Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Καλημέρα!! Καλο μηνά!!! Ολο και πλησιάζουμε στα μπεμπακια μας!!!:x

10 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Εννοουσα ποιά μαρκα καλλυντικών για το πλύσιμο του παιδιού!.... δεν το διευκρίνησα!!! αχαχαχαχαχαχαχ

Πάντως μιας και αναφερθηκε, εγω για μπανακι πήρα απο τα  τζαμπο μπανιερο και βαση πανω στην οποια στεκεται το παιδι μεσα σ μπανιερο, απο τα τζαμπο επισης!!!

PHARMASEPT TOL VELVET BABY  αυτη τη σειρα πηρα εγω!!!

• Μου αρέσει 2

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Σε αυτο που ανέβασα εγω χθες!! Αμα τον κανεις παραθεση, μπορείς να τον επεξεργαστεις μετα!!! 

@Μαρθα Κ

Τα χρώματα στο όνομα πως τα βάζω γιατί είμαι λίγο άσχετη?? 

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Καλημέρα!! Καλο μηνά!!! Ολο και πλησιάζουμε στα μπεμπακια μας!!!:x

PHARMASEPT TOL VELVET BABY  αυτη τη σειρα πηρα εγω!!!

Καλό μήνα κοπέλα μου αυτό λαχταρώ την ώρα που θα την πάρω αγκαλίτσα και θα λιώσω στο κλάμα από την χαρά μου ♥️ ♥️ 

Κορίτσια μου καλημέρα δεν είπα σε όλες σας και καλό μήνα!!!! Εχθές το βράδυ ξύπνησα με πολύ έντονους πόνους και λέω αυτό ήταν γεννώ αλλά κράτησαν μόνο ένα τέταρτο αλλά υπέφερα πολύ και σήμερα τώρα δηλαδή νιώθω πόνους δεν βλέπω να κάθεται πολύ μέσα η μπέμπα!!!! Βάση περιόδου είμαι σήμερα 36+3

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια, καλό μήνα και καλό φθινόπωρο να έχουμε!!όλο και πλησιάζει η μεγάλη μέρα για όλες μας!!να περάσει και αυτός ο μήνας και από τον άλλο θα έχουμε συνέχεια γεννητούρια!!!8) 

Πως είστε? Εγώ χάλια ψυχολογικά, όχι ότι έγινε κάτι απλά μου φαίνεται όλο κ πιο συχνά έχω τις μαύρες μου τελευταία. Ποιος ξέρει? ορμόνες? κάποια δεν θα την γλιτώσει την επιλοχειο κατάθλιψη μου φαίνεται έτσι όπως πάει χαχαχαχα ας γελάσουμε κ λίγο γιατί δεν με βλέπω καλά.τα νέα σας....

3 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Τα χρώματα στο όνομα πως τα βάζω γιατί είμαι λίγο άσχετη?? 

Καλό μήνα κοπέλα μου αυτό λαχταρώ την ώρα που θα την πάρω αγκαλίτσα και θα λιώσω στο κλάμα από την χαρά μου ♥️ ♥️ 

Κορίτσια μου καλημέρα δεν είπα σε όλες σας και καλό μήνα!!!! Εχθές το βράδυ ξύπνησα με πολύ έντονους πόνους και λέω αυτό ήταν γεννώ αλλά κράτησαν μόνο ένα τέταρτο αλλά υπέφερα πολύ και σήμερα τώρα δηλαδή νιώθω πόνους δεν βλέπω να κάθεται πολύ μέσα η μπέμπα!!!! Βάση περιόδου είμαι σήμερα 36+3

Δεν εχω ιδεα πως μπορεί να μπει εσδω σ φορουμ χρωμα σ γραμματοσειρά!! Για το φυλο του μωρού κανε απλα Αντιγραφη - Επικολληση απο αλλου!!! Η γραψτο και με μαύρο και τ φτιάχνουμε πιο μετα!!! :)

Εσυ εχεις μπει σ μηνα σ!!! Περιμενεις ανα πασα ωρα και στιγμή!! 

