Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Marimarv είπε:

Ναι ναι λάθος μητρότητας ήθελα να γράψω μπερδεύτηκα... Ευτυχώς γτ μου τα έλεγε πολύ περίεργα.. 

οχι να τον πιεσεις και να παρεις τηλ στο ικαπου ανηκεις να ρωτησεις ποσες μερες εχεις προθεσμια για να καταθεσεις τα χαρτια γτ αυτο δεν το γνωριζω καθολου. εγω οταν ειχα παει 31 ιουλιου ξεκινησαν οι 56 μερες κ οταν την ειχα ρωτησει στο μητρωω ποτε να ερθω μου ειχε πει 1 αυγουστου.

...:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

@zina7777 μας έκανες ποδαρικό ! Να σου ζήσει ο μπεμπουλης και με το καλό στο σπίτι σας, να ξεκινήσει η καινούργια σας ζωή ! Τελικά τα γιαννιωτικα μωράκια είναι βιαστικά !

• Ευχαριστώ 1

CNqjp3.png

πρίν από 45 λεπτά , ναντια δε είπε:

οχι να τον πιεσεις και να παρεις τηλ στο ικαπου ανηκεις να ρωτησεις ποσες μερες εχεις προθεσμια για να καταθεσεις τα χαρτια γτ αυτο δεν το γνωριζω καθολου. εγω οταν ειχα παει 31 ιουλιου ξεκινησαν οι 56 μερες κ οταν την ειχα ρωτησει στο μητρωω ποτε να ερθω μου ειχε πει 1 αυγουστου.

Λες να το έχασα δλδ εμένα πέρασε 1 βδομάδα Δευτέρα έπρεπε να το πάω κ εγώ θα το πάω την άλλη Δευτέρα που μας έρχεται.. 

πρίν από 1 λεπτό , Marimarv είπε:

Λες να το έχασα δλδ εμένα πέρασε 1 βδομάδα Δευτέρα έπρεπε να το πάω κ εγώ θα το πάω την άλλη Δευτέρα που μας έρχεται.. 

δεν νομιζω δεν πρεπει να χανονται αυτα . απλα στο ειπα γτ δεν το γνωριζω καθολου παρε ενα τηλ την δευτερα να ρωτησεις και ξαναπαρε τον εργοδοτη σου

...:-D

πρίν από 1 λεπτό , ναντια δε είπε:

δεν νομιζω δεν πρεπει να χανονται αυτα . απλα στο ειπα γτ δεν το γνωριζω καθολου παρε ενα τηλ την δευτερα να ρωτησεις και ξαναπαρε τον εργοδοτη σου

Θα την πάρω και σήμερα το απόγευμα και αν αρχίσει τα ίδια θα πάρω τον λογιστή της Δευτέρα πρέπει τα το καταθέσω δεν γίνεται να το αφήσω άλλο με τίποτα.. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Marimarv είπε:

Θα την πάρω και σήμερα το απόγευμα και αν αρχίσει τα ίδια θα πάρω τον λογιστή της Δευτέρα πρέπει τα το καταθέσω δεν γίνεται να το αφήσω άλλο με τίποτα.. 

Μου φαίνεται πως θέλουν λίγη πίεση οι δικοί σου!! Δε νομίζω ομωε να έχεις θέμα με το πότε θα τα καταθέσεις, αλλά όσο πιο νωρίς τόσο πιο γρήγορα θα πληρωθείς!! Εμένα μου βάλανε το επίδομα κυοφορίας σε δέκα μέρες ακριβώς, κι ας μου είχε πει ότι θα μπουν σε ένα μήνα.

Να μιλήσεις με όποιον πρέπει κ να πεις ότι δεν έχεις άλλο περιθώριο για το ΙΚΑ, μήπως συγκινηθούν! 

Q1jtp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Μου φαίνεται πως θέλουν λίγη πίεση οι δικοί σου!! Δε νομίζω ομωε να έχεις θέμα με το πότε θα τα καταθέσεις, αλλά όσο πιο νωρίς τόσο πιο γρήγορα θα πληρωθείς!! Εμένα μου βάλανε το επίδομα κυοφορίας σε δέκα μέρες ακριβώς, κι ας μου είχε πει ότι θα μπουν σε ένα μήνα.

Να μιλήσεις με όποιον πρέπει κ να πεις ότι δεν έχεις άλλο περιθώριο για το ΙΚΑ, μήπως συγκινηθούν! 

Ναι ναι αύριο θα περάσω κ από εκεί δεν γίνεται να το αφήσω 

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Πονάει καμια στο ηβικο οστο??? Ξερετε, στο κοκκαλακι εκει κατω χαμηλα...!!! :P

Και να ήταν το μοναδικό κοκκαλακι που πονάει!!!!!:-P

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Πονάει καμια στο ηβικο οστο??? Ξερετε, στο κοκκαλακι εκει κατω χαμηλα...!!! :P

Χμμμ δεν ξερω αν ειναι το ηβικο οστο αλλα κι εγω εχω πονους χαμηλα. Σημερα κατεβηκαμε να βρουμε κανα ομορφο φορμακι για τον μπεμπη και φυγαμε αρον αρον λογω πονου. Μονο αφου ξαπλωσα ηρεμησα. Με ειχε πιασει και την Κυριακη αλλα ημουν σπιτι. Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι πονος εντονος σα σε περιοδου, ο μικρος μαλλον πιεζει πολυ εκει κατω ωρες ωρες. Θα εχουμε τετοια μεχρι να γεννησουμε βεβαια και στον μεγαλο μου θυμαμαι ειχα αλλα πολυ πιο ηπια

Διαφημίσεις

On 1/9/2018 at 2:13 ΜΜ, Μαρθα Κ είπε:

Αγάπη μην έχεις ανχος εγώ κάποια στιγμή πήγα στο γιατρό και η μπέμπα μου ήταν ποιο μικρή από το φυσιολογικό και μου λέει θα γεννηθεί μικρούλα έλα όμως που πάω μετά από 15 μέρες και η μπέμπα είχε πάει πάρα πάνω από το κανονικό.. Μετά τις 31 εβδομάδες τα μωρά παίρνουν πολύ βάρος!!! Γερό να είναι και όσο ποιο μικρό ποιο εύκολη γέννα!!! Με το καλό να κρατήσουμε γερά μωράκια αγκαλιά!! 

