Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Κορίτσια πάντως και εγώ που είχα πονάκια και τις τελευταίες μέρες ένα πιο έντονο βάρος χαμηλά, τελικά ο μπέμπης είχε κατέβει περισσότερο από ότι θελουμε σε αυτή τη φάση και μου είπαν ξεκούραση για καλό και για κακό . Στις 11/9 εχω το πρώτο nst να δούμε τις συσπάσεις . Έκανα και τις ενέσεις για τα πνευμονία μιας και φαίνεται βιαστικός  και όχι μεγάλο μωρό . 

@Μαρία1430 μια χαρά ο μικρός ! 15 μέρες για μετακόμιση ε ; Τίποτα δεν έμεινε !

• Μου αρέσει 1

CNqjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Αργω ακομα... 23/10 εχω ΠΗΤ... Απλα δε θελω να μπω σε διαδικασία τοκετου πριν κλεισω τουλάχιστον την 36η εβδομάδα! Είμαι σίγουρη οτι προσπαθησαν να με φοβησουν λιγο για να μαζευτω, αλλα και οι πονοι που ενιωσα δεν ηταν αθωοι... Το καταλαβα και εγω πως κατι "ηταν λαθος"!! Σημασία έχει πως πρέπει να κατανοησουμε πψς δεν είμαστε υπερανθρωποι και στην κατάσταση μας θελει όντως προσοχη!!! Οχι οτι χάθηκε και ο κόσμος αμα γεννησω νωρίτερα, αλλα ειναι κριμα να βγει προωρακι απο μ@λ@κι@ δικη μ!! 

Ναι καλα τα λες. Ηρεμια και μια χαρα θα μπεις στον μηνα σου. Αν σε βοηθαει κι εγω στον μεγαλο μ ειχα συσπασεις απο τον 7ο λογω αγχους και κουρασης. Αφου σταματησα τη δουλεια οι συσπασεις σταματησαν και εγιναν τακτικες περιπου 15 μερες πριν γεννησω. Γεννησα 40 εβδ + 1 μ. 

Α κοριτσια εμενα με εντελως διαφορετικους αριθμους σε μισθους κοκ και χωρις αναρρωτικη βγηκαν 904 ευρω.

@ada32 αληθεια εισαι καλα; Σε χασαμε. Κατεθεσα σημερα Εοπυυ και ολα κομπλε. Πως πας εσυ; Το νινακι σου;

πρίν από 7 λεπτά , Alekk είπε:

Ναι καλα τα λες. Ηρεμια και μια χαρα θα μπεις στον μηνα σου. Αν σε βοηθαει κι εγω στον μεγαλο μ ειχα συσπασεις απο τον 7ο λογω αγχους και κουρασης. Αφου σταματησα τη δουλεια οι συσπασεις σταματησαν και εγιναν τακτικες περιπου 15 μερες πριν γεννησω. Γεννησα 40 εβδ + 1 μ. 

Α κοριτσια εμενα με εντελως διαφορετικους αριθμους σε μισθους κοκ και χωρις αναρρωτικη βγηκαν 904 ευρω.

@ada32 αληθεια εισαι καλα; Σε χασαμε. Κατεθεσα σημερα Εοπυυ και ολα κομπλε. Πως πας εσυ; Το νινακι σου;

Αχ αλήθεια?? πήρες και μερα απο το 1ο ενω ειχες συσπάσεις? Μου δίνεις πολύ θάρρος...

Απο βλακεία δικιά μου το έπαθα... Υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου... Πλέον όμως πολύ προσοχή!!!! Λίγο έμεινε και αξίζει την αναμονή!!!

@eamo ξεκούραση και εσύ!!! Εσύ έχεις λιγότερο απο εμένα!!! Μιάμιση βδομαδούλα ακόμα και μετά δε σε νοιάζει πότε θα γεννήσεις!!!

cO4Yp3.png

1 hour ago, ΦαιηΚατς είπε:

Εμένα 8ωρο πενθήμερο και με αναρρωτική από την αρχή της εγκυμοσύνης μου έβγαιναν 484€ το μήνα και για τις 54 μέρες μου βγήκαν 980€... Με 600€ μισθό. Γι'αυτό μου φάνηκαν λίγα.

