Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

ΤΟλοι οι αντρες το ίδιο αγχος έχουν! Και εμενα ο δικος μ μονο το οικονομικό τον σκιαζει!!! 

Εμενα παλι, δε με απασχολεί καθόλου!!! Δε φοβαμαι το ξεβολεμα, αλλα τ άγνωστο.. Που πλέον δεν θα ειμαι για τον εαυτό μου αλλά για κάποιον άλλο.. 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Καλημερα κοριτσια! Σας παρακολουθω ανελειπως αλλα εχω τρεχαματα και δεν προλαβαινω να γραψω. Τωρα περιμενω σε ουρα και βρηκα ευκαιρια!

Το οικονομικο ειναι το χειροτερο μου αυτη την περιοδο... Μας εχει φαει το αγχος!

@Μάντη μη φοβασαι για το κλισμα, το πιθανοτερο ειναι να μην χρειαστει. Αν σε πιασουν πονοι η φυση θα αναλαβει μονη της αυτη την δουλεια και αν κανεις καισαρικη νομιζω δε χρειαζεται. 

Κατα τ´αλλα τι νεα κοριτσια;;;; Πως ειναι τα ζουζουνια σας; Πλησιαζουμε ε;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Καλημερα κι απο εμενα!!! 

Ο δικος μου δεν αγχωνεται ουτε για τα λεφτα ουτε για το ξεβολεμα. Ολα λεει θα γινουν...

θα γινει τρομερος χαζομπαμπας

Την καλύτερη δουλειά κάνει!!! Εμένα μου τη δίνει που του λέω πράγματα που θέλω να κάνουμε και μ απαντάει "έρχεται μωρό, θα έχουμε έξοδα, μάζεψε το μυαλό σου"!!! Τί να κάνω? Εγώ φταίω που είμαι ονειροπόλα??? :P

• Χαχα 1

cO4Yp3.png

Εμένα με έχει φάει με την γκρίνια του για τα οικονομικά για τα έξοδα που θα έχουμε κτλ. Έχει ζητήσει και υπερωρίες από την δουλειά του να κάνει για να μαζέψει λεφτά... Δεν λέω πολύ καλό αυτό αλλά με ένα μέτρο η γκρίνια ότι αγορές του δείχνω και του λέω ότι χρειαζόμαστε για το παιδί τα βρίσκει υπερβολές και ότι απλά εγώ θέλω να ξοδέψω αλόγιστα χρήματα.. Πφφφ τι να πω άντρες 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Την καλύτερη δουλειά κάνει!!! Εμένα μου τη δίνει που του λέω πράγματα που θέλω να κάνουμε και μ απαντάει "έρχεται μωρό, θα έχουμε έξοδα, μάζεψε το μυαλό σου"!!! Τί να κάνω? Εγώ φταίω που είμαι ονειροπόλα??? :P

Τα ονειρα ειναι τζαμπα και για αυτο να τα κανεις!!! και να προσπαθησεις να τα υλοποιησεις κιολας...

Εγω μπορω να πω οτι αγχωνομαι πιο πολυ σε καποια πραγματα. Οχι για τα εξοδα του μωρου αλλα για τις υπολοιπες υποχρεωσεις, που δεν μπορω να μαζεψω τα λεφτα που μας χρωστουν με τπτ

πρίν από 4 λεπτά , Marimarv είπε:

Εμένα με έχει φάει με την γκρίνια του για τα οικονομικά για τα έξοδα που θα έχουμε κτλ. Έχει ζητήσει και υπερωρίες από την δουλειά του να κάνει για να μαζέψει λεφτά... Δεν λέω πολύ καλό αυτό αλλά με ένα μέτρο η γκρίνια ότι αγορές του δείχνω και του λέω ότι χρειαζόμαστε για το παιδί τα βρίσκει υπερβολές και ότι απλά εγώ θέλω να ξοδέψω αλόγιστα χρήματα.. Πφφφ τι να πω άντρες 

Κι οσον αφορα τις υπερβολες στα ψωνια, πηγε και εδωσε 60€ για φορμακια-ρουχαλακια του παοκ και τα δειχνει σε ολους :P 

Και μετα αρχιζω... ερχεται χειμωνας και δεν ξερουμε πως θα παει η δουλεια κτλ και αυτος απλα λεει οτι και δουλεια θα εχουμε και μια χαρα θα ειμαστε και με το γιο του θα πηγαινει να βλεπει αγωνες. Αντε μετα συνεννοησου. Οχι τπτ αλλο νομιζει οτι το μικρο θα καταλαβαινει κιολας που θα ακουει -βλεπει ποδοσφαιρο

• Χαχα 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 1 λεπτό , Μαρία1430 είπε:

Τα ονειρα ειναι τζαμπα και για αυτο να τα κανεις!!! και να προσπαθησεις να τα υλοποιησεις κιολας...

