Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , bella32 είπε:

makemycake και τελικά είναι στο Χαλάνδρι και όχι στο Μαρούσι! Μπερδεύτηκα! αλλά και πάλι είναι πολύ κοντινές περιοχές! χαζεύω ήδη τα διάφορα που έχει!!! αν βρω κ αλλά θα σου στείλω, για να συγκρίνεις και τιμές γτ η αλήθεια είναι δεν ξέρω τι παίζει από τιμές...με το καλό!!!

αχ κγω  είμαι σε πρόγραμμα διατροφής διαβήτη κυησης.. ξεκίνησα με 4 μετρήσεις την ημέρα ( πρωί- μεσημέρι 1 ώρα και 2 ώρες μετά το φαγητό) μετά με πήγε σε 2 μετρήσεις την ημέρα και τώρα με έχει με 1 μέτρηση 1 ώρα μετά το γεύμα κυκλικά ( δλδ τη μια μέρα μετράω το πρωί την άλλη μεσημέρι και την άλλη βράδυ). Στην αρχή ζύγιζα και τα φαγητά μου...με γραμμάρια και ίχνος ζάχαρης...μετά που έστρωσαν οι τιμές με άφησε να φάω μπάρα δημητριακών με μέλι.. εγώ που κ που κάνω παρασπονδίες γτ είμαι κάτω από 120 και με πιάνει τρελά και θέλω παγωτάκι..βεβαια κατι μικρό, χωρίς σοκολάτα κ μια φορά τη βδομάδα.. ωστόσο με αφήνει να φάω ζελέ! Κάνε υπομονή..εύχομαι να είναι καλές οι μετρήσεις σου, να σου δώσει κ σένα κάνα παστελακι που κ που!

Και εγώ τα ίδια 4 μετρήσεις έχω πρωί 1 ώρα μετά τα κυρίως γεύματα.. Χθες δεν άντεχα πραγματικά καθόλου και έφαγα μια σοκολάτα μαύρη με στεβια και παρόλο που την έφαγα κ βράδυ μετά το φαγητό μου η τιμές ήταν στ 109 δεν έχω υπερβεί το 120 πέραν από 2 φορές.. Είδα όμως τι με ενοχλεί κ το έκοψα.. Πάντως σε εμένα ήταν απλά κ κοφτά ΟΧΙ γλυκό... Πφφφ τι να πω κορίτσι μου ελπίζω πιο μετά να με αφήνει να τρώω κάτι που να έχει ζάχαρη ότι ναι ναι δεν με νοιάζει ζάχαρη να είναι.. Χαχαχα

πρίν από 9 λεπτά , Korina12 είπε:

@MarimarvΓέννησα πριν 2.5 μηνες τον γιομου..  ειχα διαβητη κυησης.  Αλλαξα 2 διαβητολογους -ενδολρινολογους.   Οι στοχοι μου με την τελευταια γιατρο ηταν εως 140 μια ωρα μετα το φαγητο..  και εως 92 νηστειας το πρωι.   Γλυκο ετρωγα 2 φορες τη εβδομαδα με στεβια.. ενα παγωτο συνηθως! Και ζελε χωρις ζαχαρη σχεδον καθε μερα.     Μεγαλη δυσκολια αντιμετωπισα  και με τα φαγητα αλλα με βοηθησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η τελευταια γιατρος γιατι οι αλλοι με ζοριζαν τρελα και δε με βοηθουσε αυτο.  Το παιδι μου ειναι ενα υγιεστατο αγορι και τωρα που σου γραφω τον θηλαζω!   Με το καλο σε ολες!

Μπράβο κορίτσι μου να σου ζήσει το παιδάκι σου.. Εγώ δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να αλλάξω γιατρό γτ μένω σε νησί και για να δω τον γιατρό έπρεπε να πάω έως την Πάτρα εδώ δεν υπάρχει κάποιος.. Το πρόγραμμα είναι πολύ αυστηρό είναι κάθε μέρα το ίδιο εκ ε κάποιες αλλαγές στ μεσημεριανά... Κ γλυκό τίποτα μου είπε... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 8 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Εγω κατα 99% θα φυγω 19 του μηνα απο το νησι και σκεφτομαι να φτιαξω μια μικρη για το μαιευτηριο που θα εχει διαφορα του μπεμπη και μονο τα απολυτως απαραιτητα για εμενα και μια πιο μεγαλη δικη μου για τις μερες που θα ειμαι στην αναμονη. Θα δειξει βεβαια αν χωρανε ετσι ή θα πρεπει να κανω αναδιανομη. Προς το παρον αρχιζω πλυσιματα ρουχων. Χθες επλυνα τα του καροτσιου για να τελειωσω με τη συναρμολογηση σημερα...

