Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , Alekk είπε:

Α καταλαβα... υπομονη τοτε! Εγω εχω ηδη παραγγειλει στον συζυγο μολις γεννησω και συνελθω ενα σουφλε σοκολατας με δυο μπαλες παγωτο! :P Προσπαθησε να μην αγχωνεσαι γιατι το αγχος τα κανει ολα χειροτερα... 

Χάχαχα εγώ να δεις τι έχω ζητήσει μετά να φάω. Αντε λίγο έμεινε.. Εσύ πότε έχεις ΠΗΤ? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

1 hour ago, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε??? Εγώ σήμερα έφερα γυναίκα μου έκανε γενικό σπίτι, έπλυνα κουρτίνες είναι όλα πεντακάθαρα για την μπέμπα μου!!!! Η κοιλιά μου έχει πέσει πολύ όλοι λένε αντε δέκα μέρες ακόμα σε βλέπουμε για να γεννήσεις!!!! 

Εγώ κορίτσια όταν έκανα καμπύλη ζαχάρου βγήκε οριακή οπότε πήγα στον ενδοκρινολογο και μου έδωσε διατροφή αλλά έλα που εγώ παθαίνω υπογλυκαιμία οπότε μου λέει ξέχνα την διατροφή τρώγει πολύ υδατάνθρακες και καθόλου ζάχαρη αλλά εγώ κορίτσια τρώω ζάχαρη αφού οι μετρήσεις μου είναι χαμηλές.. Μετράω το ζάχαρο 7 φορές την μέρα μου έχει πει νηστεία έως 97, μια ώρα μετά το φαγητό έως 130 και 2 ώρες μετά 120!!!!

Για γλυκά που θα έχω για κέρασμα θα φτιάξω διπλές και θα της κάνω καραμέλα με ροζ κορδέλα και από πάνω έφτιαξα αυτοκόλλητα με μια μπέμπα που λέει να μας ζήσει η μπέμπα, έχω παραγγείλει και από το ίντερνετ λουκούμια καραμέλες που λέει απέξω ήρθα και έχει δύο πατούσες αυτά μου τα έκανε δώρο η αδερφή μου!!! 

Σήμερα έβαλα τα ρούχα της μπέμπα στην συρταριερα της και γέμισαν όλα τα συρτάρια και έχω και άλλα γίνετε ένας χαμός από ρούχα!!! 

Μπράβο Μαρθα μου εγώ τον άλλο μήνα θα κάνω την γερή γενική με την μαμά μου βέβαια γτ δεν μπορώ να τα κάνω μόνη μου.. Κ εγώ έχω χαμηλές τιμές ζαχάρου σήμερα δλδ και με μακαρόνια που έφαγα μαύρα βέβαια είχα 106.. Απλά εμένα ο πλακούντας μου μου είπαν ότι είναι λίγο πιο ώριμος για τ βδομάδα που είμαι (32+4) οπότε μου είπε καθόλου γλυκά.. Και σήμερα έχουμε να πάμε σε γενέθλια. Πφφφ θα τους βλέπω να τρώνε και θα τρέχουν τα σάλια μου... Από που παρήγγειλες τα λουκούμια... Εγώ σκεφτόμουν και μακάρον να κάνω δε ροζ χρώμα και μπισκοτα με ζαχαροπλάστα που θα έχει πατούσες πάνω.. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Marimarv είπε:

Χάχαχα εγώ να δεις τι έχω ζητήσει μετά να φάω. Αντε λίγο έμεινε.. Εσύ πότε έχεις ΠΗΤ? 

Στις 16/10 βασει συλληψης και δυο μερες μετα βασει περιοδου, παντως εχω την εντυπωση οτι θα βγει πιο γρηγορα. Δε με νοιαζει, αρκει να προλαβω να παρω λιγο απο τον 9ο.

1 ώρα πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε??? Εγώ σήμερα έφερα γυναίκα μου έκανε γενικό σπίτι, έπλυνα κουρτίνες είναι όλα πεντακάθαρα για την μπέμπα μου!!!! Η κοιλιά μου έχει πέσει πολύ όλοι λένε αντε δέκα μέρες ακόμα σε βλέπουμε για να γεννήσεις!!!! 

