Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, ZiliHer είπε:

Γεια σας, μανούλες!

Άλλο ένα ξενύχτι και απόψε. Έχω να κοιμηθώ πάνω από 1.5 χρόνο και συνεχίζω... :)

Μάντη και Gwgoulini Εύχομαι όλα να σας πάνε καλά και να πάψετε να ανησυχείτε.

Nightwish Καλωσήρθες! Εγώ αύριο μπαίνω στη 13η εβδομάδα και θα κάνω την αυχενική την Τετάρτη.

Εννοείται ότι πάλι ανησυχώ για το αν είναι καλά το εμβρυάκι. Κάθε φορά που πάω στον γιατρό κρατάω την αναπνοή μου μέχρι να το δω στην οθόνη να κινείται. Τότε μόνο ανακουφίζομαι...

Το άγχος είναι διπλό αυτή τη φορά γιατί θα κάνω και τη λήψη τροφοβλάστη μαζί με την αυχενική. Φοβάμαι κι αυτή τη βελόνα.... αχ ... Αυτή τη φορά εντωμεταξύ να δω πώς θα την παλέψω που πρέπει μετά να μείνω 3μέρες στο κρεβάτι με τη μικρή μου να ζητάει αγκαλιές και με μόνη βοήθεια τον άντρα μου που μπορείνα πάρει μόνο μια μέρα άδεια...

Αυτά τα ολίγα πάλι...

Σας φιλώ! Καλη εβδομάδα να έχουμε! 

Καλημέρα!Γιατί θα κάνεις και αυτή την εξέταση μαζί με την Αυχενική αν επιτρέπεται? Υπάρχει κάποιο θέμα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

3 ώρες πρίν, ZiliHer είπε:

Γεια σας, μανούλες!

Άλλο ένα ξενύχτι και απόψε. Έχω να κοιμηθώ πάνω από 1.5 χρόνο και συνεχίζω... :)

Μάντη και Gwgoulini Εύχομαι όλα να σας πάνε καλά και να πάψετε να ανησυχείτε.

Nightwish Καλωσήρθες! Εγώ αύριο μπαίνω στη 13η εβδομάδα και θα κάνω την αυχενική την Τετάρτη.

Εννοείται ότι πάλι ανησυχώ για το αν είναι καλά το εμβρυάκι. Κάθε φορά που πάω στον γιατρό κρατάω την αναπνοή μου μέχρι να το δω στην οθόνη να κινείται. Τότε μόνο ανακουφίζομαι...

Το άγχος είναι διπλό αυτή τη φορά γιατί θα κάνω και τη λήψη τροφοβλάστη μαζί με την αυχενική. Φοβάμαι κι αυτή τη βελόνα.... αχ ... Αυτή τη φορά εντωμεταξύ να δω πώς θα την παλέψω που πρέπει μετά να μείνω 3μέρες στο κρεβάτι με τη μικρή μου να ζητάει αγκαλιές και με μόνη βοήθεια τον άντρα μου που μπορείνα πάρει μόνο μια μέρα άδεια...

Αυτά τα ολίγα πάλι...

Σας φιλώ! Καλη εβδομάδα να έχουμε! 

Κοριτσακι μου με το καλο να πανε ολα καλα την τεταρτη!!!! Το αλλο που ειπες Εκτός της αυχενικής δεν το κατάλαβα με το καλό να πάει καλά και αυτό. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος να μπορεί να σε βοηθήσει τις υπόλοιπες δυο μέρες με τη μικρή σου γονείς πεθερικά;;

πρίν από 2 λεπτά , MELINASP είπε:

Κοριτσακι μου με το καλο να πανε ολα καλα την τεταρτη!!!! Το αλλο που ειπες Εκτός της αυχενικής δεν το κατάλαβα με το καλό να πάει καλά και αυτό. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος να μπορεί να σε βοηθήσει τις υπόλοιπες δυο μέρες με τη μικρή σου γονείς πεθερικά;;

1 ώρα πρίν, Ασία είπε:

Καλημέρα!Γιατί θα κάνεις και αυτή την εξέταση μαζί με την Αυχενική αν επιτρέπεται? Υπάρχει κάποιο θέμα?

