Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

1 hour ago, Μάντη είπε:

Μου ειχε πει αν δω αποτομο πρήξιμο το πρωί να τον παρω τηλέφωνο! Μαλλον για προεκλαμψια... αλλα δεν ειχα και εγω αλλα συμπτώματα οποτε ηταν καθησυχαστικος μου εδωσε μια κρεμα και μου ειπα να τα βαζω σε κρυο νερο και μετα ψηλά!

Η κρέμα σε βοηθάει καθόλου? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

1 hour ago, Marimarv είπε:

Εμένα δεν μου το είχε αναφέρει αυτό για το πρωί αλλά ευτυχώς το πρωί είναι πολύ καλύτερα αλλά όπως το είπες φράντζολες γίνονται μόλις περπατήσω η κάνω καμιά δουλειά 

Κ γω κοριτσια το πρωι ποδαρες γυναικειες εχω. Μετα που θα σηκωθω, ποιες γυναικειες, ουτε καν ξεχωριζεις αστραγαλο, ουτε κουντεπιε, γινεται ενα μονοκομματο πραγμα! Ο γιατρος μου δεν ανησυχει. Μου πε εφοσον η πιεση ειναι οκ, το ουρικο κ λευκωμα οκ, τοτε απλα ειμαι απο τις εγκυους που πρηζονται κ δεν μπορει να γινει κατι κ οτι θα υποχωρησει μετα τη γεννα το πρηξιμο. Ισως να ναι κ κατακρατηση, αν κ δεν ειμαι σιγουρη γτ κ γω αλατι γιοκ, νερο 2 λιτρα τη μερα, αρα μαλλον ειναι ορμονικο καθαρα. Οποτε κανω υπομονη, να ναι καλα οι σαγιοναρες με εχουν σωσει. Μην αγχωνεσαι λοιπον, δεν εισαι η μονη κοριτσι μου, ειμαστε πολλες οι φουσκωτες φραντζολιτσες  σε τουτον τον κοσμο. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

5 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Κοιτα δεν μ απαγορευσε κατι, αλλα μ ειπε πως στη θεση μ δεν θα εβαφε νυχια κλπ... Οποτε και εγω το απεφυγα! Εκανα μονο μια φορά στο γάμο μου! Αλλα αφου γεννησω θα γίνει πανικος! Μανικιουρ, πεντικιούρ, μασαζ, καθαρισμός προσωπου! Ότι υπάρχει θα το κάνω! 

Εννοείται.. Τι χρειαζόμαστε όλες μας.. 

7 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Α! εγω τις αποτριχώσεις μ τις κάνω! Και πόδια και κοιλιά και μουστάκι και φρύδια! Αλλά το νύχι τ φτιαγμένο μου χει λείψει πολύ ρε παιδάκι μου! Αυτό μ χει στοιχίσει όσο τίποτα άλλο!!!

Δεν ξέρω για γυμναστήριο, αλλά εγώ είπα με το που νιώσω κομπλέ απο τα ράμματα θα βουτάω τη μπέμπα με το καρότσι και θα κάνουμε χιλιόμετρα!!! Αρκεί να μη βρέχει και δε με σκιάζει τίποτα!!! Αλλωστε δεν είχα σκοπό να κρατήσω το 40μέρο!!!!

Οσο για το κέντρο βάρους, το νιώθω έχει αλλάξει, απλά απο πάντα περπάταγα πολύ πιο εύκολα με τακούνι παρά με πέδιλο φλατ!!! Αναποδιά!!!

Εγώ έκανα λέιζερ κι ενώ ξέρω πως επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη ο συντηρητικός γιατρός μου μου είπε να το αποφύγω, οπότε κι εγώ έχω να κάνω από πέρισυ. Εκεί που έκανα κάθε 3 μήνες. κι εμένα το νύχι μου κακοφαίνεται!το 40ήμερο ούτε εγώ θα το κρατήσω, αλλά δεν νομίζω να την βγάλω κ πολλές φορές έξω μέχρι τα Χριστούγεννα. θα δείξει όμως...οι βόλτες σε ανοιχτά μέρη κάνουν καλό. σε κλειστά δεν υπάρχει περίπτωση να την πηγαίνω. τον πρώτο καιρό θα είμαστε αυτοκόλλητες με ένα μικρό μωράκι, απίστευτο μου φαίνεται ώρες ώρες!!

