Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

On 29/8/2018 at 3:19 ΜΜ, Μάντη είπε:

Νομιζω οτι δεν χρειάζεσαι καθολου κοντομανικα... ποτε γεννας ειπαμε;;; επίσης 4 πιπιλες υπερβολή 1 και πολυ ειναι 2 μπιμπερο ειναι οκ πιστεύω... σεντονακια κουβερτουλες οκ... υπνοσακο ειναι πολυ νωρις για να πάρεις δεν τα βαζεις απο νεογέννητα... φορμακια πολυ καλα ποιοτικά και οικονομικά ΗΜ  εχει και 20% έκπτωση τώρα... σαμπουαν και τετοια υπολόγισε κανένα 50αρι...

Λινακι πως τα πατε κοπελα μου;;;;; σαν νεα μαμα θα ξερεις να μας πεις τη νουμερο τελικα θελουν τα νεογέννητα;;; και ποσα κομματια σε φορμακια για το πρωτο καιρο;;;

Εγώ νομίζω πως από μέσα θα τους φορέσουμε κοντό μανίκι κ από έξω μακρύ αυτήν την εποχή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 9 λεπτά , Ασία είπε:

Εγώ νομίζω πως από μέσα θα τους φορέσουμε κοντό μανίκι κ από έξω μακρύ αυτήν την εποχή.

Εμενα η μαια ετσι μ ειπε! Ζιπουνακι κοντομανικο απο μεσα και απο εξω φορμακι μακρυμανικο

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Ασία είπε:

Κι εγώ αυτό νομίζω. Έτσι μου έχει πει κ η μαμά μου βέβαια, γιατί εγώ από μόνη μου δεν έχω ιδέα!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

4 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

@Ασία πού είσαι καλέ κορίτσι εσύ???

@ada32 εσυ πού εξαφανίστηκες???

καλέ πόσες σελίδες έχετε γράψει εσείς? κάθομαι κ τα διαβάζω όλα, μην μένω πίσω χαχα

Από συσπάσεις έχω κι εγώ! Μια μέρα είχα μετρήσει περίπου 16-17 αλλά είναι αυτές οι "ακίνδυνες".είχαν ξεκινήσει όμως πολύ νωρίς, όχι τώρα.

@linaa να σου ζήσει ο μπέμπης!!! γέρος κ καλότυχος να είναι!Πως τα πάτε με τον θηλασμό?δύσκολη η πρώτη περίοδος?βρήκατε τα κουμπιά σας?

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Αχαχαχχαχαχαχα

Δεν ξερω για τους Τοξοτες τι μουρλια κουβαλανε, αλλα εγω ειμαι μια τρελοκαμπερω Υδροχοαρα!!! 

Απο εμπειρία αλλο τιποτα!!! Ξερεις ποσα εχω κανει?? Εγω σε αλλους! Ειμαι νοσηλευτρια χιχιχιχιχι :rolleyes:

χαχαχα το θυμάμαι ότι είσαι του χώρου. για πες μας λοιπόν, πως ακριβώς γίνεται?με μπουκάλι που σου είπε η μάντη πιο πάνω? με υποθετο που λέει ο άντρας μου? με χάπι που νόμιζα εγώ?

αχ κι εγώ υδροχόος αλλά όσο περίεργο κ αν είναι αγχώνομαι για τα οικονομικά που λόγω ζωδίου θα έπρεπε να είμαι στον κόσμο μου!!χαχαχα

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κοριτσια εχετε αγορασει πανες?? Ποσες πηρατε ή σκοπευετε να παρετε για αρχη? 

Εγώ δεν πήρα, ούτε θα πάρω μέχρι τη γέννα λογικά.στο νοσοκομείο θα μας δώσουν απ ότι ξέρω κ από κείνη τη μέρα που θα χρειαστούν θα στείλω κάποιον να πάει να πάρει, είναι κάτι που δεν χρειάζεται να το διαλέξω, οπότε ας μου πάρουν όποιες να ναι. η μαία είπε πως κ οι πιο φθηνές που κυκλοφορούν είναι καλές, το πολύ πολύ να έχουν πολύ πλαστικό κ να ιδρώνει το μωρό, άρα της αλλάζουμε κ παίρνουμε καλύτερες.