Εγώ κορίτσια όταν έκανα καμπύλη ζαχάρου βγήκε οριακή οπότε πήγα στον ενδοκρινολογο και μου έδωσε διατροφή αλλά έλα που εγώ παθαίνω υπογλυκαιμία οπότε μου λέει ξέχνα την διατροφή τρώγει πολύ υδατάνθρακες και καθόλου ζάχαρη αλλά εγώ κορίτσια τρώω ζάχαρη αφού οι μετρήσεις μου είναι χαμηλές.. Μετράω το ζάχαρο 7 φορές την μέρα μου έχει πει νηστεία έως 97, μια ώρα μετά το φαγητό έως 130 και 2 ώρες μετά 120!!!!

Για γλυκά που θα έχω για κέρασμα θα φτιάξω διπλές και θα της κάνω καραμέλα με ροζ κορδέλα και από πάνω έφτιαξα αυτοκόλλητα με μια μπέμπα που λέει να μας ζήσει η μπέμπα, έχω παραγγείλει και από το ίντερνετ λουκούμια καραμέλες που λέει απέξω ήρθα και έχει δύο πατούσες αυτά μου τα έκανε δώρο η αδερφή μου!!! 

Σήμερα έβαλα τα ρούχα της μπέμπα στην συρταριερα της και γέμισαν όλα τα συρτάρια και έχω και άλλα γίνετε ένας χαμός από ρούχα!!! 

Σε βλέπω να μας κάνεις σεφτέ σύντομα!!!! Άντε με το καλό!!!! :)

Αυτά τα λουκούμια - καραμέλες τα παρήγγειλες απο μια σελίδα σ φμπ? Γιατί είχα δει σχετικό ποστ και μου άρεσε και εμενα πολύ αλλά όπως είπα φοβάμαι μην μπαγιατέψουν ή δεν προλάβουν να έρθουν, οπότε θα παίξει λύση απο το ζαχαροπλαστείο!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Alekk είπε:

Στις 16/10 βασει συλληψης και δυο μερες μετα βασει περιοδου, παντως εχω την εντυπωση οτι θα βγει πιο γρηγορα. Δε με νοιαζει, αρκει να προλαβω να παρω λιγο απο τον 9ο.

Ναι το ίδιο λέω κ εγώ να πάρω έστω 1 με 2 βδομάδες από τον 9ο εγώ έχω 29/10 αργώ ακόμα.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας.

Εξαφανιστηκα γιατί...Γεννησα!

Εσπασαν τα νερα μου 26/8 το βραδυ και στις 28/8 εκανα καισαρικη.

Ο μπεμπης μου γεννηθηκε 2370 και μεχρι σημερα ειναι στη νεογνολογικη κλινικη ΠΓΝΙ. Ο φοβος ηταν επειδη εσπασαν τα νερα στην 34+5 ημερα μπορει η λοιμωξη(αν υπηρχε) να περασει στο αναπνευστικο του παιδιου κι εφοσον δεν ειχαν ολοκληρωθει οι πνευμονες να νοσησει σοβαρα.

Ολα ειναι καλα.μια μερα εμεινε στην ΜΕΝΝ.

Πλεον τρεφεται με γαλατακι τησ μαμας το οποιο στελνω σε μπουκαλακι κι αυριο πρωτα ο Θεος θα τον παρω σπιτι.

Καλη λευτερια σε ολες.

Η καισαρικη μου δεν πονεσε καθολου..δεν πιστευα οτι θα το ελεγα ποτε.τη φοβομουν τρομερα.Μαλλον ο φυσιολογικος ποναει πιο πολυ τελικα κοπελες.

Σας ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!

Ειμαι -4 κιλα απ οταν ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου.

• Μου αρέσει 10
  • Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 16 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλησπερα σας.

Ο μπεμπης μου γεννηθηκε 2370 και μεχρι σημερα ειναι στη νεογνολογικη κλινικη ΠΓΝΙ. Ο φοβος ηταν επειδη εσπασαν τα νερα στην 34+5 ημερα μπορει η λοιμωξη(αν υπηρχε) να περασει στο αναπνευστικο του παιδιου κι εφοσον δεν ειχαν ολοκληρωθει οι πνευμονες να νοσησει σοβαρα.

