Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 23 λεπτά , Nektaritsaki είπε:

Γεια σας εγκυουλες καλο μηνα...με το καλο τα μωρακια σας!Κοντευετε!

Ειμαι απο τις μανουλες Νοεμβριου κ συγνωμη που μπαινω σφηνα αλλα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση ως λιγο πιο παλιες μηπως με διαφωτισεται γιατι μολις γυρησα απο τον γιατρο κ με εχει παρει απο κατω!Λοιπον σημερα ειμαι 29 βδ. κ μου μετρησε ο γιατρος το βαρος της μικρης μου κ ειναι πολυ αδυνατη!Ενω πριν 2 βδομαδες που ειχα ξαναπαει ηταν 3 μερες μεγαλυτερη απο μενα 1100 γρ. σημερα ηταν μονο 100 γρ. περισσοτερο κ βγαινει 1 βδομαδα μικροτερο!Ο γιατρος ολα τα υπολοιπα (το κεφαλι κ το μηριαιο) που μετραει τα βρηκε πολυ καλα κ οντως αυτο βλεπω κ γω στον υπερυχω φυσιολογικα κ παλι λιγο παραπανω απο μενα!Αλλα πως γινεται να πηρε μονο 100γρ. σε 2 βδομαδες?Δεν εχω αλλαξει εγω κατι στην διατροφη μου να πω σταματησα να τρωω!Παντως αυτες τις 15 μερες ουτε εγω πηρα ουτε η μικρη!Εχω στεναχωρεθει πολυ κ ας μην μου εδιξε ο γιατρος αγχωμενος η κατι τετοιο!Μου ειπε σε 10 μερες να κανω το ντοπλερ να δουμε κ κει τι θα δειξει!Τι θα κανω εγω 10 μερες?Αυτο το αγχος οσο παει κ αυξανεται μαζι με τις βδομαδες ε?Συγνωμη για το μεγαλο ποστ κ συγνωμη που μπαινω σφηνα κ παλι!

Αγάπη μην έχεις ανχος εγώ κάποια στιγμή πήγα στο γιατρό και η μπέμπα μου ήταν ποιο μικρή από το φυσιολογικό και μου λέει θα γεννηθεί μικρούλα έλα όμως που πάω μετά από 15 μέρες και η μπέμπα είχε πάει πάρα πάνω από το κανονικό.. Μετά τις 31 εβδομάδες τα μωρά παίρνουν πολύ βάρος!!! Γερό να είναι και όσο ποιο μικρό ποιο εύκολη γέννα!!! Με το καλό να κρατήσουμε γερά μωράκια αγκαλιά!! 

πρίν από 13 λεπτά , arous είπε:

Σε ενα μηνα περιπου γενναω και δεν το εχω συνειδητοποιησει ακομα. 

Περιμενω πως και πως να παω τη Δευτερα για γυμναστικη στη Φαιναρετη...

Με το καλό κοπέλα μου και εγώ σε λιγότερο από μήνα!!! Γερά μωράκια να κρατήσουμε αγκαλίτσα!! 

πρίν από 55 λεπτά , Nektaritsaki είπε:

