Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Καλησπερα κοριτσια , καλη χρονια μονο με θετικα νεα για ολες μας ! Εκανα χτες εμβρυομεταφορα δυο βλατοκυστες και αναμενω χοριακη την αλλη Παρασκευη. Υπαρχουν αλλες κοντα στην εμβρυομεταφορα ;; Καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες μας ! Ηθελα να σας πω οτι αμεσως μετα την διαδικασια περαν οτι ηθελα να ουρησω σαν τρελη με επιασε τρομερη αναγκη και για την αλλη αναγκη (καταλαβαινετε) με αποτελεσμα μετα το τεταρτο που ημουν ξαπλα να πιεστω αρκετα στην τουαλετα . αναρωτιεμαι αν μπορει αυτο να παιξει ρολο και να εγινε καμια βλακεια. μου χει κολλησει η ιδεα . ξερω οτι κανεις δεν απαγορευει να κανεις την αναγκη σου, αλλα ελα που χω φαει κολλημα. επισης διαβαζω ολες να εχουν πρησμενο κι ευαισθητο στηθος απ τα φαρμακα. εγω προς το παρον δε νιωθω το παραμικρο στο στηθος. παρολη την προγεστερονη. παιρνω 4 ουτρο και προλουτεξ και το ενδομητριο γενικα ηταν πολυ παχυ στον υπερηχο . ειναι φυσιολογικο πιστευετε; 

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Just now, depyfr είπε:

στο ρεα.εγω ολα τα κανω στο ρεα γενικα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.και τα παιρνει και κατευθειαν ο γιατρος μου.

και να ξερετε οτι η αυχενικη γραφεται κιολας μεσω εοπυυ.στον γιο μου δεν το ηξερα η τοτε δεν γραφοταν δεν ξερω.καλα τοτε ειχα και τον αλλο γιατρο και δεν την ειχα κανει ρεα.την β επιπεδου ειχα κανει.

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Μετα το Πάσχα υπολογίσω!

και εγω εκει υπολογιζω.θα μου πει την τριτη την αλλη που εχω ραντεβου μαλλον.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

1 hour ago, depyfr είπε:

και να ξερετε οτι η αυχενικη γραφεται κιολας μεσω εοπυυ.στον γιο μου δεν το ηξερα η τοτε δεν γραφοταν δεν ξερω.καλα τοτε ειχα και τον αλλο γιατρο και δεν την ειχα κανει ρεα.την β επιπεδου ειχα κανει.

και εγω εκει υπολογιζω.θα μου πει την τριτη την αλλη που εχω ραντεβου μαλλον.

Ολες μαζι μας βλεπω να ειμαστε. Εγω την εκλεισα 12/04. Βεβαια δεν ξερω αν δεχεται εοππυ αυτος ο γιατρος. για τι κοστος μιλαμε?

Θα ρωτησω τη μαια σε επομενο τηλεφωνημα

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

2 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

@Μάντη κοριτσακι μου συγχαρητηρια ολα καλα με το φασολακι σου! Με το καλο!!!

Ευχαριστώ μελινακι... και σε εσενα να πανε ολα καλα κοριτσι μου!! Πως είσαι;;

jgJqp3.png

2 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Ευχαριστώ μελινακι... και σε εσενα να πανε ολα καλα κοριτσι μου!! Πως είσαι;;

Μεχρι τωρα μονο λαφε εχω δει σημερα δοξα τον θεο δεν ειδα αιμα. Ευχομαι να τελειωνει πια αυτο το πραγμα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , depyfr είπε:

καλημερα και απο μενα!!καλη επιτυχια στις εξετασεις σας!! @Μάντη  εσυ περιμενεις αποτελεσματα?

Καλημέρα Δέσποινα μου! Ναι πηρα καποια αποτελέσματα και περιμενω και καποια αλλα θα βγαινουν σταδιακά... Προς το παρών ειναι σχετικα καλες εχω χαμηλο αιματοκρίτη λογο στίγματος... και βγήκα θετική στο κυτταρομεγαλοιο... αλλα μου ειπε ο γιατρος να μην ανησυχώ...

jgJqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημέρα Δέσποινα μου! Ναι πηρα καποια αποτελέσματα και περιμενω και καποια αλλα θα βγαινουν σταδιακά... Προς το παρών ειναι σχετικα καλες εχω χαμηλο αιματοκρίτη λογο στίγματος... και βγήκα θετική στο κυτταρομεγαλοιο... αλλα μου ειπε ο γιατρος να μην ανησυχώ...

