Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 37 λεπτά , Marimarv είπε:

Κορίτσια έφαγα σήμερα ένα παγωτό με 0% χωρίς ζάχαρη κτλ κτλ κτλ γτ δεν κρατιόμουν ειλικρινά έπρεπε να φάω κτ γλυκό και μετράω ζάχαρο μετά από 1 ώρα 110 μια χαρά λέω μετράω μετά το βραδινό μου που επειδή δεν πεινούσα πολύ έφαγα μόνο μια σαλάτα ντομάτα κ λίγο μαύρο ψωμί κ 1 ώρα μετά ήταν 170 ΣΟΚ...!!!!!!!! 

Η ντοματα και το ψωμί εχουν ζάχαρη.... :(

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 18 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Η ντοματα και το ψωμί εχουν ζάχαρη.... :(

Μα να ανέβηκε τόσο πολύ με το μαύρο ψωμί και την ντομάτα..?? Ίσως επηρέασε και το απογευματινό παγωτό.. 170 δεν είχε φτάσει ποτέ ούτε πριν κάνω την διατροφή 

πρίν από 19 λεπτά , Marimarv είπε:

Μα να ανέβηκε τόσο πολύ με το μαύρο ψωμί και την ντομάτα..?? Ίσως επηρέασε και το απογευματινό παγωτό.. 170 δεν είχε φτάσει ποτέ ούτε πριν κάνω την διατροφή 

Εγω πιστευω πως επειδη τα εφαγες οοοολα μαζεμενα! Αλλα γενικα τα ψωμοειδη (εστω κ μαυρα)  να τα αποφεύγεις!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 10 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω πιστευω πως επειδη τα εφαγες οοοολα μαζεμενα! Αλλα γενικα τα ψωμοειδη (εστω κ μαυρα)  να τα αποφεύγεις!! 

Ναι όντως.. Καλά εννοείται με το σοκ που έπαθα σήμερα δεν ξανα τρώω για αρχή παγωτό και ψωμί ελάχιστο 

8 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Πονάει καμια στο ηβικο οστο??? Ξερετε, στο κοκκαλακι εκει κατω χαμηλα...!!! :P

Εγώ πονάω το ηβικό οστό εδώ και αρκετές βδομάδες. Στην αρχή ανησύχησα δεν ήξερα τι ήταν. Δεν ειναι στη κοιλια ουτε εκει στις ωοθηκες ο πονος, αλλά πιο χαμηλά εκει στο αιδοίο. Και εσυ εκει νιωθεις τον πονο; Υπαρχουν και μικροενοχλησεις μέσα στον κόλπο. Και ποναω όταν κανω κίνηση να ανοιξω τα πόδια π.χ. όταν βαζω το ενα ποδι να μπω στο αμάξι, ποναω εκεί ανάμεσα στα σκέλια. Σκέφτομαι πως θα τα καταφερω να τα ανοιξω για να γεννήσω χαχαχα

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Elenaki5186 είπε:

Εγώ πονάω το ηβικό οστό εδώ και αρκετές βδομάδες. Στην αρχή ανησύχησα δεν ήξερα τι ήταν. Δεν ειναι στη κοιλια ουτε εκει στις ωοθηκες ο πονος, αλλά πιο χαμηλά εκει στο αιδοίο. Και εσυ εκει νιωθεις τον πονο; Υπαρχουν και μικροενοχλησεις μέσα στον κόλπο. Και ποναω όταν κανω κίνηση να ανοιξω τα πόδια π.χ. όταν βαζω το ενα ποδι να μπω στο αμάξι, ποναω εκεί ανάμεσα στα σκέλια. Σκέφτομαι πως θα τα καταφερω να τα ανοιξω για να γεννήσω χαχαχα

Ναι ναι στο κοκκαλακι εκει χαμηλά!! Ο γιατρος μου είπε ότι είναι τα οστά που ανοίγουν... Που θα φτάσουν αραγε??? Πόσο θα ανοίξουν ακόμα?? Αντε να μαζευτούν μετα...! :shock:

cO4Yp3.png

9 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Κορίτσια έφαγα σήμερα ένα παγωτό με 0% χωρίς ζάχαρη κτλ κτλ κτλ γτ δεν κρατιόμουν ειλικρινά έπρεπε να φάω κτ γλυκό και μετράω ζάχαρο μετά από 1 ώρα 110 μια χαρά λέω μετράω μετά το βραδινό μου που επειδή δεν πεινούσα πολύ έφαγα μόνο μια σαλάτα ντομάτα κ λίγο μαύρο ψωμί κ 1 ώρα μετά ήταν 170 ΣΟΚ...!!!!!!!! 

Αγάπη καλημέρα εγώ δεν τα εμπιστεύομαι αυτά τα μηχανάκια πολύ γιατί προχθές το βράδυ το παίρνω και μου δείχνει 160 και έπαθα σοκ και στο πεντάλεπτο το ξανά παίρνω 102 α καλά λέω!!! Και άλλη μια φορά άλλες τιμές το δικό μου άλλη τιμή το μηχάνημα της μαμάς μου το ζάχαρο 

πρίν από 50 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Αγάπη καλημέρα εγώ δεν τα εμπιστεύομαι αυτά τα μηχανάκια πολύ γιατί προχθές το βράδυ το παίρνω και μου δείχνει 160 και έπαθα σοκ και στο πεντάλεπτο το ξανά παίρνω 102 α καλά λέω!!! Και άλλη μια φορά άλλες τιμές το δικό μου άλλη τιμή το μηχάνημα της μαμάς μου το ζάχαρο 

Καλημέρα κορίτσι μου.. Κ μένα χθες μου έβγαζε διάφορες τιμές γτ εννοείται όταν είδα 170 έκανα πολλές μετρήσεις αλλά κ πάλι έπαιζε εκεί πολύ ψηλά 165 169 170 οπότε μάλλον σωστό ήταν σε μένα.. 

