Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

1 hour ago, Marimarv είπε:

Εγώ πάντα πολύ έχω μπερδευτεί και με το τι κοτράκια φανελάκι κτλ πρέπει να τους φοραμε αλλά κ με τα νούμερα κορίτσια από h&m δλδ τι νούμερο πρέπει να πάρουμε για τα πρώτα 

Το 56 σαν πρωτο νούμερο!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

@linaa κοριτσι μου ποτε γεννησες;;; :-o Εχασα επεισοδια! Να σου ζησει! Και καλο κουραγιο!!! Πως τα πατε γενικα; Ποτε γεννηθηκε;

Κοριτσια εγω θα του φοραω μακρυμανικα 0-3 ( προσοχη τα ορκεστρα εχουν μικρη φορμα αλλα και νουμερα γις προωρα- μακρια απο μας). Εσωρουχακια απο μεσα οχι τον Οκτωβρη -εκτος κακοκαιριας παντα. Στο μεγαλο περιπου τον Νοεμβρη αρχισαμε να φοραμε μεσα εξω ρουχαλακια. Αρα αν αγοραζα τωρα θα επαιρνα λιγα εσωρουχακια για παν ενδεχομενο και μακρυμανικα φορμακια. Μακρυμανικα εσωρουχα πιο πολυ για Γεναρη-Φλεβαρη και παλι θυμαμαι πως μου εσπαγαν τα νευρα τα μανικια.

πρίν από 15 λεπτά , Alekk είπε:

@linaa κοριτσι μου ποτε γεννησες;;; :-o Εχασα επεισοδια! Να σου ζησει! Και καλο κουραγιο!!! Πως τα πατε γενικα; Ποτε γεννηθηκε;

Κοριτσια εγω θα του φοραω μακρυμανικα 0-3 ( προσοχη τα ορκεστρα εχουν μικρη φορμα αλλα και νουμερα γις προωρα- μακρια απο μας). Εσωρουχακια απο μεσα οχι τον Οκτωβρη -εκτος κακοκαιριας παντα. Στο μεγαλο περιπου τον Νοεμβρη αρχισαμε να φοραμε μεσα εξω ρουχαλακια. Αρα αν αγοραζα τωρα θα επαιρνα λιγα εσωρουχακια για παν ενδεχομενο και μακρυμανικα φορμακια. Μακρυμανικα εσωρουχα πιο πολυ για Γεναρη-Φλεβαρη και παλι θυμαμαι πως μου εσπαγαν τα νευρα τα μανικια.

γεννησα  14 αυγουστου!! τα παμε καλα ειναι ησυχος κ βολικος προς το παρον. τρωμε κοιμομαστε ολα καλα !!!

• Μου αρέσει 3

@linaa Να σου ζήσει το μωράκι σου!!!!

Κορίτσια εγώ πήγα εχθές και πήρα περισσότερα εσώρουχα για το μωρό κοντομάνικα και κάνα 3 με μακρύ μανίκι γιατί μετά τον Νοέμβρη κάνει κρύο και φορμακια πήρα με μακριά μανίκια αλλά τα λεπτά 0_3 νούμερο τα πήρα όλα και μου είπαν ότι χρειάζομαι στο νοσοκομείο και πάνες τετράγωνες βαμβακερες!!! 

9 ώρες πρίν, linaa είπε:

γεννησα  14 αυγουστου!! τα παμε καλα ειναι ησυχος κ βολικος προς το παρον. τρωμε κοιμομαστε ολα καλα !!!

Να σου ζησει κοπελα μου, παντα γερος, δυνατος και ευτυχισμενος!!!

@Μαρθα Κ γιατι τετραγωνες πανες; Περιεργο... Για οταν αλλαζουμε το μωρο ισως;;;; 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Alekk είπε:

@Μαρθα Κ γιατι τετραγωνες πανες; Περιεργο... Για οταν αλλαζουμε το μωρο ισως;;;; 

Στα δημόσια νοσοκομεία τα θέλουν πρώτα τυλιγμένο με την πάνα τετράγωνο που είναι σαν σεντόνι και μετά βάζουν την κουβέρτα!!! Εγώ πήρα 4 με διαφορά χρώματα αφού έχω κοριτσάκι!!! Από τι μου είπε η μαία τα φασκιωνουν για να είναι ποιο ζεστά και για να μπορούν να συνηθίσουν τον έξω κόσμο γιατί μέσα στον σακο είναι περιορισμένος ο χώρος τους και έχουν μάθει έτσι!!! 

1 hour ago, Alekk είπε:

Οι πάνες είναι αυτές που τυλίγουμε το μωρό για να το πάρουμε αγκαλίτσα... Θες 2-3 σίγουρα ειδικά για το νοσοκομείο. Όταν κάποιος θέλει να το πάρει αγκαλιά το τυλίγεις εκεί για να μην έρχεται σε άμεση επαφή το μωρό και για να μπορείς να το κρατάς αγκαλιά καλύτερα. Παλιά με αυτές τα φασκιωνανε τα μωρά.... Τώρα δεν το κάνουν.

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 19 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Οι πάνες είναι αυτές που τυλίγουμε το μωρό για να το πάρουμε αγκαλίτσα... Θες 2-3 σίγουρα ειδικά για το νοσοκομείο. Όταν κάποιος θέλει να το πάρει αγκαλιά το τυλίγεις εκεί για να μην έρχεται σε άμεση επαφή το μωρό και για να μπορείς να το κρατάς αγκαλιά καλύτερα. Παλιά με αυτές τα φασκιωνανε τα μωρά.... Τώρα δεν το κάνουν.

Στο δικό μας νοσοκομείο εδώ πρώτα τα τυλίγουν με την πάνα αυτή και μετά με το σεντόνι!!!! Εμένα αφού λέει το χαρτί να πάρω πήρα!! 

