Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , eamo είπε:

34+6 ο γιατρός μου είπε να ξεκουραστώ γιατί έχει ήδη κατέβει αρκετά χαμηλά και είναι νωρίς ακόμα, να πάρει άλλες 2 βδομαδες, να πάρει και λίγο βάρος . Στις 11/9 εχω και nst να δούμε πως πάει από συσπάσεις ,ως τότε προσοχη . 

@Marimarv αν είναι να σε αγχώνει τόσο κάνε την. Το αγχος σίγουρα καλό δεν κάνει .

Ναι και από άγχος άλλο τίποτα σε όλη την εγκυμοσύνη αλλά ειδικά χθες δεν μπορώ να σου περιγράψω τι βράδυ πέρασα έκλαιγα το σκεφτόμουν συνέχεια και έβλεπα εφιάλτες άσε.. 

Να ξεκουραστείς όσο πιο πολύ μπορείς λίγο σου έμεινε να ξεκουραστείς και να το απολαύσεις... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

καλησπέρα στις μανούλες του Οκτώβρη! Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό, αν και γράφω για μανούλες Νοεμβρίου, με Πητ βέβαια 3/11 και σύμφωνα με το γιατρό μου ο μπέμπης θα έρθει νωρίτερα, μέσα στον Οκτώβριο!  αύριο εχω ραντεβού με γιατρό και επιτέλους θα τον δω. δεν έχω κάνει ντοπλερ και αυτό με αγχώνει πολύ. ειμαι 31+3 και καθηλωμένη στο κρεββάτι 2 μήνες. ο γιατρός δεν ήθελε να με σηκώσει πριν τις 32. έχω μεγάλο άγχος για το βάρος του μωρού..να δω πως θα έρθει το αύριο. Όσο για την Κυστική ινωση που αναφέρατε πολλές, εγώ είχα κάνει πριν 1μιση χρόνο στο λαϊκό. ξέρω ότι κάνει μόνο η μητέρα και αν βγει θετική κάνει και ο πατέρας.  δεν χρειάζεται να είσαι έγκυος για να γίνει η εξέταση.  εμένα είχε γίνει στο πλαίσιο διερεύνησης αιτιών της αποβολής που είχα. 

• Μου αρέσει 1

Yhozp2.pngKUDQ.png

1 hour ago, bella32 είπε:

καλησπέρα στις μανούλες του Οκτώβρη! Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό, αν και γράφω για μανούλες Νοεμβρίου, με Πητ βέβαια 3/11 και σύμφωνα με το γιατρό μου ο μπέμπης θα έρθει νωρίτερα, μέσα στον Οκτώβριο!  αύριο εχω ραντεβού με γιατρό και επιτέλους θα τον δω. δεν έχω κάνει ντοπλερ και αυτό με αγχώνει πολύ. ειμαι 31+3 και καθηλωμένη στο κρεββάτι 2 μήνες. ο γιατρός δεν ήθελε να με σηκώσει πριν τις 32. έχω μεγάλο άγχος για το βάρος του μωρού..να δω πως θα έρθει το αύριο. Όσο για την Κυστική ινωση που αναφέρατε πολλές, εγώ είχα κάνει πριν 1μιση χρόνο στο λαϊκό. ξέρω ότι κάνει μόνο η μητέρα και αν βγει θετική κάνει και ο πατέρας.  δεν χρειάζεται να είσαι έγκυος για να γίνει η εξέταση.  εμένα είχε γίνει στο πλαίσιο διερεύνησης αιτιών της αποβολής που είχα. 

Καλησπέρα κορίτσι μου πολύ κοντά είμαστε εγώ είμαι 32+ με ΠΗΤ 29/10... Καταλαβαίνω το άγχος σου κ εγώ πριν το Doppler αγχωμένη ήμουν πολύ αλλά θα είναι όλα τέλεια θα το δεις.. Εμένα κανένας από τους δύο γιατρούς που έχω δεν με έχει ενημερώσει για την εξέταση αυτή αυτό είναι που με έχει τρελάνει στ άγχος τώρα γτ έπρεπε να γίνει πολύ πολύ νωρίτερα... 

