Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Ασία είπε:

κι εγώ δεν μπορώ να πιστέψω πως σε 50 μέρες περίπου θα είμαστε μαμάδες!!σαν χθες μου φαίνεται που παρακαλούσα την Παναγία να μου δώσει ένα μωράκι!!Πότε πέρασαν τόσοι μήνες; το πίνακακι έχει μείνει πολύ πίσω στις σελίδες κ πρέπει να πάμε μια μια πίσω να το βρούμε...

Γιατί πέφτουν οι παλμοί? φαντάζομαι από πολλές αιτίες συμβαίνει.σε σένα ξέρεις γιατί συνέβη?τώρα κ το δεύτερο αναγκαστικά με καισαρική λόγω του πρώτου?

Στρεσαριστηκε, ηταν και πολυ μεγαλος για τα δικα μου κυβικα ( 3700). Κι ο γιατρος δεν μπορουσε να το εξηγησει... κοιτα αν ολα πανε καλα παμε για vbac! Δεν το λεω ουτε στον εαυτο μ βεβαια για να μην το γρουσουσεψω. Ο γιατρος μου ειναι πολυ υπερ. Μακαριιιιι... θα θελα τοσο πολυ να γεννησω φυσιολογικα.... για να δουμε!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Εννοουσα ποιά μαρκα καλλυντικών για το πλύσιμο του παιδιού!.... δεν το διευκρίνησα!!! αχαχαχαχαχαχαχ

Πάντως μιας και αναφερθηκε, εγω για μπανακι πήρα απο τα  τζαμπο μπανιερο και βαση πανω στην οποια στεκεται το παιδι μεσα σ μπανιερο, απο τα τζαμπο επισης!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, Ασία είπε:

χαχαχαχα ε όχι και κιτς!

Εγώ ακόμη κ μακρύ μανίκι θα πάρω, αν κ νομίζω κοντό μανίκι θα χρησιμοποιήσω. ελπίζω μόνο να μπορέσω γρήγορα να φορέσω πυτζάμες γιατί τα νύχτικα δεν μου αρέσουν καθόλου.

κορίτσια οι κοιλιές σας, είναι ψηλά η χαμηλά? μήπως πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουν να κατεβαίνουν η είναι νωρίς?

Εμένα η δικιά μου έχει κατέβει αρκετά η μαία μου είπε ότι μέσα στον Σεπτέμβριο με βλέπει να γεννώ!!! Έχω και κάθε μέρα τα πονακια περιόδου και αυτό είναι καλό λέει προετοιμασία κάνει το σώμα μου για το τοκετό!!! 

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εννοουσα ποιά μαρκα καλλυντικών για το πλύσιμο του παιδιού!.... δεν το διευκρίνησα!!! αχαχαχαχαχαχαχ

Πάντως μιας και αναφερθηκε, εγω για μπανακι πήρα απο τα  τζαμπο μπανιερο και βαση πανω στην οποια στεκεται το παιδι μεσα σ μπανιερο, απο τα τζαμπο επισης!!!

Σαμπουάν , αφρολουτρο και κρέμα για αλλαγή Πάνας τα πήρα frezyderm!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Ασία είπε:

μπράβο!!!!!!!το έφερες ξανά στην επιφάνεια, όμως δεν είναι το τελευταίο που είχαμε γράψει, δεν έχει τα νέα κορίτσια της παρέας! Καλά καλά δεν έχει το αγοράκι της Νάντιας, βρε άσε που σε μένα έχει ακόμη αγόρι. τον Ιούνιο έμαθα πως είναι κορίτσι χαχα

Κορίτσια το δικό μου όνομα που είναι??? Ήταν γραμμένο και τώρα δεν το βλέπω πουθενά! 

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Σαμπουάν , αφρολουτρο και κρέμα για αλλαγή Πάνας τα πήρα frezyderm!

Ηθελα και εγω της φρεζιντερμ αλλα δε βγαζει 2 σε ενα και φοβαμαι  μηπως για αρχη ειναι δυσχρηστα... Στο μαιευτηριο μου προτειναν αντι για κρεμα να χρησιμοποιησω λαδακι (αμυγδαλελαιο ή ελαιόλαδο)

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια το δικό μου όνομα που είναι??? Ήταν γραμμένο και τώρα δεν το βλέπω πουθενά! 