7 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Ισχύει δυστυχώς.... Αν και εκείνη τη στιγμή μου έχουν πει πως η τομή που κάνουν είναι το τελευταίο που σε απασχολεί!!!

Όσο για μετά θα υπάρχει σίγουρα ενόχληση....ράμματα στο συγκεκριμένο σημείο! Θα έχουμε όμως τα μωράκια μας παρέα!:)

Ναι λένε πως μπροστά στον πόνο της γέννας ο πόνος της τομής είναι ένα τίποτα κ τα ράμματα συνήθως ενοχλούν λίγο της τις πρώτες μέρες μόνο. συνήθως! ας είμαστε τυχερές να μην μας ταλαιπωρούν πολύ.

5 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Ναι Μάντη μου δεν έχω.. Τώρα θα κάνω βέβαια πιο συχνά εξετάσεις αλλά τελευταία φορά δεν είχα ούτε λεύκωμα ούτε ουρικο ούτε πίεση 

Ναι κ εγώ το ίδιο. τακούνια δεν τα φορούσα γενικά πόσο μάλιστα τώρα.. Αλλά το πρηξιμο στα πόδια ειδικά είναι απίστευτα έντονο και ξεκίνησε και νωρίς.. Τι να πω δεν ξερω τώρα που καμιά σας δεν έχει πρηξιμο και ανάλογη εμπειρία αγχώθηκα 

Το έχω περιορίσει πααααρα πολύ σχεδόν άνοστα είναι αυτά που τρώω.. Έχω κάνει εξετάσεις για ουρικό δεν έχω όπως και πίεση δεν έχω κ μου είπε ότι δεν είναι κάτι αν δεν συνοδεύεται με πίεση το πρηξιμο αλλά εγώ έχω αγχωθεί όπως κ να χει είναι υπερβολικά πρησμένα και γίνονται ακόμα πιο πολύ αν περπατήσω κουραστω κτλ 

Εγώ αποτρίχωση δεν έχω κάνει ξυραφάκι όσο μπορώ βέβαια σε πόδια και δύσκολα σημεία.. Νύχια όμως κάνω όχι σελακ το απλό μανικιούρ 

καλέ μην αγχώνεσαι για το πρήξιμο, είναι πολύ συνηθισμένο σύμπτωμα. Εμείς έτυχε κ δεν το έχουμε. εμένα νομίζω τα δάχτυλα των χεριών μου πρέπει να φουσκώσαν λίγο αλλά μπορεί να είναι κ η ιδέα μου.τα πόδια σίγουρα είναι όπως πριν.

• Μου αρέσει 1

Τι κάνετε κορίτσια ! Με τις δουλειές στο σπίτι δεν προλαβαίνω να γράψω , όμως σας παρακολουθώ ! 

Εγω από πρήξιμο δεν εχω καθόλου , αλλά τα περισσότερα κορίτσια στα μαθήματα είχαν αρκετό και δεν είχαν ενδείξεις στις εξετάσεις , όποτε απλά υπομονή !

Εκανα και εγώ το Doppler ,  ο μικρός έφτασε τα 2200 κάτι , αμνιακό , πλακούντας μια χαρά.το αστέρι μου όμως φαίνεται να βιάζεται και έχει κατέβει ήδη αρκετά χαμηλά , όποτε τώρα ξεκούραση για να μην έχουμε εκπλήξεις . Δεν το βλέπω να φτάνουμε τις 38 εβδομάδες . Πρέπει να επισπευσω τις προετοιμασίες . Στις 11/9 nst να δούμε πως πάω και από σύσπασεις. Θα κάνω και τις ενέσεις για τα πνευμονια για σιγουριά !

• Μου αρέσει 2

CNqjp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Εγώ έκανα λέιζερ κι ενώ ξέρω πως επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη ο συντηρητικός γιατρός μου μου είπε να το αποφύγω, οπότε κι εγώ έχω να κάνω από πέρισυ. Εκεί που έκανα κάθε 3 μήνες. κι εμένα το νύχι μου κακοφαίνεται!το 40ήμερο ούτε εγώ θα το κρατήσω, αλλά δεν νομίζω να την βγάλω κ πολλές φορές έξω μέχρι τα Χριστούγεννα. θα δείξει όμως...οι βόλτες σε ανοιχτά μέρη κάνουν καλό. σε κλειστά δεν υπάρχει περίπτωση να την πηγαίνω. τον πρώτο καιρό θα είμαστε αυτοκόλλητες με ένα μικρό μωράκι, απίστευτο μου φαίνεται ώρες ώρες!!