Μία χαρα 19 του μηνα! Γτ θα πάρεις πραγματα για το μωρο στο μαιευτήριο;;;αφου σου τα παρέχουν ολα... εγω τωρα μαζι μου θα παρω μονο τη δικη μ βαλιτσα του μαιευτηρίου που μεσα θα βαλω και τα δικα μου οσο θα ειμαι στην αναμονή ετσι κ αλλιως οταν φτασω Αθηνά με το καλο θα τα βαλω σε ντουλαπα τα ρουχα μου ασε που δεν εχω και πολλα ετσι κ αλλιως και στην Αθήνα μεσα στο σπιτι θα κάθομαι αντε να παω για κανενα καφε κατω απο το σπιτι ευτυχώς εχει πολλα μαγαζια ακριβως απο κάτω! Τη βαλιτσα του μπεμπη θα τη φερει ο άντρας μου!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Marimarv είπε:

Και εγώ τα ίδια 4 μετρήσεις έχω πρωί 1 ώρα μετά τα κυρίως γεύματα.. Χθες δεν άντεχα πραγματικά καθόλου και έφαγα μια σοκολάτα μαύρη με στεβια και παρόλο που την έφαγα κ βράδυ μετά το φαγητό μου η τιμές ήταν στ 109 δεν έχω υπερβεί το 120 πέραν από 2 φορές.. Είδα όμως τι με ενοχλεί κ το έκοψα.. Πάντως σε εμένα ήταν απλά κ κοφτά ΟΧΙ γλυκό... Πφφφ τι να πω κορίτσι μου ελπίζω πιο μετά να με αφήνει να τρώω κάτι που να έχει ζάχαρη ότι ναι ναι δεν με νοιάζει ζάχαρη να είναι.. Χαχαχα

κ μένα σχεδόν μετά από 1 μήνα με άφησε  να φάω μπάρα με μέλι..τα είδα όλα εκείνο το διάστημα..ειναι καλές οι τιμές σου πάντως..κγω υποκυπτω σε λιχουδιές αλλά φροντίζω πχ να είναι "υγιεινές " . εν τω μεταξύ όλη μέρα σκέφτομαι γλυκά.. από την αρχή της εγκυμοσύνης θέλω γλυκά...κ έχω πάρει μόλις 6 κιλά και θέλω να φάω και νιώθω ότι με περιορίζει...αλλά τι να κάνω.. γιατροί είναι..τους ακουω

Yhozp2.pngKUDQ.png

@Marimarv Παντως 1 ωρα μετα το φαγητο  120  ειναι οτι μου ελεγαν οι αλλοι 2!!        Αν ειχα ακουσει αυτους θα ειχα μπει σε ινσουλινη. Οχι οτι η ινσουλιμη θα εκανε κακο στο παιδι αλλα δεν ηθελα να μπω σαυτη τη διαδικασια.  Το 1 ωρα μετα 140 ηταν ενας στοχος πολυ ποιο εφικτος.   Ο γιατρος σου πρεπει να κοιταει καθε φορα τις μετρησεις των υπερηχων που κανεις και να σε ενημερωνει αν ειναι φυσιολογικες.