Το πρόβλημά του είναι ότι εγώ θέλω να τα υλοποιώ κιόλας...! Και μάλιστα άμεσα!!! αχαχαχαχαχα

cO4Yp3.png

1 hour ago, Ασία είπε:

Καλημέρα! Εγώ κάνω περίπου δύο χρόνια κάθε 3 μήνες περίπου. έχουν μειωθεί αρκετά όμως δεν εξαφανίστηκαν ακόμη. με το που γεννήσω θα συνεχίσω μπας κ φύγουν εντελώς γιατί μιλάμε για πρόσωπο!

κορίτσια πόσες από σας θα πάρουν κάθισμα αυγό για το αυτοκίνητο? διάβασα πως τα περισσότερα δεν έχουν περάσει τα τεστ. ισχύει? Εγώ θα πάρω με το καρότσι μαζί που είναι 3 σε 1.

Εγώ!!!!έχω αγχωθεί αρκετά. σκέφτομαι όμως τα θετικά. ξέρω πως δεν είναι σοφό αλλά προσπαθώ να μην σκέφτομαι τις αλλαγές που θα με "ξεβολέψουν".Καλό είναι να τα σκεφτόμαστε όλα από τώρα κ να είμαστε καλά προετοιμασμένες κ εμείς κ ο άντρας μας. εμένα ο δικός μου είναι στον κόσμο του. Δεν βλέπω να αγχώνεται ιδιαίτερα για τις αλλαγές, παρά μόνο για τα οικονομικά. νομίζει πως όλα θα είναι ρόδινα!

γιατί? πονάει το κλίσμα??? πως ακριβώς γίνεται? ξέρουμε? Εγώ νομίζω πως παίρνεις ένα χάπι κ μετά σας τουαλέτα, δεν είναι έτσι?

Δεν νομιζω να ποναει αλλα τοτε που εκανα το χειρουργείο για την ενδομητρίωση ηρθε μια νοσοκόμα και μου λέει θα κανουμε ενα κλισματακι τωρα και εμφανίζει ενα μπουκαλι τερατιο με μια μύτη μπροστά ασεεε σοκ δεν την άφησα να μου το κανει!!!!! Αλλα τωρα που ξερω θα ρωτήσω το γιατρο και αν ειναι θα κανω απο το σπιτι!

πρίν από 7 λεπτά , Marimarv είπε:

Με το μαλακό και θα τα δεχθεί ολα! Εχουμε τον τροπο μας οι γυναικες!!!

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Το πρόβλημά του είναι ότι εγώ θέλω να τα υλοποιώ κιόλας...! Και μάλιστα άμεσα!!! αχαχαχαχαχα

Αχ και εγω έτσι ειμαι!!! 

• Μου αρέσει 2

jgJqp3.png

Just now, anemoni1989 είπε:

Μα δεν εχει νοημα η ζωη αν δεν το προσπαθεις αυτο. Ενταξει πολλες φορες λιγη υπομονη χρειαζεται αλλα γτ να μην τα υλοποιουμε αμεσα?

Στη βραση κολλαει το σιδερο που λεμε

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 10 λεπτά , Marimarv είπε:

Αμα τον πιάσεις και του μιλήσεις ήρεμα και του ζητήσεις να χαλαρώσει??? Παιδί θα κάνετε στην τελική... Δε γινόταν να τη βγάλει τζάμπα!!!! Τώρα,βέβαια, σίγουρα σαν μαμάδες μπορεί να κάνουμε και καμιά υπερβολή, αλλά και το πολύ άγχος δε βοηθάει!!

Συγγνώμη αν ακούγομαι απότομη, αλλά μου φάνηκε λίγο υπερβολική η αντίδρασή του και αν θυμάμαι καλά έχεις γράψει κάτι αντίστοιχο και στο παρελθόν!!!

πρίν από 2 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Μα δεν εχει νοημα η ζωη αν δεν το προσπαθεις αυτο. Ενταξει πολλες φορες λιγη υπομονη χρειαζεται αλλα γτ να μην τα υλοποιουμε αμεσα?

