Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Just now, anemoni1989 είπε:

Εγω Δευτέρα!! Λες να παμε ετσι και στη γεννα??? Αχαχχαχαχχα

Πλακα θα χει! 

Δεν αποκλείεται!!διάφορα οι ΠΗΤ μας έχουν καμία εβδομάδα.άντε να περάσει ο Σεπτέμβρης γρήγορα να μπούμε στον μήνα μας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

1 hour ago, Ασία είπε:

ωχ κατάλαβα, ποια είναι τα κριτήρια για να δεχτούν ένα παιδί σε δημόσιο? και πόσο κοστίζει ένας ιδιωτικός? κανένα 280άρι το μήνα? τι θα κάνετε τελικά?

εσένα μια χαρά είναι. πόσο υπολογίζετε να γεννηθεί?

3100 με 3200 αλλα παντα υπαρχει μια αποκλιση 10% πανω κατω μου ειπε.

...:-D

12 ώρες πρίν, Ασία είπε:

ωχ κατάλαβα, ποια είναι τα κριτήρια για να δεχτούν ένα παιδί σε δημόσιο? και πόσο κοστίζει ένας ιδιωτικός? κανένα 280άρι το μήνα? τι θα κάνετε τελικά?

εσένα μια χαρά είναι. πόσο υπολογίζετε να γεννηθεί?

Καλημερα κοριτσια! Γενικα εισοδηματικα πολυυυυ χαμηλα ομως, αλλα ξερεις πως λειτουργουν ολα... Αν εχεις μεσο διαβαινε...

παραπανω παει δυστυχως ο ιδιωτικος, 300-400. Δλδ με την καμια για εμας... Ασε! Ξυπναω κ κοιμαμαι με αυτο το αγχος....

Τι κανετε εσεις κοριτσια; Εγω περιμενω πως και πως να μπω στο μηνα μου! Εφτιαξα κ τη βαλιτσα μου χθες!

Καλη Κυριακη!!!

πρίν από 43 λεπτά , Alekk είπε:

Καλημερα κοριτσια! Γενικα εισοδηματικα πολυυυυ χαμηλα ομως, αλλα ξερεις πως λειτουργουν ολα... Αν εχεις μεσο διαβαινε...

παραπανω παει δυστυχως ο ιδιωτικος, 300-400. Δλδ με την καμια για εμας... Ασε! Ξυπναω κ κοιμαμαι με αυτο το αγχος....

Τι κανετε εσεις κοριτσια; Εγω περιμενω πως και πως να μπω στο μηνα μου! Εφτιαξα κ τη βαλιτσα μου χθες!

Καλη Κυριακη!!!

Καλημέρα!!! Ειναι θεμα το οικονομικό, ασε! Αυτό συζηταγα με τν αντρα μ προ ολιγου... Ποσο δύσκολο ειναι για ενα ζευγάρι που δουλεύει με βασικο ή μονο ο ενας, να κάνει παιδι!!! 

Άστα αυτά όμως τώρα!!! 

Για πες, σε ποια εβδομάδα εισαι?? 

Εγω αύριο έχω ντοπλερ!!!  :)

cO4Yp3.png

πρίν από 20 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλημέρα!!! Ειναι θεμα το οικονομικό, ασε! Αυτό συζηταγα με τν αντρα μ προ ολιγου... Ποσο δύσκολο ειναι για ενα ζευγάρι που δουλεύει με βασικο ή μονο ο ενας, να κάνει παιδι!!! 

Άστα αυτά όμως τώρα!!! 

Για πες, σε ποια εβδομάδα εισαι?? 

Εγω αύριο έχω ντοπλερ!!!  :)

Ναι, βασικα το κρατος θελει να τα βγαζουμε ετοιμα 5 ετων να μη χρειαζομαστε ουτε επιδοματα, ουτε παιδικους! Κατευθειαν δημοτικο. Ασε πολλα νευρα ετσι που τα εχουν καταφερει....

Ειμαι 34η. Εσυ; Αυριο πας για ντοπλερ; Τι ωραια! Εμενα μου κανει ο γιατρος μ παντα αλλα μου ειπε αυτη τη φορα να παω κι εγω στο μαιευτηριο για ενα εξονυχιστικο ντοπλερ μεσα Σεπτεμβρη. 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Alekk είπε:

Ναι, βασικα το κρατος θελει να τα βγαζουμε ετοιμα 5 ετων να μη χρειαζομαστε ουτε επιδοματα, ουτε παιδικους! Κατευθειαν δημοτικο. Ασε πολλα νευρα ετσι που τα εχουν καταφερει....