Ειμαι απο τις μανουλες Νοεμβριου κ συγνωμη που μπαινω σφηνα αλλα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση ως λιγο πιο παλιες μηπως με διαφωτισεται γιατι μολις γυρησα απο τον γιατρο κ με εχει παρει απο κατω!Λοιπον σημερα ειμαι 29 βδ. κ μου μετρησε ο γιατρος το βαρος της μικρης μου κ ειναι πολυ αδυνατη!Ενω πριν 2 βδομαδες που ειχα ξαναπαει ηταν 3 μερες μεγαλυτερη απο μενα 1100 γρ. σημερα ηταν μονο 100 γρ. περισσοτερο κ βγαινει 1 βδομαδα μικροτερο!Ο γιατρος ολα τα υπολοιπα (το κεφαλι κ το μηριαιο) που μετραει τα βρηκε πολυ καλα κ οντως αυτο βλεπω κ γω στον υπερυχω φυσιολογικα κ παλι λιγο παραπανω απο μενα!Αλλα πως γινεται να πηρε μονο 100γρ. σε 2 βδομαδες?Δεν εχω αλλαξει εγω κατι στην διατροφη μου να πω σταματησα να τρωω!Παντως αυτες τις 15 μερες ουτε εγω πηρα ουτε η μικρη!Εχω στεναχωρεθει πολυ κ ας μην μου εδιξε ο γιατρος αγχωμενος η κατι τετοιο!Μου ειπε σε 10 μερες να κανω το ντοπλερ να δουμε κ κει τι θα δειξει!Τι θα κανω εγω 10 μερες?Αυτο το αγχος οσο παει κ αυξανεται μαζι με τις βδομαδες ε?Συγνωμη για το μεγαλο ποστ κ συγνωμη που μπαινω σφηνα κ παλι!

Καταρχάς με το καλο το μωράκι σου! Κατα δευτερον νομίζω αδικα σε αγχωσαν... Εμενα και ο εμβρυολογος και ο γυναικολογος μου ειχαν πει πως το βάρος του μωρού βασει υπερηχου το λαμβάνουμε υποψην μετα την 28η- 29η εβδομάδα αφου μέχρι τοτε ολα τα παιδάκια πανω κατω ιδια ειναι.. Και για μετα, το πιο αξιόπιστο για μέτρηση ειναι το μηριαιο.. Επισης, ακομα και στα τελειομηνα μωρακια ο υπερηχος μπορεί να έχει απόκλιση μέχρι και 400γρ!

cO4Yp3.png

1 ώρα πρίν, Alekk είπε:

Ωχ ναι εχεις κι ολα αυτα εσυ! Αδιανοητο μου φαινεται να γυρισω στη δουλεια οταν το μικρο ειναι δυο μηνων ή και μικροτερο... Καθε δουλεια εχει τις αναποδιες της, δυστυχως στη χωρα μας το κρατος μας αποτρεπει απο τα γενναμε... 

Οχι, ξεκινησε απο περσι και δεν θελω να τον κρατησω για να μη ξεμαθει αλλα και γιατι του εκανε τοοοοοσοοο καλο περσι.. Ασε που αν δεν παρω το 6μηνο θα εχω δυο παιδια που δεν θα ξερω τι να τα κανω... Ολα ευκολακια δλδ...... :huh:

Ουφφφφ λεω να παραγγειλω το λικνο που μου λειπει σε λιγο να μου φτιαξει λιγο τη διαθεση...

άμα ξεκινήσε πέρισυ εννοείται πως δεν πρέπει να τον κόψεις φέτος. να πάει και με αρρώστιες που μπορεί να φέρει θα δείτε τι θα κάνετε, πολλοί το έχουν αυτό το θέμα.Εγώ σκέψου δουλεύω με παιδιά κάθε μέρα κ το χειμώνα συνεχώς βήχουν πάνω μου, φέτος που θα έχω και νεογέννητο στο σπίτι να δω τι θα κάνω. πέρισυ ευτυχώς δεν αρρώστησα, ελπίζω κ φέτος να μην κουβάλησε καμία αρρώστια στο σπίτι στο μωρό. με το καλό να έρθει το λίκνο σας!!!

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Εγω κοριτσια ξεκινησα να πλενω τα πραγματάκια της μπεμπας!!! Όχι εγω, δηλαδή, η μαμα μου θα τα απλωσει-μαζεψει-σιδερωσει! Ξαι θα τα βάλουμε στην ντουλάπα της!!! Ποσο ωραίο και ποσο περίεργο συνάμα :x

τι ωραία!!Εγώ τέλος του μήνα θα την κάνω αυτή τη δουλειά σιγά σιγά. Πρέπει να κάνω κ χώρο στην συρταριερα γιατί εμείς δεν έχουμε δική της ντουλάπα.είναι πανέμορφα τα ρουχαλάκια αυτά!Ανυπομονώ να τα δω απλωμένα χαχαχα Εγώ σκέφτομαι να τα απλώσω μέσα στο σπίτι.

