Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Μάντη είπε:

Μετρησα πίεση εχω 11 με 7 και 105 παλμους... μολις μίλησα με το γιατρο και μου ειπε να μετραω πιεση 3 φορες την εβδομάδα την ιδια ωρα πάντα και μια φορα την εβδομάδα γενική ούρων...

Πάντως η πίεση σου είναι πολύ καλή.. Εάν κ οι εξετάσεις ούρων σου είναι καλές κ το ουρικό οξύ τότε δε νομίζω να χρειάζεται να ανησυχείς.. Εγώ έχω τούμπανο πόδια δεν μπορούσα να βάλω παπούτσι μόνο σαγιονάρες το πρωί ήταν σε καλύτερη κατάσταση αλλά όχι καλά.. Η γιατρός όμως δεν ανησυχούσε καθόλου αφού αυτά τα 3 ήταν καλά 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 2 λεπτά , Marimarv είπε:

Πάντως η πίεση σου είναι πολύ καλή.. Εάν κ οι εξετάσεις ούρων σου είναι καλές κ το ουρικό οξύ τότε δε νομίζω να χρειάζεται να ανησυχείς.. Εγώ έχω τούμπανο πόδια δεν μπορούσα να βάλω παπούτσι μόνο σαγιονάρες το πρωί ήταν σε καλύτερη κατάσταση αλλά όχι καλά.. Η γιατρός όμως δεν ανησυχούσε καθόλου αφού αυτά τα 3 ήταν καλά 

Σιγουρα ειναι και τα δικα μ καλυτερα απο το βράδυ... εξετάσεις ειχα κανει στις 22 Αυγούστου και ηταν πολυ καλες και το ουρικό και η γενική ούρων...

jgJqp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Μάντη είπε:

Σιγουρα ειναι και τα δικα μ καλυτερα απο το βράδυ... εξετάσεις ειχα κανει στις 22 Αυγούστου και ηταν πολυ καλες και το ουρικό και η γενική ούρων...

Τότε μην ανησυχείς κορίτσι μου μπορεί απλά να έτυχε κ να είναι λίγο πιο πρησμένα σήμερα 

• Μου αρέσει 1

Ναι αν είναι λίγο πρησμένα το πρωί δεν είναι κάτι  μη φοβάσαι!!!! 

Κορίτσια άσχετο πείτε μου ακούτε ας σημεία του σώματος σας αρτηρία κάποιες φορές να ακούγετε τρελά?? Από πίεση την έχω παρακολουθήσει δεν έχω,!!! 

• Μου αρέσει 1

On 6/9/2018 at 10:21 ΜΜ, Sofaki91 είπε:

Να σου ζήσει κοπέλα μου με το καλό λοιπόν να τον πάρεις στο σπιτάκι σας..τι είδους καισαρική έκανες?

Σ ευχαριστω.Ολικη αναισθησια,αν εννοεις αυτο.

Καλησπερα κοπελες.

Εσπασαν τα νερα μου 3 το βραδυ πηγα νοσοκομειο..μου ειπανε γενναω.

Ειχαμε πλυμενα τα ρουχα αλλα οχι σιδερωμενα.Καλω τη μανα μου και η καημενη αρχιζει να σιδερωνει να φτιαξει βαλιτσα στις 4 το πρωι..κωμικοτραγικες καταστασεις.

Εντελει θερμοκοιτιδα,αντιβιωση για τα πνευμονια στο παιδι δυο μερες.Χτες τον παρελαβα μετα απο 10 μερες νοσηλεια.

Ειμαστε σπιτι,η πρωτη νυχτα πηγε καλα.Μαμ κακα(πολυ σκατο) και νανι.

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας.Με το καλο ολες να γεννησετε τα τελειοοοομηνα μωρα σας.

Ο δικος μου βιαστικος..σαν ο πατερας του.χαχαχα..