Ευχαριστώ πολύ! Είναι μια εξέταση που γίνεται χρονικά μαζί με την αυχενική και είναι το αντίστοιχο της αμνιοπαρακέντησης, μόνο που αντί να πάρει ο γιατρός δείγμα από το αμνιακό υγρό, παίρνει από τον πλακούντα του εμβρύου. Μετά, το δείγμα αναλύεται σε εργαστήριο και ελέγχονται όλα τα χρωμοσώματα για ανωμαλίες. Το θετικό βέβαια είναι ότι το αποτέλεσμα που βγαίνει είναι 100% σίγουρο, πχ. λέει ότι 100% δεν θα έχει down  ενώ με την αυχενική θα μου έλεγαν ότι έχω 1/100 πιθανότητες να έχει βάσει της ηλικίας μου (40 ετών) και για μένα είναι μεγάλο ρίσκο που δεν θέλω να πάρω. Δεν έχουμε κάτι κληρονομικό που φοβόμαστε. Το αρνητικό είναι ότι έχει κάποιες πιθανότητες αποβολής, λόγω ρήξης του αμνιακού σάκου ή αποκόλλησης του πλακούντα. Εκεί κάνεις την προσευχή σου και πας σε έναν έμπειρο γιατρό να κάνει τη λήψη για να περιορίισεις αυτά τα ενδεχόμενα.

Από βοήθεια δεν έχουμε απολύτως κανέναν. Αφενός εγώ είμαι από Αθήνα και κανένα μέλος της οικογένειάς μου δεν είναι στην Κρήτη ούτε μπορεί να έρθει (η μαμά μου εξυπηρετείται από μια γυναίκα που της έχουμε βάλει λόγω προβλημάτων υγείας) και η οικογένεια του άντρα μου (πεθερικά) επίσης δεν είναι καλά στην υγεία τους. Η μοναδική βοήθεια που έχω είναι η κυρία που προσέχει τη μικρή μου τα πρωινά για να μπορώ να δουλεύω εγώ. Τα απογεύματα γυρίζει ο άντρας μου από τη δουλειά και ό,τι κάνουμε οι δυο μας, απλώς για 2-3 μέρες μετά τη διαδικασία αυτή πρέπει να είμαι πάρα πολύ προσεχτική και στο κρεβάτι.

StW9p2.png etcKp3.png

πρίν από 4 λεπτά , ZiliHer είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Είναι μια εξέταση που γίνεται χρονικά μαζί με την αυχενική και είναι το αντίστοιχο της αμνιοπαρακέντησης, μόνο που αντί να πάρει ο γιατρός δείγμα από το αμνιακό υγρό, παίρνει από τον πλακούντα του εμβρύου. Μετά, το δείγμα αναλύεται σε εργαστήριο και ελέγχονται όλα τα χρωμοσώματα για ανωμαλίες. Το θετικό βέβαια είναι ότι το αποτέλεσμα που βγαίνει είναι 100% σίγουρο, πχ. λέει ότι 100% δεν θα έχει down  ενώ με την αυχενική θα μου έλεγαν ότι έχω 1/100 πιθανότητες να έχει βάσει της ηλικίας μου (40 ετών) και για μένα είναι μεγάλο ρίσκο που δεν θέλω να πάρω. Δεν έχουμε κάτι κληρονομικό που φοβόμαστε. Το αρνητικό είναι ότι έχει κάποιες πιθανότητες αποβολής, λόγω ρήξης του αμνιακού σάκου ή αποκόλλησης του πλακούντα. Εκεί κάνεις την προσευχή σου και πας σε έναν έμπειρο γιατρό να κάνει τη λήψη για να περιορίισεις αυτά τα ενδεχόμενα.

Από βοήθεια δεν έχουμε απολύτως κανέναν. Αφενός εγώ είμαι από Αθήνα και κανένα μέλος της οικογένειάς μου δεν είναι στην Κρήτη ούτε μπορεί να έρθει (η μαμά μου εξυπηρετείται από μια γυναίκα που της έχουμε βάλει λόγω προβλημάτων υγείας) και η οικογένεια του άντρα μου (πεθερικά) επίσης δεν είναι καλά στην υγεία τους. Η μοναδική βοήθεια που έχω είναι η κυρία που προσέχει τη μικρή μου τα πρωινά για να μπορώ να δουλεύω εγώ. Τα απογεύματα γυρίζει ο άντρας μου από τη δουλειά και ό,τι κάνουμε οι δυο μας, απλώς για 2-3 μέρες μετά τη διαδικασία αυτή πρέπει να είμαι πάρα πολύ προσεχτική και στο κρεβάτι.