και εγω εχω χαμηλο λογω στιγματος.εχω 34.εγω οταν τις ειχα κανει δεν ξερω τα αποτελεσματα γιατι πηγαν στον γιατρο μου κατευθειαν.απλα μου ειπε να πλενω πολυ καλα τα λαχανικα και τα κρεατα καλοψημενα.αρα μαλλον σε κατι δεν εχω αντισωματα μαλλον στο τοξοπλασμα.σιγουρα δηλαδη γιατι και στην πρωτη δεν ειχα.οταν παω την τριτη θα ρωτησω.εμενα μου ειπε και πλυσεις με πουαρ χαμομηλι και σοδα.

Just now, depyfr είπε:

και εγω εχω χαμηλο λογω στιγματος.εχω 34.εγω οταν τις ειχα κανει δεν ξερω τα αποτελεσματα γιατι πηγαν στον γιατρο μου κατευθειαν.απλα μου ειπε να πλενω πολυ καλα τα λαχανικα και τα κρεατα καλοψημενα.αρα μαλλον σε κατι δεν εχω αντισωματα μαλλον στο τοξοπλασμα.σιγουρα δηλαδη γιατι και στην πρωτη δεν ειχα.οταν παω την τριτη θα ρωτησω.εμενα μου ειπε και πλυσεις με πουαρ χαμομηλι και σοδα.

@Μάντη μου εσυ ρεα θα γεννησεις??

πρίν από 10 λεπτά , depyfr είπε:

@Μάντη μου εσυ ρεα θα γεννησεις??

Εγω εχω 31 αιματοκρίτη...και εγω δεν εχω αντισώματα στο τοξόπλασμα... ναι στο Ρέα... αν και τα εξοδα απο τωρα ειναι πολλαααα!!! Σου ειπαν να κανεις κυστικης ινωσης εξετάσεις;;; και την Αυχενική στο Ρέα θα την κανω.. ξερεις κόστος;

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Μάντη είπε:

Εγω εχω 31 αιματοκρίτη...και εγω δεν εχω αντισώματα στο τοξόπλασμα... ναι στο Ρέα... αν και τα εξοδα απο τωρα ειναι πολλαααα!!! Σου ειπαν να κανεις κυστικης ινωσης εξετάσεις;;; και την Αυχενική στο Ρέα θα την κανω.. ξερεις κόστος;

οχι δεν ξερω δυστυχως αλλα εμενα ο γιατρος μου μου τις γραφει ολες με εοπυυ.η αυχενικη γραφεται το εμαθα προχτες που ειχα παει.αρα ποσο να εχει μωρε με συμετοχη.για ρωτα τον γιατρο σου.εγω παω στον 2 οροφο που ειναι η κοπελες στη συνταγογραφηση και μου τα γραφουν ολα.φαντασου για ποσες εξετασεις τη αλλη φορα πληρωσα 25 ευρω.οχι δεν μου ειπε κατι προς το παρον.παρε ομως το ρεα και ρωτησε.και γενικα καλυτερα που την κανεις στο ρεα εχει τα τελευταια μηχανηματα.εκει ειχα κανει την β επιπεδου.και μου ειχαν πει αν εχω κανει και την αυχενικη εκει θα ειχα εκπτωση αλλα ελα που στην αυχενικη ημουν στον αλλο τον γιατρο.

Καλημέρα και από εμένα!

Πήρα μολις τη δεύτερη φουρνιά εξετάσεων. Εξακολουθώ να μην έχω αντισώματα στο τοξόπλασμα οπότε χρειάζεται καλό πλύσιμο στα λαχανικά, καλά ψημένο το κρέας και αν βγαίνω έξω θα αποφεύγω τις ωμές σαλάτες. Επίσης, προσοχή στις γάτες (όχι να αλλάζουμε και πεζοδρόμιο :-D ).

Ο αιματοκρίτης μου έπεσε στο 35,1 και η αιμοσφαιρίνη είναι οριακή...