Και εμενα το ιδιο 480καπου εκει και τον αγουστο πηρα 810 για τις 56 μερες τωρα παει με βαση ενσημα και τις αποδοχες σου

...:-D

πρίν από 13 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αχ αλήθεια?? πήρες και μερα απο το 1ο ενω ειχες συσπάσεις? Μου δίνεις πολύ θάρρος...

Απο βλακεία δικιά μου το έπαθα... Υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου... Πλέον όμως πολύ προσοχή!!!! Λίγο έμεινε και αξίζει την αναμονή!!!

@eamo ξεκούραση και εσύ!!! Εσύ έχεις λιγότερο απο εμένα!!! Μιάμιση βδομαδούλα ακόμα και μετά δε σε νοιάζει πότε θα γεννήσεις!!!

Ναι παιδι μου και σκεψου πως εγω ηξερα ακριβως ΠΗΤ λογω σπερματεγχυσης. Μαλιστα στον 9ο οι συσπασεις δεν ελεγαν να ερθουν. Αρχισαν να εμφανιζονται 15 μερες πριν και κλιμακωτα. Δλδ και οι λιγες συσπασεις δεν ειναι ανησυχητικες πλεον, αρα ξεκουραση και οχι αγχος! Εμενα αυτο με τσακιζε! Ολα καλα θα πανε!

Διαφημίσεις

@anemoni1989 τα ίδια έκανα και εγώ κορίτσι μου ! Νόμιζα ότι μπορώ να κάνω ότι και πριν και λίγο παραπάνω ! Προειδοποίησε όμως ο μικρός να συμμαζευτω ! Όποτε τώρα ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά ! Φτάσαμε ως εδώ !

• Μου αρέσει 1

CNqjp3.png

3 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Καλημερα σε ολες σας!

Πως ειστε? Εγω σε πανικο...

Αρχικα χθες εκανα doppler 2151gr ο μπεμπης! Ολα μια χαρα περιμενω και τα αποτελεσματα της επαναληπτικης καμπυλης σακχαρου.

Μου ειπε σε καμια 15ρια μερες να κατεβω Αθηνα και να μεινω

λιγος ο καιρος που μου εμεινε στο σπιτι μου και αρκετος ο καιρος που θα λειψω κατι που μου ψιλοκακοφαινεται αλλα οκ ειναι για καλο σκοπο ;) Ηλπιζα απλα να κατεβω τελη Σεπτεμβρη κι οχι τοσο νωρις

και το σημαντικοτερο... Πολλες οι δουλειες που πρεπει να γινουν μεσα σε αυτο το μικρο χρονικο διαστημα

Μαρακι σε καταλαβαίνω απόλυτα! Σε 10 μερες θα εχω φυγει και εγω! Απο δουλειες αλλο τιποτα! Χαμος γίνετε δεν ξερω απο που να πιασω... εντωμεταξύ ειχα την πεθερα μ να βοηθάει και εδω και μια βδομαδα ειναι παρεξηγημένη και δεν έρχεται! 

jgJqp3.png

1 ώρα πρίν, Alekk είπε:

Ναι παιδι μου και σκεψου πως εγω ηξερα ακριβως ΠΗΤ λογω σπερματεγχυσης. Μαλιστα στον 9ο οι συσπασεις δεν ελεγαν να ερθουν. Αρχισαν να εμφανιζονται 15 μερες πριν και κλιμακωτα. Δλδ και οι λιγες συσπασεις δεν ειναι ανησυχητικες πλεον, αρα ξεκουραση και οχι αγχος! Εμενα αυτο με τσακιζε! Ολα καλα θα πανε!

