Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Αααα μάλιστα κατάλαβα... Εντάξει καλύτερα για να είσαι κ πιο σίγουρη 

Εμένα πάντως μέχρι τώρα δεν μου την έχουν αναφέρει καθόλου.. Απλά ξέρω ότι την κάνουν όλες.. 

Κορίτσια σήμερα που πήγα στ γιατρό μου μου είπε ότι ο πλακούντας είναι λίγο πιο ορισμός για την βδομάδα που είμαι και ότι μάλλον δεν θα πάρω όλο το μήνα αλλά δεν μου είπε τίποτα για ενέσεις κορτιζόνης που βλέπω ότι κάνουν πολλές... 

Καλησπέρα! Έχω καιρό να γράψω και είχα χάσει και επαφή γιατί στο χωριό που πήγα διακοπές δεν είχα ίντερνετ. Μου πήρε μέρες να διαβάσω όλες τις αναρτήσεις σας αλλά τα κατάφερα. Επειδή είναι αργά τα νέα μου θα σας τα πω αύριο, αλλά ήθελα να γράψω στη marimarv γιατί σίγουρα και σήμερα θα μείνει ξάγρυπνη! Αρχικά το μεγαλύτερο πρόβλημα σου είναι το άγχος σου! Κάνεις κακό σε εσένα και στο μωρό! Μη νοιώσεις τύψεις, όπως φαντάζομαι θα κάνεις, απλά βρες τι σε χαλαρώνει και όποτε ζορίζεται Κάνε το! Η ωρίμανση του πλακούντα έχει βαθμίδες. Σε ποιά σου είπε ότι Είσαι? Ακόμα και στην τελευταία να είσαι δεν σημαίνει ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Απλά πρέπει να σε παρακολουθεί στενά και αν η ανάπτυξη του μωρού σταματήσει, να γεννήσεις νωρίτερα. Δεν σταματάει ο πλακούντας να υποστηρίζει την ανάπτυξη από τη μια μέρα στην άλλη, μη πανικοβληθείς! Στην εβδομάδα που είμαστε και σήμερα να γεννούσαμε θα ήταν όλα μια χαρά! Εμείς έχουμε βάλει στόχο να πατήσουμε τις 36 εβδομάδες. Τώρα είμαι 31+5. Υπάρχουν κοπέλες που πήγαν κανονικότατα μέχρι τις 40. Όσο για την Κυστική ίνωση, εγώ την έχω κάνει γιατί είμαι από εξωσωματική. Στη θέση σου θα το ξεχνούσαν γιατί τώρα δεν έχει νόημα. Εξάλλου δεν νοσείς εσύ ή ο σύζυγός. Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες και Επίσης η φύση για πολλές τέτοιες κυήσεις έχει μεριμνήσει και δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ. Συμβουλή αν θέλεις: απόλαυσε αυτή τη μοναδική περίοδο της ζωής σου! Μπορεί να μην έχεις την τύχη να την ξαναζήσεις! Μη χάνεις ωραίες στιγμές και συναισθήματα! Μοιράσου τα με τον άντρα σου όσο γκρινιάρης και αν είναι! Θα είστε τέλειοι γονείς και με λιγότερα πραγματάκια αν υπάρχει αγάπη! Δώσε σημασία στα καλά πράγματα που σου συμβαίνουν και Κάνε τα καλύτερα με τη χαρά σου! 

Ακούγομαι μελό αν και δεν είμαι αλλά είναι λόγια από καρδιάς και μετά από πολύ κόπο!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Καλημερα τι κανετε κοριτσια?

Εχετε σκεφτει τι κερασματα θα εχετε στο μαιευτηριο οταν με το καλο ερθει η ωρα?