πρίν από 7 λεπτά , bella32 είπε:

κ μένα σχεδόν μετά από 1 μήνα με άφησε  να φάω μπάρα με μέλι..τα είδα όλα εκείνο το διάστημα..ειναι καλές οι τιμές σου πάντως..κγω υποκυπτω σε λιχουδιές αλλά φροντίζω πχ να είναι "υγιεινές " . εν τω μεταξύ όλη μέρα σκέφτομαι γλυκά.. από την αρχή της εγκυμοσύνης θέλω γλυκά...κ έχω πάρει μόλις 6 κιλά και θέλω να φάω και νιώθω ότι με περιορίζει...αλλά τι να κάνω.. γιατροί είναι..τους ακουω

Χάχα πόσο σε νιώθω κορίτσι μου κ εγώ θέλω απεγνωσμένα ένα παγωτό αλλά κρατιέμαι... Η μόνη μου παρηγοριά είναι η μαύρη σοκολάτα με στεβια κ αυτή κανένα μικρό κομμάτι απλά να ξεγέλασω Την επιθυμία μου.. Εγώ έχω πάρει 11 κιλά κ μου είπαν ότι το πολύ μπορώ να πάρω 4 ακόμα... 

πρίν από 4 λεπτά , Korina12 είπε:

@Marimarv Παντως 1 ωρα μετα το φαγητο  120  ειναι οτι μου ελεγαν οι αλλοι 2!!        Αν ειχα ακουσει αυτους θα ειχα μπει σε ινσουλινη. Οχι οτι η ινσουλιμη θα εκανε κακο στο παιδι αλλα δεν ηθελα να μπω σαυτη τη διαδικασια.  Το 1 ωρα μετα 140 ηταν ενας στοχος πολυ ποιο εφικτος.   Ο γιατρος σου πρεπει να κοιταει καθε φορα τις μετρησεις των υπερηχων που κανεις και να σε ενημερωνει αν ειναι φυσιολογικες.

Στ τελευταίο υπέρηχο στ Doppler είχα λίγο πιο ώριμο πλακούντα κ σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι κ από τον διαβήτη.. Πάντως εξαιτίας της απόστασης είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία μαζί του 

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Marimarv είπε:

Μιας που λέμε για γλυκά κορίτσια άσχετο βέβαια με το θέμα μας ο ενδοκρινολόγος μου μου έχει δώσει ένα πρόγραμμα διατροφής για τον διαβήτη κύησης υπερβολικά αυστηρό χωρίς καθόλου γλυκό μέχρι να γεννήσω.. Πραγματικά όμως είναι υπερβολικά δύσκολο ίσως κ ανέφικτο να μην φας λίγο γλυκό για όσο μου μένει ακόμα.. Εκτός του ότι θέλει να έχω μετά τα γευματα μου έως 120 στις μετρήσεις... Εδώ η αδερφή μου που δεν είναι έγκυος και δεν έχει θέμα με τι ζάχαρο της πολλές φορές έχει κοντά στ 130 μια ώρα μετά το γεύμα 

Κορίτσι μου για εμάς που ειμαστε εγκυες ειναι πιο αυστηρά τα ορια... Οι γιατροί ειναι πιο αυστηροι και οχι πιο ελαστικοι... Αρα λογικο οσες δεν ειναι εγκυες να μην ενδιαφερονται τοσο για το σακχαρο... Υπομονη... Λίγο μας εμεινε ακόμα... Ρωτα για κανα ζελέ χωρίς ζαχαρη.. Σκεψου ότι είναι για το καλο τ μωρου σου

cO4Yp3.png

@Marimarv Ναι ειχα και γω  γερμασμενο πλακουντα.. τον 9 μηνα ημουν απτην αρχη grade 3. Να προσεχεις πολυ.  Μπορεις και τηλεφωνικα να ζητας βοηθεια απτο γιατρο σου.  Ειναι υποχρεωμενος να βοηθαει.  Η δικια μου μεχρι και στο viber μου απαντουσε καθε φορα που της εστελνα.   Να κοιτας πολυ και τους υδατανθρακες που αναγραφονται στα προιοντα που τρως να ειναι χαμηλοι..  ειναι κρυφοι εχθροι του διαβητη.  Γενικα η συμβουλη της δικιας μου ηταν:   Η εγκυος απαγορευεται να πειναει!!!!!!!!    Πρεπει να τρωει σωστα εφοσον εχει διαβητη και πολυ πολυ καλα!!!!  Αυτα κοριτσαρα ευχομαι λιγο να βοηθησα. Να σκεφτεσαι οτι δε θα παρεις και πολλα κιλα!!!! ☺

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κορίτσι μου για εμάς που ειμαστε εγκυες ειναι πιο αυστηρά τα ορια... Οι γιατροί ειναι πιο αυστηροι και οχι πιο ελαστικοι... Αρα λογικο οσες δεν ειναι εγκυες να μην ενδιαφερονται τοσο για το σακχαρο... Υπομονη... Λίγο μας εμεινε ακόμα... Ρωτα για κανα ζελέ χωρίς ζαχαρη.. Σκεψου ότι είναι για το καλο τ μωρου σου

Αυτό σκέφτομαι κορίτσι μου κ είναι το μόνο που με κρατάει και δεν έχω πέσει με τα μούτρα στ γλυκά.. Υπομονή γτ αξίζει τον κόπο.. 

