Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

δεν νομιζω

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia05 είπε:

Mου την ειχε αναφέρει ο γιατρός στην αρχή της εγκυμοσύνης, το είχαμε συζητήσει και λίγο και την έκανα. Εγώ θα σου έλεγα να τη κάνεις ακόμη και τώρα.. 

Μην αγχώνεσαι όμως!!!!

δεν νομιζω να υπαρχει θεμα αδικα ανγχωνεσε εχεις κανει υπερυχους θα ειχε φανει αν υπαρχει κατι  τωρα δεν γνωριζω κιολας... ισως μπορεις να παρεις μια γνωμη δευτερου γιατρου για να ηρ

...:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 3 λεπτά , Marimarv είπε:

Αχχχχχ αν το ήξερα θα την είχα κάνει και εγώ εννοείται αλλά δεν μου την είχε αναφέρει κανένας 2 γιατροί και κανένας δεν μου είπε κανένας για την εξέταση αυτή... Δεν γίνεται μόνο στην αρχή??? Έχω κατά αγχωθεί από χθες δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου 

Καλύτερα να γίνεται μέχρι 20η ε δομαδα, επειδή όμως είναι κληρονομική η ΚΙ, εγώ στη θέση σου θα την έκανα....με την εξέταση βλέπεις αν είσαι φορεας. Είναι κάπως σαν τη μεσογειακή αναιμία που αν βγει ο ένας θετικός ελέγχεται και ο άλλος.

Εσυ όπως νιώθεις ..αν είναι να το σκέφτεσαι συνέχεια, να τη κάνεις να ηρεμήσεις!!!:)

Q1jtp2.png

πρίν από 5 λεπτά , ναντια δε είπε:

δεν νομιζω

δεν νομιζω να υπαρχει θεμα αδικα ανγχωνεσε εχεις κανει υπερυχους θα ειχε φανει αν υπαρχει κατι  τωρα δεν γνωριζω κιολας... ισως μπορεις να παρεις μια γνωμη δευτερου γιατρου για να ηρ

Ναι θα ρωτήσω αύριο που θα παω στ νοσοκομείο... Να δω πως θα ηρεμησω μέχρι αύριο... 

πρίν από 10 λεπτά , Marimarv είπε:

Αχχχχχ αν το ήξερα θα την είχα κάνει και εγώ εννοείται αλλά δεν μου την είχε αναφέρει κανένας 2 γιατροί και κανένας δεν μου είπε κανένας για την εξέταση αυτή... Δεν γίνεται μόνο στην αρχή??? Έχω κατά αγχωθεί από χθες δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου 

Καλημερα! Αρχικα ηρέμησε! Σξεψου οτι πριν 1 χρονο δεν ηταν στις εξετάσεις εγκυμοσύνης μπηκε τωρα σαν εξέταση! Μετα θα σου πω οτι και εσυ να εισαι φορεας δεν εγινε και κατι... για να υπαρξει καποιο προβλημα θα πρεπει να ειναι φορες και ο αντρας σου και εσυ και παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα κανει προβλημα... αν αποφασίσεις να την κανεις να κανεις το 100% των μεταταλλαξεων. Ο γιατρος γραφει μονο τη μια μετάλλαξη...

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Καλημερα! Αρχικα ηρέμησε! Σξεψου οτι πριν 1 χρονο δεν ηταν στις εξετάσεις εγκυμοσύνης μπηκε τωρα σαν εξέταση! Μετα θα σου πω οτι και εσυ να εισαι φορεας δεν εγινε και κατι... για να υπαρξει καποιο προβλημα θα πρεπει να ειναι φορες και ο αντρας σου και εσυ και παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα κανει προβλημα... αν αποφασίσεις να την κανεις να κανεις το 100% των μεταταλλαξεων. Ο γιατρος γραφει μονο τη μια μετάλλαξη...

Ναι κατάλαβα αλλά όπως κ να χει έπρεπε να μου την είχαν αναφέρει οι γιατροί θα την είχα κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη.. Πιστεύεις να την κάνω τώρα στ μήνα που είμαι??? Δλδ θέλω να πω δεν γίνεται στην αρχη της εγκυμοσύνης μόνο  αυτή η εξέταση..?? 

