Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 49 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Μπράβο τέλεια τα νέα σου!!! Σε ποια εβδομάδα είσαι?? Πολύ καλά σε γραμμάρια ο μπέμπης σου!!! Περιμένουμε τώρα τα αποτελέσματα σου για την καμπύλη εύχομαι να είναι τέλεια!! 

Όλα καλά θα είναι είμαι σίγουρη και στο εύχομαι!!!! Περιμένουμε νέα σου!!! Εγώ έχω την Τρίτη το επαναληπτικό λόγου οριακό ζαχάρου και εύχομαι να είναι το ίδιο καλό όπως το πρώτο μου!!! 

Ημερολογιακα σημερα κλείνω τις 32 εβδομάδες...

Βγήκε και η καμπύλη μια χαρά

• Μου αρέσει 3

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Just now, Μαρία1430 είπε:

Ημερολογιακα σημερα κλείνω τις 32 εβδομάδες...

Βγήκε και η καμπύλη μια χαρά

Τέλεια πολύ χάρηκα κοπέλα μου!!! Εμένα στις 32 εβδομάδες ήταν 2160 η μπέμπα μου τώρα που θα πάω για επαναληπτικό ντομπλερ την Τρίτη θέλω ν; το δω πόσο θα έχει πάει γιατί πλέων την νιώθω σαν μπάλα κάθε της κίνηση.. Χαχαχαχαχαχα

• Ευχαριστώ 1

On 30/8/2018 at 12:09 ΜΜ, Alekk είπε:

Α ΟΚ, εγω κατάλαβα άλλο πράγμα. Ναι, μάλλον τα σεντονάκια αγκαλιάς εννοούν. Ο μεγάλος μου αρνούνταν πεισματικά να φασκιωθεί, έβαζε τα κλάμματα και γινόταν χαμός!! Γενικά έχουν σταματήσει να τα φασκιώνουν, αλλα ένα σεντονάκι πάντα χρειάζεται γιατί θα το παίρνουν αγκαλιά συγγενείς και φίλοι, εγω τους έβαζα να το παίρνουν αγκαλιά αφού πρώτα του έβαζα το σεντονάκι.

@ada32 τι κάνεις κοπέλα μου; Όλα καλά; Θα μπορέσεις να μου στειλεις τις βεβαιώσεις που μου έλεγες γιατί αύριο πάω στο ΙΚΑ να καταθέσω χαρτιά και θέλω να έχω έτοιμο τον αντίλογο!!! Μου έχουν φάει όλοι τα αυτιά ότι η μετάβαση από ΕΟΠΥΥ σε ΕΔΟΕΑΠ θα γινει αυτόματα κάποια στιγμή και θα το χάσουμε το 6μηνο... Μέχρι τελευταία στιγμή θα είμαι στην αβεβαιότητα.... :(

χιλια συγγνωμη .. ειχα την μετακομιση κ στο νεο σπιτι δεν εχω ιντερνετ καθολου κ νιωθω λες κ ειμαι αποκομενη απο τον πολιτισμο!!! γτ δεν πιανει καθολου κ h WInd στο κινητο εκει .. τελικα τι εκανες? να στα στειλω? οχι δεν νομιζω να το χασουμε γτ βγαινουμε δεκεμβριο , οποτε ειμαστε καλυμενες πιστευω..

Καλησπερα κοριτσια , εγω τρεχω κ δεν φτανω.. καναμε την μετακομιση αλλα ολα ειναι ανω κατω στο σπιτι κ εγω κουραζομαι με το παραμικρο .. επισης δν μπορω να κοιμηθω ,κοιμαμαι μετα τις 3 κ με διαλειματα ανα 2 ωρες ξυπναω.. δεν εχω ιντερνετ κ σταθερο στο σπιτι κ δνε εχω καθολου σημα στο κινητο εκει κ εχουν γινει τα νευρα μου τσαταλια... κατα τα αλλα ολα καλα , το μωρο με ταρακουναει πολυ κ ξερναω παλι αν δεν προσεξω .εχω ανγχωθει λιγακι γτ δεν εχω πλυνει τιποτα ακομα κ δεν ξερω τι εχω παρει για το μωρο .. ειανι ολα διασπαρτα στο σπιτι ..ουτε κουρτινες δεν εχω βαλει να φανταστειτε .. αυτα τα λιγα παο μενα , σημερα ηρθα δουλεια κ βρηκα ιντερνετ!! :P ελπιζω ν αειστε ολες καλα .φιλια

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 11 λεπτά , ada32 είπε:

χιλια συγγνωμη .. ειχα την μετακομιση κ στο νεο σπιτι δεν εχω ιντερνετ καθολου κ νιωθω λες κ ειμαι αποκομενη απο τον πολιτισμο!!! γτ δεν πιανει καθολου κ h WInd στο κινητο εκει .. τελικα τι εκανες? να στα στειλω? οχι δεν νομιζω να το χασουμε γτ βγαινουμε δεκεμβριο , οποτε ειμαστε καλυμενες πιστευω..