Πλεον τρεφεται με γαλατακι τησ μαμας το οποιο στελνω σε μπουκαλακι κι αυριο πρωτα ο Θεος θα τον παρω σπιτι.

Καλη λευτερια σε ολες.

Η καισαρικη μου δεν πονεσε καθολου..δεν πιστευα οτι θα το ελεγα ποτε.τη φοβομουν τρομερα.Μαλλον ο φυσιολογικος ποναει πιο πολυ τελικα κοπελες.

Νατη η πρωτη λοιπον! Να σου ζησει Ζίνα! Παντα γερός και δυνατος και ευτυχισμενος!!!! Τελος καλο ολα καλα λοιπον!!!! Πινει και γαλατακι μαμισιο! Μπραβο κοπελα μ! Με το καλο να τον παρεις σπιτακι σας!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 53 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλησπερα σας.

Καλη λευτερια σε ολες.

Να σου ζήσει!! Να είναι γερός και να γυρίσετε γρήγορα σπίτι!:)

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

1 hour ago, zina7777 είπε:

Καλησπερα σας.

Καλη λευτερια σε ολες.

Να σου ζησει Ζηνα μου ο παιδαρος!!! Νε το καλο να τον παρεις σπίτι σας γερο και δυνατο!!!! 

• Ευχαριστώ 1

cO4Yp3.png

1 hour ago, zina7777 είπε:

Καλησπερα σας.

Καλη λευτερια σε ολες.

Να σου ζησει κοριτσι μου να παρεις το μωρακι σου σπιτι !!!!! Καλοτυχο να ειναι και να κανετε πολλες αγκαλιτσες!!!

• Ευχαριστώ 1

...:-D

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Καλησπερα σας.

Καλη λευτερια σε ολες.

Να σου ζήσει κοπέλα μου να τον πάρεις στην αγκαλιά σου γερό και δυνατό και να το καμαρώνεις.. 

• Ευχαριστώ 1

11 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Καλημερα τι κανετε κοριτσια?

Εχετε σκεφτει τι κερασματα θα εχετε στο μαιευτηριο οταν με το καλο ερθει η ωρα?

Σκεφτομαι να παραγγειλω μπισκοτακια με ζαχαροπαστα ή και κατι διαφορετικο αναλογα του τι θα βρω. Εχει καμια σας υπ' οψιν καποιο ζαχαροπλαστειο που φτιαχνει τετοια γλυκακια? Για Αθηνα μιλαμε

Ναι το ξερω ειναι νωρις αλλα παιρνω ιδεες και κυριως τιμες

Καλησπέρα είμαι από μανούλες Σεπτεμβρίου με το καλό τα μωράκια σας..

Εγώ παρήγγειλα από μια γνωστή που φτιάχνει και τούρτες και κεράσματα.. κάνει πάρα πολύ όμορφα σχέδια αν θέλεις να σου στείλω να δεις 1.5ευρω έχει το τεμάχιο εγώ πήρα 30 τμχ και αν χρειαστώ κιαλλα θα πάρω κάτι απλά από ζαχαροπλαστείο..πάντως κρατάνε 1 με 2 μήνες το πολύ..

2 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Καλησπερα σας.

Καλη λευτερια σε ολες.

Να σου ζήσει κοπέλα μου με το καλό λοιπόν να τον πάρεις στο σπιτάκι σας..τι είδους καισαρική έκανες?

• Ευχαριστώ 1

bzCDp2.png

SRQyp2.png

5 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Μπράβο Μαρθα μου εγώ τον άλλο μήνα θα κάνω την γερή γενική με την μαμά μου βέβαια γτ δεν μπορώ να τα κάνω μόνη μου.. Κ εγώ έχω χαμηλές τιμές ζαχάρου σήμερα δλδ και με μακαρόνια που έφαγα μαύρα βέβαια είχα 106.. Απλά εμένα ο πλακούντας μου μου είπαν ότι είναι λίγο πιο ώριμος για τ βδομάδα που είμαι (32+4) οπότε μου είπε καθόλου γλυκά.. Και σήμερα έχουμε να πάμε σε γενέθλια. Πφφφ θα τους βλέπω να τρώνε και θα τρέχουν τα σάλια μου... Από που παρήγγειλες τα λουκούμια... Εγώ σκεφτόμουν και μακάρον να κάνω δε ροζ χρώμα και μπισκοτα με ζαχαροπλάστα που θα έχει πατούσες πάνω.. 

