Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια! Πως ειστε? Καλη εβδομαδα να εχουμε...

Σας διαβαζω αλλα δεν πολυπρολαβαινω να γραψω

Σημερα εχουμε τα τελευταια ντοπλερ? περιμενουμε αποτελεσματα!!!

Εμεις στησαμε την κουνια και την χαζευω οταν ξαπλωνω και τρεχω να φτιαξω και τα υπολοιπα πραγματα

• Μου αρέσει 3

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

On 2/9/2018 at 4:26 ΜΜ, Ασία είπε:

θα μπορούν οι γονείς να πηγαίνουν πιο νωρίς τα παιδιά τους στο σχολείο. από τις 7:30 και μετά. άρα στην ουσία δεν θα αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα των 

37 εβδομαδων σημερα και νιωθω πιο εντονο το βαρος .... πως θα περασουν οι μερες μου λετε;;;;

...:-D

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Κοριτσακια μου παει και το ντοπλερ!! 1840γρ ειμαστε κοντεσες!!! Ολα καλα δοξα τω Θεω!!! Αντε, κοντευουμε να τα πάρουμε αγκαλιτσα!!! 

Τέλεια... Εμένα είναι 1929.... Σε ποια βδομάδα είσαι? 

πρίν από 39 λεπτά , Marimarv είπε:

Τέλεια... Εμένα είναι 1929.... Σε ποια βδομάδα είσαι? 

Κλεινω την 33η αύριο!!! Ειμαστε λίγο αδυνατουλες γτ μεχρι πριν 4 μερες εκανα ακομα εμετους!!! Αλλα ο εμβρυολογος και ο γυναικολογος μου ειπαν ειναι πολυ καλη η μπεμπα και δεν υπάρχει κάποιο θεμα!!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 7 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κλεινω την 33η αύριο!!! Ειμαστε λίγο αδυνατουλες γτ μεχρι πριν 4 μερες εκανα ακομα εμετους!!! Αλλα ο εμβρυολογος και ο γυναικολογος μου ειπαν ειναι πολυ καλη η μπεμπα και δεν υπάρχει κάποιο θεμα!!! 

Μπράβο κορίτσι μου μια χαρά.. 

• Ευχαριστώ 1

@anemoni1989 μπράβο κοριτσάκι μου πολύ χάρηκα που όλα είναι καλά!!! Γερό μωράκι και γερή μανούλα εύχομαι!!!

Κορίτσια καλημέρα σήμερα πολύ το ανχος 12 το μεσημέρι έχω επαναληπτικό ντομπλερ!!!! Εχθές δεν την πολύ άκουγα και είχα τρελαθεί άλλα ευτυχώς σήμερα που ξύπνησα δίνει ρεσιτάλ χορού η μπέμπα μου ♥️ 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 28 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

@anemoni1989 μπράβο κοριτσάκι μου πολύ χάρηκα που όλα είναι καλά!!! Γερό μωράκι και γερή μανούλα εύχομαι!!!

Κορίτσια καλημέρα σήμερα πολύ το ανχος 12 το μεσημέρι έχω επαναληπτικό ντομπλερ!!!! Εχθές δεν την πολύ άκουγα και είχα τρελαθεί άλλα ευτυχώς σήμερα που ξύπνησα δίνει ρεσιτάλ χορού η μπέμπα μου ♥️ 

Μαρθα μου καλημέρα.. Όλα θα είναι τέλεια και αυτή την φορά... Στς πόσες βδομάδες κάνεις την επαναληπτική Doppler.. 

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα.. Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ από το άγχος μου.. Διάβαζα για κάποιες εξετάσεις που γίνονται στην εγκυμοσύνη και από τις πολύ σημαντικές είναι και η κυστική ίνωση και απαραίτητη.. Εγώ όμως δεν την έχω κάνει ούτε η γιατρός μου που με παρακολουθεί έξω μου είχε αναφέρει για αυτήν ούτε στ νοσοκομείο που θα γεννήσω που κάνω κ εκεί κάποιες επισκέψεις μου είχαν αναφέρει ποτέ αυτή την εξέταση... Πήρα την γιατρό μου πρωί πρωί και μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να την κάνω αλλά εγώ κορίτσια έχω αγχωθεί πάρα πολύ.. Εσείς την έχετε κάνει??? 

1 hour ago, Marimarv είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα.. Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ από το άγχος μου.. Διάβαζα για κάποιες εξετάσεις που γίνονται στην εγκυμοσύνη και από τις πολύ σημαντικές είναι και η κυστική ίνωση και απαραίτητη.. Εγώ όμως δεν την έχω κάνει ούτε η γιατρός μου που με παρακολουθεί έξω μου είχε αναφέρει για αυτήν ούτε στ νοσοκομείο που θα γεννήσω που κάνω κ εκεί κάποιες επισκέψεις μου είχαν αναφέρει ποτέ αυτή την εξέταση... Πήρα την γιατρό μου πρωί πρωί και μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να την κάνω αλλά εγώ κορίτσια έχω αγχωθεί πάρα πολύ.. Εσείς την έχετε κάνει??? 

Just now, ναντια δε είπε:

καλημερα  κοριτσι μου σε ποια εβδομαδα εισαι??????? τωρα δεν ξερω αν ειναι απαραιτητη εμεις παντως την καναμε και ο αντρας μου κατι εξετασεις τωρα δεν ξερω αν ειναι απαραιτητες αλλα εγιναν με τις πρωτες εξετασεις μολις μαθαμε την εγκυμοσυνη...

...:-D

πρίν από 7 λεπτά , ναντια δε είπε:

Τωρα είμαι 31+ και εγώ διάβασα ότι γίνεται στην αρχη αυτή η εξέταση.. Έχω αγχωθεί πάρα πολύ..  Κανένας δεν μου είπε για αυτήν την εξέταση 

Mου την ειχε αναφέρει ο γιατρός στην αρχή της εγκυμοσύνης, το είχαμε συζητήσει και λίγο και την έκανα. Εγώ θα σου έλεγα να τη κάνεις ακόμη και τώρα.. 

Μην αγχώνεσαι όμως!!!!

Q1jtp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Mου την ειχε αναφέρει ο γιατρός στην αρχή της εγκυμοσύνης, το είχαμε συζητήσει και λίγο και την έκανα. Εγώ θα σου έλεγα να τη κάνεις ακόμη και τώρα.. 

Μην αγχώνεσαι όμως!!!!

Αχχχχχ αν το ήξερα θα την είχα κάνει και εγώ εννοείται αλλά δεν μου την είχε αναφέρει κανένας 2 γιατροί και κανένας δεν μου είπε κανένας για την εξέταση αυτή... Δεν γίνεται μόνο στην αρχή??? Έχω κατά αγχωθεί από χθες δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...