Just now, Ασία είπε:

χαχαχα το θυμάμαι ότι είσαι του χώρου. για πες μας λοιπόν, πως ακριβώς γίνεται?με μπουκάλι που σου είπε η μάντη πιο πάνω? με υποθετο που λέει ο άντρας μου? με χάπι που νόμιζα εγώ?

αχ κι εγώ υδροχόος αλλά όσο περίεργο κ αν είναι αγχώνομαι για τα οικονομικά που λόγω ζωδίου θα έπρεπε να είμαι στον κόσμο μου!!χαχαχα

Εμενα μ ειπαν για κλυσμα, το υποθετο ειναι αλλο διαφορετικο... Χαπι δεν υπάρχει!!! Ε το κλυσμα είναι "μπουκαλακι" με νερο μπολικο,  με μύτη (που καταλαβαίνεις που μπαινει), το οποίο ομως δεν ποναει! Σίγουρα δεν ειναι και ότι πιο ευχάριστο! Αλλά αφού δεν υπάρχει εναλλακτική... Εμενα τουλάχιστον η μαια δεν μ αφηνει επιλογή αχαχχαχαχαχα :roll:

cO4Yp3.png

1 hour ago, Μάντη είπε:

Ενα μπουκαλακι ηταν αρκετά μεγάλο και καπου 10 εκατοστα μύτη! Εγω δεν την αφησα να το κανει τωρα οταν με ναρκωσαν δεν ξερω τι έγινε την ωρα του χειρουργείου!!!! Παντως κλισμα δεν εκανα οσο ημουν ξύπνια τουλάχιστον!

αχ τώρα με μπέρδεψες, δεν ξέρω τι να φανταστώ χαχαχα

πρίν από 7 λεπτά , Ασία είπε:

Εγώ δεν πήρα, ούτε θα πάρω μέχρι τη γέννα λογικά.στο νοσοκομείο θα μας δώσουν απ ότι ξέρω κ από κείνη τη μέρα που θα χρειαστούν θα στείλω κάποιον να πάει να πάρει, είναι κάτι που δεν χρειάζεται να το διαλέξω, οπότε ας μου πάρουν όποιες να ναι. η μαία είπε πως κ οι πιο φθηνές που κυκλοφορούν είναι καλές, το πολύ πολύ να έχουν πολύ πλαστικό κ να ιδρώνει το μωρό, άρα της αλλάζουμε κ παίρνουμε καλύτερες.

Για τς πανες και εμενα η μαια μ ειπε πως και οι πιο φθηνες ειναι ιδιες με τς ακριβες, απλα επειδη βρηκα μια προσφοραρα σε φαρμακειο της γειτονιάς μου για τα επωνυμα παμπ..ρς ειπα να μην την αφησω να παει χαμένη... Και ειμαι σε δίλημμα πόσα να παρω 

cO4Yp3.png

Εμενα μ ειπαν για κλυσμα, το υποθετο ειναι αλλο διαφορετικο... Χαπι δεν υπάρχει!!! Ε το κλυσμα είναι "μπουκαλακι" με νερο μπολικο,  με μύτη (που καταλαβαίνεις που μπαινει), το οποίο ομως δεν ποναει! Σίγουρα δεν ειναι και ότι πιο ευχάριστο! Αλλά αφού δεν υπάρχει εναλλακτική... Εμενα τουλάχιστον η μαια δεν μ αφηνει επιλογή αχαχχαχαχαχα :roll:

πω πω πω...Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που ακούω. το φανταζόμουν πολύ πιο απλό. παίρνεις ένα χάπι κ θέλεις να κάνεις κακα σου!απογοητευτηκα, αλλά δεν πειράζει, εγώ με το που ξεκινήσουν οι συσπάσεις θα πάω τουαλέτα θέλω δεν θέλω, θα κάνω μπάνιο, θα λούσω τα μαλλιά μου.. βέβαια ελπίζω να μην προλάβω να τα κάνω όλα αυτά κ να καταλάβω της συσπάσεις όταν η διαστολή θα είναι μεγάλη κ να γεννήσω γρήγορα, αλλά τεσπα, λέω αν προλάβω θα τα κάνω όλα αυτά.

