Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 45 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Έλα μωρέ εντάξει και να φας σήμερα ένα γλυκό δεν γίνετε κάτι με μια φορά!! Αγάπη η αδερφή μου τα παράγγειλε από το ίντερνετ και μου τα έκανε δώρο δεν ξέρω από που αλλά αν θες θα την ρωτήσω πολύ όμορφα κρατάνε καιρό και ωραία γεύση!!!! Εγώ πήρα μια γυναίκα μου έκανε τα πάντα και μου πήρε 20 ευρώ τίποτα!!!! 

Μακάρι γιατί δεν αντέχω άλλο έχω βαρύνει τόσο πολύ ούτε να περπατήσω δεν μπορώ καλά το βράδυ υποφέρω να κοιμηθώ όταν πάω να γυρίσω πλευρό!!!! Ναι από το ίντερνετ τα πήρε και ήρθαν αμέσως και έχουν διάρκεια τρεις μήνες αγάπη γιατί είναι λουκούμια καραμέλα πολύ ο όμορφα σε εμφάνιση αλλά και σε γεύση!!! 

@zina7777 κοπέλα μου να σου ζήσει το μωράκι σου να είναι γερό και δυνατό και να έχει καλή τύχη στη ζωή του ♥️ ♥️ ♥️ 

Σε πρόλαβε η Ζηνα!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

Αλλα θα εισαι 2η!!! :)

• Χαχα 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

9 ώρες πρίν, Korina12 είπε:

@Marimarv Ναι ειχα και γω  γερμασμενο πλακουντα.. τον 9 μηνα ημουν απτην αρχη grade 3. Να προσεχεις πολυ.  Μπορεις και τηλεφωνικα να ζητας βοηθεια απτο γιατρο σου.  Ειναι υποχρεωμενος να βοηθαει.  Η δικια μου μεχρι και στο viber μου απαντουσε καθε φορα που της εστελνα.   Να κοιτας πολυ και τους υδατανθρακες που αναγραφονται στα προιοντα που τρως να ειναι χαμηλοι..  ειναι κρυφοι εχθροι του διαβητη.  Γενικα η συμβουλη της δικιας μου ηταν:   Η εγκυος απαγορευεται να πειναει!!!!!!!!    Πρεπει να τρωει σωστα εφοσον εχει διαβητη και πολυ πολυ καλα!!!!  Αυτα κοριτσαρα ευχομαι λιγο να βοηθησα. Να σκεφτεσαι οτι δε θα παρεις και πολλα κιλα!!!! ☺

Εγώ από 30+5 είμαι grade 3. Πες μου πως εξελίχθηκε η περίπτωση σου. Πόσες εβδομάδες κράτησες μετά?

4 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Καλησπερα σας.

Εξαφανιστηκα γιατί...Γεννησα!

Εσπασαν τα νερα μου 26/8 το βραδυ και στις 28/8 εκανα καισαρικη.

Ο μπεμπης μου γεννηθηκε 2370 και μεχρι σημερα ειναι στη νεογνολογικη κλινικη ΠΓΝΙ. Ο φοβος ηταν επειδη εσπασαν τα νερα στην 34+5 ημερα μπορει η λοιμωξη(αν υπηρχε) να περασει στο αναπνευστικο του παιδιου κι εφοσον δεν ειχαν ολοκληρωθει οι πνευμονες να νοσησει σοβαρα.

Ολα ειναι καλα.μια μερα εμεινε στην ΜΕΝΝ.

Πλεον τρεφεται με γαλατακι τησ μαμας το οποιο στελνω σε μπουκαλακι κι αυριο πρωτα ο Θεος θα τον παρω σπιτι.

Καλη λευτερια σε ολες.

Η καισαρικη μου δεν πονεσε καθολου..δεν πιστευα οτι θα το ελεγα ποτε.τη φοβομουν τρομερα.Μαλλον ο φυσιολογικος ποναει πιο πολυ τελικα κοπελες.

Σας ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!

Ειμαι -4 κιλα απ οταν ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου.

Να σου ζήσει! Να είστε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι!

1 hour ago, Sofaki91 είπε:

Καλησπέρα είμαι από μανούλες Σεπτεμβρίου με το καλό τα μωράκια σας..

Εγώ παρήγγειλα από μια γνωστή που φτιάχνει και τούρτες και κεράσματα.. κάνει πάρα πολύ όμορφα σχέδια αν θέλεις να σου στείλω να δεις 1.5ευρω έχει το τεμάχιο εγώ πήρα 30 τμχ και αν χρειαστώ κιαλλα θα πάρω κάτι απλά από ζαχαροπλαστείο..πάντως κρατάνε 1 με 2 μήνες το πολύ..