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Μα να ανέβηκε τόσο πολύ με το μαύρο ψωμί και την ντομάτα..?? Ίσως επηρέασε και το απογευματινό παγωτό.. 170 δεν είχε φτάσει ποτέ ούτε πριν κάνω την διατροφή 

@Marimarv εμένα μου έχει 1 φορά την εβδομαδα μόνο  ντομάτα και αυτή μικρούλα!! γτ ανεβάζει σάκχαρο..μόνο βρασμένα χόρτα πλέον...να ξέρεις αυτή στην έκανε τη δουλειά! α και για βράδυ μου έχει αγγουράκι, - χωρίς τη φλούδα- είναι θαυματουργό! δοκίμασε το!

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 43 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλησπερα κοπελες.

Ειχαμε πλυμενα τα ρουχα αλλα οχι σιδερωμενα.Καλω τη μανα μου και η καημενη αρχιζει να σιδερωνει να φτιαξει βαλιτσα στις 4 το πρωι..κωμικοτραγικες καταστασεις.

Εντελει θερμοκοιτιδα,αντιβιωση για τα πνευμονια στο παιδι δυο μερες.Χτες τον παρελαβα μετα απο 10 μερες νοσηλεια.

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας.Με το καλο ολες να γεννησετε τα τελειοοοομηνα μωρα σας.

Καλησπέρα είμαι από τις μανούλες Δεκεμβρίου, να σου ζήσει το μωράκι σου να ναι γερό και ευλογημένο!!! Θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση σχετικά με την καισαρική, έκανες ολική από επιλογή, δηλαδή σε ρωτάνε τι θέλεις??? Γιατί κι εγώ θέλω να αποφύγω την επισκληριδιο αν είναι δυνατόν... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 9 λεπτά , bella32 είπε:

@Marimarv εμένα μου έχει 1 φορά την εβδομαδα μόνο  ντομάτα και αυτή μικρούλα!! γτ ανεβάζει σάκχαρο..μόνο βρασμένα χόρτα πλέον...να ξέρεις αυτή στην έκανε τη δουλειά! α και για βράδυ μου έχει αγγουράκι, - χωρίς τη φλούδα- είναι θαυματουργό! δοκίμασε το!

Πω πω δεν το περίμενα από ντομάτα τόσο πολύ.. Θα την βγάλω από το μενού μου κ αυτή.. 

Κορίτσια την Τετάρτη 8:30 το απόγευμα πάω για καρδιοτοκογραφο!!♥️ ♥️ ♥️ Αντε μακάρι να βγει και αυτό καλό δεν μπορώ να το πιστέψω ότι φτάνει ο καιρός να πάρουμε αγκαλίτσα τα μωράκια μας!!! Αυτή την εβδομάδα έχει πολύ ωραία ρούχα τα Lidl για τα μωράκια μας!!! 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μου άσχετο μανιτάρια τελικά κάνει να τρώμε η όχι τώρα στην εγκυμοσύνη εγώ γενικά έτρωγα αλλά η κυρία στ σούπερ μάρκετ που πήγα κ πήρα τα μανιτάρια μου λέει δε νομίζω να τρως μανιτάρια τώρα.. Εγώ δεν σταμάτησα να τρώω μανιτάρια στην εγκυμοσύνη 

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Marimarv είπε:

Πω πω δεν το περίμενα από ντομάτα τόσο πολύ.. Θα την βγάλω από το μενού μου κ αυτή.. 

κγω την έβγαλα.. κολοκύθια βραστά, ραδίκια και βληττα! και καμία ψητή μελιτζάνα που κ που! έχω πήξει στα νεροβραστα! υπομονή, λίγο έμεινε!!!!

πρίν από 2 λεπτά , Marimarv είπε:

Κορίτσια μου άσχετο μανιτάρια τελικά κάνει να τρώμε η όχι τώρα στην εγκυμοσύνη εγώ γενικά έτρωγα αλλά η κυρία στ σούπερ μάρκετ που πήγα κ πήρα τα μανιτάρια μου λέει δε νομίζω να τρως μανιτάρια τώρα.. Εγώ δεν σταμάτησα να τρώω μανιτάρια στην εγκυμοσύνη 

εγώ πήγα σε διατροφολογο που ειδικεύεται σε κυησεις και μου είχε μανιτάρια στο μενού. Όχι βέβαια συνέχεια, αλλά ελληνικά βιολογικά και καλά μαγειρεμένα! όπως μου έχει και τόννο Αλοννήσου, αυτόν στο γυάλινο βάζο που είναι σε νερό. 