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Για τς πανες και εμενα η μαια μ ειπε πως και οι πιο φθηνες ειναι ιδιες με τς ακριβες, απλα επειδη βρηκα μια προσφοραρα σε φαρμακειο της γειτονιάς μου για τα επωνυμα παμπ..ρς ειπα να μην την αφησω να παει χαμένη... Και ειμαι σε δίλημμα πόσα να παρω 

νομίζω πως όσα και να πάρεις δεν θα πάνε χαμένα!

άσχετο, εμένα ο γιατρός είπε πως θα μου αφήσει κ μια εβδομάδα μετά την ΠΗΤ(αν φτάσουμε ως εκεί) μπας κ γεννήσω χωρίς πρόκληση.εσάς είναι κάθετος πως αν φτάσετε την ΠΗΤ πάτε για πρόκληση?

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Marimarv είπε:

Το εννοείται κορίτσια παίζει να μην πάρουμε οαεδ??? 

Σε ευχαριστώ πολύ Μαρθα μου... Και το δικό σου μια χαρά θα είναι αφού ήταν το πρώτο καλο μην ανησυχείς.. Έκανες κ επαναληπτική καμπύλη ζαχάρου? 

Όχι δεν μου έχει βάλει επαναληπτική εκτός και αν μου βάλει τώρα που θα κάνω τις τελευταίες εξετάσεις πριν την γέννα!!! 

πρίν από 5 λεπτά , Ασία είπε:

πω πω πω...Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που ακούω. το φανταζόμουν πολύ πιο απλό. παίρνεις ένα χάπι κ θέλεις να κάνεις κακα σου!απογοητευτηκα, αλλά δεν πειράζει, εγώ με το που ξεκινήσουν οι συσπάσεις θα πάω τουαλέτα θέλω δεν θέλω, θα κάνω μπάνιο, θα λούσω τα μαλλιά μου.. βέβαια ελπίζω να μην προλάβω να τα κάνω όλα αυτά κ να καταλάβω της συσπάσεις όταν η διαστολή θα είναι μεγάλη κ να γεννήσω γρήγορα, αλλά τεσπα, λέω αν προλάβω θα τα κάνω όλα αυτά.

νομίζω πως όσα και να πάρεις δεν θα πάνε χαμένα!

άσχετο, εμένα ο γιατρός είπε πως θα μου αφήσει κ μια εβδομάδα μετά την ΠΗΤ(αν φτάσουμε ως εκεί) μπας κ γεννήσω χωρίς πρόκληση.εσάς είναι κάθετος πως αν φτάσετε την ΠΗΤ πάτε για πρόκληση?

Και εμενα θα μ αφησει 8 μερες περιθώριο μ ειπε... Συγκεκριμένα μ ειπε θα με αφησει μεχρι 41+1!!! 

Θα προλαβεις να κανεις μπανιο!!! Εμενα η μαια μ ειπε κανε μπανακι, φτιαξε μαλλακια, καλλωπισου και ελα!!! Εκτος και αν σπασουν τα νερα οποτε απλα παρε τηλέφωνο και ελα!!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

Δύσκολο να καταλάβουμε συσπασεις μονο σε διαστολη τελεια!! Μακάρι να ειμασταν τοσο τυχερες!!! 

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

χιλια συγγνωμη .. ειχα την μετακομιση κ στο νεο σπιτι δεν εχω ιντερνετ καθολου κ νιωθω λες κ ειμαι αποκομενη απο τον πολιτισμο!!! γτ δεν πιανει καθολου κ h WInd στο κινητο εκει .. τελικα τι εκανες? να στα στειλω? οχι δεν νομιζω να το χασουμε γτ βγαινουμε δεκεμβριο , οποτε ειμαστε καλυμενες πιστευω..