1 hour ago, Nektaritsaki είπε:

εμένα 27+5 ήταν 950 γραμμ. αδύνατη μου είπε ο γιατρός. Δεν παίρνουν κάθε εβδομάδα τα ίδια γραμμάρια, άλλες εβδομάδες πιο πολύ άλλες πιο λίγο. στην αρχή της εγκυμοσύνης εμένα μου έβγαινε 3 μέρες μεγαλύτερο το μωρό κ τώρα είναι νορμάλ η ανάπτυξη του απλά είναι αδύνατο.Μπορεί τώρα που θα ξαναπάω να έχει γίνει βαρελάκι χαχαχα μην ανησυχείς.

Κορίτσια μου σήμερα έκανα σίδερο τα ρούχα της μικρής μου και έφτιαξα την βαλίτσα μου με έπιασαν και τα κλάματα γιατί σκέφτηκα ότι ο μπαμπάς μου δεν θα είναι κοντά μου ούτε θα γνωρίσει το εγγονή του!!!! Λοιπόν δεν πιστεύω ότι θα πάθει καμία κατάθλιψη εδώ δεν έπαθα εγώ που έχασα τον μπαμπά μου και όταν θα γενναω ο μπαμπάς δεν θα έχει κλείσει 3 μήνες.... Το μυστικό είναι να έχουμε ανθρώπους δικούς μας δίπλα μας να μας βοηθάνε με το μωράκι στην αρχή και αν καταλάβουμε ότι όλο αυτό με το μωρό δεν μας κάνει χαρούμενες τότε θα μιλήσουμε σε δικούς μας ανθρώπους.... Από την βαλίτσα ένα πακέτο πάνες λείπουν και το μπιμπερό γιατί εγώ λόγο ψυχολογίας χάλια δεν θα δοκιμάσω να δώσω δικό μου γάλα και με την μαία που μίλησα μου είπε ότι έχω δίκιο ο θυλασμος θέλει ψυχολογία!!!! Οι πόνοι έχουν γίνει καθημερινή και έντονοι παίρνω ανάσες και ηρεμώ!!! 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου σήμερα έκανα σίδερο τα ρούχα της μικρής μου και έφτιαξα την βαλίτσα μου με έπιασαν και τα κλάματα γιατί σκέφτηκα ότι ο μπαμπάς μου δεν θα είναι κοντά μου ούτε θα γνωρίσει το εγγονή του!!!! Λοιπόν δεν πιστεύω ότι θα πάθει καμία κατάθλιψη εδώ δεν έπαθα εγώ που έχασα τον μπαμπά μου και όταν θα γενναω ο μπαμπάς δεν θα έχει κλείσει 3 μήνες.... Το μυστικό είναι να έχουμε ανθρώπους δικούς μας δίπλα μας να μας βοηθάνε με το μωράκι στην αρχή και αν καταλάβουμε ότι όλο αυτό με το μωρό δεν μας κάνει χαρούμενες τότε θα μιλήσουμε σε δικούς μας ανθρώπους.... Από την βαλίτσα ένα πακέτο πάνες λείπουν και το μπιμπερό γιατί εγώ λόγο ψυχολογίας χάλια δεν θα δοκιμάσω να δώσω δικό μου γάλα και με την μαία που μίλησα μου είπε ότι έχω δίκιο ο θυλασμος θέλει ψυχολογία!!!! Οι πόνοι έχουν γίνει καθημερινή και έντονοι παίρνω ανάσες και ηρεμώ!!! 

Νομιζω πλησιάζει η μερα που θα εχεις αγκαλιά την κουκλα σου!! 

Πανες θα μας δώσουν και σ μαιευτηριο μ ειπαν (και εγω σκεψου θα γεννησω σε δημοσιο)! Οσον αφορά το θηλασμο, εννοείται θέλει ψυχολογία! Οπότε πραξε όπως νομίζεις εσύ καλύτερα! 

cO4Yp3.png

πρίν από 10 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Νομιζω πλησιάζει η μερα που θα εχεις αγκαλιά την κουκλα σου!! 