πρίν από 11 λεπτά , Ασία είπε:

Καλημέρα κορίτσια, καλό μήνα και καλό φθινόπωρο να έχουμε!!όλο και πλησιάζει η μεγάλη μέρα για όλες μας!!να περάσει και αυτός ο μήνας και από τον άλλο θα έχουμε συνέχεια γεννητούρια!!!8) 

Πως είστε? Εγώ χάλια ψυχολογικά, όχι ότι έγινε κάτι απλά μου φαίνεται όλο κ πιο συχνά έχω τις μαύρες μου τελευταία. Ποιος ξέρει? ορμόνες? κάποια δεν θα την γλιτώσει την επιλοχειο κατάθλιψη μου φαίνεται έτσι όπως πάει χαχαχαχα ας γελάσουμε κ λίγο γιατί δεν με βλέπω καλά.τα νέα σας....

Δεν εισαι η μονη! Εχω και εγω πολλα ψυχολογικα σκαμπανεβασματα.. Και εγω φοβαμαι πολυ την επιλοχειο... Οχι τοσο σαν νοσο, αυτό δεν με πειράζει... Απλα φοβαμαι μην δεν με καταλάβουν οι γύρω μου για να με βοηθησουν κατάλληλα... 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Ασία είπε:

Σε καταλαβαινω... μια απο τα ιδια κι εδω... αγχωνομαι για το 6μηνο, για τα χρηματα, για τον μεγαλο μ κ τους παιδικους, για τον μικρο στην κοιλιτσα οτι του χαλαω την ψυχολογια και με εχουν καταβαλει ολα αυτα.... Αυτο σκεφτομαι κι εγω, οτι πρεπει να συνελθω αμεσα γιατι με τις ορμονες μετα θα τα βρω σκουρα... 

Ισως ειναι οι ορμονες βεβαια... ποιος ξερει.... Θα μας περασει, που θα παει;;;!!!

Καλο μηνα σε ολες! Με το καλο τα μικρα μας

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Και εγω φοβαμαι την κατάθλιψη αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι γτ μετα απο τοσοοο καιρο μεσα στο σπιτι το μυαλο μ χαζεψε!!! Και το θεμα ειναι οτι ολοι γύρω μου μιυ λενε ελα μωρε ξεκουρασου τωρα που μπορεις ελα μωρε θες ποιο καλα να μην κανεις τιποτα και διαφορα τετοια ωραια.... ευτυχώς που ο αντρας μου τουλάχιστον καταλαβαίνει πως νιώθω... 

jgJqp3.png

πρίν από 8 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Δεν εχω ιδεα πως μπορεί να μπει εσδω σ φορουμ χρωμα σ γραμματοσειρά!! Για το φυλο του μωρού κανε απλα Αντιγραφη - Επικολληση απο αλλου!!! Η γραψτο και με μαύρο και τ φτιάχνουμε πιο μετα!!! :)

Εσυ εχεις μπει σ μηνα σ!!! Περιμενεις ανα πασα ωρα και στιγμή!! 

Δεν εισαι η μονη! Εχω και εγω πολλα ψυχολογικα σκαμπανεβασματα.. Και εγω φοβαμαι πολυ την επιλοχειο... Οχι τοσο σαν νοσο, αυτό δεν με πειράζει... Απλα φοβαμαι μην δεν με καταλάβουν οι γύρω μου για να με βοηθησουν κατάλληλα... 

Εγώ πάλι πιστεύω πως αν μου χτυπήσει την πόρτα θα το καταλάβω μόνη μου κ πρώτη απ όλους.Έχω ακούσει βέβαια πως σε τέτοιες περιπτώσεις ο ασθενής δεν το καταλαβαίνει κ δεν το παραδέχεται, εγώ νομίζω πως θα το καταλάβω αμέσως.