πρίν από 8 λεπτά , Korina12 είπε:

@Marimarv Ναι ειχα και γω  γερμασμενο πλακουντα.. τον 9 μηνα ημουν απτην αρχη grade 3. Να προσεχεις πολυ.  Μπορεις και τηλεφωνικα να ζητας βοηθεια απτο γιατρο σου.  Ειναι υποχρεωμενος να βοηθαει.  Η δικια μου μεχρι και στο viber μου απαντουσε καθε φορα που της εστελνα.   Να κοιτας πολυ και τους υδατανθρακες που αναγραφονται στα προιοντα που τρως να ειναι χαμηλοι..  ειναι κρυφοι εχθροι του διαβητη.  Γενικα η συμβουλη της δικιας μου ηταν:   Η εγκυος απαγορευεται να πειναει!!!!!!!!    Πρεπει να τρωει σωστα εφοσον εχει διαβητη και πολυ πολυ καλα!!!!  Αυτα κοριτσαρα ευχομαι λιγο να βοηθησα. Να σκεφτεσαι οτι δε θα παρεις και πολλα κιλα!!!! ☺

Με βοήθησες πολύ κορίτσι μου σε ευχαριστώ... Εμένα τώρα που είμαι 32+4 είναι grand 2.. Θα προσέχω περισσότερο 

πρίν από 35 λεπτά , Μάντη είπε:

Μία χαρα 19 του μηνα! Γτ θα πάρεις πραγματα για το μωρο στο μαιευτήριο;;;αφου σου τα παρέχουν ολα... εγω τωρα μαζι μου θα παρω μονο τη δικη μ βαλιτσα του μαιευτηρίου που μεσα θα βαλω και τα δικα μου οσο θα ειμαι στην αναμονή ετσι κ αλλιως οταν φτασω Αθηνά με το καλο θα τα βαλω σε ντουλαπα τα ρουχα μου ασε που δεν εχω και πολλα ετσι κ αλλιως και στην Αθήνα μεσα στο σπιτι θα κάθομαι αντε να παω για κανενα καφε κατω απο το σπιτι ευτυχώς εχει πολλα μαγαζια ακριβως απο κάτω! Τη βαλιτσα του μπεμπη θα τη φερει ο άντρας μου!

Βασικα λεω να τα βαλω στη βαλιτσα του μαιευτηριου γτ υπαρχει περιπτωση να χρειαστει να μεινουμε και μια μερα εκτος μαιευτηριου πριν γυρισουμε σπιτι μας και πιστευω οτι λογω μεγεθους θα χωρανε εκει και δεν θα τα μπερδεψω με τα δικα μου. εγω θα μενω σε συγγενεις και δεν ξερω αν θα εχω χωρο σε ντουλαπα και φοβαμαι μην ανακατευτουν ολα μαζι

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 6 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Βασικα λεω να τα βαλω στη βαλιτσα του μαιευτηριου γτ υπαρχει περιπτωση να χρειαστει να μεινουμε και μια μερα εκτος μαιευτηριου πριν γυρισουμε σπιτι μας και πιστευω οτι λογω μεγεθους θα χωρανε εκει και δεν θα τα μπερδεψω με τα δικα μου. εγω θα μενω σε συγγενεις και δεν ξερω αν θα εχω χωρο σε ντουλαπα και φοβαμαι μην ανακατευτουν ολα μαζι

Εμενα μου παραχώρησαν το σπιτι δεν θα μενω μαζι τους!!! Οποτε θα εχω αρκετο χωρο! Μπορεις να φτιαξεις μια τσαντουλα με τα απαραίτητα αν τελικα μεινεις να την εχεις αλλα δεν χρειάζεται να την παρεις μαζι στο μαιευτήριο....! Τωρα οτι σε κανει να νιωθεις εσυ καλα!!!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Marimarv είπε:

Μιας που λέμε για γλυκά κορίτσια άσχετο βέβαια με το θέμα μας ο ενδοκρινολόγος μου μου έχει δώσει ένα πρόγραμμα διατροφής για τον διαβήτη κύησης υπερβολικά αυστηρό χωρίς καθόλου γλυκό μέχρι να γεννήσω.. Πραγματικά όμως είναι υπερβολικά δύσκολο ίσως κ ανέφικτο να μην φας λίγο γλυκό για όσο μου μένει ακόμα.. Εκτός του ότι θέλει να έχω μετά τα γευματα μου έως 120 στις μετρήσεις... Εδώ η αδερφή μου που δεν είναι έγκυος και δεν έχει θέμα με τι ζάχαρο της πολλές φορές έχει κοντά στ 130 μια ώρα μετά το γεύμα 

Αχ αστα πονεμενη ιστορία το σάκχαρο. Εχω αλλάξει 3 ενδοκρινολόγους και πλέον ειμαι στον 4ο, που ειδικεύεται στον διαβήτη κύησης. Η πρώτη που ειχα σε αυτη την εγκυμοσύνη ήθελε να με ξεκινήσει ινσουλίνη... Ευτυχως μετά από συζήτηση με τις κοπέλες εδώ και με το γυναικολογο μ φυσικά, έφυγα άρον άρον. Τωρα, πάω στο νέο γιατρό μαζί με το υπερηχογράφημα που λεει για πλακούντα, υγρό κοκ. Το σάκχαρο σε αυτη την εγκυμοσύνη ειναι πιο ηπιο, ο μικρός δεν είναι μεγάλος, το υγρο κομπλέ το ίδιο και ο πλακούντας. Αρα μου έβαλε εξαρχης δύο μετρήσεις μια πρωί μέχρι 93 και μία μετά το φαγητό το μεσημέρι μέχρι 135. Γενικά, όμως απ'όταν άλλαξα ενδοκρινολογο και σταματησα να αγχωνομαι, σταματησε να ανεβαινει και το σάκχαρο. Φυσικά προσέχω αλλα όχι τόσο αυστηρα όπως στον μεγάλο μου γιο που ήταν από νωρίς αρκετό μεγάλο μωρό... Υπομονή λοιπον, ελπίζω να σε βοήθησα λιγουλάκι... Υπάρχουν και παγωτάκια με στέβια που ειναι μια χαρά για τους διαβητικούς, έτρωγα ένα την εβδομάδα στον μεγάλο μ.

@Μάντη πλησιάζεις βλέπω!!! Αντε με το καλό!!

πρίν από 7 λεπτά , Alekk είπε:

Αχ αστα πονεμενη ιστορία το σάκχαρο. Εχω αλλάξει 3 ενδοκρινολόγους και πλέον ειμαι στον 4ο, που ειδικεύεται στον διαβήτη κύησης. Η πρώτη που ειχα σε αυτη την εγκυμοσύνη ήθελε να με ξεκινήσει ινσουλίνη... Ευτυχως μετά από συζήτηση με τις κοπέλες εδώ και με το γυναικολογο μ φυσικά, έφυγα άρον άρον. Τωρα, πάω στο νέο γιατρό μαζί με το υπερηχογράφημα που λεει για πλακούντα, υγρό κοκ. Το σάκχαρο σε αυτη την εγκυμοσύνη ειναι πιο ηπιο, ο μικρός δεν είναι μεγάλος, το υγρο κομπλέ το ίδιο και ο πλακούντας. Αρα μου έβαλε εξαρχης δύο μετρήσεις μια πρωί μέχρι 93 και μία μετά το φαγητό το μεσημέρι μέχρι 135. Γενικά, όμως απ'όταν άλλαξα ενδοκρινολογο και σταματησα να αγχωνομαι, σταματησε να ανεβαινει και το σάκχαρο. Φυσικά προσέχω αλλα όχι τόσο αυστηρα όπως στον μεγάλο μου γιο που ήταν από νωρίς αρκετό μεγάλο μωρό... Υπομονή λοιπον, ελπίζω να σε βοήθησα λιγουλάκι... Υπάρχουν και παγωτάκια με στέβια που ειναι μια χαρά για τους διαβητικούς, έτρωγα ένα την εβδομάδα στον μεγάλο μ.