Ναι λένε πως μπροστά στον πόνο της γέννας ο πόνος της τομής είναι ένα τίποτα κ τα ράμματα συνήθως ενοχλούν λίγο της τις πρώτες μέρες μόνο. συνήθως! ας είμαστε τυχερές να μην μας ταλαιπωρούν πολύ.

καλέ μην αγχώνεσαι για το πρήξιμο, είναι πολύ συνηθισμένο σύμπτωμα. Εμείς έτυχε κ δεν το έχουμε. εμένα νομίζω τα δάχτυλα των χεριών μου πρέπει να φουσκώσαν λίγο αλλά μπορεί να είναι κ η ιδέα μου.τα πόδια σίγουρα είναι όπως πριν.

Και εγώ έκανα λέιζερ και ησύχασα. Εχω να ασχοληθώ με τρίχες εδω και 2 χρόνια. Ισως μετα τη γέννα  κάνω ακομα  ενα περασμα. Στην εγκυμοσυνη πολλοι γιατροι δεν το επιτρεπουν. Εσυ βγαζεις μερικες ή εχουν εξαφανιστεί τελείως?

*Αυτοκολλητακια θα γινουμε με τα μπεμπακια μας το πρώτο καιρό :-) και ναι πλεον πολλες μαμαδες βγαινουν βολτα το 40ημερο. Χρειάζεται πιστευω για να νιώσει και η μανουλα λίγο καλύτερα. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!! Λοιπόν εχθές έκανα το πρώτο μάθημα τοκετού!!! Μου έδειξε ανάσες, έφερε μια μπάλα πολύ μεγάλη και μου έδειξε ασκήσεις που πρέπει να κάνω όπως και κάθε μέρα δέκα λεπτά το μεσημέρι και δέκα λεπτά το βράδυ να κάνω ανάσες για να συνηθίσω... Μου είπε το ακριβώς θα γίνει όταν με πιάσουν οι πόνοι γέννας για να καταλάβω ότι γεννώ.. Πρέπει κάθε δέκα λεπτά να έχω δύο δυνατούς πόνους!!! Κορίτσια πάντως μου άλλαξε όλη η ψυχολογία με το μάθημα απλά το κακό είναι ότι δένεσαι με τον φυσιολογικό τοκετό και μετά αν γίνει μια στραβή στεναχωριέσαι!!!!! 

πρίν από 34 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!! Λοιπόν εχθές έκανα το πρώτο μάθημα τοκετού!!! Μου έδειξε ανάσες, έφερε μια μπάλα πολύ μεγάλη και μου έδειξε ασκήσεις που πρέπει να κάνω όπως και κάθε μέρα δέκα λεπτά το μεσημέρι και δέκα λεπτά το βράδυ να κάνω ανάσες για να συνηθίσω... Μου είπε το ακριβώς θα γίνει όταν με πιάσουν οι πόνοι γέννας για να καταλάβω ότι γεννώ.. Πρέπει κάθε δέκα λεπτά να έχω δύο δυνατούς πόνους!!! Κορίτσια πάντως μου άλλαξε όλη η ψυχολογία με το μάθημα απλά το κακό είναι ότι δένεσαι με τον φυσιολογικό τοκετό και μετά αν γίνει μια στραβή στεναχωριέσαι!!!!! 

Αν η μαια ειναι καλη, τα μαθήματα είναι εκπληκτική εμπειρία!! 

Μην το βλέπεις ετσι!!! Ο τρόπος γεννας εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αποτυχία ή έλλειψη ικανοτητων η καισαρική... Εμεις κάνουμε ότι μπορούμε.. Απο κει και περα ότι γίνει! Σε καμια περίπτωση δε αξίζει πιστεύω να θέσουμε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού μας ή τη δική μας για να έχουμε φτ. 

Άσχετο, έχει αγχωθει καμια αλλη για τις αλλαγές που θα φέρει στην ζωη μας ο ερχομος του παιδιου?? Γιατί προσωπικά το τρεμω όσο τίποτα άλλο!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 14 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μην το βλέπεις ετσι!!! Ο τρόπος γεννας εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αποτυχία ή έλλειψη ικανοτητων η καισαρική... Εμεις κάνουμε ότι μπορούμε.. Απο κει και περα ότι γίνει! Σε καμια περίπτωση δε αξίζει πιστεύω να θέσουμε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού μας ή τη δική μας για να έχουμε φτ. 