Ειμαι 34η. Εσυ; Αυριο πας για ντοπλερ; Τι ωραια! Εμενα μου κανει ο γιατρος μ παντα αλλα μου ειπε αυτη τη φορα να παω κι εγω στο μαιευτηριο για ενα εξονυχιστικο ντοπλερ μεσα Σεπτεμβρη. 

Την Τριτη κλεινω την 33η εβδομάδα! Και εμεις κοιταμε αιματωση κλπ καθε φορά, αλλα για να είμαι ειλικρινής εμπιστεύομαι περισσοτερο την πείρα του εμβρυολογου... Στην τελική δε νομίζω πως είναι τυχαίο πως χρειάζεται πιστοποίηση για να κάνει κάποιος γιατρός την εξεταση αυτή! 

cO4Yp3.png

πρίν από 43 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Την Τριτη κλεινω την 33η εβδομάδα! Και εμεις κοιταμε αιματωση κλπ καθε φορά, αλλα για να είμαι ειλικρινής εμπιστεύομαι περισσοτερο την πείρα του εμβρυολογου... Στην τελική δε νομίζω πως είναι τυχαίο πως χρειάζεται πιστοποίηση για να κάνει κάποιος γιατρός την εξεταση αυτή! 

Α μια εβδομαδα διαφορα εχουμε! Την Τριτη εγω κλεινω τις 34 εβδομαδες. Αντε να μπουμε στο μηνα μας να ηρεμησουμε λιγουλακι.

Ναι δικιο εχεις, καλυτερα σε εναν ειδικο γιατρο να ειμαστε σιγουρες!

13 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

3100 με 3200 αλλα παντα υπαρχει μια αποκλιση 10% πανω κατω μου ειπε.

Μια χαρά υπολογίζετε. περισσότερα περίμενα να μου πεις. τέλειος θα είναι ο μπέμπης!

2 ώρες πρίν, Alekk είπε:

Καλη Κυριακη!!!

Καλημέρα!!τόσα πολλά ο παιδικός? πωπω... δράμα... Εγώ σήμερα μπήκα στην 33η εβδομάδα!!με το καλό να μπεις στον μήνα σου κι εγώ ανυπομονώ.

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Μια χαρά υπολογίζετε. περισσότερα περίμενα να μου πεις. τέλειος θα είναι ο μπέμπης!

Καλημέρα!!τόσα πολλά ο παιδικός? πωπω... δράμα... Εγώ σήμερα μπήκα στην 33η εβδομάδα!!με το καλό να μπεις στον μήνα σου κι εγώ ανυπομονώ.

Το αλλο το ακουσατε οτι τα σχολεια θα ανοιγουν 9 το πρωι.....

Διαφημίσεις

1 hour ago, ναντια δε είπε:

Σε μια αναρτηση το διαβασα ελπιζω να μην γινει θα ειναι πολυ δυσκολο

θα μπορούν οι γονείς να πηγαίνουν πιο νωρίς τα παιδιά τους στο σχολείο. από τις 7:30 και μετά. άρα στην ουσία δεν θα αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα των γονιών.

1 hour ago, Ασία είπε:

θα μπορούν οι γονείς να πηγαίνουν πιο νωρίς τα παιδιά τους στο σχολείο. από τις 7:30 και μετά. άρα στην ουσία δεν θα αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα των γονιών.

Κ τι θα κανουν μεχρι τις 9 δλδ;

πρίν από 8 λεπτά , Ασία είπε:

θα κάθονται στο σχολείο κ θα περιμένουν, ίσο ως διαβάζουν κιόλας να μην πηγαίνει χαμένη η ώρα τους.

Ενω ειμαι πολυ υπερ σε αυτό, μονη μ διαφωνια ειναι πως θα έπρεπε να δινεται η δυνατότητα σ γονείς να ρυθμιζουν το πρόγραμμα της δουλειάς τους αναλογα, μεσω νόμου.. Υποτίθεται θα τεθεί σε ισχύ το μέτρο αυτο, διότι τα παιδιά αποδίδουν καλύτερα όταν ξυπνανε πιο αργα... Αν ξυπνανε παλι την ιδια ωρα και απλά παρατεινεται το ωράριο του σχολείου, νομιζω εις βάρος τους θα είναι και όχι προς όφελος.. Αλλα δεν ειμαι και γνωστης

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...