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 41 λεπτά , Marimarv είπε:

Και εγω μια χαρα τα τσακιζα και τα τσακιζω ακομα και μαλιστα με  τις ευλογίες του γυναικολογου μου!! Γενικά μην ακους τι σ λεει ο ενας και ο αλλος!

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Και εγω μια χαρα τα τσακιζα και τα τσακιζω ακομα και μαλιστα με  τις ευλογίες του γυναικολογου μου!! Γενικά μην ακους τι σ λεει ο ενας και ο αλλος!

Καλά ναι εννοείται όλοι λένε τα δικά τους έχω βαρεθεί να ακούω συμβουλές και ειδικά από την μάνα του άντρα μου.. Απλά είπα να ρωτήσω κ εσάς. 

πρίν από 46 λεπτά , bella32 είπε:

κγω την έβγαλα.. κολοκύθια βραστά, ραδίκια και βληττα! και καμία ψητή μελιτζάνα που κ που! έχω πήξει στα νεροβραστα! υπομονή, λίγο έμεινε!!!!

εγώ πήγα σε διατροφολογο που ειδικεύεται σε κυησεις και μου είχε μανιτάρια στο μενού. Όχι βέβαια συνέχεια, αλλά ελληνικά βιολογικά και καλά μαγειρεμένα! όπως μου έχει και τόννο Αλοννήσου, αυτόν στο γυάλινο βάζο που είναι σε νερό. 

Ναι κ εγώ έχω πήξει στα βραστά λαχανικά κ στ πράσινη σαλάτα.. Αλλάαααα όπως είπες υπομονή... 

5 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Καλησπερα κοπελες.

Να σου ζήσει να τον χαίρεσαι. Καλή προσαρμογή στο σπίτι να έχετε.

Πώς είναι η αίσθηση να σου σπάνε τα νερά; Τρέχουν ποτάμια ή οχι απλά νιώθεις λιγο βρεγμένα τα ρούχα;

5 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Καλησπέρα είμαι από τις μανούλες Δεκεμβρίου, να σου ζήσει το μωράκι σου να ναι γερό και ευλογημένο!!! Θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση σχετικά με την καισαρική, έκανες ολική από επιλογή, δηλαδή σε ρωτάνε τι θέλεις??? Γιατί κι εγώ θέλω να αποφύγω την επισκληριδιο αν είναι δυνατόν... 

Ηξερα απ τα μαθηματα ανωδυνου οτι η επισκληριδιος δηλητηριαζει το παιδι.

Στα νοσοκομεια της πολης ιδιως το ΠΓΝ Ιωαννινων για να σου κανουν επισκληρηδιο ψαχνεις μονη αναισθησιολογο συνεννοησαι για λεφτα και παλι..αν τα την κανει.δεν την πολυ προωθουν.

Δεν την ηθελα με τιποτα.σε πανε αυτοματα για ολικη οποτε με βολεψε.

Μου εκανε και παυσιπονη η αναισθησιολογος μετα.δεν καταλαβα τιποτα.

Με το καλο το μωρο σου.σ ευχαριστω για τις ευχες.

1 hour ago, Elenaki5186 είπε:

Να σου ζήσει να τον χαίρεσαι. Καλή προσαρμογή στο σπίτι να έχετε.

Πώς είναι η αίσθηση να σου σπάνε τα νερά; Τρέχουν ποτάμια ή οχι απλά νιώθεις λιγο βρεγμένα τα ρούχα;

Νιωθεις νερο στον κολπο.πως οταν τρεχει αιμα στην περιοδο..απλα πιο ταχυτατα.

Ευχαριστω για τις ευχες.

Με το καλο το μωρο σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...