Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Marimarv είπε:

Έχω 29/10 ΠΗΤ στα H&m τα έχω κοιτάξει και η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πολύ αλλά δεν έχει τα κοράκια με τα πατουσάκια μέσα 

Οποτε δεν χρειάζεσαι κοντομάνικα! Ποιο καλα χωρις πατουσακια! Γτ αν το μωρό ειναι ψηλό δεν θα του κανει καλα και θα ζορίζεται και αν πας σε μαγαλυτρρο νουμερο θα ειναι φαρδυ στη μεσουλα! Θα του βαζεις καλτσακια!!! 

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

το 0-3 μηνων εχω εγω σε ολα για νουμερο. θελει αρκετα κοριτσια γιατι ειστε κ εσεις σε ντεμι καιρο αλλο θα φορατε το πρωι αλλο το μεσημερι αλλο το βραδι. αναλογα την ζεστη η το κρυο. 

Το 0-3 ειναι το 56;;;

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 20 λεπτά , Μάντη είπε:

Οποτε δεν χρειάζεσαι κοντομάνικα! Ποιο καλα χωρις πατουσακια! Γτ αν το μωρό ειναι ψηλό δεν θα του κανει καλα και θα ζορίζεται και αν πας σε μαγαλυτρρο νουμερο θα ειναι φαρδυ στη μεσουλα! Θα του βαζεις καλτσακια!!! 

Το 0-3 ειναι το 56;;;

με επιασες αδιαβαστη να σου πω την αληθεια δεν γραφει ποντους. αν υπολογισω οτι ο μπεμπης γεννηθηκε 50 ποντους μαλλον το 56 θα ειναι ποσους ποντους να παρει στο τριμηνο. 

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

με επιασες αδιαβαστη να σου πω την αληθεια δεν γραφει ποντους. αν υπολογισω οτι ο μπεμπης γεννηθηκε 50 ποντους μαλλον το 56 θα ειναι ποσους ποντους να παρει στο τριμηνο. 

Σωστα αρα το 56 θέλουμε για αρχή!!! 

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Το 0 - 3 είναι για 60 πόντους... εγω τετοια παίρνω... Κορίτσια για φανελάκια παίρνετε κοντομάνικα μόνο ή και μακρυμάνικα??

Εγω  θα τα πάρω όλα απο τα ορκέστρα που είναι πολύ οικονομικά και πολύ καλής ποιότητας

cO4Yp3.png

πρίν από 12 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Το 0 - 3 είναι για 60 πόντους... εγω τετοια παίρνω... Κορίτσια για φανελάκια παίρνετε κοντομάνικα μόνο ή και μακρυμάνικα??

Εγω  θα τα πάρω όλα απο τα ορκέστρα που είναι πολύ οικονομικά και πολύ καλής ποιότητας

Και εγώ Από εκεί τα πήρα αλλά μου φαίνονται μικρά παρα πολυ Κ τα μισά πήγα Κ τα αλλαξα

...:-D

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ναντια δε είπε:

Και εγώ Από εκεί τα πήρα αλλά μου φαίνονται μικρά παρα πολυ Κ τα μισά πήγα Κ τα αλλαξα

Εγώ δεν πήρα αυτά που είναι για 1 μηνα (50 πόντοι δηλαδη) γιατι και εγω και ο αντρας μ γεννηθηκαμε πολύ ψηλοί (55 ποντους εγω και 50 ο άντρας μου), οποτε υποθετω πως έτσι θα ναι και η μπέμπα... Αλλωστε έχει πολύ ψηλό πόδι και σύμφωνα με το γιατρό είναι βασική ένδειξη πως το παιδί θα είναι μεγάλο.... Τώρα αμα βγει πιο ζουμπάς, θα παρω και φορμάκια χωρίς πόδι (τα περισσότερα δηλαδή), οπότε δε θα έχει θέμα!

Σε αριθμό δεν ξέρω πόσα να πάρω! Εσύ πόσα πήρες?

cO4Yp3.png

πρίν από 58 λεπτά , Μάντη είπε:

Το 0-3 ειναι το 56;;;

Δεν χρειαζόμαστε και κοντό μανικακι και από πάνω το μακάρι??? 