Άσχετο, έχει αγχωθει καμια αλλη για τις αλλαγές που θα φέρει στην ζωη μας ο ερχομος του παιδιου?? Γιατί προσωπικά το τρεμω όσο τίποτα άλλο!! 

Εγώ ενώ έχω μεγαλώσει μωράκια από τις αδερφές μου στο δικό μου τώρα έχω τρελό ανχος αν θα τα καταφέρω να είμαι εντάξει σε όλα απέναντι του!!!! Η μαία είναι φανταστική μου εξήγησε τους λόγους που πάμε για καισαρική και με κάνε να μην φοβάμαι ότι και να συμβεί!!! 

11 ώρες πρίν, Marimarv είπε:

Η κρέμα σε βοηθάει καθόλου? 

Ναι με βοηθάει! Αλλα τα βαζω κ ψηλά! 

πρίν από 18 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω ακομα ειναι αναίσθητη!!! Δεν με νοιάζει ούτε αν θα κανω τελικα καισαρική γτ εκει παμε αλλα ούτε αν ανεβει τελευταια στιγμη και παμε για φυσιολογικό! Οπως ουτε για τις αλλαγες ξερω οτι θα ειναι δύσκολο στην αρχη αλλα μετα σκέφτομαι οτι οπως τα καταφεραν ολες ετσι θα τα καταφέρω και εγω!!! Το μονο αγχος μ και μην γελάσετε ειναι το κλισμα....τρεμω στην ιδεα:sad:

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Elenaki5186 είπε:

Και εγώ έκανα λέιζερ και ησύχασα. Εχω να ασχοληθώ με τρίχες εδω και 2 χρόνια. Ισως μετα τη γέννα  κάνω ακομα  ενα περασμα. Στην εγκυμοσυνη πολλοι γιατροι δεν το επιτρεπουν. Εσυ βγαζεις μερικες ή εχουν εξαφανιστεί τελείως?

*Αυτοκολλητακια θα γινουμε με τα μπεμπακια μας το πρώτο καιρό :-) και ναι πλεον πολλες μαμαδες βγαινουν βολτα το 40ημερο. Χρειάζεται πιστευω για να νιώσει και η μανουλα λίγο καλύτερα. 

Καλημέρα! Εγώ κάνω περίπου δύο χρόνια κάθε 3 μήνες περίπου. έχουν μειωθεί αρκετά όμως δεν εξαφανίστηκαν ακόμη. με το που γεννήσω θα συνεχίσω μπας κ φύγουν εντελώς γιατί μιλάμε για πρόσωπο!

κορίτσια πόσες από σας θα πάρουν κάθισμα αυγό για το αυτοκίνητο? διάβασα πως τα περισσότερα δεν έχουν περάσει τα τεστ. ισχύει? Εγώ θα πάρω με το καρότσι μαζί που είναι 3 σε 1.

πρίν από 45 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγώ!!!!έχω αγχωθεί αρκετά. σκέφτομαι όμως τα θετικά. ξέρω πως δεν είναι σοφό αλλά προσπαθώ να μην σκέφτομαι τις αλλαγές που θα με "ξεβολέψουν".Καλό είναι να τα σκεφτόμαστε όλα από τώρα κ να είμαστε καλά προετοιμασμένες κ εμείς κ ο άντρας μας. εμένα ο δικός μου είναι στον κόσμο του. Δεν βλέπω να αγχώνεται ιδιαίτερα για τις αλλαγές, παρά μόνο για τα οικονομικά. νομίζει πως όλα θα είναι ρόδινα!

πρίν από 25 λεπτά , Μάντη είπε:

Ναι με βοηθάει! Αλλα τα βαζω κ ψηλά! 

