Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Κορίτσια τί κάνετε? Βλέπω λέτε για αφρόλουτρα μπεμπε κλπ!!! Τί ωραία!!! Εμένα η μαία μ πρότεινε με όσο το δυνατόν λιγότερα αρώματα κλπ, οποτε θα ψάξω να βρω ότι πιο απλό, αγνό και αθώο κυκλοφορεί για τη μπέμπα! Φοβάμαι μη μου κάνει καμια αλλεργία... Θα κοιτάξω για αφρολουτρο της frezyderm και της fissan να δω τί λένε, διαφορετικά αν δω τίποτα περίεργα συστατικά, ίσως κοιτάξω και στα οικολογικά...

Κατα τα άλλα τί κάνετε? Εγώ είμαι πολύ στεναχωρημένη... Κάνω συσπάσεις τελικά (εκεί κατέληξαν οι περιγραφες μου για τα πονάκια που αισθάνομαι) και η μαία με μάλωσε πως κουράζομαι πολύ και πρέπει να προσέχω γιατί υπάρχει κίνδυνος να γεννήσω πρόωρα αν οι συσπάσεις μου είναι συχνές και έντονες.... πφφφφφφφ Πάνω που είχα ξεθαρρέψει, απο αύριο πάλι αραλίκι....

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Κορίτσια τί κάνετε? Βλέπω λέτε για αφρόλουτρα μπεμπε κλπ!!! Τί ωραία!!! Εμένα η μαία μ πρότεινε με όσο το δυνατόν λιγότερα αρώματα κλπ, οποτε θα ψάξω να βρω ότι πιο απλό, αγνό και αθώο κυκλοφορεί για τη μπέμπα! Φοβάμαι μη μου κάνει καμια αλλεργία... Θα κοιτάξω για αφρολουτρο της frezyderm και της fissan να δω τί λένε, διαφορετικά αν δω τίποτα περίεργα συστατικά, ίσως κοιτάξω και στα οικολογικά...

Κατα τα άλλα τί κάνετε? Εγώ είμαι πολύ στεναχωρημένη... Κάνω συσπάσεις τελικά (εκεί κατέληξαν οι περιγραφες μου για τα πονάκια που αισθάνομαι) και η μαία με μάλωσε πως κουράζομαι πολύ και πρέπει να προσέχω γιατί υπάρχει κίνδυνος να γεννήσω πρόωρα αν οι συσπάσεις μου είναι συχνές και έντονες.... πφφφφφφφ Πάνω που είχα ξεθαρρέψει, απο αύριο πάλι αραλίκι....

Καλησπέρα... Έχω κ εγώ κάτι πονακια ακόμα δεν έχω δει την γιατρό μου για να της τα πω κάτι σαν περιόδου όχι έντονα όμως και κάτι τραβήγματα χαμηλά.. Εσύ τι πόνους νιώθεις?? 

Πονακια περιοδου ειχα και εγω και μ ειπε πως ειναι προπαρασκευαστικες συσπασεις Braxton hicks που τις θελουμε, αλλα με μετρο γτ ειναι νωρις ακομα. Το ανησυχητικο ομως ειναι πως οταν κουραζομαι νιωθω πονους σαν να κανει μπουνιτσες η κοιλια μ... Αυτο μ ειπε ειναι συσπασεις και ειναι σοβαρες... Αν συνεχισουν ή γίνουν τακτικες θα πρέπει να παω νοσοκομείο να παρω φαρμακο γτ αλλιώς υπάρχει κίνδυνος προωρου τοκετου... 

cO4Yp3.png

πρίν από 7 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Πονακια περιοδου ειχα και εγω και μ ειπε πως ειναι προπαρασκευαστικες συσπασεις Braxton hicks που τις θελουμε, αλλα με μετρο γτ ειναι νωρις ακομα. Το ανησυχητικο ομως ειναι πως οταν κουραζομαι νιωθω πονους σαν να κανει μπουνιτσες η κοιλια μ... Αυτο μ ειπε ειναι συσπασεις και ειναι σοβαρες... Αν συνεχισουν ή γίνουν τακτικες θα πρέπει να παω νοσοκομείο να παρω φαρμακο γτ αλλιώς υπάρχει κίνδυνος προωρου τοκετου... 

Ναι ναι αυτό το νιώθω κ εγώ.. σκληραίνει σε κάποια σημεία η κοιλιά μου αλλά δεν έδωσα σημασία γτ λέω  θα έχει κάτσει περίεργα η μικρή μου αλλά μάλλον έκανα λάθος 

7 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Ναι ναι αυτό το νιώθω κ εγώ.. σκληραίνει σε κάποια σημεία η κοιλιά μου αλλά δεν έδωσα σημασία γτ λέω  θα έχει κάτσει περίεργα η μικρή μου αλλά μάλλον έκανα λάθος 

Δεν ξερω.. Μην αγχώνεσαι προκαταβολικά... Απλα μην αμελησεις να τ πεις σ γιατρο σου... 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλημερα!!! Κοπελα μου απ´οσο ξερω οι συσπασεις πρεπει να ξεκινησουν σιγα σιγα αραια και που. Αλλα μονο ο τοκογραφος θα το δειξει με σιγουρια. Θελει σιγουρα ξεκουραση αλλα δε νομιζω οτι ειναι και κατι να ανησυχεις. Εξαλλου μολις μπουμε στον ενατο θα παρακαλαμε για λιγες συσπασεις!!!! Θυμησε μου ποτε εχεις ΠΗΤ

πρίν από 2 λεπτά , Alekk είπε:

Καλημερα!!! Κοπελα μου απ´οσο ξερω οι συσπασεις πρεπει να ξεκινησουν σιγα σιγα αραια και που. Αλλα μονο ο τοκογραφος θα το δειξει με σιγουρια. Θελει σιγουρα ξεκουραση αλλα δε νομιζω οτι ειναι και κατι να ανησυχεις. Εξαλλου μολις μπουμε στον ενατο θα παρακαλαμε για λιγες συσπασεις!!!! Θυμησε μου ποτε εχεις ΠΗΤ

Αργω ακομα... 23/10 εχω ΠΗΤ... Απλα δε θελω να μπω σε διαδικασία τοκετου πριν κλεισω τουλάχιστον την 36η εβδομάδα! Είμαι σίγουρη οτι προσπαθησαν να με φοβησουν λιγο για να μαζευτω, αλλα και οι πονοι που ενιωσα δεν ηταν αθωοι... Το καταλαβα και εγω πως κατι "ηταν λαθος"!! Σημασία έχει πως πρέπει να κατανοησουμε πψς δεν είμαστε υπερανθρωποι και στην κατάσταση μας θελει όντως προσοχη!!! Οχι οτι χάθηκε και ο κόσμος αμα γεννησω νωρίτερα, αλλα ειναι κριμα να βγει προωρακι απο μ@λ@κι@ δικη μ!! 

cO4Yp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες......κορίτσια σιγά σιγά πλησιάζει η ώρα που θα γεννήσω και με έχει πιάσει μια αγωνία μια λαχτάρα...όλη την ώρα ονειρεύομαι κουφά όνειρα και που σχετίζονται με μωράκια.....εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες τις μέλλουσες μανούλες ❤❤

πρίν από 9 λεπτά , Βασω93 είπε:

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες......κορίτσια σιγά σιγά πλησιάζει η ώρα που θα γεννήσω και με έχει πιάσει μια αγωνία μια λαχτάρα...όλη την ώρα ονειρεύομαι κουφά όνειρα και που σχετίζονται με μωράκια.....εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες τις μέλλουσες μανούλες ❤❤

Καλωσόρισες!!! Πες μας λιγα πράγματα για σενα!!! Τι ΠΗΤ έχεις, φυλο μωρου, που θα γεννησεις!!!! 

cO4Yp3.png

@anemoni1989 μη φοβάσαι είμαι σίγουρη ότι στο μήνα σου θα μπεις αλλά κάτσε λίγο κάτω τώρα πάει φτάσαμε στο τέρμα λίγο έμεινε!!!!

@Βασω93 καλώς ήρθες στην παρέα μας πότε έχεις ΠΗΤ??? Με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!!!!

Κορίτσια και εγώ έχω καθημερινά πονακια περιόδου και πιάσιμο από κάτω και η μαία μου είπε ότι τα θέλουμε γιατί  κάνει προετοιμασία το σώμα για το τοκετό!!!! Έχω χάσει την @ada32 εύχομαι να είναι καλά το κορίτσι μας!!!! Κορίτσια δεν σας είπα εμένα οι 56 μέρες μου βγήκαν 676 ευρώ 7 Σεπτεμβρίου θα μπουν τράπεζα!!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια δεν σας είπα εμένα οι 56 μέρες μου βγήκαν 676 ευρώ 7 Σεπτεμβρίου θα μπουν τράπεζα!!! 

4ωρη σε έχουν στη δουλειά κορίτσι μου; Λίγα σου βγήκαν νομίζω...

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ΦαιηΚατς είπε:

4ωρη σε έχουν στη δουλειά κορίτσι μου; Λίγα σου βγήκαν νομίζω...

Όχι 8 ώρες πενθήμερο αλλά στην αναρρωτική τόσο καιρό μου είχα βγει 370 το μήνα οπότε αυτά πιάστηκαν περίπου δύο μισθοί!!! Κοίτα 676 τώρα και μετά 64 μέρες και μαζί με το παιδί που θα ασφαλίσω θα μου βγουν κάνα 800 οπότε σύνολο 1500 κάπου εκεί νομίζω βγαίνουν σε όλες! 

πρίν από 7 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Όχι 8 ώρες πενθήμερο αλλά στην αναρρωτική τόσο καιρό μου είχα βγει 370 το μήνα οπότε αυτά πιάστηκαν περίπου δύο μισθοί!!! Κοίτα 676 τώρα και μετά 64 μέρες και μαζί με το παιδί που θα ασφαλίσω θα μου βγουν κάνα 800 οπότε σύνολο 1500 κάπου εκεί νομίζω βγαίνουν σε όλες! 

Εμένα 8ωρο πενθήμερο και με αναρρωτική από την αρχή της εγκυμοσύνης μου έβγαιναν 484€ το μήνα και για τις 54 μέρες μου βγήκαν 980€... Με 600€ μισθό. Γι'αυτό μου φάνηκαν λίγα.

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Καλημερα σε ολες σας!

Πως ειστε? Εγω σε πανικο...

Αρχικα χθες εκανα doppler 2151gr ο μπεμπης! Ολα μια χαρα περιμενω και τα αποτελεσματα της επαναληπτικης καμπυλης σακχαρου.

Μου ειπε σε καμια 15ρια μερες να κατεβω Αθηνα και να μεινω

λιγος ο καιρος που μου εμεινε στο σπιτι μου και αρκετος ο καιρος που θα λειψω κατι που μου ψιλοκακοφαινεται αλλα οκ ειναι για καλο σκοπο ;) Ηλπιζα απλα να κατεβω τελη Σεπτεμβρη κι οχι τοσο νωρις

και το σημαντικοτερο... Πολλες οι δουλειες που πρεπει να γινουν μεσα σε αυτο το μικρο χρονικο διαστημα

• Μου αρέσει 2

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...