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγώ δεν πήρα αυτά που είναι για 1 μηνα (50 πόντοι δηλαδη) γιατι και εγω και ο αντρας μ γεννηθηκαμε πολύ ψηλοί (55 ποντους εγω και 50 ο άντρας μου), οποτε υποθετω πως έτσι θα ναι και η μπέμπα... Αλλωστε έχει πολύ ψηλό πόδι και σύμφωνα με το γιατρό είναι βασική ένδειξη πως το παιδί θα είναι μεγάλο.... Τώρα αμα βγει πιο ζουμπάς, θα παρω και φορμάκια χωρίς πόδι (τα περισσότερα δηλαδή), οπότε δε θα έχει θέμα!

Σε αριθμό δεν ξέρω πόσα να πάρω! Εσύ πόσα πήρες?

Καλά κάνατε! Πήρα διαφορά Και κντομανικα Κ μακριά πήρα 12μακρια Κ 14κοντα νομίζω κάπου εκεί ε Δεν θα αλλάζουμε 2 την μέρα; ;; 

πρίν από 1 λεπτό , ναντια δε είπε:

Καλά κάνατε! Πήρα διαφορά Και κντομανικα Κ μακριά πήρα 12μακρια Κ 14κοντα νομίζω κάπου εκεί ε Δεν θα αλλάζουμε 2 την μέρα; ;; 

Και εγω ετσι λέω... Απλά εγω έλεγα να πάρω μόνο 7 κοντομάνικα για φανελάκια και καμια 12ρια μακριά..

Διπλά δεν τς τα φοράμε? Φανελάκι απο μέσα και το αλλο απο εξω?

cO4Yp3.png

πρίν από 6 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Και εγω ετσι λέω... Απλά εγω έλεγα να πάρω μόνο 7 κοντομάνικα για φανελάκια και καμια 12ρια μακριά..

Διπλά δεν τς τα φοράμε? Φανελάκι απο μέσα και το αλλο απο εξω?

Και εσυ είσαι Κ Οκτώβριο σωστησωστή σε βρίσκω..  Όχι εξαρτάται το πόσο κρύο θα Έχει Εγώ εγώ τουλάχιστον αν θα το βάλω μακρυμανικο δν θα του βάλω Κ φορμάκι από μέσα το θεωρώ υπερβολή  με ένα σεντονακι η μια Πικέ κουβέρτα θα είναι εντάξει θεωρω

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , ναντια δε είπε:

Και εσυ είσαι Κ Οκτώβριο σωστησωστή σε βρίσκω..  Όχι εξαρτάται το πόσο κρύο θα Έχει Εγώ εγώ τουλάχιστον αν θα το βάλω μακρυμανικο δν θα του βάλω Κ φορμάκι από μέσα το θεωρώ υπερβολή  με ένα σεντονακι η μια Πικέ κουβέρτα θα είναι εντάξει θεωρω

Εχω την εντυπωση πως τους φοραμε φανελακι απο μεσα

cO4Yp3.png

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ισως εγω θυμαμαι απο τις κουμπαρες μου που δν τους φοραγαν .τους φοραγαν κατευθείαν το φορμακι ήταν βαμβακερό .. Τώρα τώρα και κάποιον να είσαι σίγουρη κιολας

πρίν από 4 λεπτά , ναντια δε είπε:

Ισως εγω θυμαμαι απο τις κουμπαρες μου που δν τους φοραγαν .τους φοραγαν κατευθείαν το φορμακι ήταν βαμβακερό .. Τώρα τώρα και κάποιον να είσαι σίγουρη κιολας

Δεν έχω ιδέα... Ας μας πει και κανα κορίτσι  που ξερει απο ανηψια ή άλλο παιδάκι!

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Δεν έχω ιδέα... Ας μας πει και κανα κορίτσι  που ξερει απο ανηψια ή άλλο παιδάκι!

Εγώ απο τα ανίψια μου ξερω ενα κορμακι απο μεσα και ενα φορμακι απ εξω! 

2 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Δεν χρειαζόμαστε και κοντό μανικακι και από πάνω το μακάρι??? 

Αν πας μεχρι τελους οχι... θελει μακρυ μεσα μακρυ εξω... βεβαια ειναι αναλογα και το μερος που μένεις αν έχει κρυο ή υγρασία... 

jgJqp3.png

Εγώ πάντα πολύ έχω μπερδευτεί και με το τι κοτράκια φανελάκι κτλ πρέπει να τους φοραμε αλλά κ με τα νούμερα κορίτσια από h&m δλδ τι νούμερο πρέπει να πάρουμε για τα πρώτα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...