Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

Σε ευχαριστω κοπελα μου. Να χαιρεσαι το παιδι σου! Καλη επιτυχια να εχεις. Τα χω ξαναπερασει κ εγω πριν πολλα χρονια ομως κ εχω ξεχασει τα παντα. Εχω κανει αλλες τρεις εξωσωματικες. Ειχα δυο αποβολες κι μια εγκυμοσυνη που οδηγησε στο παιδακι μου ειναι τωρα 6. Γι αυτο ειπα πριν ειμαι 11 χρονια στο κουρμπετι. Οποτε καταλαβαινεις πανε 7 και βαλε χρονια απο την τελευταια ετ μου. Δεν θυμαμαι ουτε πως ενιωθα ουτε αν ειχα τιποτα. Το στηθος μονο νομιζω, τωρα ομως δεν εχω το παραμικρο. Νιωθω πρωταρα. Και πλεον ειμαι και 37χρονων. Οποτε ολα μου φαινονται πιο δυσκολα. Τωρα εβαλα βλαστοκυστες μια 3αβ και μια 4αα. ενδομητριο 9,5αρι. Δεν εχω αλλα εμβρυα και δεν προκειται να αποκτησω γιατι οπως ειπα ο αντρας μου εχει τοσο σοβαρο θεμα που δεν θα μπορεσει να ξαναβρεθει σπερμα. Κι αυτα εγιναν με απειρο κοπο, χρημα και θεραπειες 2 ετων και τελικα βιοψια ορχεων. Θαυμα ηταν και που εγιναν να στο πω ετσι. Οποτε ειναι η τελευταια προσπαθεια κι αν κατσει, εκατσε. Το θελουμε πολυ, αλλα πραγματικα πλεον επειδη εζησα παρα πολλα και μανι μανι τον τελευταιο καιρο χασαμε τρια πολυ αγαπημενα προσωπα, λεω το παν ειναι η υγεια. Προσπαθω να το εκλογικευω γιατι αλλιως θα τρελαθω. Ειναι πολυ δυσκολο να ξερεις οτι δεν εχεις την ευκαιρια να ξαναπροσπαθησεις αν θελεις . 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , Nightwish είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και καλώς σας βρήκα! :-D

@ZiliHer σου εύχομα να πάνε όλα καλά και να μην ανησυχείς. Που θα κάνεις την εξέταση για τροφοβλάστη γιατί λογικά και γω θα πρέπει να κάνω άμνιο λόγω ηλικίας. Γίνομαι 40 τέλη Απρίλη...

Αααα επίσης κορίτσια τα περισσότερα συμπτώματα που είχα σιγά σιγά εξαφανίζονται από τη στιγμή που μπήκα στη 10η βδομάδα οπότε κι εσείς έχετε ελπίδες να φύγουν οι εμετοί και οι αναγούλες!!!

Είμαι στο Ηράκλειο Κρήτης και θα την κάνω σε ένα ιδιωτικό μαιευτήριο εδώ.

Εσύ καλό θα ήταν να επιλέξεις κάποιον με εμπειρία πολλή. Δεν έχω να σου προτείνω κάπου συγκεκριμένα.

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

1 hour ago, ada32 είπε:

ναι ακουσαμε καρδουλα  στις 6 εβδ και ειχε 120 παλμους (ισα που ακουγοταν) ,στις 14/3 που πηγα στις 9 εβδ. ακουγοταν πολυ δυνατα κ γρηγορα.. εγω παιρνω primperan κ παλι 2 εμετους την μερα δεν τους γλιτωνω. χωρις αυτο το χαπι θα ημουν ακομα πιο χαλια.. κ εγω αυτο αναρωτιεμαι , ποτε θα σταματησουν ? ποτεεεεε??  

λενε οτι μολις μπουμε στον 4 μηνα θα ειναι καλυτερα, αλλα εγω πιστευω οτι ετσι θα με παει εως το τελος

Κι εγω πιστεύω ότι αν μπούμε στην 14η εβδομάδα θα σταματήσουν. Μακάρι δηλαδή! Ζαλάδες κ τετοια εχεις; Εγω πάρα πολυυυύ. Ποτε εχεις αυχενική;

2 ώρες πρίν, melina92 είπε:

Κορίτσι μου όχι δεν τρώω κάτι συγκεκριμένο για τις αναγούλες και τους εμετούς.. Λένε οτι τα στραγάλια βοηθάμε αλλα για να ειμαι ειλικρινής δν το εχω δοκιμάσει.. Έτσι νιώθω κι εγώ... Δεν παλεύεται... Ποτε θα σταματήσουν άραγε; Ακούσατε καρδούλα; Τι παλμούς είχε; Εμένα στις 8εβδομάδες και 4 μερες είχε 175 παλμούς! :)

Ήμουν εξωτερικό γι αυτό χάθηκα λόγω δουλειών.. Αλλα τωρα δεν θα χαθώ! Ναι έκλεισα αυχενική 28 του μηνός στον Μαλιγιάννη.μου είπε ο γιατρό γιατρός αν εχω πολλούς εμετούς να πάρω πριπεράν αλλα δν θέλω να πάρω φάρμακα.. Φοβάμαι..