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Marimarv είπε:

Ναι κατάλαβα αλλά όπως κ να χει έπρεπε να μου την είχαν αναφέρει οι γιατροί θα την είχα κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη.. Πιστεύεις να την κάνω τώρα στ μήνα που είμαι??? Δλδ θέλω να πω δεν γίνεται στην αρχη της εγκυμοσύνης μόνο  αυτή η εξέταση..?? 

Ναι θα επρεπε να σε ενημερώσουν! Την εξέταση αυτη την κανεις οποταν θες και χωρις να εισαι έγκυος ειναι σαν το στίγμα... εγω θα την εκανα για να ξερω... μπορει καποια στιγμή να κανεις και 2ο παιδακι καλο θα ηταν να γνωρίζεις... και με καλο οταν γεννηθεί το παιδακι σου μπορεις να την κανεις και σε αυτο!

jgJqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Ναι θα επρεπε να σε ενημερώσουν! Την εξέταση αυτη την κανεις οποταν θες και χωρις να εισαι έγκυος ειναι σαν το στίγμα... εγω θα την εκανα για να ξερω... μπορει καποια στιγμή να κανεις και 2ο παιδακι καλο θα ηταν να γνωρίζεις... και με καλο οταν γεννηθεί το παιδακι σου μπορεις να την κανεις και σε αυτο!

Θα την κάνω τότε και εγώ και ο άντρας μου.. Εάν δεν την κάνω μέχρι να γεννήσω αυτό θα σκέφτομαι.. Αυτή ξέρεις εάν γράφεται κ πόσο κοστίζει για να ξέρω στ περίπου? 

πρίν από 17 λεπτά , Marimarv είπε:

Θα την κάνω τότε και εγώ και ο άντρας μου.. Εάν δεν την κάνω μέχρι να γεννήσω αυτό θα σκέφτομαι.. Αυτή ξέρεις εάν γράφεται κ πόσο κοστίζει για να ξέρω στ περίπου? 

Ο αντρας σου σεν χρειάζεται να την κάνει μονο αν εσυ βγεις θετική... γράφετε μονο η μια μετάλλαξη τις αλλες θα τις πληρώσεις περιπου 200 ευρω ειναι για το 100% των μεταλλαξεων... αν μενεις Αθήνα μπορεις να παρεις ενα τηλ στο Ρέα να σου πουν ακριβώς...

jgJqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Ο αντρας σου σεν χρειάζεται να την κάνει μονο αν εσυ βγεις θετική... γράφετε μονο η μια μετάλλαξη τις αλλες θα τις πληρώσεις περιπου 200 ευρω ειναι για το 100% των μεταλλαξεων... αν μενεις Αθήνα μπορεις να παρεις ενα τηλ στο Ρέα να σου πουν ακριβώς...

Όχι μένω σε νησί θα πάω αύριο κιόλας σε μικρόβιολογικο να ρωτήσω.. 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου όλα τέλεια με το επαναληπτικό ντομπλερ η μπέμπα μου είναι 2400 και έχει κατέβει πολύ χαμηλά με το κεφάλι κάτω!!!!! Μου είπε ότι βλέπει σε δύο εβδομάδες να βγαίνει η μπέμπα!!! Πήρα τον γιατρό μου του είπα τα αποτελέσματα και μου είπε να αρχίσω σιγά_σιγα περπάτημα!! 

@Marimarv κοριτσάκι μου μη έχεις ανχος και οι αδερφές μου όλες που έχουν γέννηση ο γιατρός τους ποτέ δεν της έβαλε να την κάνουν αυτή την εξέταση ενώ ο δικός μου με έβαλε μαζί με την αυχενική!!! Όλα τέλεια θα είναι με το μωράκι σου!!! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Καλησπέρα !

Μπραβο στα κορίτσια με τα αποτελέσματα τους. Τα μπεμπακια μεγαλώνουν καλά !

Την εξέταση για την κυστικη την έκανα και εγώ . Έχει επικρατήσει να γίνεται τα τελευταία χρόνια καθώς έχουν αυξηθεί πολύ τα περιστατικά . Αν θες να ηρεμήσεις κάνε την περισσότερο για επόμενη εγκυμοσύνη .

