Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 28 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω ακομα δεν πηρα τίποτα δικό μου γτ με προλαβαν οι συσπασεις οποτε αναγκαστικά θα περιμενω ποτε θα εχει ρεπο ο αντρας μου για να με παει στα μαγαζια!!! :angry: (πολλα νευρα λεμεεεε) 

Αλλα θα παρω 2 νυχτικες τυραντε και τα υπολοιπα ραντακια μπλουζακια με κουμπακια για να τα φοραω με παντελονι 

τιραντε? νομίζω θα κρυώσεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

τιραντε? νομίζω θα κρυώσεις.

Μπαααααα μεσα στα νοσοκομεία γενικα εχει παααααρα πολυ ζεστη... Εγω εν τ μεταξυ ζεσταινομαι πολύ εύκολα επισης... Θα εχω και τη ρομπιτσα μ βεβαια για να μη με πουνε κιτς!!! Αχαχαχαχχαχαχαχα 

Και απο κατω εννοείται σαγιοναρα!!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μπαααααα μεσα στα νοσοκομεία γενικα εχει παααααρα πολυ ζεστη... Εγω εν τ μεταξυ ζεσταινομαι πολύ εύκολα επισης... Θα εχω και τη ρομπιτσα μ βεβαια για να μη με πουνε κιτς!!! Αχαχαχαχχαχαχαχα 

χαχαχαχα ε όχι και κιτς!

Εγώ ακόμη κ μακρύ μανίκι θα πάρω, αν κ νομίζω κοντό μανίκι θα χρησιμοποιήσω. ελπίζω μόνο να μπορέσω γρήγορα να φορέσω πυτζάμες γιατί τα νύχτικα δεν μου αρέσουν καθόλου.

κορίτσια οι κοιλιές σας, είναι ψηλά η χαμηλά? μήπως πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουν να κατεβαίνουν η είναι νωρίς?

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Για τς πανες και εμενα η μαια μ ειπε πως και οι πιο φθηνες ειναι ιδιες με τς ακριβες, απλα επειδη βρηκα μια προσφοραρα σε φαρμακειο της γειτονιάς μου για τα επωνυμα παμπ..ρς ειπα να μην την αφησω να παει χαμένη... Και ειμαι σε δίλημμα πόσα να παρω 

Κι εγώ έτσι ακριβώς πήρα 2 πακέτα νο1, σύνολο 108 πάνες. Νομίζω είναι καλά για αρχή, γιατί οι πάνες πανε αναλόγως με τα κιλά του μωρού. Οπότε για αρχή αυτές , και μετά βλέποντας και κάνοντας!

Q1jtp2.png

πρίν από 7 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Χαχαχαχ ετσι κ εγω εχω παρει μπλουζακια θηλασμου και πιζαμακια απο κατω ρομπα οπως τα λες κ εννοειτε σαγιοναρεςςςς

• Μου αρέσει 1

...:-D

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Κι εγώ έτσι ακριβώς πήρα 2 πακέτα νο1, σύνολο 108 πάνες. Νομίζω είναι καλά για αρχή, γιατί οι πάνες πανε αναλόγως με τα κιλά του μωρού. Οπότε για αρχή αυτές , και μετά βλέποντας και κάνοντας!

Εγω επειδη τα βρηκα σε πολυ καλη τιμη σκέφτομαι να παρω 6 πακέτα (δηλ 300 πανες περιπου)!! Ξερω ακουγεται υπερβολή, αλλα υπολογιζω θα χρειαστώ 10 τη μερα τουλάχιστον στην αρχη... Οποτε για κανα μηνα θα μαι κομπλε... Ειναι μέχρι 5 κιλα αλλωστε οπότε πριν το μήνα αποκλειεται να τα φτασει.. 

πρίν από 12 λεπτά , Ασία είπε:

χαχαχαχα ε όχι και κιτς!

Εγώ ακόμη κ μακρύ μανίκι θα πάρω, αν κ νομίζω κοντό μανίκι θα χρησιμοποιήσω. ελπίζω μόνο να μπορέσω γρήγορα να φορέσω πυτζάμες γιατί τα νύχτικα δεν μου αρέσουν καθόλου.