Σκεφτομαι να παραγγειλω μπισκοτακια με ζαχαροπαστα ή και κατι διαφορετικο αναλογα του τι θα βρω. Εχει καμια σας υπ' οψιν καποιο ζαχαροπλαστειο που φτιαχνει τετοια γλυκακια? Για Αθηνα μιλαμε

Ναι το ξερω ειναι νωρις αλλα παιρνω ιδεες και κυριως τιμες

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

10 ώρες πρίν, Maria_ath είπε:

Καλησπέρα! Έχω καιρό να γράψω και είχα χάσει και επαφή γιατί στο χωριό που πήγα διακοπές δεν είχα ίντερνετ. Μου πήρε μέρες να διαβάσω όλες τις αναρτήσεις σας αλλά τα κατάφερα. Επειδή είναι αργά τα νέα μου θα σας τα πω αύριο, αλλά ήθελα να γράψω στη marimarv γιατί σίγουρα και σήμερα θα μείνει ξάγρυπνη! Αρχικά το μεγαλύτερο πρόβλημα σου είναι το άγχος σου! Κάνεις κακό σε εσένα και στο μωρό! Μη νοιώσεις τύψεις, όπως φαντάζομαι θα κάνεις, απλά βρες τι σε χαλαρώνει και όποτε ζορίζεται Κάνε το! Η ωρίμανση του πλακούντα έχει βαθμίδες. Σε ποιά σου είπε ότι Είσαι? Ακόμα και στην τελευταία να είσαι δεν σημαίνει ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Απλά πρέπει να σε παρακολουθεί στενά και αν η ανάπτυξη του μωρού σταματήσει, να γεννήσεις νωρίτερα. Δεν σταματάει ο πλακούντας να υποστηρίζει την ανάπτυξη από τη μια μέρα στην άλλη, μη πανικοβληθείς! Στην εβδομάδα που είμαστε και σήμερα να γεννούσαμε θα ήταν όλα μια χαρά! Εμείς έχουμε βάλει στόχο να πατήσουμε τις 36 εβδομάδες. Τώρα είμαι 31+5. Υπάρχουν κοπέλες που πήγαν κανονικότατα μέχρι τις 40. Όσο για την Κυστική ίνωση, εγώ την έχω κάνει γιατί είμαι από εξωσωματική. Στη θέση σου θα το ξεχνούσαν γιατί τώρα δεν έχει νόημα. Εξάλλου δεν νοσείς εσύ ή ο σύζυγός. Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες και Επίσης η φύση για πολλές τέτοιες κυήσεις έχει μεριμνήσει και δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ. Συμβουλή αν θέλεις: απόλαυσε αυτή τη μοναδική περίοδο της ζωής σου! Μπορεί να μην έχεις την τύχη να την ξαναζήσεις! Μη χάνεις ωραίες στιγμές και συναισθήματα! Μοιράσου τα με τον άντρα σου όσο γκρινιάρης και αν είναι! Θα είστε τέλειοι γονείς και με λιγότερα πραγματάκια αν υπάρχει αγάπη! Δώσε σημασία στα καλά πράγματα που σου συμβαίνουν και Κάνε τα καλύτερα με τη χαρά σου! 

Ακούγομαι μελό αν και δεν είμαι αλλά είναι λόγια από καρδιάς και μετά από πολύ κόπο!

Μαρία μου έτσι είναι όπως τα λες... Σου έχω στείλει κ ένα μήνυμα.. 

2 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Σκεφτομαι να παραγγειλω μπισκοτακια με ζαχαροπαστα ή και κατι διαφορετικο αναλογα του τι θα βρω. Εχει καμια σας υπ' οψιν καποιο ζαχαροπλαστειο που φτιαχνει τετοια γλυκακια? Για Αθηνα μιλαμε

Καλημέρα... Η αλήθεια είναι πως εγώ δν είχα σκεφτεί καθόλου το γλυκά θα έχω γτ έλεγα θα πάρω τα απλά τώρα όμως μου άρεσε πολύ η ιδέα σου για μπισκότα με ζαχαροπλάστη και να έχει σχέδια ανάλογα με το φ του παιδιού.. Έχω μια φίλη μου που φτιάχνει τέτοια και ίσως τς ζητήσω την συνταγή για να τα φτιάξω και μόνη μου αν δεν είναι μεγάλη διαδικασία.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

δεν σκέφτηκα καν τα κεράσματα!! χαχα! έχεις δίκιο!σίγουρα θα βρεις κάποιο ζαχαροπλαστείο! για βόρεια προάστια νομίζω έχει στο Μαρούσι που κάνει τις διαφορές τούρτες με ζαχαροπαστες ( αυτές που δε θες να χαλάσεις γτ είναι πανέμορφες!) οπότε σίγουρα θα κάνει και μπισκότα!! αλλά σίγουρα θα έχει πολλά, που να σε βολεύει και η περιοχή που μένεις!!