Καλημέρα κορίτσια!! Προφανως εννοουν τις πανες αγκαλιας... Ειναι για να μην έρχεται σ επαφη τ δερματακι τς με τα ρουχα κλπ... 

Εγω πηρα κοντομανικα ζιπουνακια για αρχη γτ σ Αθηνα ποσο κρυο να κανει? Και μακτυμανικα φορμακια... Περίπου 10 απο το καθενα... Πηρα και κολαν, διάλεξε και ενα σωρο φουστανακια ο άντρας μου.. Κοινως ξεφυγαμε τελειως σ οικονομικο, αλλα το ευχαριστηθηκαμε! Αχχαχαχαχαχαχα 

Παντως πολλα τα λεφτά για ενα παιδι.. Κακα τα ψέματα! Γερά να ναι ομως και χαλαλι!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 16 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Προφανως εννοουν τις πανες αγκαλιας... Ειναι για να μην έρχεται σ επαφη τ δερματακι τς με τα ρουχα κλπ... 

Εγω πηρα κοντομανικα ζιπουνακια για αρχη γτ σ Αθηνα ποσο κρυο να κανει? Και μακτυμανικα φορμακια... Περίπου 10 απο το καθενα... Πηρα και κολαν, διάλεξε και ενα σωρο φουστανακια ο άντρας μου.. Κοινως ξεφυγαμε τελειως σ οικονομικο, αλλα το ευχαριστηθηκαμε! Αχχαχαχαχαχαχα 

Παντως πολλα τα λεφτά για ενα παιδι.. Κακα τα ψέματα! Γερά να ναι ομως και χαλαλι!! 

Εγώ περιμένω αγοράκι κ παραδέχομαι πως είναι πιο εύκολο!!! Και μόνο που βλέπω τα φουστανακια και τις κορδέλες , τρελαίνομαι!! Που να έπρεπε να αποφασίσω κιόλας ποιο να πάρω!?? :x Η αλήθεια είναι οτι τα κοριτσάκια έχουν πιο χαριτωμένα ρουχαλακια! Με το δικιο σας ξεφύγατε!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.. Εγώ θα κάνω αγορές μέσω σαιτ γτ εδώ στ νησί που μένω οι επιλογές είναι περιορισμένες και οι τιμές υψηλές για ρουχαλάκια που θα φορεθούν μόνο τους πρώτους μήνες.. Έχετε να μου προτείνεται κανένα καλό σαιτ με φανελάκι φορμακια αλλα και για τα έξτρα όπως πετσετουλες σελτεδακια πάνες αγκαλιάς κ διαφορά αλλά?? 

Α ΟΚ, εγω κατάλαβα άλλο πράγμα. Ναι, μάλλον τα σεντονάκια αγκαλιάς εννοούν. Ο μεγάλος μου αρνούνταν πεισματικά να φασκιωθεί, έβαζε τα κλάμματα και γινόταν χαμός!! Γενικά έχουν σταματήσει να τα φασκιώνουν, αλλα ένα σεντονάκι πάντα χρειάζεται γιατί θα το παίρνουν αγκαλιά συγγενείς και φίλοι, εγω τους έβαζα να το παίρνουν αγκαλιά αφού πρώτα του έβαζα το σεντονάκι.

@ada32 τι κάνεις κοπέλα μου; Όλα καλά; Θα μπορέσεις να μου στειλεις τις βεβαιώσεις που μου έλεγες γιατί αύριο πάω στο ΙΚΑ να καταθέσω χαρτιά και θέλω να έχω έτοιμο τον αντίλογο!!! Μου έχουν φάει όλοι τα αυτιά ότι η μετάβαση από ΕΟΠΥΥ σε ΕΔΟΕΑΠ θα γινει αυτόματα κάποια στιγμή και θα το χάσουμε το 6μηνο... Μέχρι τελευταία στιγμή θα είμαι στην αβεβαιότητα.... :(

πρίν από 1 λεπτό , Alekk είπε:

Α ΟΚ, εγω κατάλαβα άλλο πράγμα. Ναι, μάλλον τα σεντονάκια αγκαλιάς εννοούν. Ο μεγάλος μου αρνούνταν πεισματικά να φασκιωθεί, έβαζε τα κλάμματα και γινόταν χαμός!! Γενικά έχουν σταματήσει να τα φασκιώνουν, αλλα ένα σεντονάκι πάντα χρειάζεται γιατί θα το παίρνουν αγκαλιά συγγενείς και φίλοι, εγω τους έβαζα να το παίρνουν αγκαλιά αφού πρώτα του έβαζα το σεντονάκι.

@ada32 τι κάνεις κοπέλα μου; Όλα καλά; Θα μπορέσεις να μου στειλεις τις βεβαιώσεις που μου έλεγες γιατί αύριο πάω στο ΙΚΑ να καταθέσω χαρτιά και θέλω να έχω έτοιμο τον αντίλογο!!! Μου έχουν φάει όλοι τα αυτιά ότι η μετάβαση από ΕΟΠΥΥ σε ΕΔΟΕΑΠ θα γινει αυτόματα κάποια στιγμή και θα το χάσουμε το 6μηνο... Μέχρι τελευταία στιγμή θα είμαι στην αβεβαιότητα.... :(

Θα ήθελα κ εγώ τις βεβαιώσεις 

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Πάντως κορίτσια και τα jambo έχουν πολύ όμορφα φορμακια και κορμάκι για το μωρό έχω πήρα και είναι πανέμορφα και σε πολύ καλές τιμές!!! 

Και εγώ σκεφτόμουν να πάρω κάποια από εκεί αλλά ποιοτικά πως είναι?? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...