Να σου ζήσει κοπέλα μου με το καλό λοιπόν να τον πάρεις στο σπιτάκι σας..τι είδους καισαρική έκανες?

Εγώ θα ήθελα να μου στείλεις να δω τα τι φτιάχνει η γνωστή σου εάν μπορείς!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , Maria_ath είπε:

Εγώ από 30+5 είμαι grade 3. Πες μου πως εξελίχθηκε η περίπτωση σου. Πόσες εβδομάδες κράτησες μετά?

Να σου ζήσει! Να είστε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι!

Εγώ θα ήθελα να μου στείλεις να δω τα τι φτιάχνει η γνωστή σου εάν μπορείς!

Αμε σου στέλνω μήνυμα 

bzCDp2.png

SRQyp2.png

4 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Καλησπερα σας.

Ο μπεμπης μου γεννηθηκε 2370 και μεχρι σημερα ειναι στη νεογνολογικη κλινικη ΠΓΝΙ. Ο φοβος ηταν επειδη εσπασαν τα νερα στην 34+5 ημερα μπορει η λοιμωξη(αν υπηρχε) να περασει στο αναπνευστικο του παιδιου κι εφοσον δεν ειχαν ολοκληρωθει οι πνευμονες να νοσησει σοβαρα.

Πλεον τρεφεται με γαλατακι τησ μαμας το οποιο στελνω σε μπουκαλακι κι αυριο πρωτα ο Θεος θα τον παρω σπιτι.

Καλη λευτερια σε ολες.

Η καισαρικη μου δεν πονεσε καθολου..δεν πιστευα οτι θα το ελεγα ποτε.τη φοβομουν τρομερα.Μαλλον ο φυσιολογικος ποναει πιο πολυ τελικα κοπελες.

Να τον χαίρεστε!!!! Γερος και καλοτυχος!!!!

• Ευχαριστώ 1

jgJqp3.png

πρίν από 47 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Αμε σου στέλνω μήνυμα 

Θα ήθελα κ εγώ να τα δω κορίτσι μου αν μπορεί να τα στείλεις κ σε εμένα.. Κάνει αποστολές σε διάφορα σημεία στην Ελλάδα?? 

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Μόλις είδα ότι τον Οκτώβριο 20 και 21, γίνεται bebe fest στο Περιστέρι!

Δε ξέρω αν θα καταφέρει κάποια από εμάς να πάει, εγώ προσωπικά θα ήθελα πολύ! Απλά είπα να σας ενημερώσω!:)

Q1jtp2.png

13 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Καλησπερα σας.

Καλη λευτερια σε ολες.

Βερονικα κοριτσι μου να σας ζησει να ειναι γερος και συντομα να τον παρετε σπιτι σας!

• Ευχαριστώ 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

10 ώρες πρίν, Sofaki91 είπε:

Καλησπέρα είμαι από μανούλες Σεπτεμβρίου με το καλό τα μωράκια σας..

Εγώ παρήγγειλα από μια γνωστή που φτιάχνει και τούρτες και κεράσματα.. κάνει πάρα πολύ όμορφα σχέδια αν θέλεις να σου στείλω να δεις 1.5ευρω έχει το τεμάχιο εγώ πήρα 30 τμχ και αν χρειαστώ κιαλλα θα πάρω κάτι απλά από ζαχαροπλαστείο..πάντως κρατάνε 1 με 2 μήνες το πολύ..

Να σου ζήσει κοπέλα μου με το καλό λοιπόν να τον πάρεις στο σπιτάκι σας..τι είδους καισαρική έκανες?

Καλημερα! Ναι στειλε μου σε παρακαλω....

10 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Έλα μωρέ εντάξει και να φας σήμερα ένα γλυκό δεν γίνετε κάτι με μια φορά!! Αγάπη η αδερφή μου τα παράγγειλε από το ίντερνετ και μου τα έκανε δώρο δεν ξέρω από που αλλά αν θες θα την ρωτήσω πολύ όμορφα κρατάνε καιρό και ωραία γεύση!!!! Εγώ πήρα μια γυναίκα μου έκανε τα πάντα και μου πήρε 20 ευρώ τίποτα!!!! 

Μακάρι γιατί δεν αντέχω άλλο έχω βαρύνει τόσο πολύ ούτε να περπατήσω δεν μπορώ καλά το βράδυ υποφέρω να κοιμηθώ όταν πάω να γυρίσω πλευρό!!!! Ναι από το ίντερνετ τα πήρε και ήρθαν αμέσως και έχουν διάρκεια τρεις μήνες αγάπη γιατί είναι λουκούμια καραμέλα πολύ ο όμορφα σε εμφάνιση αλλά και σε γεύση!!! 

