοτησεις κ ας μη χρειαστουν . αυτοι σε αυτες τις δημοσιες υπηρεσιες ειναι οτι να ναι ..για το αμκα του παιδιου , θελουν κατι ?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , ada32 είπε:

τελεια τα νεα σου ! σαν το σπιτι σου δεν εχει!

τι να κανω.. δυσκολη η μετακομιση κ εγκυμοσυνη  μαζι ... ειδικα τωρα που δεν μπορυσα να κανω κ πολλα .. αλλα το χειροτερο ειναι οτι εχω wind  κ δεν πιανει καθολου στο σπιτι , ουτε σημα ουτε ιντερνετ κ μιλαμε βγαινω απο το σπιτι κ νιωθω οτι βγηκα στον πολιτισμο! :P ευτυχως ερχομαι στο γραφειο που εχω υπολογιστηκ μπαινω λιγο κ σας διαβαζω!!!

για μενα κοριτσια το μαξιλαρακι μου ηταν οι 36 εβδ.!  εφοσον τις εκλεισα, τωρα σαν να ηρεμησα λιγακι , γτ με τοσες ωρες ορθια κ δουλειες(βεβαια τα κιλα μπαινουν κανονικα!) @Ασία εσυ ποσο εισαι? , φοβηθηκα μηπως γεννησω νωριτερα. βεβαια ας κρατηθει αλλη μια βδομαδα μεσα να τελειωσω τις δουλιτσες μου κ μετα ας γεννησω!

θυμηστε μου ποσες εξουσιοδοτησεις χρειαζομαστε για τον αντρα να κανει τα χαρτια κ τι χαρτια για το νοσοκομειο?

Ναι ρε συ άλλη ηρεμία εδώ στ σπίτι καμία σχέση.. Αυτό για τα χαρτιά που πρέπει να κάνει ο άντρας ήθελα να το ρωτησω κ εγώ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Και τί να γραφει αυτη η εξουσιοδοτηση? Κάτι συγκεκριμενο?

cO4Yp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Marimarv είπε:

Ναι Μάντη μου ήδη άλλαξα περιβάλλον και νιώθω καλύτερα.. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες ο καθένας έχει το άγχος του.. 

Δυο εβδομάδες μας έμειναν υπομονή!!!!!

jgJqp3.png

πρίν από 10 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ούτε 2!!!! Περνάει ο καιρός!!! Μπήκες στην 36η εβδομάδα βλέπω!!! :)

Οχιιι δεν μπηκα ακομα βαση περιόδου... Επειδή θα γεννησω πρωτα Θεός νωρις ο γιατρός θελει να το παμε βαση περιοδου οποτε σημερα ειμαι 34+4 θα γεννήσω εκτος απροόπτου μολις κλείσω τη 36!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...