Πανες θα μας δώσουν και σ μαιευτηριο μ ειπαν (και εγω σκεψου θα γεννησω σε δημοσιο)! Οσον αφορά το θηλασμο, εννοείται θέλει ψυχολογία! Οπότε πραξε όπως νομίζεις εσύ καλύτερα! 

Το κοριτσάκι μου περιμένω να μου δώσει χαρά!!!! Και εγώ σε δημοσιο νοσοκομείο εδώ στην επαρχία θα γεννησω αλλά πάνες δεν δίνουν!!! Τώρα θα πάρω ένα και αργότερα θα δοκιμάσω τις αγνοτις που έπαιρνε η αδερφή μου γιατί έρχονται οικονομικά και είναι καλές, εύχομαι μόνο η μπέμπα μου να τις δεχτεί το δέρμα της!!! 

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας κοριτσια!Η αληθεια ειναι οτι ο γιατρος ηταν πολυ καθησυχαστικος κ μας τα ειπε ολα καλα!Αλλα το δικο μου μυαλο εχει κολλησει στο πως γινετε την προηγουμενη φορα να επαιρνε πανω 150γρ. τη βδομαδα κ τωρα σε 2 βδομαδες ουτε 100!Τωρα υπομονη μεχρι το ντοπλερ δεν μπορω να κανω κατι δυστυχως!

Με το καλο τα μπεμπακια σας...

L3k5p2.png

πρίν από 7 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Το κοριτσάκι μου περιμένω να μου δώσει χαρά!!!! Και εγώ σε δημοσιο νοσοκομείο εδώ στην επαρχία θα γεννησω αλλά πάνες δεν δίνουν!!! Τώρα θα πάρω ένα και αργότερα θα δοκιμάσω τις αγνοτις που έπαιρνε η αδερφή μου γιατί έρχονται οικονομικά και είναι καλές, εύχομαι μόνο η μπέμπα μου να τις δεχτεί το δέρμα της!!! 

Εμενα μ ειπε η μαια πως δίνουν ενα κουτι με διάφορα πράγματα... Πανες κλπ για τις πρώτες μέρες! 

cO4Yp3.png

4 ώρες πρίν, Ασία είπε:

άμα ξεκινήσε πέρισυ εννοείται πως δεν πρέπει να τον κόψεις φέτος. να πάει και με αρρώστιες που μπορεί να φέρει θα δείτε τι θα κάνετε, πολλοί το έχουν αυτό το θέμα.Εγώ σκέψου δουλεύω με παιδιά κάθε μέρα κ το χειμώνα συνεχώς βήχουν πάνω μου, φέτος που θα έχω και νεογέννητο στο σπίτι να δω τι θα κάνω. πέρισυ ευτυχώς δεν αρρώστησα, ελπίζω κ φέτος να μην κουβάλησε καμία αρρώστια στο σπίτι στο μωρό. με το καλό να έρθει το λίκνο σας!!!

τι ωραία!!Εγώ τέλος του μήνα θα την κάνω αυτή τη δουλειά σιγά σιγά. Πρέπει να κάνω κ χώρο στην συρταριερα γιατί εμείς δεν έχουμε δική της ντουλάπα.είναι πανέμορφα τα ρουχαλάκια αυτά!Ανυπομονώ να τα δω απλωμένα χαχαχα Εγώ σκέφτομαι να τα απλώσω μέσα στο σπίτι.

εμένα 27+5 ήταν 950 γραμμ. αδύνατη μου είπε ο γιατρός. Δεν παίρνουν κάθε εβδομάδα τα ίδια γραμμάρια, άλλες εβδομάδες πιο πολύ άλλες πιο λίγο. στην αρχή της εγκυμοσύνης εμένα μου έβγαινε 3 μέρες μεγαλύτερο το μωρό κ τώρα είναι νορμάλ η ανάπτυξη του απλά είναι αδύνατο.Μπορεί τώρα που θα ξαναπάω να έχει γίνει βαρελάκι χαχαχα μην ανησυχείς.