Είναι παλιο το πινακακι και λειπουν καποια ονοματα.... Οποια βλεπει ελλειψεις και παραλειψεις ας το λεει ή καλυτερα ας τ διορθωνει... εμενα εκλεισε ο υπολογιστης και απο κινητο δεν μπορω να κανω μετατροπες

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

6 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Για τς πανες και εμενα η μαια μ ειπε πως και οι πιο φθηνες ειναι ιδιες με τς ακριβες, απλα επειδη βρηκα μια προσφοραρα σε φαρμακειο της γειτονιάς μου για τα επωνυμα παμπ..ρς ειπα να μην την αφησω να παει χαμένη... Και ειμαι σε δίλημμα πόσα να παρω 

6 ώρες πρίν, Ασία είπε:

πω πω πω...Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που ακούω. το φανταζόμουν πολύ πιο απλό. παίρνεις ένα χάπι κ θέλεις να κάνεις κακα σου!απογοητευτηκα, αλλά δεν πειράζει, εγώ με το που ξεκινήσουν οι συσπάσεις θα πάω τουαλέτα θέλω δεν θέλω, θα κάνω μπάνιο, θα λούσω τα μαλλιά μου.. βέβαια ελπίζω να μην προλάβω να τα κάνω όλα αυτά κ να καταλάβω της συσπάσεις όταν η διαστολή θα είναι μεγάλη κ να γεννήσω γρήγορα, αλλά τεσπα, λέω αν προλάβω θα τα κάνω όλα αυτά.

νομίζω πως όσα και να πάρεις δεν θα πάνε χαμένα!

άσχετο, εμένα ο γιατρός είπε πως θα μου αφήσει κ μια εβδομάδα μετά την ΠΗΤ(αν φτάσουμε ως εκεί) μπας κ γεννήσω χωρίς πρόκληση.εσάς είναι κάθετος πως αν φτάσετε την ΠΗΤ πάτε για πρόκληση?

κοριτσια παμπερς κ παλι παμπερς!!! καταρχας εχουν μια γραμμουλα απο κατω που γινετε μπλε οταν εχει κατουρηθει το μωρο κ ξερεις αμεσως οτι πρεπει να το αλλαξεις γιατι τα τσισακια του δεν φαινονται καθολου κ ουτε μυριζουν. κ δευτερον εγω εκανα το λαθος να δοκιμασω τα babylino που μου ειχαν δωσει δειγμα στο μαιευτηριο κ οταν τα εκανε το μωρο κολαγαν πανω του κ το κακομηρο ποναγε σε καθε αλλαγη καθολου ωραιο υλικο!! 

6 ώρες πρίν, Alekk είπε:

Στρεσαριστηκε, ηταν και πολυ μεγαλος για τα δικα μου κυβικα ( 3700). Κι ο γιατρος δεν μπορουσε να το εξηγησει... κοιτα αν ολα πανε καλα παμε για vbac! Δεν το λεω ουτε στον εαυτο μ βεβαια για να μην το γρουσουσεψω. Ο γιατρος μου ειναι πολυ υπερ. Μακαριιιιι... θα θελα τοσο πολυ να γεννησω φυσιολογικα.... για να δουμε!!!!

μακάρι!Όλα καλά θα πάνε, γιατί να μην πάνε?με το καλό να γεννήσεις φυσιολογικά κι εδώ θα είμαστε να μας πεις την εμπειρία σου μετά από καισαρική φυσιολογικός τοκετός!!

6 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Εμένα η δικιά μου έχει κατέβει αρκετά η μαία μου είπε ότι μέσα στον Σεπτέμβριο με βλέπει να γεννώ!!! Έχω και κάθε μέρα τα πονακια περιόδου και αυτό είναι καλό λέει προετοιμασία κάνει το σώμα μου για το τοκετό!!! 

άντε, ωραία, θα είσαι από τις πρώτες αν όχι η πρώτη από μας!!με το καλό!

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Ηθελα και εγω της φρεζιντερμ αλλα δε βγαζει 2 σε ενα και φοβαμαι  μηπως για αρχη ειναι δυσχρηστα... Στο μαιευτηριο μου προτειναν αντι για κρεμα να χρησιμοποιησω λαδακι (αμυγδαλελαιο ή ελαιόλαδο)

Είναι παλιο το πινακακι και λειπουν καποια ονοματα.... Οποια βλεπει ελλειψεις και παραλειψεις ας το λεει ή καλυτερα ας τ διορθωνει... εμενα εκλεισε ο υπολογιστης και απο κινητο δεν μπορω να κανω μετατροπες

Καλημέρα ευχαριστώ θα προσπαθήσω αν μπορέσω να το φτιάξω γιατί είμαι από κινητό!! 