9 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Νομιζω το παγωτο αν σε ειχε πειραξει, θα φαινοταν στην ωρα. Η τοματα ομως, οπως και το ψωμι, ανεβαζουν το σακχαρο. Σε καποιους οργανισμους η γινομενη τοματα ειναι απαγορευτικη για το σακχαρο. 

Παντως κοριτσια οταν βλεπετε τρελες τιμες να το ξαναμετρατε. Πολυ καλο καθαρισμα με σαπουνακι τα χερια (οχι αλκοολ) και λιγο τριψιμο στο δαχτυλακι που θα τρυπησετε για να κυκλοφορησει το φρεσκο αιμα.

Καλημερα! Καλο ΣΚ να εχουμε!

πρίν από 12 λεπτά , Alekk είπε:

Νομιζω το παγωτο αν σε ειχε πειραξει, θα φαινοταν στην ωρα. Η τοματα ομως, οπως και το ψωμι, ανεβαζουν το σακχαρο. Σε καποιους οργανισμους η γινομενη τοματα ειναι απαγορευτικη για το σακχαρο. 

Παντως κοριτσια οταν βλεπετε τρελες τιμες να το ξαναμετρατε. Πολυ καλο καθαρισμα με σαπουνακι τα χερια (οχι αλκοολ) και λιγο τριψιμο στο δαχτυλακι που θα τρυπησετε για να κυκλοφορησει το φρεσκο αιμα.

Καλημερα! Καλο ΣΚ να εχουμε!

Στην ώρα μετά το παγωτό όχι ήταν χαμηλό για αυτό που είχα φάει 110.. Οοοο ναι εγώ χθες έκανα πολλές μετρήσεις βέβαια όλες πάνω κάτω το ίδιο ήταν είχε χτυπήσει κόκκινο.. Θα κόψω τν ντομάτα κ τ ψωμί αν κ ήταν μαύρο κ δεν έφαγα κ πάρα πολύ 

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Ρε κοριτσια εχετε κ εσεις πρησμένα ποδια ακομα και το πρωι μολις ξυπνάτε ;;; εμενα απο την αρχη πρήζονταν αλλα οχι ετσι απο χθες ειναι τούμπανα....

jgJqp3.png

πρίν από 28 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημέρα!!!! Ρε κοριτσια εχετε κ εσεις πρησμένα ποδια ακομα και το πρωι μολις ξυπνάτε ;;; εμενα απο την αρχη πρήζονταν αλλα οχι ετσι απο χθες ειναι τούμπανα....

Μάντη δε θελω να σε ανησυχήσω αλλα νομιζω οτι ειναι απο αυτα που πρεπεινα ενημερωσεις τον γιατρο σου. Γενικα τα πρησμενα ποδια ειναι συνηθες κ καθολου ανησυχητικο εφοσον δεν ξυπναμε με πρησμενα. Δεν ξερω γιατι. Παρτον ενα τηλ, δεν εχεις να χασεις τιποτα 

πρίν από 6 λεπτά , Alekk είπε:

Μάντη δε θελω να σε ανησυχήσω αλλα νομιζω οτι ειναι απο αυτα που πρεπεινα ενημερωσεις τον γιατρο σου. Γενικα τα πρησμενα ποδια ειναι συνηθες κ καθολου ανησυχητικο εφοσον δεν ξυπναμε με πρησμενα. Δεν ξερω γιατι. Παρτον ενα τηλ, δεν εχεις να χασεις τιποτα 

Εχεις δικιο ετσι ξερω και εγω...

jgJqp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

Εχεις δικιο ετσι ξερω και εγω...

Καλημέρα Μάντη μου.. Εγώ είχα πρησμένα πόδια από τον 6ο αλλά η αλήθεια είναι πως το πρωί πάντα ήταν σε καλύτερη κατάσταση.. Μέτρησες την πίεση σου? Εμένα η γιατρός μου είχε πει ότι αν δεν υπάρχει λεύκωμα κ υψηλό ουρικό οξύ τότε δεν μας ανησυχεί κάτι μόνο εάν έχεις πρησμένα πόδια και υψηλή πίεση 

πρίν από 7 λεπτά , Marimarv είπε:

Καλημέρα Μάντη μου.. Εγώ είχα πρησμένα πόδια από τον 6ο αλλά η αλήθεια είναι πως το πρωί πάντα ήταν σε καλύτερη κατάσταση.. Μέτρησες την πίεση σου? Εμένα η γιατρός μου είχε πει ότι αν δεν υπάρχει λεύκωμα κ υψηλό ουρικό οξύ τότε δεν μας ανησυχεί κάτι μόνο εάν έχεις πρησμένα πόδια και υψηλή πίεση 

Μετρησα πίεση εχω 11 με 7 και 105 παλμους... μολις μίλησα με το γιατρο και μου ειπε να μετραω πιεση 3 φορες την εβδομάδα την ιδια ωρα πάντα και μια φορα την εβδομάδα γενική ούρων...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...