Στον ιδιο εκλεισα κι εγω για αυχενικη στις 12/04... Ναι ναι την εκλεισα απο τωρα για να κανονισω τη μεταφορα μου, την αιματολογο κτλ

Με το καλο σου ευχομαι

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 8 λεπτά , melina92 είπε:

Κι εγω πιστεύω ότι αν μπούμε στην 14η εβδομάδα θα σταματήσουν. Μακάρι δηλαδή! Ζαλάδες κ τετοια εχεις; Εγω πάρα πολυυυύ. Ποτε εχεις αυχενική;

δεν εχω ζαλαδες , μονο οταν κανς μπανιο νιωθω λιγο σαν να ζαλιζομαι . εσενα δεν σου εμεινε κ πολυ.. κοντευεις στην 14η !  αυχενικη δεν εχω κλεισει ακομα , απο 29/3  εως 12/4 πρεπει να κανω . θα κλεισω οταν παω στον γιατρο. καλη επιτυχια ευχομαι στην αυχενικη σου . 

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 47 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κοριτσια από νεύρα πως πατε??? Εγω ωρες ωρες δε συγκρατουμαι!!!

εγω σε γενικες γραμμες ειμαι παρα πολυ ηρεμη σε κατασταση νιρβανας μη σου πω...

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Nightwish είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και καλώς σας βρήκα! :-D

@ZiliHer σου εύχομα να πάνε όλα καλά και να μην ανησυχείς. Που θα κάνεις την εξέταση για τροφοβλάστη γιατί λογικά και γω θα πρέπει να κάνω άμνιο λόγω ηλικίας. Γίνομαι 40 τέλη Απρίλη...

Αααα επίσης κορίτσια τα περισσότερα συμπτώματα που είχα σιγά σιγά εξαφανίζονται από τη στιγμή που μπήκα στη 10η βδομάδα οπότε κι εσείς έχετε ελπίδες να φύγουν οι εμετοί και οι αναγούλες!!!

απο το στομα σου κ στου θεου το αυτη !!! εγω ειμαι 9+4 κ υποφερω .. μου φαινεται απιστευτο οτι θα περασουν ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Πηγα για υπέρηχο μου καναν κοιλιακό ειδαμε την καρδούλα να πάλλεται και σωστη αιμάτωση αλλα ο υπέρηχος του νοσοκομείου ειναι σχετικα παλιος μου ειπαν για αυτο δεν ακουσαμε καρδουλα... μου εδωσαν μαγνησιο γιατι εχω συσπάσεις μικρες μου ειπαν και utrogestan... Αλλα ο γιατρος μου μου ειπε να μην παρω utrogestan γτ λεει επηρεάζουν το έμβρυο... και δεν εχω πολυ αιμα οποτε δεν θα προσφερουν τιποτα... μου ειπαν να κλείσω Αυχενική... εσεις κλείσατε;;

• Μου αρέσει 4

jgJqp3.png

πρίν από 22 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Πηγα για υπέρηχο μου καναν κοιλιακό ειδαμε την καρδούλα να πάλλεται και σωστη αιμάτωση αλλα ο υπέρηχος του νοσοκομείου ειναι σχετικα παλιος μου ειπαν για αυτο δεν ακουσαμε καρδουλα... μου εδωσαν μαγνησιο γιατι εχω συσπάσεις μικρες μου ειπαν και utrogestan... Αλλα ο γιατρος μου μου ειπε να μην παρω utrogestan γτ λεει επηρεάζουν το έμβρυο... και δεν εχω πολυ αιμα οποτε δεν θα προσφερουν τιποτα... μου ειπαν να κλείσω Αυχενική... εσεις κλείσατε;;

Μπράβο βρε Μαντη!!! Τελεια!!!! 

Ειδες το μωράκι?? Μια χαρα ειναι!!! Μπράβο! Μπράβο!!! Αντε να παιρνουμε σειρα και οι επομενες με ευχαριστα νεα!!! 

πρίν από 41 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

εγω σε γενικες γραμμες ειμαι παρα πολυ ηρεμη σε κατασταση νιρβανας μη σου πω...