2 ώρες πρίν, Ασία είπε:

μακάρι!Όλα καλά θα πάνε, γιατί να μην πάνε?με το καλό να γεννήσεις φυσιολογικά κι εδώ θα είμαστε να μας πεις την εμπειρία σου μετά από καισαρική φυσιολογικός τοκετός!!

άντε, ωραία, θα είσαι από τις πρώτες αν όχι η πρώτη από μας!!με το καλό!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!! εύχομαι όλες μας να κρατήσουμε γερά μωράκια αγκαλιά!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Καλημέρα ευχαριστώ θα προσπαθήσω αν μπορέσω να το φτιάξω γιατί είμαι από κινητό!! 

Καλημέρα! Διαφορετικα πρέπει να ψαξει καποια να βρει το τελευταίο που ειχε ανεβει αλλα ειναι αρκετα πισω και να το κάνει παραθεση! Για να μην το γράφουμε απο την αρχη 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Καλημέρα! Διαφορετικα πρέπει να ψαξει καποια να βρει το τελευταίο που ειχε ανεβει αλλα ειναι αρκετα πισω και να το κάνει παραθεση! Για να μην το γράφουμε απο την αρχη 

Καλημέρα τώρα μόλις έψαξα αλλά είναι δύσκολο να το βρω οπότε λογικά θα το αφήσουμε έτσι δεν πειράζει!!! 

πρίν από 27 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Καλημέρα τώρα μόλις έψαξα αλλά είναι δύσκολο να το βρω οπότε λογικά θα το αφήσουμε έτσι δεν πειράζει!!! 

Ναι και εγω χθες το προσπαθησα, αλλα πονοκεφαλιασα οποτε εψαχνα στην τυχη μετα τις σελιδες!!! Ας βαζει η καθεμια τα στοιχεία της λοιπον και θα ξανασυμπληρωθει!!!  :)

cO4Yp3.png

πρίν από 55 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ναι και εγω χθες το προσπαθησα, αλλα πονοκεφαλιασα οποτε εψαχνα στην τυχη μετα τις σελιδες!!! Ας βαζει η καθεμια τα στοιχεία της λοιπον και θα ξανασυμπληρωθει!!!  :)

Που να τα βάλουμε τα στοιχεία μας?? αφού εγώ τον πίνακα δεν μπορώ να τον βρω!! 

πρίν από 22 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Που να τα βάλουμε τα στοιχεία μας?? αφού εγώ τον πίνακα δεν μπορώ να τον βρω!! 

Σε αυτο που ανέβασα εγω χθες!! Αμα τον κανεις παραθεση, μπορείς να τον επεξεργαστεις μετα!!! 

11 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

ναντια δε         24/9    αγοράκι      1o   Ιασώ-Αθήνα

32irinikavala    2/10    κοριτσάκι  1o  κλιν.Καβάλα

41ZiliHer          3/10      αγοράκι    2o  Μητέρα Κρήτη

29zina7777      4/10      αγοράκι    1o    ΠΓΝΙ 

40Nightwish    7/10     κοριτσάκι  1o   Αρεταίειο

38eamo            8/10      αγοράκι     1o

32ada32           12/10    αγοράκι     1o  νοσ.Θεσ/κη

Χριστίνα2119  14/10    αγοράκι     1o

36Alekk             16/10    αγοράκι     2o   Ρέα

27Μάντη           21/10   αγοράκι      1o    Ρέα 

31Βικτώρια1987 22/10κοριτσάκι 1o   Ιασώ-Αθήνα

34Μαρία1430   22/10   αγοράκι      1o   Ιασώ-Αθήνα

29anemoni1989 23/10 κοριτσάκι  1o    Αλεξάνδρας

depyfr                 26/10   αγοράκι      2o    Ρέα

28Ασία                1/11    αγοράκι       1o   ΠΓΝΛ

36Maria_ath       8/11   κοριτσάκι    1o     Γαία

@Μαρθα Κ

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...