Καλημέρα κορίτσια μου καλό μήνα... Κοντεύουμε σιγά σιγά.. Εγώ μόλις γύρισα από Doppler όλα πολύ καλά μου είπε ο γιατρός 1.929 είναι τώρα η μικρή μου.. Μου έκανε και κολπικό υπέρηχο για να δούμε την θέση του πλακούντα γτ είχα πολύ χαμηλό είναι ακόμα χαμηλός αλλά όχι όπως την αρχή έχει ανέβει αρκετά.. Βέβαια δεν ξέρω ίσως είναι και ιδέα μου γτ αγχώθηκα με το κολπικό υπέρηχο νιώθω ότι πονάω αρκετά από κάτω... Όσο για ψυχολογικά σκαμπανεβασματα αφήστε κορίτσια εγώ να δείτε τα κλάματα με πιάνουν για το τίποτα ειλικρινά δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.. Και από άγχος ξυπνάω και κοιμάμαι με αυτό... Και την επιλοχίο την έχω σκεφτεί κ εγώ χθες τ σκεφτόμουν αφού ήθελα να πω στον άντρα μου εάν δεις περίεργες αντιδράσεις όταν γεννήσω να ξέρεις θα είναι αυτό και θα χρειαστώ βοήθεια... 

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Και εγω φοβαμαι την κατάθλιψη αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι γτ μετα απο τοσοοο καιρο μεσα στο σπιτι το μυαλο μ χαζεψε!!! Και το θεμα ειναι οτι ολοι γύρω μου μιυ λενε ελα μωρε ξεκουρασου τωρα που μπορεις ελα μωρε θες ποιο καλα να μην κανεις τιποτα και διαφορα τετοια ωραια.... ευτυχώς που ο αντρας μου τουλάχιστον καταλαβαίνει πως νιώθω... 

Μάντη μου έτσι κ εγώ από το πολύ σπίτι σποτ σπίτι όλη μέρα τα νεύρα μου και η διάθεση μου είναι άστα να πάνε... Και ειδικά όταν ακούς έλα ξεκουράσω τώρα που μπορείς.. Εγώ νιώθω πιο κουρασμένη από την κλεισούρα και την βαρεμάρα στ σπίτι παρά στ να δούλευα.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Alekk είπε:

Σε καταλαβαινω... μια απο τα ιδια κι εδω... αγχωνομαι για το 6μηνο, για τα χρηματα, για τον μεγαλο μ κ τους παιδικους, για τον μικρο στην κοιλιτσα οτι του χαλαω την ψυχολογια και με εχουν καταβαλει ολα αυτα.... Αυτο σκεφτομαι κι εγω, οτι πρεπει να συνελθω αμεσα γιατι με τις ορμονες μετα θα τα βρω σκουρα... 

Ισως ειναι οι ορμονες βεβαια... ποιος ξερει.... Θα μας περασει, που θα παει;;;!!!

Καλο μηνα σε ολες! Με το καλο τα μικρα μας

σε καταλαβαίνω!!!! αγχώνεσαι για το 6μηνο κ για τα χρήματα. Εγώ που δεν θα πάρω κανένα εξάμηνο, ούτε χρήματα αν δεν τα δουλέψω φαντάσου πόσο αγχώνομαι.που πρέπει να γυρίσω στην δουλειά όσο πιο γρήγορα γίνεται για πολλούς λόγους. Ο μεγάλος ξεκινάει φέτος παιδικό?μήπως να τον κρατούσες σπίτι αυτή τη χρονιά να αποφύγετε ιώσεις?κι εσύ θα είσαι σπίτι για τον μικρό άρα θα έχεις κ τον μεγάλο.

πρίν από 6 λεπτά , Μάντη είπε:

Αυτό ξαναπες το!!ευτυχώς που καταλαβαίνει ο άντρας σου!Γιατί αν κ ο άντρας σου δεν καταλάβαινε, ή έστω αν εσύ ένιωθες πως δεν καταλάβαινε, τότε θα είχες το μεγάλο πρόβλημα!!