Καλησπερα κοριτσια , εγω τρεχω κ δεν φτανω.. καναμε την μετακομιση αλλα ολα ειναι ανω κατω στο σπιτι κ εγω κουραζομαι με το παραμικρο .. επισης δν μπορω να κοιμηθω ,κοιμαμαι μετα τις 3 κ με διαλειματα ανα 2 ωρες ξυπναω.. δεν εχω ιντερνετ κ σταθερο στο σπιτι κ δνε εχω καθολου σημα στο κινητο εκει κ εχουν γινει τα νευρα μου τσαταλια... κατα τα αλλα ολα καλα , το μωρο με ταρακουναει πολυ κ ξερναω παλι αν δεν προσεξω .εχω ανγχωθει λιγακι γτ δεν εχω πλυνει τιποτα ακομα κ δεν ξερω τι εχω παρει για το μωρο .. ειανι ολα διασπαρτα στο σπιτι ..ουτε κουρτινες δεν εχω βαλει να φανταστειτε .. αυτα τα λιγα παο μενα , σημερα ηρθα δουλεια κ βρηκα ιντερνετ!! :P ελπιζω ν αειστε ολες καλα .φιλια

Πού είσαι βρε κορίτσι? Ανησυχησαμε!!!

Δεν εχεις καποιον ν σε βοηθησει? Οντως ειναι πακετο η μετακομιση σε τοσο προχωρημενη εγκυμοσυνη.... Να προσεχεις!

cO4Yp3.png

On 29/8/2018 at 11:34 ΠΜ, Μάντη είπε:

Καλημερα ασια μου!  Τα καθισματακια δυστυχώς αυτα που ειναι μαζι με τα καροτσια δεν ειναι καθόλου ασφαλή... εγω αρχικα για την πρωτη μεταφορα θα χρησιμοποιήσω το αυγο απο το καροτσι της αδελφης μ και μετα θα μας παρουν δωρο το joie 0-25 κιλα... αλλα και παλι δεν ενδείκνυται για νεογέννητο αλλα επειδη δεν θα εχουμε μεταφορες συχνες λεω να το κανω ετσι γτ ενα καλο καθισμα ειναι και ακριβό οσα εχουν περασει απο τεστ...

Και εμενα ο αντρας μου μονο για το οικονομικο εχει αγχος και σκέφτεται να βρει και καμια δουλεια για σαββατοκύριακα!!! 

γι αυτό ακριβώς το λόγο σήμερα αποφάσισα να πάρουμε καρότσι 2 σε 1, χωρίς δηλαδή το αυγό κ στην αρχή που θα έχουμε ελάχιστες μετακινήσεις να χρησιμοποιήσω ένα αυγό που μας έδωσαν κ μετά να πάρω ένα άλλο κάθισμα 0-18.

On 29/8/2018 at 11:37 ΠΜ, Marimarv είπε:

Χαχαχαχα και εμένα ο άντρας μου το ίδιο σκέφτεται πόσο θα πιέστουμε οικονομικά.. 

Καλά, δεν έχει και άδικο, είναι ένα θέμα το οικονομικό κ μάλιστα μεγάλο!κι εγώ αγχώνομαι.

On 29/8/2018 at 12:46 ΜΜ, Μάντη είπε:

Δεν νομιζω να ποναει αλλα τοτε που εκανα το χειρουργείο για την ενδομητρίωση ηρθε μια νοσοκόμα και μου λέει θα κανουμε ενα κλισματακι τωρα και εμφανίζει ενα μπουκαλι τερατιο με μια μύτη μπροστά ασεεε σοκ δεν την άφησα να μου το κανει!!!!! Αλλα τωρα που ξερω θα ρωτήσω το γιατρο και αν ειναι θα κανω απο το σπιτι!