Σχετικά με την αυχενική διαφάνεια... γνωρίζετε ότι παρότι την κάνουν πολλοί γιατροί στην Ελλάδα, μόνο μερικοί από αυτούς είναι πιστοποιημένοι; Για δείτε εδώ και επιλέξτε την Ελλάδα στον χάρτη  να σας βγάλει τη λίστα γιατρών https://fetalmedicine.org/lists/map/certified/NT . Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τη Β Επιπέδου και το Doppler αργότερα.

Μια μέρα για την αυχενική μας και μάλλον δυο μέρες μέχρι να μάθουμε φύλο! :) :-D

StW9p2.png etcKp3.png

πρίν από 4 λεπτά , depyfr είπε:

οχι δεν ξερω δυστυχως αλλα εμενα ο γιατρος μου μου τις γραφει ολες με εοπυυ.η αυχενικη γραφεται το εμαθα προχτες που ειχα παει.αρα ποσο να εχει μωρε με συμετοχη.για ρωτα τον γιατρο σου.εγω παω στον 2 οροφο που ειναι η κοπελες στη συνταγογραφηση και μου τα γραφουν ολα.φαντασου για ποσες εξετασεις τη αλλη φορα πληρωσα 25 ευρω.οχι δεν μου ειπε κατι προς το παρον.παρε ομως το ρεα και ρωτησε.και γενικα καλυτερα που την κανεις στο ρεα εχει τα τελευταια μηχανηματα.εκει ειχα κανει την β επιπεδου.και μου ειχαν πει αν εχω κανει και την αυχενικη εκει θα ειχα εκπτωση αλλα ελα που στην αυχενικη ημουν στον αλλο τον γιατρο.

Δέχονται και στο Ρέα με τον εοπυ; και εμενα μου τα γράφει... αλλα η Κυστική ινωση δεν γράφεται για ολες τις μορφές τις πληρώνεις έξτρα... σκέψου οτι τα εισιτήρια μονο για να ερθουμε Αθήνα ειναι 500 ευρώ!αλλα ας ειναι καλα το σπορακι μ και δεν με νοιάζει για τα λεφτα ...

jgJqp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Μάντη είπε:

Δέχονται και στο Ρέα με τον εοπυ; και εμενα μου τα γράφει... αλλα η Κυστική ινωση δεν γράφεται για ολες τις μορφές τις πληρώνεις έξτρα... σκέψου οτι τα εισιτήρια μονο για να ερθουμε Αθήνα ειναι 500 ευρώ!αλλα ας ειναι καλα το σπορακι μ και δεν με νοιάζει για τα λεφτα ...

ελα ρε συ!!!που μενεις ειπαμε???για την κυστικη δεν ξερω καθολου να σου πω την αληθεια.αλλα μπορεις να παρεις ρεα να ρωτησεις 9495208 επαιρνα και εγω τωρα αλλα δεν απαντανε.αυτην την εξεταση γιατι τι κανεις???

Just now, depyfr είπε:

ελα ρε συ!!!που μενεις ειπαμε???για την κυστικη δεν ξερω καθολου να σου πω την αληθεια.αλλα μπορεις να παρεις ρεα να ρωτησεις 9495208 επαιρνα και εγω τωρα αλλα δεν απαντανε.αυτην την εξεταση γιατι τι κανεις???

εμενα στην πρωτη μου γεννα μου φυγανε 1800 περιπου νοσηλεια μαζι με βλαστοκυταρα που φυλαξα του γιοκα μου.και 1500 ο γιατρος.

πρίν από 2 λεπτά , depyfr είπε:

εμενα στην πρωτη μου γεννα μου φυγανε 1800 περιπου νοσηλεια μαζι με βλαστοκυταρα που φυλαξα του γιοκα μου.και 1500 ο γιατρος.

Λέσβο μένω! Και ειπαμε να ερθουμε αθηνα με τον αντρουλη μου! Οποτε τα εισιτήρια ειναι ακριβουλια! Καπου τόσο υπολογιζω και εγω για τη γέννα! Κυστική ινωση μου ειπαν δυο γυναικολογοι αν εχω τη δυνατότητα να κανω για ολους τους τύπους τωρα τι ειναι ακριβώς δεν ξερω! 200 ευρο εχει εδω που την εκανα!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...