• Μου αρέσει 1

Yhozp2.pngKUDQ.png

Καλημέρα!!! Εμενα θα εχουν απλα γλυκά ζαχαροπλαστειου... Θα δωσω παραγγελια να τα παρουν απο ενα θεσπεσιο ζαχαροπλαστειο που έχουμε εδω διπλα από το σπίτι μου!!! Ειχα σκεφτει και εγω τη λυση των μπισκοτων, αλλα με αποτρεπει το οτι δεν ξερω ακριβώς πότε θα γεννησω και αγχωνομαι ειτε μηπως δεν προλαβω να τα εχω ειτε μην μπαγιατεψουν αν αργησω να γεννησω 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , bella32 είπε:

δεν σκέφτηκα καν τα κεράσματα!! χαχα! έχεις δίκιο!σίγουρα θα βρεις κάποιο ζαχαροπλαστείο! για βόρεια προάστια νομίζω έχει στο Μαρούσι που κάνει τις διαφορές τούρτες με ζαχαροπαστες ( αυτές που δε θες να χαλάσεις γτ είναι πανέμορφες!) οπότε σίγουρα θα κάνει και μπισκότα!! αλλά σίγουρα θα έχει πολλά, που να σε βολεύει και η περιοχή που μένεις!!

επειδη θα γεννησω στο Ιασω ρωτησα για Αθηνα, οποτε το μαρουσι βολευει, ομως δεν εχω ιδεα για ποιο ζαχαροπλαστειο λες γτ δεν μενω Αθηνα ;) Αν μπορεις πες μου σε παρακαλω σε ποιο ζαχαροπλαστειο αναφερεσαι

πρίν από 16 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλημέρα!!! Εμενα θα εχουν απλα γλυκά ζαχαροπλαστειου... Θα δωσω παραγγελια να τα παρουν απο ενα θεσπεσιο ζαχαροπλαστειο που έχουμε εδω διπλα από το σπίτι μου!!! Ειχα σκεφτει και εγω τη λυση των μπισκοτων, αλλα με αποτρεπει το οτι δεν ξερω ακριβώς πότε θα γεννησω και αγχωνομαι ειτε μηπως δεν προλαβω να τα εχω ειτε μην μπαγιατεψουν αν αργησω να γεννησω 

εγω επειδη θα παω με προγραμματισμενο τοκετο, θα ξερω νωριτερα για αυτο ψαχνω ζαχαροπλαστειο να μιλησω μαζι τους να τους ρωτησω ποσες μερες πριν πρεπει να δωσω την παραγγελια

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 8 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

επειδη θα γεννησω στο Ιασω ρωτησα για Αθηνα, οποτε το μαρουσι βολευει, ομως δεν εχω ιδεα για ποιο ζαχαροπλαστειο λες γτ δεν μενω Αθηνα ;) Αν μπορεις πες μου σε παρακαλω σε ποιο ζαχαροπλαστειο αναφερεσαι

εγω επειδη θα παω με προγραμματισμενο τοκετο, θα ξερω νωριτερα για αυτο ψαχνω ζαχαροπλαστειο να μιλησω μαζι τους να τους ρωτησω ποσες μερες πριν πρεπει να δωσω την παραγγελια

Και εμένα μου αρέσει η ιδέα των μπισκοτων με ζαχαρόπαστα ή cupcakes με ζαχαρόπαστα. Είναι πολύ χαριτωμένα. Αλλά δεν παω προγραμματισμενα, οποτε θα είναι δύσκολο να υπολογίσω ποτέ να δώσω παραγγελία. 

πρίν από 14 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Μπορείς να παραγγειλεις και μεσω φμπ!!! Εχω δει πολλες αγγελίες κατα καιρους!!! 

cO4Yp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!! Χθες εκλεισα τη βαλίτσα του μπεμπη! Τωρα μενει η δικη μου πρεπει να την τελειώσω μεχρι το Σάββατο!  Και σημερα εχω τρομερο πρήξιμο στα ποδια σε σημειο να με πονάει το ενα... 