Με το μαλακό και θα τα δεχθεί ολα! Εχουμε τον τροπο μας οι γυναικες!!!

Αχ και εγω έτσι ειμαι!!! 

τι μπουκάλι??? πρώτη φορά το ακούω αυτό.Εσύ ήσουν ναρκωμενη τότε κ δεν κατάλαβες τίποτα?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

Εγω την δευτερα μπαινω 37η δν εχω καθολου συσπασεις! Βεβαια το μωρο εχει κατεβει αλλα οτραχηλος ειναι σκκηρος ακομα κανω ασκησεις στο σπιτι κ περπατημα αλλα τπτ. Μονο κατι σαν τσιμπηματα εσωτερικα νιωθω

Περπατημα και θα ερθουν. Ισως ο πλακουντας ειναι μπροστα και δεν τις καταλαβαινεις. Μη σκας μπορει να ερθουν και τελευταια στιγμη

On 29/8/2018 at 12:34 ΜΜ, anemoni1989 είπε:

Την καλύτερη δουλειά κάνει!!! Εμένα μου τη δίνει που του λέω πράγματα που θέλω να κάνουμε και μ απαντάει "έρχεται μωρό, θα έχουμε έξοδα, μάζεψε το μυαλό σου"!!! Τί να κάνω? Εγώ φταίω που είμαι ονειροπόλα??? :P

τοξότης είσαι στο ζώδιό? έτσι ακριβώς λέω κι εγώ στον άντρα μου όταν εκείνος μου λέει πράγματα που θέλει να κάνει η να κάνουμε κ απαιτούν αρκετά χρήματα. ώρες ώρες λες κ δεν έχει καταλάβει ότι περιμένουμε μωρό!

πρίν από 41 λεπτά , ada32 είπε:

Α εχεις τρεξιματα!!! Καλοριζικο το σπιτακι σου!!! Ξερω απο μετακομισεις Αντα μ 3 εχω κανει... μεγαλη απελπισια. Οταν ηρεμησεις μου τα στελνεις. Μην ταλαιπωρεισαι κι αλλο τωρα. Μακαρι να εχεις δικιο, εχει φαγωθει η λογιστρια οτι θα μας βγαλουν αυτοματα βιβλιαριο καποια στιγμη και θα κοπουν ολα... πολλα νευρα και αγχος...

On 29/8/2018 at 12:48 ΜΜ, anemoni1989 είπε:

Αμα τον πιάσεις και του μιλήσεις ήρεμα και του ζητήσεις να χαλαρώσει??? Παιδί θα κάνετε στην τελική... Δε γινόταν να τη βγάλει τζάμπα!!!! Τώρα,βέβαια, σίγουρα σαν μαμάδες μπορεί να κάνουμε και καμιά υπερβολή, αλλά και το πολύ άγχος δε βοηθάει!!

Συγγνώμη αν ακούγομαι απότομη, αλλά μου φάνηκε λίγο υπερβολική η αντίδρασή του και αν θυμάμαι καλά έχεις γράψει κάτι αντίστοιχο και στο παρελθόν!!!

Να αγειάσει το στόμα σου!!!! Αχαχαχαχαχαχαχα

Απλά, ξέρεις, κάποιοι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές... Ιδιαίτερα όταν αφορούν σημαντικούς τομείς της ζωής μας!!! Αλλά με υπομονή και πείσμα, όλα γίνονται!!!!

Το κλύσμα όντως είναι θέμα!!! Και ναι, είναι τεράστιο και μάλλον αρκετά ενοχλητικό!!! Και εγω θελω να συζητήσω με τη μαία πώς θα το αποφύγω!!!!!! :P

ωχ τι εννοείς για το κλίσμα? έχεις εμπειρία? για πες μας.

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

τοξότης είσαι στο ζώδιό? έτσι ακριβώς λέω κι εγώ στον άντρα μου όταν εκείνος μου λέει πράγματα που θέλει να κάνει η να κάνουμε κ απαιτούν αρκετά χρήματα. ώρες ώρες λες κ δεν έχει καταλάβει ότι περιμένουμε μωρό!

Αχαχαχχαχαχαχα

Δεν ξερω για τους Τοξοτες τι μουρλια κουβαλανε, αλλα εγω ειμαι μια τρελοκαμπερω Υδροχοαρα!!! 

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

ωχ τι εννοείς για το κλίσμα? έχεις εμπειρία? για πες μας.