πρίν από 10 λεπτά , Ασία είπε:

σε καταλαβαίνω!!!! αγχώνεσαι για το 6μηνο κ για τα χρήματα. Εγώ που δεν θα πάρω κανένα εξάμηνο, ούτε χρήματα αν δεν τα δουλέψω φαντάσου πόσο αγχώνομαι.που πρέπει να γυρίσω στην δουλειά όσο πιο γρήγορα γίνεται για πολλούς λόγους. Ο μεγάλος ξεκινάει φέτος παιδικό?μήπως να τον κρατούσες σπίτι αυτή τη χρονιά να αποφύγετε ιώσεις?κι εσύ θα είσαι σπίτι για τον μικρό άρα θα έχεις κ τον μεγάλο.

Αυτό ξαναπες το!!ευτυχώς που καταλαβαίνει ο άντρας σου!Γιατί αν κ ο άντρας σου δεν καταλάβαινε, ή έστω αν εσύ ένιωθες πως δεν καταλάβαινε, τότε θα είχες το μεγάλο πρόβλημα!!

Πραγματικά εδω τωρα που δεν ξερει τι να κανει για να μου φτιαξει τη μερα και την ορεξη ωρες ωρες απο τα νευρα μου απο το τοσο σπιτι του μιλάω αποτομα... οχι να ηταν και αδιάφορος ολοι μερα θα φαγωνομασταν!!! 

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Ασία είπε:

Ωχ ναι εχεις κι ολα αυτα εσυ! Αδιανοητο μου φαινεται να γυρισω στη δουλεια οταν το μικρο ειναι δυο μηνων ή και μικροτερο... Καθε δουλεια εχει τις αναποδιες της, δυστυχως στη χωρα μας το κρατος μας αποτρεπει απο τα γενναμε... 

Οχι, ξεκινησε απο περσι και δεν θελω να τον κρατησω για να μη ξεμαθει αλλα και γιατι του εκανε τοοοοοσοοο καλο περσι.. Ασε που αν δεν παρω το 6μηνο θα εχω δυο παιδια που δεν θα ξερω τι να τα κανω... Ολα ευκολακια δλδ...... :huh:

Ουφφφφ λεω να παραγγειλω το λικνο που μου λειπει σε λιγο να μου φτιαξει λιγο τη διαθεση...

Εγω κοριτσια ξεκινησα να πλενω τα πραγματάκια της μπεμπας!!! Όχι εγω, δηλαδή, η μαμα μου θα τα απλωσει-μαζεψει-σιδερωσει! Ξαι θα τα βάλουμε στην ντουλάπα της!!! Ποσο ωραίο και ποσο περίεργο συνάμα :x

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Γεια σας εγκυουλες καλο μηνα...με το καλο τα μωρακια σας!Κοντευετε!

Ειμαι απο τις μανουλες Νοεμβριου κ συγνωμη που μπαινω σφηνα αλλα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση ως λιγο πιο παλιες μηπως με διαφωτισεται γιατι μολις γυρησα απο τον γιατρο κ με εχει παρει απο κατω!Λοιπον σημερα ειμαι 29 βδ. κ μου μετρησε ο γιατρος το βαρος της μικρης μου κ ειναι πολυ αδυνατη!Ενω πριν 2 βδομαδες που ειχα ξαναπαει ηταν 3 μερες μεγαλυτερη απο μενα 1100 γρ. σημερα ηταν μονο 100 γρ. περισσοτερο κ βγαινει 1 βδομαδα μικροτερο!Ο γιατρος ολα τα υπολοιπα (το κεφαλι κ το μηριαιο) που μετραει τα βρηκε πολυ καλα κ οντως αυτο βλεπω κ γω στον υπερυχω φυσιολογικα κ παλι λιγο παραπανω απο μενα!Αλλα πως γινεται να πηρε μονο 100γρ. σε 2 βδομαδες?Δεν εχω αλλαξει εγω κατι στην διατροφη μου να πω σταματησα να τρωω!Παντως αυτες τις 15 μερες ουτε εγω πηρα ουτε η μικρη!Εχω στεναχωρεθει πολυ κ ας μην μου εδιξε ο γιατρος αγχωμενος η κατι τετοιο!Μου ειπε σε 10 μερες να κανω το ντοπλερ να δουμε κ κει τι θα δειξει!Τι θα κανω εγω 10 μερες?Αυτο το αγχος οσο παει κ αυξανεται μαζι με τις βδομαδες ε?Συγνωμη για το μεγαλο ποστ κ συγνωμη που μπαινω σφηνα κ παλι!