κορίτσια οι κοιλιές σας, είναι ψηλά η χαμηλά? μήπως πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουν να κατεβαίνουν η είναι νωρίς?

Εμενα ειναι καπου στη μεση. Η μαια μ πε αμα δε θελω μπορώ να μη βαλω καθολου νυχτικια, αλλα εγω θα παρω 2 να χω για την πρώτη μερα

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Το εννοείται κορίτσια παίζει να μην πάρουμε οαεδ??? 

Σε ευχαριστώ πολύ Μαρθα μου... Και το δικό σου μια χαρά θα είναι αφού ήταν το πρώτο καλο μην ανησυχείς.. Έκανες κ επαναληπτική καμπύλη ζαχάρου? 

Ειμαστε στην μετάβαση και όλα ειναι ρευστα, Κανείς δεν ξέρει πολλά πράγματα. Το έχεις ψάξει καθόλου εσυ; Εμείς, καταλήξαμε με την @ada32 και ύστερα από έρευνα πως αν δεν αλλάξουμε τα βιβλιάριά μας μια χαρά θα το πάρουμε το 6μηνο. Στην Αντα έχουν πει πως όλα θα ειναι μια χαρά, εμένα η λογιστρια της δουλειάς και η υπάλληλος του ΕΔΟΕΑΠ μου ειπαν ότι θα γινει αυτόματα η σύνδεση (χωρίς δλδ να κάνουμε μόνες μας διαγραφή από ΕΟΠΥΥ). Τώρα αν γίνει αυτό σημαίνει ότι δε θα πάρουμε το 6μηνο (μάλλον). Ουτε να το γραψω δε θέλω. Εσυ τι έχεις μάθει; Είσαι σαν κι εμας από Απρίλιο ΕΔΟΕΑΠ;

Βρε κορίτσια μην αγχωνεστε για το κλύσμα. Αν σπασουν τα νερα, μάλλον θα αναλάβει η φύση! Εγω δεν χρειάστηκα στον μεγάλο, έσπασαν τα νερά αλλά λόγω επιπλοκών πήγα για καισαρική τελευταία στιγμή, όλα κομπλέ, ούτε κλύσμα, ούτε τίποτα!

Ρουχαλάκια ναι κι εγω λέω κοντομάνικο μέσα (εκτός αν κάνει ζέστη οπότε τιποτα από μέσα) και μακρυμανικο έξω.

Σκουφάκι και γαντακια κορίτσια για την έξοδο από το μαιευτηριο, όχι τιποτα χοντρα, αλλά χρειάζονται γιατί ειναι πολύ ζεστά μέσα στην κοιλίτσα και τα μικρά μας δεν έχουν προλάβει να προσαρμοστούν.

πρίν από 9 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω επειδη τα βρηκα σε πολυ καλη τιμη σκέφτομαι να παρω 6 πακέτα (δηλ 300 πανες περιπου)!! Ξερω ακουγεται υπερβολή, αλλα υπολογιζω θα χρειαστώ 10 τη μερα τουλάχιστον στην αρχη... Οποτε για κανα μηνα θα μαι κομπλε... Ειναι μέχρι 5 κιλα αλλωστε οπότε πριν το μήνα αποκλειεται να τα φτασει.. 

Εμενα ειναι καπου στη μεση. Η μαια μ πε αμα δε θελω μπορώ να μη βαλω καθολου νυχτικια, αλλα εγω θα παρω 2 να χω για την πρώτη μερα

να τα πάρεις τότε, αφού είναι σε προσφορά, σίγουρα χαμένα δεν θα πάνε.αχ θέλω να περάσουν οι μέρες, να γεννήσουμε όλες με το καλό και να έρθει η μέρα για την κάθε μία μας που θα βγει από το μαιευτήριο με το μωρό της αγκαλιά!!