Ολες πλησιάζουμε!!! Λογικα αν δεν γινει κατι νωριτερα θα με βαλει περίπου στις 12 Οκτωβρίου! Πρωτα Θεός!! Ανυπομονώ!!! Γερά μωρακια για ολες μας!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 46 λεπτά , Alekk είπε:

Πολύ με βοήθησες κορίτσι μου... Το μόνο κακό που υπάρχει στην περίπτωση με τον γιατρό μου είναι ότι βρίσκετε μακριά και η επικοινωνία μαζί του είναι δύσκολη... Μιλάω μαζί το με mail τα οποία συνήθως απαντάει την επόμενη μέρα και αν πάρω τηλέφωνο μιλάω με την γραμματέα του.. Έχω στείλει μήνυμα από το πρωί για την ωρίμανση του πλακούντα και έπρεπε να παρω τηλ για να λάβω απάντηση και να μιλήσω με τον γιατρό στ τέλος της ημέρας τηλεφωνικά.. Προς το παρόν μου είπε όχι γλυκό καθόλου.. 

Κορίτσια μου τι κάνετε??? Εγώ σήμερα έφερα γυναίκα μου έκανε γενικό σπίτι, έπλυνα κουρτίνες είναι όλα πεντακάθαρα για την μπέμπα μου!!!! Η κοιλιά μου έχει πέσει πολύ όλοι λένε αντε δέκα μέρες ακόμα σε βλέπουμε για να γεννήσεις!!!! 

Εγώ κορίτσια όταν έκανα καμπύλη ζαχάρου βγήκε οριακή οπότε πήγα στον ενδοκρινολογο και μου έδωσε διατροφή αλλά έλα που εγώ παθαίνω υπογλυκαιμία οπότε μου λέει ξέχνα την διατροφή τρώγει πολύ υδατάνθρακες και καθόλου ζάχαρη αλλά εγώ κορίτσια τρώω ζάχαρη αφού οι μετρήσεις μου είναι χαμηλές.. Μετράω το ζάχαρο 7 φορές την μέρα μου έχει πει νηστεία έως 97, μια ώρα μετά το φαγητό έως 130 και 2 ώρες μετά 120!!!!

Για γλυκά που θα έχω για κέρασμα θα φτιάξω διπλές και θα της κάνω καραμέλα με ροζ κορδέλα και από πάνω έφτιαξα αυτοκόλλητα με μια μπέμπα που λέει να μας ζήσει η μπέμπα, έχω παραγγείλει και από το ίντερνετ λουκούμια καραμέλες που λέει απέξω ήρθα και έχει δύο πατούσες αυτά μου τα έκανε δώρο η αδερφή μου!!! 

Σήμερα έβαλα τα ρούχα της μπέμπα στην συρταριερα της και γέμισαν όλα τα συρτάρια και έχω και άλλα γίνετε ένας χαμός από ρούχα!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Marimarv είπε:

Πολύ με βοήθησες κορίτσι μου... Το μόνο κακό που υπάρχει στην περίπτωση με τον γιατρό μου είναι ότι βρίσκετε μακριά και η επικοινωνία μαζί του είναι δύσκολη... Μιλάω μαζί το με mail τα οποία συνήθως απαντάει την επόμενη μέρα και αν πάρω τηλέφωνο μιλάω με την γραμματέα του.. Έχω στείλει μήνυμα από το πρωί για την ωρίμανση του πλακούντα και έπρεπε να παρω τηλ για να λάβω απάντηση και να μιλήσω με τον γιατρό στ τέλος της ημέρας τηλεφωνικά.. Προς το παρόν μου είπε όχι γλυκό καθόλου.. 

Α καταλαβα... υπομονη τοτε! Εγω εχω ηδη παραγγειλει στον συζυγο μολις γεννησω και συνελθω ενα σουφλε σοκολατας με δυο μπαλες παγωτο! :P Προσπαθησε να μην αγχωνεσαι γιατι το αγχος τα κανει ολα χειροτερα... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...