Σε ζηλευω!!! Εγω ανετα σκοτώνω άνθρωπο οταν μου παει κοντρα!!!! 

• Χαχα 1

cO4Yp3.png

πρίν από 6 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ειδες το μωράκι?? Μια χαρα ειναι!!! Μπράβο! Μπράβο!!! Αντε να παιρνουμε σειρα και οι επομενες με ευχαριστα νεα!!! 

Ναι το ειδα το σποράκι μου... εύχομαι να πανε ολα καλά σε ολεςςςς!!!! Ηρέμησα αρκετα που το ειδα....

jgJqp3.png

5 ώρες πρίν, ZiliHer είπε:

Είναι όντως μικρό ποσοστό αλλά με ενοχλεί που υπάρχει! :-D

Σ ευχαριστώ πολύ!

Οντως μικρο το ποσοστο αλλα ενοχλητικο... δεν το εχω συζητησει με το γιατρο μου κι αν το κρινει απαραιτητο. Βεβαια εχω κανει και προεμφυτευτικο ελεγχο, οποτε ξερω ηδη κατα 95% οτι ειναι υγιες το εμβρυο

πρίν από 49 λεπτά , Μάντη είπε:

Μπραβο βρε κοριτσι πρεπει να ηρεμησες πλεον εεε? που θα κανεις αυχενικη?

Χαλαρα απο τωρα και στο εξης...

πρίν από 27 λεπτά , anemoni1989 είπε:

χαχχαχ ισως ειμαι ετσι γτ δεν μου παει κανενας κοντρα αυτη την περιοδο. Στον αφρο με εχουν μην παθω τπτ

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου. @Μάντη μου μπραβο χαρηκα που ολα ειναι καλα.κατσε χαλαρωσε και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου.παντως γιατρος με γιατρος διαφερει πολυ τελικα.εμενα την θεωρει πολυ σημαντικη την προγεστερονη στην φαση που ειμαι.τι να πω.εγω θεωρω οτι ειμαι καλυτερα στο θεμα στομαχιου.τελικα την πεμπτη 8ε+6η μπαινω 3 μηνα.αντε να δουμε!!εχω υπερηχο την αλλη τριτη και ανυπομονω! @ada32  υπομονη κοριτσι μου θα περασει ο καιρος.εφαγες σχεδον τον γαιδαρο η ουρα σου εμεινε:)

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Μαρία1430 είπε:

Οντως μικρο το ποσοστο αλλα ενοχλητικο... δεν το εχω συζητησει με το γιατρο μου κι αν το κρινει απαραιτητο. Βεβαια εχω κανει και προεμφυτευτικο ελεγχο, οποτε ξερω ηδη κατα 95% οτι ειναι υγιες το εμβρυο

Μπραβο βρε κοριτσι πρεπει να ηρεμησες πλεον εεε? που θα κανεις αυχενικη?

Χαλαρα απο τωρα και στο εξης...

χαχχαχ ισως ειμαι ετσι γτ δεν μου παει κανενας κοντρα αυτη την περιοδο. Στον αφρο με εχουν μην παθω τπτ

Νομιζω θα την καμω στο Ρέα... αλλα δεν ξερβ ακομη.... εσυ;

πρίν από 41 λεπτά , depyfr είπε:

καλησπερα κοριτσια μου. @Μάντη μου μπραβο χαρηκα που ολα ειναι καλα.κατσε χαλαρωσε και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου.παντως γιατρος με γιατρος διαφερει πολυ τελικα.εμενα την θεωρει πολυ σημαντικη την προγεστερονη στην φαση που ειμαι.τι να πω.εγω θεωρω οτι ειμαι καλυτερα στο θεμα στομαχιου.τελικα την πεμπτη 8ε+6η μπαινω 3 μηνα.αντε να δουμε!!εχω υπερηχο την αλλη τριτη και ανυπομονω! @ada32  υπομονη κοριτσι μου θα περασει ο καιρος.εφαγες σχεδον τον γαιδαρο η ουρα σου εμεινε:)

Εννοείται ο καθε γιατρός εχει τη δικη του γραμμή και άποψη!!! Εσυ που θα κανεις αυχενικη;

jgJqp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Μάντη είπε:

Εννοείται ο καθε γιατρός εχει τη δικη του γραμμή και άποψη!!! Εσυ που θα κανεις αυχενικη;

Εμένα ο γιατρός μου με έστειλε στον Μελιγιαννη. Ποτε θα την κάνεις; καπου κοντά πρέπει να είμαστε

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 41 λεπτά , Μάντη είπε:

στο ρεα.εγω ολα τα κανω στο ρεα γενικα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.και τα παιρνει και κατευθειαν ο γιατρος μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...