πρίν από 4 λεπτά , Alekk είπε:

Ειμαστε στην μετάβαση και όλα ειναι ρευστα, Κανείς δεν ξέρει πολλά πράγματα. Το έχεις ψάξει καθόλου εσυ; Εμείς, καταλήξαμε με την @ada32 και ύστερα από έρευνα πως αν δεν αλλάξουμε τα βιβλιάριά μας μια χαρά θα το πάρουμε το 6μηνο. Στην Αντα έχουν πει πως όλα θα ειναι μια χαρά, εμένα η λογιστρια της δουλειάς και η υπάλληλος του ΕΔΟΕΑΠ μου ειπαν ότι θα γινει αυτόματα η σύνδεση (χωρίς δλδ να κάνουμε μόνες μας διαγραφή από ΕΟΠΥΥ). Τώρα αν γίνει αυτό σημαίνει ότι δε θα πάρουμε το 6μηνο (μάλλον). Ουτε να το γραψω δε θέλω. Εσυ τι έχεις μάθει; Είσαι σαν κι εμας από Απρίλιο ΕΔΟΕΑΠ;

Βρε κορίτσια μην αγχωνεστε για το κλύσμα. Αν σπασουν τα νερα, μάλλον θα αναλάβει η φύση! Εγω δεν χρειάστηκα στον μεγάλο, έσπασαν τα νερά αλλά λόγω επιπλοκών πήγα για καισαρική τελευταία στιγμή, όλα κομπλέ, ούτε κλύσμα, ούτε τίποτα!

Ρουχαλάκια ναι κι εγω λέω κοντομάνικο μέσα (εκτός αν κάνει ζέστη οπότε τιποτα από μέσα) και μακρυμανικο έξω.

Σκουφάκι και γαντακια κορίτσια για την έξοδο από το μαιευτηριο, όχι τιποτα χοντρα, αλλά χρειάζονται γιατί ειναι πολύ ζεστά μέσα στην κοιλίτσα και τα μικρά μας δεν έχουν προλάβει να προσαρμοστούν.

για ποιον λόγο πήγες καισαρική τελευταία στιγμή, αν επιτρέπεται? ρωτάω για να μαθαίνω τους λόγους που μπορεί να μας πάνε καισαρική.

πρίν από 8 λεπτά , Ασία είπε:

να τα πάρεις τότε, αφού είναι σε προσφορά, σίγουρα χαμένα δεν θα πάνε.αχ θέλω να περάσουν οι μέρες, να γεννήσουμε όλες με το καλό και να έρθει η μέρα για την κάθε μία μας που θα βγει από το μαιευτήριο με το μωρό της αγκαλιά!!

για ποιον λόγο πήγες καισαρική τελευταία στιγμή, αν επιτρέπεται? ρωτάω για να μαθαίνω τους λόγους που μπορεί να μας πάνε καισαρική.

Δεν μπορώ να το πιστεψω ότι κοντευει ο καιρός... Σαν χθες μ φαινεται που υποψιαστηκα εγκυμοσύνη...!!!

Εχει κάποια ευκαιρο τ πινακακι να το θυμηθουμε? Προσπαθησα να το βρω, αλλά απο τ κινητο δυσκολευομαι...:(

cO4Yp3.png

πρίν από 20 λεπτά , Alekk είπε:

Αχχχχχ κατάλαβα ελπίζω να καταφέρουμε να το πάρουμε είναι κρίμα να το χάσουμε.. Εγώ δεν είχα ιδέα για την αλλαγή αυτή.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Ασία είπε:

Εριχνε παλμους ο μικρος και στο τελος εκανε μηκωνιο (κακακια στην κοιλιτσα) και τον πηρε ο γιατρος γιατι απαγορευοταν να σπρωξω πλεον.

@Marimarv ναι για οσους δουλευουν σε ΜΜΕ... για να δουμε. Παντως αν μαθεις κι εσυ κατι μας λες

πρίν από 2 λεπτά , Alekk είπε:

Εριχνε παλμους ο μικρος και στο τελος εκανε μηκωνιο (κακακια στην κοιλιτσα) και τον πηρε ο γιατρος γιατι απαγορευοταν να σπρωξω πλεον.