Εγω για γλυκακια σκεφρομουν οταν με καλο γεννησω να παει καποιος να παρει απο ενα ζαχαροπλαστείο κάτι απλο θα μου αρεσαν ταρτακια που ειναι χρωματιστά!!! Και στα μαιευτήρια δεν εχουν μεσα ζαχαροπλαστείο-καφετέρια;;

jgJqp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!!! Χθες εκλεισα τη βαλίτσα του μπεμπη! Τωρα μενει η δικη μου πρεπει να την τελειώσω μεχρι το Σάββατο!  Και σημερα εχω τρομερο πρήξιμο στα ποδια σε σημειο να με πονάει το ενα... 

Εγω για γλυκακια σκεφρομουν οταν με καλο γεννησω να παει καποιος να παρει απο ενα ζαχαροπλαστείο κάτι απλο θα μου αρεσαν ταρτακια που ειναι χρωματιστά!!! Και στα μαιευτήρια δεν εχουν μεσα ζαχαροπλαστείο-καφετέρια;;

Αααα νωρίς νωρίς εσυ!!! Μια χαρα!! Τελεια!!! 

Και εγω 2 βαλιτσες θα φτιαξω και με λενε ολοι υπερβολικη, αλλα δε θελω να ανακατευω τα πράγματα του παιδιού ψαχνοντας τα δικα μ

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αααα νωρίς νωρίς εσυ!!! Μια χαρα!! Τελεια!!! 

Και εγω 2 βαλιτσες θα φτιαξω και με λενε ολοι υπερβολικη, αλλα δε θελω να ανακατευω τα πράγματα του παιδιού ψαχνοντας τα δικα μ

Ναι ναι νωρις γτ τη Δευτέρα φεύγω απο το νησι πρωτα Θεός για Αθήνα και πρεπει να τα παρω μαζι μου!!! 

jgJqp3.png

Μιας που λέμε για γλυκά κορίτσια άσχετο βέβαια με το θέμα μας ο ενδοκρινολόγος μου μου έχει δώσει ένα πρόγραμμα διατροφής για τον διαβήτη κύησης υπερβολικά αυστηρό χωρίς καθόλου γλυκό μέχρι να γεννήσω.. Πραγματικά όμως είναι υπερβολικά δύσκολο ίσως κ ανέφικτο να μην φας λίγο γλυκό για όσο μου μένει ακόμα.. Εκτός του ότι θέλει να έχω μετά τα γευματα μου έως 120 στις μετρήσεις... Εδώ η αδερφή μου που δεν είναι έγκυος και δεν έχει θέμα με τι ζάχαρο της πολλές φορές έχει κοντά στ 130 μια ώρα μετά το γεύμα 

1 hour ago, Μαρία1430 είπε:

makemycake και τελικά είναι στο Χαλάνδρι και όχι στο Μαρούσι! Μπερδεύτηκα! αλλά και πάλι είναι πολύ κοντινές περιοχές! χαζεύω ήδη τα διάφορα που έχει!!! αν βρω κ αλλά θα σου στείλω, για να συγκρίνεις και τιμές γτ η αλήθεια είναι δεν ξέρω τι παίζει από τιμές...με το καλό!!!

πρίν από 7 λεπτά , Marimarv είπε:

Μιας που λέμε για γλυκά κορίτσια άσχετο βέβαια με το θέμα μας ο ενδοκρινολόγος μου μου έχει δώσει ένα πρόγραμμα διατροφής για τον διαβήτη κύησης υπερβολικά αυστηρό χωρίς καθόλου γλυκό μέχρι να γεννήσω.. Πραγματικά όμως είναι υπερβολικά δύσκολο ίσως κ ανέφικτο να μην φας λίγο γλυκό για όσο μου μένει ακόμα.. Εκτός του ότι θέλει να έχω μετά τα γευματα μου έως 120 στις μετρήσεις... Εδώ η αδερφή μου που δεν είναι έγκυος και δεν έχει θέμα με τι ζάχαρο της πολλές φορές έχει κοντά στ 130 μια ώρα μετά το γεύμα 