πρίν από 18 λεπτά , Marimarv είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου πολύ κοντά είμαστε εγώ είμαι 32+ με ΠΗΤ 29/10... Καταλαβαίνω το άγχος σου κ εγώ πριν το Doppler αγχωμένη ήμουν πολύ αλλά θα είναι όλα τέλεια θα το δεις.. Εμένα κανένας από τους δύο γιατρούς που έχω δεν με έχει ενημερώσει για την εξέταση αυτή αυτό είναι που με έχει τρελάνει στ άγχος τώρα γτ έπρεπε να γίνει πολύ πολύ νωρίτερα... 

είμαστε πολύ κοντά,  όντως! ελπίζω αύριο που θα με δει να μου δώσει πράσινο φως να πάω για ντοπλερ, γτ αυτός δεν κάνει.  και την Α και Β επιπέδου την είχα κάνει σε δεύτερο γιατρό. 

κ μένα μη φανταστείς, κατόπιν εορτής μου είπαν να την κάνω την Κυστική.  ξέρω σίγουρα ότι στις εξωσωματικες την έχουν στις απαραίτητες εξετάσεις και το τελευταίο διάστημα θέλουν να τη βάλουν κ αυτή με τον προγεννητικο και στις φυσιολογικες συλλήψεις. Δυστυχώς δεν τη ζητάνε όλοι οι γιατροί.  μην αγχώνεσαι όμως τώρα, λογικά θα γίνεται σε οποιαδήποτε φάση της κυησης.  μπορείς να την κάνεις σε επόμενη εγκυμοσύνη.  είναι η πρώτη σου αυτή; στις πρώτες εγκυμοσύνες ζητάνε τα τυπικά. εμένα μετά την αποβολή μου ζήτησαν ένα σωρό εξετάσεις, που σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να είχα κάνει εξαρχής ( πχ θρομβοφιλια) από την άλλη, ακολουθούν κ αυτοί πρωτόκολλα. 

χαλάρωσε, και αν το σκέφτεσαι συνέχεια, στείλε τον άντρα σου να κάνει, να μην ταλαιπωρηθείς εσύ! όχι τπτ άλλο, να σου φύγει η ιδέα από το μυαλό!

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 16 λεπτά , bella32 είπε:

είμαστε πολύ κοντά,  όντως! ελπίζω αύριο που θα με δει να μου δώσει πράσινο φως να πάω για ντοπλερ, γτ αυτός δεν κάνει.  και την Α και Β επιπέδου την είχα κάνει σε δεύτερο γιατρό. 

κ μένα μη φανταστείς, κατόπιν εορτής μου είπαν να την κάνω την Κυστική.  ξέρω σίγουρα ότι στις εξωσωματικες την έχουν στις απαραίτητες εξετάσεις και το τελευταίο διάστημα θέλουν να τη βάλουν κ αυτή με τον προγεννητικο και στις φυσιολογικες συλλήψεις. Δυστυχώς δεν τη ζητάνε όλοι οι γιατροί.  μην αγχώνεσαι όμως τώρα, λογικά θα γίνεται σε οποιαδήποτε φάση της κυησης.  μπορείς να την κάνεις σε επόμενη εγκυμοσύνη.  είναι η πρώτη σου αυτή; στις πρώτες εγκυμοσύνες ζητάνε τα τυπικά. εμένα μετά την αποβολή μου ζήτησαν ένα σωρό εξετάσεις, που σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να είχα κάνει εξαρχής ( πχ θρομβοφιλια) από την άλλη, ακολουθούν κ αυτοί πρωτόκολλα. 