Στη βραση κολλαει το σιδερο που λεμε

Να αγειάσει το στόμα σου!!!! Αχαχαχαχαχαχαχα

Απλά, ξέρεις, κάποιοι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές... Ιδιαίτερα όταν αφορούν σημαντικούς τομείς της ζωής μας!!! Αλλά με υπομονή και πείσμα, όλα γίνονται!!!!

πρίν από 6 λεπτά , Μάντη είπε:

Δεν νομιζω να ποναει αλλα τοτε που εκανα το χειρουργείο για την ενδομητρίωση ηρθε μια νοσοκόμα και μου λέει θα κανουμε ενα κλισματακι τωρα και εμφανίζει ενα μπουκαλι τερατιο με μια μύτη μπροστά ασεεε σοκ δεν την άφησα να μου το κανει!!!!! Αλλα τωρα που ξερω θα ρωτήσω το γιατρο και αν ειναι θα κανω απο το σπιτι!

Το κλύσμα όντως είναι θέμα!!! Και ναι, είναι τεράστιο και μάλλον αρκετά ενοχλητικό!!! Και εγω θελω να συζητήσω με τη μαία πώς θα το αποφύγω!!!!!! :P

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αμα τον πιάσεις και του μιλήσεις ήρεμα και του ζητήσεις να χαλαρώσει??? Παιδί θα κάνετε στην τελική... Δε γινόταν να τη βγάλει τζάμπα!!!! Τώρα,βέβαια, σίγουρα σαν μαμάδες μπορεί να κάνουμε και καμιά υπερβολή, αλλά και το πολύ άγχος δε βοηθάει!!

Συγγνώμη αν ακούγομαι απότομη, αλλά μου φάνηκε λίγο υπερβολική η αντίδρασή του και αν θυμάμαι καλά έχεις γράψει κάτι αντίστοιχο και στο παρελθόν!!!

Απλά, ξέρεις, κάποιοι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές... Ιδιαίτερα όταν αφορούν σημαντικούς τομείς της ζωής μας!!! Αλλά με υπομονή και πείσμα, όλα γίνονται!!!!

Το κλύσμα όντως είναι θέμα!!! Και ναι, είναι τεράστιο και μάλλον αρκετά ενοχλητικό!!! Και εγω θελω να συζητήσω με τη μαία πώς θα το αποφύγω!!!!!! :P

Και εγω ειναι το πρωτο που θα ρωτήσω το γιατρο μου...! 

jgJqp3.png

πρίν από 10 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Για το κλυσμα θα ρωτησω κι εγω αυριο. Εγω νομιζω οτι δεν θελω να το αποφυγω αντιθετως φοβαμαι τυχον "ατυχημα" την ωρα της γεννας. Μια φιλη που δεν ηθελε να της κανει ο γιατρος της κλυσμα το ειχε το ατυχημα της και ενιωσε πολυ ασχημα

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 29 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ναι ναι δεν ξέρω ο άντρας μου μάλλον τα περιμένει όλα από τις γιαγιάδες.. 200€ μου λέει είναι αρκετά για τα πρώτα έξοδα του μωρού.. 

πρίν από 45 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Τα ίδια κ εμένα 

πρίν από 17 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Για το κλυσμα θα ρωτησω κι εγω αυριο. Εγω νομιζω οτι δεν θελω να το αποφυγω αντιθετως φοβαμαι τυχον "ατυχημα" την ωρα της γεννας. Μια φιλη που δεν ηθελε να της κανει ο γιατρος της κλυσμα το ειχε το ατυχημα της και ενιωσε πολυ ασχημα

Κοίτα, η απώλεια κοπράνων είναι φυσιολογική την ωρα της γεννας... Και όλοι (γιατροί και νοσηλευτες και μαίες) είναι εξοικειωμένοι με αυτή την εικόνα... Εγώ σκεφτόμουν μήπως να έκανα μικροκλύσματα απο πριν ή λίγο πιο υδαρη δίαιτα τις μέρες  που θα περιμένω (αν φυσικά είναι εφικτό)!!! Τώρα, βέβαια, δε θα πεθάνω κιόλας για αυτό!!! Ολόκληρο μωρό θα βγει απο "κάτω", δεν θα κολλήσω στο κλυσματάκι!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχα

πρίν από 2 λεπτά , Marimarv είπε:

Ναι ναι δεν ξέρω ο άντρας μου μάλλον τα περιμένει όλα από τις γιαγιάδες.. 200€ μου λέει είναι αρκετά για τα πρώτα έξοδα του μωρού.. 