Με το καλό κοπέλα μου και εγώ σε λιγότερο από μήνα!!! Γερά μωράκια να κρατήσουμε αγκαλίτσα!! 

Αχ πηγα κι εγω χτες στο γιατρο και σε δυο βδομαδες ειχε παρει μονο 100 γραμμαρια και ειναι γυρω στα 2400 στις 37 εβδομαδες. Να πω την αληθεια στενοχωρηθηκα. Αλλα ελπιζω να μην ειναι πολυ ακριβεις οι μετρησεις... Θελω να παω με ασφαλεια στις 40 εβδομαδες...

e97556d272.png

πρίν από 39 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Και να ήταν το μοναδικό κοκκαλακι που πονάει!!!!!:-P

Πονανε και άλλα, αλλά αυτό με ανησυχησε!!!  Αχχαχαχαχαχαχα 

πρίν από 35 λεπτά , Alekk είπε:

Χμμμ δεν ξερω αν ειναι το ηβικο οστο αλλα κι εγω εχω πονους χαμηλα. Σημερα κατεβηκαμε να βρουμε κανα ομορφο φορμακι για τον μπεμπη και φυγαμε αρον αρον λογω πονου. Μονο αφου ξαπλωσα ηρεμησα. Με ειχε πιασει και την Κυριακη αλλα ημουν σπιτι. Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι πονος εντονος σα σε περιοδου, ο μικρος μαλλον πιεζει πολυ εκει κατω ωρες ωρες. Θα εχουμε τετοια μεχρι να γεννησουμε βεβαια και στον μεγαλο μου θυμαμαι ειχα αλλα πολυ πιο ηπια

Εμενα μ ειπε πως ειναι συσπασεις αυτα για αυτο και αποφεύγω μετακινησεις και πολυ ορθοστασια!!! Εγω δεν την παλεύω ορθια πανω απο μισαωρο! Αμα δε κινουμαι ή κανω καμια δουλειά, στο 10λεπτο εχω ρεταρει! 

πρίν από 11 λεπτά , arous είπε:

Αχ πηγα κι εγω χτες στο γιατρο και σε δυο βδομαδες ειχε παρει μονο 100 γραμμαρια και ειναι γυρω στα 2400 στις 37 εβδομαδες. Να πω την αληθεια στενοχωρηθηκα. Αλλα ελπιζω να μην ειναι πολυ ακριβεις οι μετρησεις... Θελω να παω με ασφαλεια στις 40 εβδομαδες...

Γιατι στεναχωρηθηκες! Μια χαρά είναι!! Εχεις ακομα καιρό και θα πάρει κι αλλο! Σκεψου θετικα! Θα έχεις και εύκολη γεννα!! :)

cO4Yp3.png

πρίν από 37 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εμενα μ ειπε πως ειναι συσπασεις αυτα για αυτο και αποφεύγω μετακινησεις και πολυ ορθοστασια!!! Εγω δεν την παλεύω ορθια πανω απο μισαωρο! Αμα δε κινουμαι ή κανω καμια δουλειά, στο 10λεπτο εχω ρεταρει! 

Γιατι στεναχωρηθηκες! Μια χαρά είναι!! Εχεις ακομα καιρό και θα πάρει κι αλλο! Σκεψου θετικα! Θα έχεις και εύκολη γεννα!! :)

Οποιαδήποτε ανησυχια, τηλέφωνο στο γιατρό για συμπαράσταση!!!! Εγώ του στέλνω και στο viber ότι χρειαστώ ή με ανησυχεί γιατί δε μπορώ να μη ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι! Όσο περνάει ο καιρός σαραβαλιαζω όσο να ναι, αλλά μου φαίνεται λογικό! 

Q1jtp2.png

πρίν από 53 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ναι μαλλον συσπασεις ειναι, αυτες οι braxton hicks. Παντως βρε κοριτσια πολυ διαφορετικες οι δυο εγκυμοσυνες... Στον μεγαλο μ τιποτα δε καταλαβαινα μεχρι που εσπασαν τα νερα. Μονο ενοχλησεις ελαφριες οταν περπατουσα προς το τελος... Πλεον με τον μεγαλο μ να τρεχει πανω κατω δεν παιζει να ξεκουραστω... θα ερθει γρηγορα ο μικρος! Να προλαβω μονο ετοιμασω τα πραγματα του κ να μπω στον 9ο ιδανικα!

Κορίτσια έφαγα σήμερα ένα παγωτό με 0% χωρίς ζάχαρη κτλ κτλ κτλ γτ δεν κρατιόμουν ειλικρινά έπρεπε να φάω κτ γλυκό και μετράω ζάχαρο μετά από 1 ώρα 110 μια χαρά λέω μετράω μετά το βραδινό μου που επειδή δεν πεινούσα πολύ έφαγα μόνο μια σαλάτα ντομάτα κ λίγο μαύρο ψωμί κ 1 ώρα μετά ήταν 170 ΣΟΚ...!!!!!!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...