χαλάρωσε, και αν το σκέφτεσαι συνέχεια, στείλε τον άντρα σου να κάνει, να μην ταλαιπωρηθείς εσύ! όχι τπτ άλλο, να σου φύγει η ιδέα από το μυαλό!

Ναι το πρώτο μου είναι κ έχω στςναχωρηθει πολύ γτ έστω έπρεπε κάποιος από τους 2 γιατρός να με ενημερώσει ήθελα να είμαι πολύ τυπική στις εξετάσεις μου.. Εντωμεταξύ τώρα που έγινε αυτή η παράλειψη να ενημερωθώ για αυτή την εξέταση στο μυαλό μου γυρίζουν διαφορά όπως κ το τι άλλο μπορεί να έχει παραληφθεί.. 

Εύχομαι όλα να είναι τέλεια αύριο κ να δεις το μωράκι σου.. Κ εγώ σε άλλους γιατρός κάνω αυτές τις εξετάσεις.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Marimarv είπε:

Ναι το πρώτο μου είναι κ έχω στςναχωρηθει πολύ γτ έστω έπρεπε κάποιος από τους 2 γιατρός να με ενημερώσει ήθελα να είμαι πολύ τυπική στις εξετάσεις μου.. Εντωμεταξύ τώρα που έγινε αυτή η παράλειψη να ενημερωθώ για αυτή την εξέταση στο μυαλό μου γυρίζουν διαφορά όπως κ το τι άλλο μπορεί να έχει παραληφθεί.. 

Εύχομαι όλα να είναι τέλεια αύριο κ να δεις το μωράκι σου.. Κ εγώ σε άλλους γιατρός κάνω αυτές τις εξετάσεις.. 

Όχι μη μπαίνεις σε αυτό το τρυπάκι! δεν υπάρχει περίπτωση να σε άφησαν οι γιατροί σου ακάλυπτη. όλες οι εξετάσεις σου ήταν καλές και αυτό να κρατάς! μη φορτωνεσαι με άγχος! αισιοδοξία και θετικές σκέψεις!

Ανυπομονώ να δω το νινακι μου αύριο και να είναι καλά!!

Yhozp2.pngKUDQ.png

πρίν από 1 λεπτό , bella32 είπε:

Όχι μη μπαίνεις σε αυτό το τρυπάκι! δεν υπάρχει περίπτωση να σε άφησαν οι γιατροί σου ακάλυπτη. όλες οι εξετάσεις σου ήταν καλές και αυτό να κρατάς! μη φορτωνεσαι με άγχος! αισιοδοξία και θετικές σκέψεις!

Ανυπομονώ να δω το νινακι μου αύριο και να είναι καλά!!

Έχεις δίκιο πρέπει να το ξεχασω δεν έχει νόημα να είμαι μέσα στ άγχος θα σκέφτομαι ότι όλα τα υπόλοιπα μέχρι και το Doppler που έκανα πρόσφατα ήταν καλό γτ το φοβόμουν εξαιτίας του ζαχάρου μου... Όλα καλά λοιπόν.. 

Και σε εσένα θα είναι μια χαρά να μου πεις να ευχάριστα νέα σου αύριο.. 

• Μου αρέσει 1

On 3/9/2018 at 5:32 ΜΜ, ναντια δε είπε:

37 εβδομαδων σημερα και νιωθω πιο εντονο το βαρος .... πως θα περασουν οι μερες μου λετε;;;;

υπομονή, όλες μας τις μέρες μετράμε:)

On 3/9/2018 at 11:36 ΜΜ, anemoni1989 είπε:

Κοριτσακια μου παει και το ντοπλερ!! 1840γρ ειμαστε κοντεσες!!! Ολα καλα δοξα τω Θεω!!! Αντε, κοντευουμε να τα πάρουμε αγκαλιτσα!!! 

μια χαρά η μικρούλα, μοντελάκι θα έλεγα χαχαχα με το καλό!