28 εβδομααδων 1. 200 και 33 εβδομαδων2.239 πριν λιγες μερες 36 εβδομαδων 2.800 εχει στο ντοπλερ θα φανουν ολα αναλυτικα ποσο καλες ειναι οι μητριεες αρτηριες ποσο δλδ τροφοδοτουν το μωρο σε τι κατασταση ειναι ο πλακουντας μπορει να παρει αποτομα τωρα περνουν περιπου 200γρ την εβδομαδα  αν δεν βλεπει κατι τετοιο ο γιατρος που να τον ανησυχει να μην σε ανησυχει καθολου ,.. απλα θα ειναι μικρουλα...

...:-D

Διαφημίσεις

@Ασία το βασικότερο θέμα με τους παιδικούς είναι ότι φέτος, όπως χιλιάδες άλλοι, μείναμε έξω από τους δημοτικούς παιδικούς... Και με τη γέννα και τα ψίχουλα που μας δίνουν ο ιδιωτικός είναι απαγορευτικός....

@Μαρθα Κ ο θηλασμός θέλει ψυχολογια σίγουρα, αλλα δοκίμασε το, για κάποιες γυναίκες είναι πολύ εύκολο, ίσως να είσαι από αυτές. Και αν πετύχει ο θηλασμός η ψυχολογία ανεβαίνει πάαααρααα πολύ!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 58 λεπτά , Alekk είπε:

@Ασία το βασικότερο θέμα με τους παιδικούς είναι ότι φέτος, όπως χιλιάδες άλλοι, μείναμε έξω από τους δημοτικούς παιδικούς... Και με τη γέννα και τα ψίχουλα που μας δίνουν ο ιδιωτικός είναι απαγορευτικός....

@Μαρθα Κ ο θηλασμός θέλει ψυχολογια σίγουρα, αλλα δοκίμασε το, για κάποιες γυναίκες είναι πολύ εύκολο, ίσως να είσαι από αυτές. Και αν πετύχει ο θηλασμός η ψυχολογία ανεβαίνει πάαααρααα πολύ!!!!

ωχ κατάλαβα, ποια είναι τα κριτήρια για να δεχτούν ένα παιδί σε δημόσιο? και πόσο κοστίζει ένας ιδιωτικός? κανένα 280άρι το μήνα? τι θα κάνετε τελικά?

1 hour ago, ναντια δε είπε:

28 εβδομααδων 1. 200 και 33 εβδομαδων2.239 πριν λιγες μερες 36 εβδομαδων 2.800 εχει στο ντοπλερ θα φανουν ολα αναλυτικα ποσο καλες ειναι οι μητριεες αρτηριες ποσο δλδ τροφοδοτουν το μωρο σε τι κατασταση ειναι ο πλακουντας μπορει να παρει αποτομα τωρα περνουν περιπου 200γρ την εβδομαδα  αν δεν βλεπει κατι τετοιο ο γιατρος που να τον ανησυχει να μην σε ανησυχει καθολου ,.. απλα θα ειναι μικρουλα...

εσένα μια χαρά είναι. πόσο υπολογίζετε να γεννηθεί?

πρίν από 18 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@Ασία εσυ εκανες ντοπλερ?? Θυμάμαι πηγαιναμε μαζί στις εξετάσεις 

εξακολουθούμε να πηγαίνουμε μαζί χαχα έχω αυτή την εβδομάδα, την Πέμπτη. από τις τελευταίες πάλι. εσύ  ποια μέρα?

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

εξακολουθούμε να πηγαίνουμε μαζί χαχα έχω αυτή την εβδομάδα, την Πέμπτη. από τις τελευταίες πάλι. εσύ  ποια μέρα?

Εγω Δευτέρα!! Λες να παμε ετσι και στη γεννα??? Αχαχχαχαχχα

Πλακα θα χει! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...