@zina7777 κοπέλα μου να σου ζήσει το μωράκι σου να είναι γερό και δυνατό και να έχει καλή τύχη στη ζωή του ♥️ ♥️ ♥️ 

Κι εγω θελω να μαθω το site σε παρακαλω...

Καλημεραααααααααα

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Κορίτσια μου καλημέρα.. Να ρωτήσω. Κάτι υπάρχει η πιθανότητα ο εργοδότης να μην υπογράψει το χαρτί για το επίδομα λοχίας... Εγώ της το έχω πάει εδώ κ 3 μέρες για να το υπογράψει δεν το έχει κάνει ακόμα και σήμερα που πήρα τηλέφωνο μου είπε ότι θέλει να ρωτήσει τον λογιστή.. Εγώ μπήκα στις 56 μέρες στς 3/9 και ήδη το έχω αργήσει πολύ.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , Marimarv είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα.. Να ρωτήσω. Κάτι υπάρχει η πιθανότητα ο εργοδότης να μην υπογράψει το χαρτί για το επίδομα λοχίας... Εγώ της το έχω πάει εδώ κ 3 μέρες για να το υπογράψει δεν το έχει κάνει ακόμα και σήμερα που πήρα τηλέφωνο μου είπε ότι θέλει να ρωτήσει τον λογιστή.. Εγώ μπήκα στις 56 μέρες στς 3/9 και ήδη το έχω αργήσει πολύ.. 

οχι καλε θα εχει θεμα αν δεν το υπογραψει απογορευτε να εργαστεις βαση νομου μολις γεννησεις κ μετα για 63 μερες.

...:-D

πρίν από 17 λεπτά , ναντια δε είπε:

οχι καλε θα εχει θεμα αν δεν το υπογραψει απογορευτε να εργαστεις βαση νομου μολις γεννησεις κ μετα για 63 μερες.

Εγώ έπαιρνα αναρρωτική από τον 4ο κ μετά οπότε λέω μήπως έχει το δικαίωμα να μην το υπογράψει.. Πάντως την πήρα τηλ σήμερα και άρχισε να μου λέει για λογιστές κ διαφορά τέτοια κ εγώ έχω καθυστερήσει μια βδομάδα το χαρτί στ ικα 

πρίν από 4 λεπτά , Marimarv είπε:

Εγώ έπαιρνα αναρρωτική από τον 4ο κ μετά οπότε λέω μήπως έχει το δικαίωμα να μην το υπογράψει.. Πάντως την πήρα τηλ σήμερα και άρχισε να μου λέει για λογιστές κ διαφορά τέτοια κ εγώ έχω καθυστερήσει μια βδομάδα το χαρτί στ ικα 

οχι και εγω απο τον 3ο μηνα με ανναρωτικες ημουν απο την στιγμη που εισΑι που η εργασια θεωρειτε ενεργη ειναι υποχρεωμενος. παρτον τηλ και πες του πρεπει να τα καταθεσω στο ικα κ δν πρεπει να αργησω. αλλιως μιλα κατευθειαν με τον λογιστη.και εννοεις την αδεια μητροτητας οχι λοχειας το λοχειας το περνεις μετα μολις γεννησεις αυτο θα πας να φτιαξεις τωρα ειναι  56 μερες πριν γεννησεις.

...:-D

πρίν από 4 λεπτά , ναντια δε είπε:

οχι και εγω απο τον 3ο μηνα με ανναρωτικες ημουν απο την στιγμη που εισΑι που η εργασια θεωρειτε ενεργη ειναι υποχρεωμενος. παρτον τηλ και πες του πρεπει να τα καταθεσω στο ικα κ δν πρεπει να αργησω. αλλιως μιλα κατευθειαν με τον λογιστη.και εννοεις την αδεια μητροτητας οχι λοχειας το λοχειας το περνεις μετα μολις γεννησεις αυτο θα πας να φτιαξεις τωρα ειναι  56 μερες πριν γεννησεις.

Ναι ναι λάθος μητρότητας ήθελα να γράψω μπερδεύτηκα... Ευτυχώς γτ μου τα έλεγε πολύ περίεργα.. 

Λοιπόν κορίτσια η σελίδα που μου πήρε η αδερφή μου τα λουκούμια καραμέλες είναι caramelitses. gr εγώ πήρα το κουτάκι με τις ροζ πατούσες.. Ειναι πολύ νόστιμα και κρατάνε μήνες!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...