On 4/9/2018 at 10:14 ΠΜ, Marimarv είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα.. Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ από το άγχος μου.. Διάβαζα για κάποιες εξετάσεις που γίνονται στην εγκυμοσύνη και από τις πολύ σημαντικές είναι και η κυστική ίνωση και απαραίτητη.. Εγώ όμως δεν την έχω κάνει ούτε η γιατρός μου που με παρακολουθεί έξω μου είχε αναφέρει για αυτήν ούτε στ νοσοκομείο που θα γεννήσω που κάνω κ εκεί κάποιες επισκέψεις μου είχαν αναφέρει ποτέ αυτή την εξέταση... Πήρα την γιατρό μου πρωί πρωί και μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να την κάνω αλλά εγώ κορίτσια έχω αγχωθεί πάρα πολύ.. Εσείς την έχετε κάνει??? 

μην αγχώνεσαι, αν υπολογίσεις τις πιθανότητες που έχει ένα μωρό να έχει Κυστική ίωση είναι ελάχιστες πραγματικά.Ούτε εμένα μου την είπε ο γιατρός στην αρχή, αλλά επειδή την ήξερα από μόνη μου(από εδώ μέσα) πήγα κ την έκανα.η μικροβιολόγος μου έχει χρόνια το ιατρείο, μου είπε πως ποτέ δεν έχει γνωρίσει κάποιον κάποιος με Κυστική ίωση! Εγώ την έκανα λίγο καθυστερημένα στην εγκυμοσύνη αλλά έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να άλλαζαν πολλά ανάλογα με το αποτέλεσμα.τώρα δεν υπάρχει λόγος να την κάνεις. σε επόμενη εγκυμοσύνη αν θέλεις την κάνεις για να είσαι σίγουρη.

23 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

δεν νομιζω

δεν νομιζω να υπαρχει θεμα αδικα ανγχωνεσε εχεις κανει υπερυχους θα ειχε φανει αν υπαρχει κατι  τωρα δεν γνωριζω κιολας... ισως μπορεις να παρεις μια γνωμη δευτερου γιατρου για να ηρ

η Κυστική ίωση δεν φαίνεται στον υπέρηχο.

17 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Δεν μου κάνει εντύπωση που δύο γιατροί δεν σε ενημέρωσαν.εμένα όπως σου είπα ο γιατρός δεν μου είπε τίποτα.Τον ρώτησα από μόνη μου κ μου είπε πως δεν την θεωρεί αναγκαία Γιατί οι πιθανότητες είναι ελάχιστες κ ασθένειες άπειρες. αν είναι να εξεταζόμαστε προληπτικά για κάθε μία ασθένεια όλο εξετάσεις θα πρέπει να κάνουνε.Έτσι μου είπε. Εγώ όμως για να μου φύγει από το μυαλό τότε κ να νιώθω πως εξετάστηκα για όλα την έκανα την εξέταση σε μικροβιολόγο 170€. Ο μικροβιολόγος τότε μου είπε πως μπορώ να την κάνω κ σε δημόσιο νοσοκομείο δωρεάν απλά θα πρέπει να κλείσω ραντεβού κ να περιμένω λίγους μήνες. Εγώ ήθελα απλά να τελειώνουμε με το πακέτο εξετάσεων κ την έκανα τότε, κοντά στην Αυχενική. τα αποτελέσματα έκαναν έναν μήνα να βγουν.

1 ώρα πρίν, Ασία είπε:

υπομονή, όλες μας τις μέρες μετράμε:)

μια χαρά η μικρούλα, μοντελάκι θα έλεγα χαχαχα με το καλό!