Εγω την δευτερα μπαινω 37η δν εχω καθολου συσπασεις! Βεβαια το μωρο εχει κατεβει αλλα οτραχηλος ειναι σκκηρος ακομα κανω ασκησεις στο σπιτι κ περπατημα αλλα τπτ. Μονο κατι σαν τσιμπηματα εσωτερικα νιωθω

πρίν από 29 λεπτά , ναντια δε είπε:

Εγω την δευτερα μπαινω 37η δν εχω καθολου συσπασεις! Βεβαια το μωρο εχει κατεβει αλλα οτραχηλος ειναι σκκηρος ακομα κανω ασκησεις στο σπιτι κ περπατημα αλλα τπτ. Μονο κατι σαν τσιμπηματα εσωτερικα νιωθω

Αυτα τα τσιμπήματα είναι συσπάσεις μ είπε ο γιατρος μου

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Just now, ναντια δε είπε:

Αντε !!! Μακαρι γτ δν νιωθω τπτ περα απο αυτα σε ευχαριστω πολυ!

Μη βιάζεσαι, όμως, ακόμα... Εχεις ακόμα καιρό μπροστά σου! Μπορεί να μπήκες στο μήνα σου, αλλά θεωρητικά έχεις άλλες 4 βδομάδες μπροστά σου!!! :shock:

cO4Yp3.png

3 ώρες πρίν, ΦαιηΚατς είπε:

Εμένα 8ωρο πενθήμερο και με αναρρωτική από την αρχή της εγκυμοσύνης μου έβγαιναν 484€ το μήνα και για τις 54 μέρες μου βγήκαν 980€... Με 600€ μισθό. Γι'αυτό μου φάνηκαν λίγα.

Εμένα ο μισθός μου έβγαινε 490 τα υπόλοιπα που μου έδινε ήταν μαύρα γιαυτό μου βγήκαν τόσα... Δεν πειράζει μωρέ από το τίποτα καλά είναι και αυτά!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μη βιάζεσαι, όμως, ακόμα... Εχεις ακόμα καιρό μπροστά σου! Μπορεί να μπήκες στο μήνα σου, αλλά θεωρητικά έχεις άλλες 4 βδομάδες μπροστά σου!!! :shock:

Ναι δικιο εχεις .απλα υπαρχουν στιγμες που λεω αντε ποτε θα νιωσω συσπασεις τι γινετε μετα λεω εχω ακομα...

3 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Καλημερα σε ολες σας!

Πως ειστε? Εγω σε πανικο...

Αρχικα χθες εκανα doppler 2151gr ο μπεμπης! Ολα μια χαρα περιμενω και τα αποτελεσματα της επαναληπτικης καμπυλης σακχαρου.

Μου ειπε σε καμια 15ρια μερες να κατεβω Αθηνα και να μεινω

λιγος ο καιρος που μου εμεινε στο σπιτι μου και αρκετος ο καιρος που θα λειψω κατι που μου ψιλοκακοφαινεται αλλα οκ ειναι για καλο σκοπο ;) Ηλπιζα απλα να κατεβω τελη Σεπτεμβρη κι οχι τοσο νωρις

και το σημαντικοτερο... Πολλες οι δουλειες που πρεπει να γινουν μεσα σε αυτο το μικρο χρονικο διαστημα

Μπράβο τέλεια τα νέα σου!!! Σε ποια εβδομάδα είσαι?? Πολύ καλά σε γραμμάρια ο μπέμπης σου!!! Περιμένουμε τώρα τα αποτελέσματα σου για την καμπύλη εύχομαι να είναι τέλεια!! 

3 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια.. Εγώ έχω Doppler αύριο κ μπορώ να πω πως ένα μικρό άγχος με έχει πιάσει ήδη.. 

Όλα καλά θα είναι είμαι σίγουρη και στο εύχομαι!!!! Περιμένουμε νέα σου!!! Εγώ έχω την Τρίτη το επαναληπτικό λόγου οριακό ζαχάρου και εύχομαι να είναι το ίδιο καλό όπως το πρώτο μου!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...