Σίγουρα είναι μεγάλη βοήθεια αν βοηθήσουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες!!! Εμάς πχ μας αγόρασαν σχεδόν όλα τα χοντρά ψώνια και γλιτώσαμε σχεδόν ενα χιλιάρικο... Αλλά αν δεν είχανε τί θα κάναμε??? Θα αφήναμε τ μωρό χωρίς κούνια ή χωρίς κάθισμα αυτοκινήτου?

Φυσικά δεν είναι ανάγκη να κοιτάς και εσύ τα πιο ακριβά.... Υπάρχουν πολύ καλά πράγματα σε πολύ καλές τιμές!!! Αλλά 200 ευρώ μόνο για τα πρώτα ψώνια του μωρού, είναι εξωπραγματικά!!! Εγώ που ψώνισα οικονομικά, 200 ευρώ έκανε μόνο το καρότσι που το βρήκα σε προσφορά, 320 το κάθισμα αυτοκινήτου (σε προσφορά επίσης) και 340 ευρώ η κούνια χωρίς την προίκα! Δηλαδή, χοντρικά 900 ευρω αν βάλεις και κανα δυο - τρία σετ σεντόνια για την κούνια!!! Και έδωσα άλλα 100 ευρώ στα τζάμπο για τα "ψιλά" (μπανιερό, σελτεδάκια, πιπίλες, σαλιάρες κλπ)... Ενα χιλιάρικο δηλαδή! Και ακόμα  δεν έχω ψωνίσει ρουχαλάκια για τον πρώτο καιρό, που υπολογίζω να μ φύγει και εκεί κανένα 100 ευρω χοντρικά!

cO4Yp3.png

1 ώρα πρίν, Ασία είπε:

Καλημέρα! Εγώ κάνω περίπου δύο χρόνια κάθε 3 μήνες περίπου. έχουν μειωθεί αρκετά όμως δεν εξαφανίστηκαν ακόμη. με το που γεννήσω θα συνεχίσω μπας κ φύγουν εντελώς γιατί μιλάμε για πρόσωπο!

κορίτσια πόσες από σας θα πάρουν κάθισμα αυγό για το αυτοκίνητο? διάβασα πως τα περισσότερα δεν έχουν περάσει τα τεστ. ισχύει? Εγώ θα πάρω με το καρότσι μαζί που είναι 3 σε 1.

Εγώ!!!!έχω αγχωθεί αρκετά. σκέφτομαι όμως τα θετικά. ξέρω πως δεν είναι σοφό αλλά προσπαθώ να μην σκέφτομαι τις αλλαγές που θα με "ξεβολέψουν".Καλό είναι να τα σκεφτόμαστε όλα από τώρα κ να είμαστε καλά προετοιμασμένες κ εμείς κ ο άντρας μας. εμένα ο δικός μου είναι στον κόσμο του. Δεν βλέπω να αγχώνεται ιδιαίτερα για τις αλλαγές, παρά μόνο για τα οικονομικά. νομίζει πως όλα θα είναι ρόδινα!

γιατί? πονάει το κλίσμα??? πως ακριβώς γίνεται? ξέρουμε? Εγώ νομίζω πως παίρνεις ένα χάπι κ μετά σας τουαλέτα, δεν είναι έτσι?

Ναι ισχύει οτι τα 3 σε 1 τα καθισματακια αυτοκινητου δεν ειναι ασφαλές. Μπες στην ομαδα του fb παιδι και ασφάλεια θα σε βοηθησουν εκει να διαλέξεις ενα ασφαλές καθισματακι για το μωρακι σου. Υπαρχουν αρχεία με λίστες εκει με μάρκες που εχουν περάσει τα κρας τεστ με υψηλο ποσοστό επιτυχίας. Αλλά και οι διαχειριστές θα απαντησουν σε οποια ερώτηση εχεις. Μπορείς να τους ζητήσεις την γνωμη τους για την μαρκα 3 σε 1 που θελεις να αγοράσεις και θα σε κατευθυνουν. Εμεις θα παρουμε καροτσι μονο του και παιδικο καθισματακι ξεχωριστο αλλης μαρκας. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...