μην αγχώνεσαι, αν υπολογίσεις τις πιθανότητες που έχει ένα μωρό να έχει Κυστική ίωση είναι ελάχιστες πραγματικά.Ούτε εμένα μου την είπε ο γιατρός στην αρχή, αλλά επειδή την ήξερα από μόνη μου(από εδώ μέσα) πήγα κ την έκανα.η μικροβιολόγος μου έχει χρόνια το ιατρείο, μου είπε πως ποτέ δεν έχει γνωρίσει κάποιον κάποιος με Κυστική ίωση! Εγώ την έκανα λίγο καθυστερημένα στην εγκυμοσύνη αλλά έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να άλλαζαν πολλά ανάλογα με το αποτέλεσμα.τώρα δεν υπάρχει λόγος να την κάνεις. σε επόμενη εγκυμοσύνη αν θέλεις την κάνεις για να είσαι σίγουρη.

η Κυστική ίωση δεν φαίνεται στον υπέρηχο.

Δεν μου κάνει εντύπωση που δύο γιατροί δεν σε ενημέρωσαν.εμένα όπως σου είπα ο γιατρός δεν μου είπε τίποτα.Τον ρώτησα από μόνη μου κ μου είπε πως δεν την θεωρεί αναγκαία Γιατί οι πιθανότητες είναι ελάχιστες κ ασθένειες άπειρες. αν είναι να εξεταζόμαστε προληπτικά για κάθε μία ασθένεια όλο εξετάσεις θα πρέπει να κάνουνε.Έτσι μου είπε. Εγώ όμως για να μου φύγει από το μυαλό τότε κ να νιώθω πως εξετάστηκα για όλα την έκανα την εξέταση σε μικροβιολόγο 170€. Ο μικροβιολόγος τότε μου είπε πως μπορώ να την κάνω κ σε δημόσιο νοσοκομείο δωρεάν απλά θα πρέπει να κλείσω ραντεβού κ να περιμένω λίγους μήνες. Εγώ ήθελα απλά να τελειώνουμε με το πακέτο εξετάσεων κ την έκανα τότε, κοντά στην Αυχενική. τα αποτελέσματα έκαναν έναν μήνα να βγουν.

Ασία μου καλημέρα.. Τα ίδια μου είπαν κ εμένα σήμερα που ρώτησα.. Τώρα απλά το βγάζω από το μυαλό μου και προχωράω... Λίγο μας έμεινε ας το απολαύσουμε χωρίς άγχος.. 

καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από γιατρο, όλα καλά τα βρήκε, ευτυχώς.. μου έκανε και mini Doppler,  είμαστε 1800! καλά δεν είναι κορίτσια για 31+3; τωρα μου ζήτησε καλλιέργεια κολπικου από βδομάδα και μου είπε σε 2 βδομάδες να κάνω NST.

@Marimarv έτσι ακριβώς κοπέλα μου, άφησε το, μη το σκέφτεσαι, δεν έχει νόημα και είναι κρίμα να αγχώνεσαι 

Yhozp2.pngKUDQ.png

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , bella32 είπε:

καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από γιατρο, όλα καλά τα βρήκε, ευτυχώς.. μου έκανε και mini Doppler,  είμαστε 1800! καλά δεν είναι κορίτσια για 31+3; τωρα μου ζήτησε καλλιέργεια κολπικου από βδομάδα και μου είπε σε 2 βδομάδες να κάνω NST.

@Marimarv έτσι ακριβώς κοπέλα μου, άφησε το, μη το σκέφτεσαι, δεν έχει νόημα και είναι κρίμα να αγχώνεσαι 

Και εγώ το Doppler 31±3 το είχα κάνει  και ήμουν 1929... Μπράβο κοπέλα μου είδες που άδικα είχες αγχωθεί.. αλλά νωρίς δεν σου ζήτησε την καλλιέργεια εμένα μου είπαν σήμερα σε 3 βδομάδες καλλιέργεια.. Επίσης επειδή είμαι άσχετη να ρωτήσω έχω ακούσει για την NST αλλά τι ακριβώς είναι η εξέταση αυτή βασικά ποτέ πρέπει να γίνει αυτή η εξέταση? 