Εμεις κορίτσια φτιάχνουμε το δωμάτιο και όπως παίρνει σιγά σιγά μορφή , συνειδητοποιώ ότι φτάνουμε στο τέλος . Εγώ την βγάζω αρκετά ξάπλα γιατί εχω ακόμα έντονο βάρος χαμηλά , μάλλον δεν θα κάτσει ο καλός μου ως τις 38 εβδομάδες . Του τάζω καθημερινά , για να μείνει λίγο ακόμα να μην έχουμε τρεχάματα . Ελπίζω να με ακούει!!

• Μου αρέσει 3

CNqjp3.png

πρίν από 3 λεπτά , eamo είπε:

Καλησπέρα !

Την εξέταση για την κυστικη την έκανα και εγώ . Έχει επικρατήσει να γίνεται τα τελευταία χρόνια καθώς έχουν αυξηθεί πολύ τα περιστατικά . Αν θες να ηρεμήσεις κάνε την περισσότερο για επόμενη εγκυμοσύνη .

Εμεις κορίτσια φτιάχνουμε το δωμάτιο και όπως παίρνει σιγά σιγά μορφή , συνειδητοποιώ ότι φτάνουμε στο τέλος . Εγώ την βγάζω αρκετά ξάπλα γιατί εχω ακόμα έντονο βάρος χαμηλά , μάλλον δεν θα κάτσει ο καλός μου ως τις 38 εβδομάδες . Του τάζω καθημερινά , για να μείνει λίγο ακόμα να μην έχουμε τρεχάματα . Ελπίζω να με ακούει!!

Υπέροχο συναίσθημα όταν φτιάχνεις το δωμάτιο, περιμένω πως κ πως να το κάνω κι εγώ!!

Τι εβδομάδα είσαι? Εννοείται ότι σε ακούει!!!

Q1jtp2.png

πρίν από 5 λεπτά , eamo είπε:

Καλησπέρα !

Τέλεια είναι να βλέπουμε τα πραγματάκια τους!!! Εγώ έχω στήσει την κούνια δίπλα μου μόνο δεν την έχω σηκώσει ακόμα την έχω σαν κρεβατάκι!!! Πόσες εβδομάδες είσαι?? Και εγώ νιώθω βάρος από κάτω και έντονο πιάσιμο ούτε να ντυθώ δεν μπορώ αλλά ο γιατρός είπε ότι ανοίγει η λεκάνη μου γιαυτό και επειδή η μπέμπα έχει κατέβει χαμηλά να αρχίσω περπάτημα!!!!! 

3 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Καλύτερα να γίνεται μέχρι 20η ε δομαδα, επειδή όμως είναι κληρονομική η ΚΙ, εγώ στη θέση σου θα την έκανα....με την εξέταση βλέπεις αν είσαι φορεας. Είναι κάπως σαν τη μεσογειακή αναιμία που αν βγει ο ένας θετικός ελέγχεται και ο άλλος.

Εσυ όπως νιώθεις ..αν είναι να το σκέφτεσαι συνέχεια, να τη κάνεις να ηρεμήσεις!!!:)

Ναι το πιο πιθανό είναι ότι θα την κάνω δεν μπιρω για δύο μήνες που μου μένουν θα το σκέφτομαι συνέχεια.. Από την άλλη η μητέρα μου μου λέει ότι αφού έπρεπε να είχε γίνει από τόσο καιρό πριν τώρα καλύτερα να μην την κάνω.. Δεν ξέρω κορίτσια έχω μπερδευτεί πολύ να σκάσω είμαι.. 

34+6 ο γιατρός μου είπε να ξεκουραστώ γιατί έχει ήδη κατέβει αρκετά χαμηλά και είναι νωρίς ακόμα, να πάρει άλλες 2 βδομαδες, να πάρει και λίγο βάρος . Στις 11/9 εχω και nst να δούμε πως πάει από συσπάσεις ,ως τότε προσοχη . 

@Marimarv αν είναι να σε αγχώνει τόσο κάνε την. Το αγχος σίγουρα καλό δεν κάνει .

CNqjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...