@Marimarv ναι για οσους δουλευουν σε ΜΜΕ... για να δουμε. Παντως αν μαθεις κι εσυ κατι μας λες

Ναι ναι εννοείται.. Να ρωτήσω λογιστή η στ ικα έτσι για να δω τι θα μου πουν? 

On 11/5/2018 at 8:51 ΜΜ, Ασία είπε:

ναντια δε         24/9                        1o   Ιασώ-Αθήνα

32irinikavala    2/10    κοριτσάκι  1o  κλιν.Καβάλα

41ZiliHer          3/10      αγοράκι    2o  Μητέρα Κρήτη

29zina7777      4/10      αγοράκι    1o    ΠΓΝΙ 

40Nightwish    7/10     κοριτσάκι  1o   Αρεταίειο

38eamo            8/10      αγοράκι     1o

32ada32           12/10    αγοράκι     1o  νοσ.Θεσ/κη

Χριστίνα2119  14/10    αγοράκι     1o

36Alekk             16/10    αγοράκι     2o   Ρέα

27Μάντη           21/10   αγοράκι      1o    Ρέα 

31Βικτώρια1987 22/10κοριτσάκι 1o   Ιασώ-Αθήνα

34Μαρία1430   22/10   αγοράκι      1o   Ιασώ-Αθήνα

29anemoni1989 26/10 κοριτσάκι  1o    Αλεξάνδρας

depyfr                 26/10   αγοράκι      2o    Ρέα

28Ασία                1/11    αγοράκι       1o   ΠΓΝΛ

36Maria_ath       8/11   κοριτσάκι    1o     Γαία

βρηκα το πινακακι!!!! Αλλά δεν ξερω πως να το βαλω μονο του χωρις παραθεση!!!

ναντια δε         24/9                        1o   Ιασώ-Αθήνα

32irinikavala    2/10    κοριτσάκι  1o  κλιν.Καβάλα

41ZiliHer          3/10      αγοράκι    2o  Μητέρα Κρήτη

29zina7777      4/10      αγοράκι    1o    ΠΓΝΙ 

40Nightwish    7/10     κοριτσάκι  1o   Αρεταίειο

38eamo            8/10      αγοράκι     1o

32ada32           12/10    αγοράκι     1o  νοσ.Θεσ/κη

Χριστίνα2119  14/10    αγοράκι     1o

36Alekk             16/10    αγοράκι     2o   Ρέα

27Μάντη           21/10   αγοράκι      1o    Ρέα 

31Βικτώρια1987 22/10κοριτσάκι 1o   Ιασώ-Αθήνα

34Μαρία1430   22/10   αγοράκι      1o   Ιασώ-Αθήνα

29anemoni1989 23/10 κοριτσάκι  1o    Αλεξάνδρας

depyfr                 26/10   αγοράκι      2o    Ρέα

28Ασία                1/11    αγοράκι       1o   ΠΓΝΛ

36Maria_ath       8/11   κοριτσάκι    1o     Γαία

Τα κατάφερα!!!!

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Ποιος μιλησε για πονο??? Για ενοχληση ομως, ε??? Αχαχαχχαχαχααχαχαχα

Αμα βρεις κανα κολπο παντως να τ γλιτωσουμε πες!!! Γτ εγω μονο αμα παω προγραμματισμενα ειχα σκεφτει!!! Αχαχαχχαχαχα

Τζαμπα τα πτυχία!!! :tongue:

Δεν λες σε μενα το κόλπο που θα παω σίγουρα προγραμματισμενα;

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Just now, Μαρία1430 είπε:

Δεν λες σε μενα το κόλπο που θα παω σίγουρα προγραμματισμενα;

Αχαχαχαχαχαχα οχι γτ θα πρέπει να σ δωσει το οκ ο γιατρος σου πρωτα!! Και γενικα ειναι λίγο μπακαλίστικο, οποτε θα το θεωρούσα ανευθυνο... Μπορείς ομως να τον ρωτήσεις, αν ρυθμίζοντας τη διατροφή σου τις τελευταίες μερες πριν τη γεννα πχ να το αποφυγεις...

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...