πρίν από 19 λεπτά , Marimarv είπε:

Και εγώ το Doppler 31±3 το είχα κάνει  και ήμουν 1929... Μπράβο κοπέλα μου είδες που άδικα είχες αγχωθεί.. αλλά νωρίς δεν σου ζήτησε την καλλιέργεια εμένα μου είπαν σήμερα σε 3 βδομάδες καλλιέργεια.. Επίσης επειδή είμαι άσχετη να ρωτήσω έχω ακούσει για την NST αλλά τι ακριβώς είναι η εξέταση αυτή βασικά ποτέ πρέπει να γίνει αυτή η εξέταση? 

εγώ κάνω καλλιέργειες ανά 15 μέρες... λόγω ανεπάρκειας τραχήλου φοβάται μη και βγει μικρόβιο και προκληθεί πρόωρος.. με έχουν μάθει πλέον στο νοσοκομείο...

το ΝST μετράει τις συσπάσεις και τους παλμούς του μωρού ( καρδιοτοκογραφημα) . γίνεται σε πιο μεγάλη εβδομάδα κυησης, όμως στη περίπτωση μου, πρέπει να το κάνει νωρίτερα, να δει αν θα πάμε για πρόωρο και να μου κάνει ενέσεις κορτιζόνης... γενικά όλα τα κάνει πιο νωρίς σε μένα, αυτό κατάλαβα, για να είμαστε προετοιμασμένοι...

Yhozp2.pngKUDQ.png

1 hour ago, Marimarv είπε:

Και εγω ηθελα να το ρωτησω αυτο εγω ειμαι 37 και 3 κ δν εχω κανει nst ειναι υποχρεωτικο; η μαλλον απαραιτητο

...:-D

Το ποτέ θα κανείς nst εξαρτάται από τον γιατρό και την περίπτωση . Ο καθένας έχει δικό του πρωτόκολλο . Εμένα ο δικός μου ξεκινάει αφου έχεις κλείσει τις 36 βδομαδες. Εμένα όμως θα με πάει γ στις 35+4 γιατί ο μικρός έχεις κατέβει πολύ . Τις ενέσεις κορτιζόνης εγώ τις έκανα ήδη.

• Μου αρέσει 2

CNqjp3.png

1 ώρα πρίν, bella32 είπε:

εγώ κάνω καλλιέργειες ανά 15 μέρες... λόγω ανεπάρκειας τραχήλου φοβάται μη και βγει μικρόβιο και προκληθεί πρόωρος.. με έχουν μάθει πλέον στο νοσοκομείο...

το ΝST μετράει τις συσπάσεις και τους παλμούς του μωρού ( καρδιοτοκογραφημα) . γίνεται σε πιο μεγάλη εβδομάδα κυησης, όμως στη περίπτωση μου, πρέπει να το κάνει νωρίτερα, να δει αν θα πάμε για πρόωρο και να μου κάνει ενέσεις κορτιζόνης... γενικά όλα τα κάνει πιο νωρίς σε μένα, αυτό κατάλαβα, για να είμαστε προετοιμασμένοι...

Αααα μάλιστα κατάλαβα... Εντάξει καλύτερα για να είσαι κ πιο σίγουρη 

1 hour ago, ναντια δε είπε:

Και εγω ηθελα να το ρωτησω αυτο εγω ειμαι 37 και 3 κ δν εχω κανει nst ειναι υποχρεωτικο; η μαλλον απαραιτητο

Εμένα πάντως μέχρι τώρα δεν μου την έχουν αναφέρει καθόλου.. Απλά ξέρω ότι την κάνουν όλες.. 

Κορίτσια σήμερα που πήγα στ γιατρό μου μου είπε ότι ο πλακούντας είναι λίγο πιο ορισμός για την βδομάδα που είμαι και ότι μάλλον δεν θα πάρω όλο το μήνα αλλά δεν μου είπε τίποτα για ενέσεις κορτιζόνης που βλέπω ότι κάνουν πολλές... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...