Έλα μωρέ εντάξει και να φας σήμερα ένα γλυκό δεν γίνετε κάτι με μια φορά!! Αγάπη η αδερφή μου τα παράγγειλε από το ίντερνετ και μου τα έκανε δώρο δεν ξέρω από που αλλά αν θες θα την ρωτήσω πολύ όμορφα κρατάνε καιρό και ωραία γεύση!!!! Εγώ πήρα μια γυναίκα μου έκανε τα πάντα και μου πήρε 20 ευρώ τίποτα!!!! 

5 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Σε βλέπω να μας κάνεις σεφτέ σύντομα!!!! Άντε με το καλό!!!! :)

Αυτά τα λουκούμια - καραμέλες τα παρήγγειλες απο μια σελίδα σ φμπ? Γιατί είχα δει σχετικό ποστ και μου άρεσε και εμενα πολύ αλλά όπως είπα φοβάμαι μην μπαγιατέψουν ή δεν προλάβουν να έρθουν, οπότε θα παίξει λύση απο το ζαχαροπλαστείο!!!

Μακάρι γιατί δεν αντέχω άλλο έχω βαρύνει τόσο πολύ ούτε να περπατήσω δεν μπορώ καλά το βράδυ υποφέρω να κοιμηθώ όταν πάω να γυρίσω πλευρό!!!! Ναι από το ίντερνετ τα πήρε και ήρθαν αμέσως και έχουν διάρκεια τρεις μήνες αγάπη γιατί είναι λουκούμια καραμέλα πολύ ο όμορφα σε εμφάνιση αλλά και σε γεύση!!! 

@zina7777 κοπέλα μου να σου ζήσει το μωράκι σου να είναι γερό και δυνατό και να έχει καλή τύχη στη ζωή του ♥️ ♥️ ♥️ 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Έλα μωρέ εντάξει και να φας σήμερα ένα γλυκό δεν γίνετε κάτι με μια φορά!! Αγάπη η αδερφή μου τα παράγγειλε από το ίντερνετ και μου τα έκανε δώρο δεν ξέρω από που αλλά αν θες θα την ρωτήσω πολύ όμορφα κρατάνε καιρό και ωραία γεύση!!!! Εγώ πήρα μια γυναίκα μου έκανε τα πάντα και μου πήρε 20 ευρώ τίποτα!!!! 

Μακάρι γιατί δεν αντέχω άλλο έχω βαρύνει τόσο πολύ ούτε να περπατήσω δεν μπορώ καλά το βράδυ υποφέρω να κοιμηθώ όταν πάω να γυρίσω πλευρό!!!! Ναι από το ίντερνετ τα πήρε και ήρθαν αμέσως και έχουν διάρκεια τρεις μήνες αγάπη γιατί είναι λουκούμια καραμέλα πολύ ο όμορφα σε εμφάνιση αλλά και σε γεύση!!! 

@zina7777 κοπέλα μου να σου ζήσει το μωράκι σου να είναι γερό και δυνατό και να έχει καλή τύχη στη ζωή του ♥️ ♥️ ♥️ 

Ναι Μαρθα μου εάν σου είναι εύκολο ρώτα την αδερφή σου από ποιο σαιτ τα πήρε.. Καλά κ εγώ όταν είναι να αλλάξω πλευρό η να σηκωθώ για τουαλέτα υποφερω... Αντε σε λίγο θα μας πεις τα ευχάριστα νέα... 

κορίτσια,  θέλω τη γνώμη σας. χτες το βράδυ παρατήρησα μια κοκκινιλα στο πόδι μου, πάνω στο καλάμι.  στην αρχή λέω είναι ξηροδερμια, επειδή δε φτάνω να βαζω ενυδατικη κάτω από τα γόνατα..ζήτησα να μου βάλουν και σήμερα που το κοίταξα δεν έχει φύγει. δεν είναι τόσο έντονο όπως χτες, αλλά είναι εκεί! έχει συμβεί σε καμία σας; τι είναι τουτο πάλι;

@zina7777 να σου ζήσει το μωράκι σου!!!

• Ευχαριστώ 1

Yhozp2.pngKUDQ.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...