Καλημέρα!!!! Καλη επιτυχια και να εισαι σιγουρη ολα πολυ καλα θα πανε!! Το ποσοστό αποβολης απο οσο ειμαι σε θεση να γνωρίζω ειναι πολυ μικρο,  οποτε αν ειναι και εμπειρος ο γιατρός σου ολα θα ειναι τελεια!! 

Καλα αποτελέσματα θα σου ευχηθω και να μας ενημερώσεις! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλημέρα!!!! Καλη επιτυχια και να εισαι σιγουρη ολα πολυ καλα θα πανε!! Το ποσοστό αποβολης απο οσο ειμαι σε θεση να γνωρίζω ειναι πολυ μικρο,  οποτε αν ειναι και εμπειρος ο γιατρός σου ολα θα ειναι τελεια!! 

Καλα αποτελέσματα θα σου ευχηθω και να μας ενημερώσεις! 

Είναι όντως μικρό ποσοστό αλλά με ενοχλεί που υπάρχει! :-D

Σ ευχαριστώ πολύ!

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

On 12 Φεβρουαρίου 2018 at 1:40 ΜΜ, Kater1n@ είπε:

Γεια σας & από μένα! Έχω ΠΗΤ 9/10. Εύχομαι καλές & τελειόμηνες εγκυμοσύνες σε όλες!

Καλημέρα κορίτσια!! Είμαι στην 11η εβδομάδα σήμερα, και έχω πολλές πολλές αναγούλες και 2-3 φορές εμετό την ημέρα.. Γενικά νιώθω σαν να είμαι άρρωστη... Πφφφφφ πόσο διαρκεί άραγε αυτο; Με έπιασε απο την 7η εβδομάδα όλο αυτο...

πρίν από 13 λεπτά , melina92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Είμαι στην 11η εβδομάδα σήμερα, και έχω πολλές πολλές αναγούλες και 2-3 φορές εμετό την ημέρα.. Γενικά νιώθω σαν να είμαι άρρωστη... Πφφφφφ πόσο διαρκεί άραγε αυτο; Με έπιασε απο την 7η εβδομάδα όλο αυτο...

Καλημερα κοριτισι! χαθηκες εσυ!!! ακομα εχεις αναγουλες ε??? κ εγω το ιδιο , εμενα μου ξεκινησαν απο την 6η κ ειμαι πολυ χαλια .. δεν ξερω που θα βρω το κουραγιο να αντεξω. νιωθω μονιμως αρρωστη κ οχι εγκυος  κ ειμαι μολι; 9+4 .  τι τρως? παιρνεις κατι?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 18 λεπτά , melina92 είπε:

Που χαθηκες κοριτσι εσυ??? Εκλεισες αυχενικη???? 

Κουράγιο με τς εμετους,  σε καταλαβαίνω και εγω απόλυτα... Κανω πανω απο 5-6 καθημερινα... Ειναι πολυ ενοχλητικο,  αλλα θα περασει,  που θα παει?? Παιρνεις καποια αγωγη? 

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα κοριτισι! χαθηκες εσυ!!! ακομα εχεις αναγουλες ε??? κ εγω το ιδιο , εμενα μου ξεκινησαν απο την 6η κ ειμαι πολυ χαλια .. δεν ξερω που θα βρω το κουραγιο να αντεξω. νιωθω μονιμως αρρωστη κ οχι εγκυος  κ ειμαι μολι; 9+4 .  τι τρως? παιρνεις κατι?

Κορίτσι μου όχι δεν τρώω κάτι συγκεκριμένο για τις αναγούλες και τους εμετούς.. Λένε οτι τα στραγάλια βοηθάμε αλλα για να ειμαι ειλικρινής δν το εχω δοκιμάσει.. Έτσι νιώθω κι εγώ... Δεν παλεύεται... Ποτε θα σταματήσουν άραγε; Ακούσατε καρδούλα; Τι παλμούς είχε; Εμένα στις 8εβδομάδες και 4 μερες είχε 175 παλμούς! :)

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Που χαθηκες κοριτσι εσυ??? Εκλεισες αυχενικη???? 