Καλησπερα κοριτσια , εγω τρεχω κ δεν φτανω.. καναμε την μετακομιση αλλα ολα ειναι ανω κατω στο σπιτι κ εγω κουραζομαι με το παραμικρο .. επισης δν μπορω να κοιμηθω ,κοιμαμαι μετα τις 3 κ με διαλειματα ανα 2 ωρες ξυπναω.. δεν εχω ιντερνετ κ σταθερο στο σπιτι κ δνε εχω καθολου σημα στο κινητο εκει κ εχουν γινει τα νευρα μου τσαταλια... κατα τα αλλα ολα καλα , το μωρο με ταρακουναει πολυ κ ξερναω παλι αν δεν προσεξω .εχω ανγχωθει λιγακι γτ δεν εχω πλυνει τιποτα ακομα κ δεν ξερω τι εχω παρει για το μωρο .. ειανι ολα διασπαρτα στο σπιτι ..ουτε κουρτινες δεν εχω βαλει να φανταστειτε .. αυτα τα λιγα παο μενα , σημερα ηρθα δουλεια κ βρηκα ιντερνετ!! :P ελπιζω ν αειστε ολες καλα .φιλια

Όλα θα τα προλάβεις κοπέλα μου σημασία είναι ότι είσαι καλά γιατί είχαμε μέρες να σε δούμε και εγώ προσωπικά ανησύχησα!!!! Μην έχεις ανχος όλα θα τα ετοιμάσεις και θα είναι τέλεια!!!!!! 

Και εμενα θα μ αφησει 8 μερες περιθώριο μ ειπε... Συγκεκριμένα μ ειπε θα με αφησει μεχρι 41+1!!! 

Θα προλαβεις να κανεις μπανιο!!! Εμενα η μαια μ ειπε κανε μπανακι, φτιαξε μαλλακια, καλλωπισου και ελα!!! Εκτος και αν σπασουν τα νερα οποτε απλα παρε τηλέφωνο και ελα!!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

Δύσκολο να καταλάβουμε συσπασεις μονο σε διαστολη τελεια!! Μακάρι να ειμασταν τοσο τυχερες!!! 

άρα εσύ ουσιαστικά έχεις περιθώριο μέχρι 31/10.το αργότερο να γεννήσεις 1η Νοέμβρη.κι εμένα είπε θα μου αφήσει 4-5 μέρες. νομίζω το ιδανικό είναι ελάχιστες μέρες πριν την ΠΗΤ να σπάσουν τα νερά κ να πάμε στο νοσοκομείο κ οι διαστολή να ανεβαίνει απότομα κ να γεννήσουμε τα θαύματακια μας χωρίς ταλαιπωρία!!

νύχτικα πήρατε με κοντό μανίκι? Εγώ κ με κοντό κ με μακρύ κ φυσικά πυτζάμες, θέλω να πιστεύω πως θα φορέσω μια μέρα το πολύ νυχτικο.

πρίν από 5 λεπτά , Ασία είπε:

άρα εσύ ουσιαστικά έχεις περιθώριο μέχρι 31/10.το αργότερο να γεννήσεις 1η Νοέμβρη.κι εμένα είπε θα μου αφήσει 4-5 μέρες. νομίζω το ιδανικό είναι ελάχιστες μέρες πριν την ΠΗΤ να σπάσουν τα νερά κ να πάμε στο νοσοκομείο κ οι διαστολή να ανεβαίνει απότομα κ να γεννήσουμε τα θαύματακια μας χωρίς ταλαιπωρία!!

νύχτικα πήρατε με κοντό μανίκι? Εγώ κ με κοντό κ με μακρύ κ φυσικά πυτζάμες, θέλω να πιστεύω πως θα φορέσω μια μέρα το πολύ νυχτικο.

Εγω ακομα δεν πηρα τίποτα δικό μου γτ με προλαβαν οι συσπασεις οποτε αναγκαστικά θα περιμενω ποτε θα εχει ρεπο ο αντρας μου για να με παει στα μαγαζια!!! :angry: (πολλα νευρα λεμεεεε) 

Αλλα θα παρω 2 νυχτικες τυραντε και τα υπολοιπα ραντακια μπλουζακια με κουμπακια για να τα φοραω με παντελονι 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...