Απο εμπειρία αλλο τιποτα!!! Ξερεις ποσα εχω κανει?? Εγω σε αλλους! Ειμαι νοσηλευτρια χιχιχιχιχι :rolleyes:

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Απο εμπειρία αλλο τιποτα!!! Ξερεις ποσα εχω κανει?? Εγω σε αλλους! Ειμαι νοσηλευτρια χιχιχιχιχι :rolleyes:

Συνάδελφος!!!! Κι εγώ ξέρω κ αποφεύγω να μιλήσω γι αυτό τόσες μέρες :-P Παράπονο για πόνο δεν είχα ποτέ πάντως! 

Q1jtp2.png

πρίν από 29 λεπτά , Alekk είπε:

Α εχεις τρεξιματα!!! Καλοριζικο το σπιτακι σου!!! Ξερω απο μετακομισεις Αντα μ 3 εχω κανει... μεγαλη απελπισια. Οταν ηρεμησεις μου τα στελνεις. Μην ταλαιπωρεισαι κι αλλο τωρα. Μακαρι να εχεις δικιο, εχει φαγωθει η λογιστρια οτι θα μας βγαλουν αυτοματα βιβλιαριο καποια στιγμη και θα κοπουν ολα... πολλα νευρα και αγχος...

Το εννοείται κορίτσια παίζει να μην πάρουμε οαεδ??? 

3 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Μπράβο τέλεια τα νέα σου!!! Σε ποια εβδομάδα είσαι?? Πολύ καλά σε γραμμάρια ο μπέμπης σου!!! Περιμένουμε τώρα τα αποτελέσματα σου για την καμπύλη εύχομαι να είναι τέλεια!! 

Όλα καλά θα είναι είμαι σίγουρη και στο εύχομαι!!!! Περιμένουμε νέα σου!!! Εγώ έχω την Τρίτη το επαναληπτικό λόγου οριακό ζαχάρου και εύχομαι να είναι το ίδιο καλό όπως το πρώτο μου!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ Μαρθα μου... Και το δικό σου μια χαρά θα είναι αφού ήταν το πρώτο καλο μην ανησυχείς.. Έκανες κ επαναληπτική καμπύλη ζαχάρου? 

1 hour ago, Ασία είπε:

γι αυτό ακριβώς το λόγο σήμερα αποφάσισα να πάρουμε καρότσι 2 σε 1, χωρίς δηλαδή το αυγό κ στην αρχή που θα έχουμε ελάχιστες μετακινήσεις να χρησιμοποιήσω ένα αυγό που μας έδωσαν κ μετά να πάρω ένα άλλο κάθισμα 0-18.

Καλά, δεν έχει και άδικο, είναι ένα θέμα το οικονομικό κ μάλιστα μεγάλο!κι εγώ αγχώνομαι.

τι μπουκάλι??? πρώτη φορά το ακούω αυτό.Εσύ ήσουν ναρκωμενη τότε κ δεν κατάλαβες τίποτα?

Ενα μπουκαλακι ηταν αρκετά μεγάλο και καπου 10 εκατοστα μύτη! Εγω δεν την αφησα να το κανει τωρα οταν με ναρκωσαν δεν ξερω τι έγινε την ωρα του χειρουργείου!!!! Παντως κλισμα δεν εκανα οσο ημουν ξύπνια τουλάχιστον!

• Μπερδεμένη/-ος 1

jgJqp3.png

πρίν από 44 λεπτά , Alekk είπε:

Περπατημα και θα ερθουν. Ισως ο πλακουντας ειναι μπροστα και δεν τις καταλαβαινεις. Μη σκας μπορει να ερθουν και τελευταια στιγμη

Ναι ο πλακουντας ειναι προσθιος το μεσημερι μονο ειχα για 5 λεπταπονο περιοδου

...:-D

πρίν από 41 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Συνάδελφος!!!! Κι εγώ ξέρω κ αποφεύγω να μιλήσω γι αυτό τόσες μέρες :-P Παράπονο για πόνο δεν είχα ποτέ πάντως! 

Ποιος μιλησε για πονο??? Για ενοχληση ομως, ε??? Αχαχαχχαχαχααχαχαχα

Αμα βρεις κανα κολπο παντως να τ γλιτωσουμε πες!!! Γτ εγω μονο αμα παω προγραμματισμενα ειχα σκεφτει!!! Αχαχαχχαχαχα

Τζαμπα τα πτυχία!!! :tongue:

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...