Εγω ακομα ειναι αναίσθητη!!! Δεν με νοιάζει ούτε αν θα κανω τελικα καισαρική γτ εκει παμε αλλα ούτε αν ανεβει τελευταια στιγμη και παμε για φυσιολογικό! Οπως ουτε για τις αλλαγες ξερω οτι θα ειναι δύσκολο στην αρχη αλλα μετα σκέφτομαι οτι οπως τα καταφεραν ολες ετσι θα τα καταφέρω και εγω!!! Το μονο αγχος μ και μην γελάσετε ειναι το κλισμα....τρεμω στην ιδεα:sad:

γιατί? πονάει το κλίσμα??? πως ακριβώς γίνεται? ξέρουμε? Εγώ νομίζω πως παίρνεις ένα χάπι κ μετά σας τουαλέτα, δεν είναι έτσι?

πρίν από 48 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλημέρα κ από εμένα.. Εγώ να σου πω την αλήθεια το είχα αυτό το άγχος στην αρχη όταν έμεινα έγκυος και πολύ έντονα με έπιαναν τα κλάματα από το άγχος για το τι θα γίνει τώρα από εδώ κ πέρα αν θα τα καταφέρω πως θα ανταπεξέλθω σε όλες αυτές τις αλλαγές που έρχονται.. Μετά όμως μου πέρασε κ σκεφτόμουν ότι όπως τα κατάφεραν τόσες κ τόσες έτσι θα τα καταφέρω κ εγώ.. Πριν κάτι μέρες διάβασα κτ πολύ όμορφο σε ένα σαιτ.. Όλοι πριν γίνουμε γονείς δεν μπορούμε να φανταστούμε την ζωή μας με παιδιά, αφού όμως αποκτήσουμε τα παιδιά μας δεν μπορούμε να φανταστούμε πως ήταν η ζωή μας χωρίς αυτά.. Πιστεύω πως το μητρικό ένστικτο που θα μας βγει μόλις πάρουμε τα παιδάκια μας αγκαλιά θα μας βάλει κατευθείαν κ πολύ ομαλά σε όλες αυτές τις αλλαγές που θα μας φαίνονται φυσιολογικές.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Ασία είπε:

Καλημέρα! Εγώ κάνω περίπου δύο χρόνια κάθε 3 μήνες περίπου. έχουν μειωθεί αρκετά όμως δεν εξαφανίστηκαν ακόμη. με το που γεννήσω θα συνεχίσω μπας κ φύγουν εντελώς γιατί μιλάμε για πρόσωπο!

κορίτσια πόσες από σας θα πάρουν κάθισμα αυγό για το αυτοκίνητο? διάβασα πως τα περισσότερα δεν έχουν περάσει τα τεστ. ισχύει? Εγώ θα πάρω με το καρότσι μαζί που είναι 3 σε 1.

Εγώ!!!!έχω αγχωθεί αρκετά. σκέφτομαι όμως τα θετικά. ξέρω πως δεν είναι σοφό αλλά προσπαθώ να μην σκέφτομαι τις αλλαγές που θα με "ξεβολέψουν".Καλό είναι να τα σκεφτόμαστε όλα από τώρα κ να είμαστε καλά προετοιμασμένες κ εμείς κ ο άντρας μας. εμένα ο δικός μου είναι στον κόσμο του. Δεν βλέπω να αγχώνεται ιδιαίτερα για τις αλλαγές, παρά μόνο για τα οικονομικά. νομίζει πως όλα θα είναι ρόδινα!

Καλημερα ασια μου!  Τα καθισματακια δυστυχώς αυτα που ειναι μαζι με τα καροτσια δεν ειναι καθόλου ασφαλή... εγω αρχικα για την πρωτη μεταφορα θα χρησιμοποιήσω το αυγο απο το καροτσι της αδελφης μ και μετα θα μας παρουν δωρο το joie 0-25 κιλα... αλλα και παλι δεν ενδείκνυται για νεογέννητο αλλα επειδη δεν θα εχουμε μεταφορες συχνες λεω να το κανω ετσι γτ ενα καλο καθισμα ειναι και ακριβό οσα εχουν περασει απο τεστ...

Και εμενα ο αντρας μου μονο για το οικονομικο εχει αγχος και σκέφτεται να βρει και καμια δουλεια για σαββατοκύριακα!!! 

jgJqp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Ασία είπε:

γιατί? πονάει το κλίσμα??? πως ακριβώς γίνεται? ξέρουμε? Εγώ νομίζω πως παίρνεις ένα χάπι κ μετά σας τουαλέτα, δεν είναι έτσι?

Χαχαχαχα και εμένα ο άντρας μου το ίδιο σκέφτεται πόσο θα πιέστουμε οικονομικά.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...