αχ κγω  είμαι σε πρόγραμμα διατροφής διαβήτη κυησης.. ξεκίνησα με 4 μετρήσεις την ημέρα ( πρωί- μεσημέρι 1 ώρα και 2 ώρες μετά το φαγητό) μετά με πήγε σε 2 μετρήσεις την ημέρα και τώρα με έχει με 1 μέτρηση 1 ώρα μετά το γεύμα κυκλικά ( δλδ τη μια μέρα μετράω το πρωί την άλλη μεσημέρι και την άλλη βράδυ). Στην αρχή ζύγιζα και τα φαγητά μου...με γραμμάρια και ίχνος ζάχαρης...μετά που έστρωσαν οι τιμές με άφησε να φάω μπάρα δημητριακών με μέλι.. εγώ που κ που κάνω παρασπονδίες γτ είμαι κάτω από 120 και με πιάνει τρελά και θέλω παγωτάκι..βεβαια κατι μικρό, χωρίς σοκολάτα κ μια φορά τη βδομάδα.. ωστόσο με αφήνει να φάω ζελέ! Κάνε υπομονή..εύχομαι να είναι καλές οι μετρήσεις σου, να σου δώσει κ σένα κάνα παστελακι που κ που!

• Ευχαριστώ 1

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 11 λεπτά , Μάντη είπε:

Ναι ναι νωρις γτ τη Δευτέρα φεύγω απο το νησι πρωτα Θεός για Αθήνα και πρεπει να τα παρω μαζι μου!!! 

Εγω κατα 99% θα φυγω 19 του μηνα απο το νησι και σκεφτομαι να φτιαξω μια μικρη για το μαιευτηριο που θα εχει διαφορα του μπεμπη και μονο τα απολυτως απαραιτητα για εμενα και μια πιο μεγαλη δικη μου για τις μερες που θα ειμαι στην αναμονη. Θα δειξει βεβαια αν χωρανε ετσι ή θα πρεπει να κανω αναδιανομη. Προς το παρον αρχιζω πλυσιματα ρουχων. Χθες επλυνα τα του καροτσιου για να τελειωσω με τη συναρμολογηση σημερα...

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 10 λεπτά , Marimarv είπε:

@Marimarv   Γέννησα πριν 2.5 μηνες τον γιο μου..  ειχα διαβητη κυησης.  Αλλαξα 2 διαβητολογους -ενδολρινολογους.   Οι στοχοι μου με την τελευταια γιατρο ηταν εως 140 μια ωρα μετα το φαγητο..  και εως 92 νηστειας το πρωι.   Γλυκο ετρωγα 2 φορες τη εβδομαδα με στεβια.. ενα παγωτο συνηθως! Και ζελε χωρις ζαχαρη σχεδον καθε μερα.     Μεγαλη δυσκολια αντιμετωπισα  και με τα φαγητα αλλα με βοηθησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η τελευταια γιατρος γιατι οι αλλοι με ζοριζαν τρελα και δε με βοηθουσε αυτο.  Το παιδι μου ειναι ενα υγιεστατο αγορι και τωρα που σου γραφω τον θηλαζω!   Με το καλο σε ολες!

@MarimarvΓέννησα πριν 2.5 μηνες τον γιομου..  ειχα διαβητη κυησης.  Αλλαξα 2 διαβητολογους -ενδολρινολογους.   Οι στοχοι μου με την τελευταια γιατρο ηταν εως 140 μια ωρα μετα το φαγητο..  και εως 92 νηστειας το πρωι.   Γλυκο ετρωγα 2 φορες τη εβδομαδα με στεβια.. ενα παγωτο συνηθως! Και ζελε χωρις ζαχαρη σχεδον καθε μερα.     Μεγαλη δυσκολια αντιμετωπισα  και με τα φαγητα αλλα με βοηθησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η τελευταια γιατρος γιατι οι αλλοι με ζοριζαν τρελα και δε με βοηθουσε αυτο.  Το παιδι μου ειναι ενα υγιεστατο αγορι και τωρα που σου γραφω τον θηλαζω!   Με το καλο σε ολες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...