Κουράγιο με τς εμετους,  σε καταλαβαίνω και εγω απόλυτα... Κανω πανω απο 5-6 καθημερινα... Ειναι πολυ ενοχλητικο,  αλλα θα περασει,  που θα παει?? Παιρνεις καποια αγωγη? 

Ήμουν εξωτερικό γι αυτό χάθηκα λόγω δουλειών.. Αλλα τωρα δεν θα χαθώ! Ναι έκλεισα αυχενική 28 του μηνός στον Μαλιγιάννη.μου είπε ο γιατρό γιατρός αν εχω πολλούς εμετούς να πάρω πριπεράν αλλα δν θέλω να πάρω φάρμακα.. Φοβάμαι..

πρίν από 11 λεπτά , melina92 είπε:

Ήμουν εξωτερικό γι αυτό χάθηκα λόγω δουλειών.. Αλλα τωρα δεν θα χαθώ! Ναι έκλεισα αυχενική 28 του μηνός στον Μαλιγιάννη.μου είπε ο γιατρό γιατρός αν εχω πολλούς εμετούς να πάρω πριπεράν αλλα δν θέλω να πάρω φάρμακα.. Φοβάμαι..

Και εμενα μ πε το ιδιο αλλα επειδη και εγω φοβαμαι δεν πηρα κατι... Ειπα οσο αντέχω θα το παλεψω... 

Αντε με το καλο η αυχενικη σου!!! :)

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Και εμενα μ πε το ιδιο αλλα επειδη και εγω φοβαμαι δεν πηρα κατι... Ειπα οσο αντέχω θα το παλεψω... 

Αντε με το καλο η αυχενικη σου!!! :)

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!! Εσυ πόσο είσαι;

2 ώρες πρίν, ZiliHer είπε:

Μμ κατάλαβα, μην ανησυχείς θα πάνε όλα τέλεια. Φαντάζομαι θα εμπιστεύεσαι απόλυτα τον γιατρό σου οπότε δεν υπάρχει κανένα θέμα. Καλά αποτελέσματα και υπομονή 3 μερουλες, μετά θα είσαι πάλι δίπλα στην κόρη σου και θα είσαι και σίγουρη και την υγεία του μωρού σου.

πρίν από 57 λεπτά , melina92 είπε:

Κορίτσι μου όχι δεν τρώω κάτι συγκεκριμένο για τις αναγούλες και τους εμετούς.. Λένε οτι τα στραγάλια βοηθάμε αλλα για να ειμαι ειλικρινής δν το εχω δοκιμάσει.. Έτσι νιώθω κι εγώ... Δεν παλεύεται... Ποτε θα σταματήσουν άραγε; Ακούσατε καρδούλα; Τι παλμούς είχε; Εμένα στις 8εβδομάδες και 4 μερες είχε 175 παλμούς! :)

ναι ακουσαμε καρδουλα  στις 6 εβδ και ειχε 120 παλμους (ισα που ακουγοταν) ,στις 14/3 που πηγα στις 9 εβδ. ακουγοταν πολυ δυνατα κ γρηγορα.. εγω παιρνω primperan κ παλι 2 εμετους την μερα δεν τους γλιτωνω. χωρις αυτο το χαπι θα ημουν ακομα πιο χαλια.. κ εγω αυτο αναρωτιεμαι , ποτε θα σταματησουν ? ποτεεεεε??  

λενε οτι μολις μπουμε στον 4 μηνα θα ειναι καλυτερα, αλλα εγω πιστευω οτι ετσι θα με παει εως το τελος

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και καλώς σας βρήκα! :-D

@ZiliHer σου εύχομα να πάνε όλα καλά και να μην ανησυχείς. Που θα κάνεις την εξέταση για τροφοβλάστη γιατί λογικά και γω θα πρέπει να κάνω άμνιο λόγω ηλικίας. Γίνομαι 40 τέλη Απρίλη...

Αααα επίσης κορίτσια τα περισσότερα συμπτώματα που είχα σιγά σιγά εξαφανίζονται από τη στιγμή που μπήκα στη 10η βδομάδα οπότε κι εσείς έχετε ελπίδες να φύγουν οι εμετοί και οι αναγούλες!!!

• Μου αρέσει 1

UUiMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...