L3k5p2.png

On 28/8/2018 at 9:03 ΠΜ, Marimarv είπε:

Είσαι πολύ τυχερή... Εμένα γίνονται διπλάσια δεν μπορώ να φορέσω τίποτα άλλο μόνο σαγιονάρες 

Δοκιμαζω κατι γοβες που εχω ποτε ποτε για να τσεκαρω αν εχουν πρηστει. Γενικα εχω πολυ ευκολη εγκυμοσυνη αλλα δεν ξερω τι θα γινει στον τοκετο! Κι η προηγουμενη πολυ ευκολη ηταν και στο τελος ειχα μια καισαρικη και πολλη ταλαιπωρια.

e97556d272.png

πρίν από 5 λεπτά , Nektaritsaki είπε:

Γεια σας εγκυουλες καλο μηνα...με το καλο τα μωρακια σας!Κοντευετε!

Ειμαι απο τις μανουλες Νοεμβριου κ συγνωμη που μπαινω σφηνα αλλα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση ως λιγο πιο παλιες μηπως με διαφωτισεται γιατι μολις γυρησα απο τον γιατρο κ με εχει παρει απο κατω!Λοιπον σημερα ειμαι 29 βδ. κ μου μετρησε ο γιατρος το βαρος της μικρης μου κ ειναι πολυ αδυνατη!Ενω πριν 2 βδομαδες που ειχα ξαναπαει ηταν 3 μερες μεγαλυτερη απο μενα 1100 γρ. σημερα ηταν μονο 100 γρ. περισσοτερο κ βγαινει 1 βδομαδα μικροτερο!Ο γιατρος ολα τα υπολοιπα (το κεφαλι κ το μηριαιο) που μετραει τα βρηκε πολυ καλα κ οντως αυτο βλεπω κ γω στον υπερυχω φυσιολογικα κ παλι λιγο παραπανω απο μενα!Αλλα πως γινεται να πηρε μονο 100γρ. σε 2 βδομαδες?Δεν εχω αλλαξει εγω κατι στην διατροφη μου να πω σταματησα να τρωω!Παντως αυτες τις 15 μερες ουτε εγω πηρα ουτε η μικρη!Εχω στεναχωρεθει πολυ κ ας μην μου εδιξε ο γιατρος αγχωμενος η κατι τετοιο!Μου ειπε σε 10 μερες να κανω το ντοπλερ να δουμε κ κει τι θα δειξει!Τι θα κανω εγω 10 μερες?Αυτο το αγχος οσο παει κ αυξανεται μαζι με τις βδομαδες ε?Συγνωμη για το μεγαλο ποστ κ συγνωμη που μπαινω σφηνα κ παλι!

Κοριτσι μου τι πάει να πει είναι αδύνατο το μωρο; Κανένα μηχάνημα δεν μπορεί να σου βγάλει ακριβώς πόσο είναι το μωρό... Ίσως την προηγούμενη φορά να ήταν φαγωμενο και είχε φουσκωμενη κοιλίτσα και τώρα να μην είχε προλάβει να φάει και βγηκαν μικρότερες οι μετρήσεις! Κατά προσέγγιση είναι αυτά! Εμένα στο τελευταίο υπέρηχο μου είχε βγάλει ότι πήρε μόνο 30γρ σε 15 μέρες και εκεί που έβγαινε πάντα μεγαλύτερος ήρθε στα ίσα του! Μην το κοιτάς το βαρος, αφού το κεφαλάκι και το μυριαιο βγαίνουν καλά τότε οοοοολα καλά!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...