Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αγοράσαμε προχθές απορρυπαντικό για βρεφικά ρούχα και ένιωσα λες και έκανα ποιός ξέρει τι!!!! :P

Κι εμείς πήραμε απορρυπαντικό πριν λίγες μέρες!!! Και μένα μου φάνηκε πολύ περίεργο!!! :x

Πάνες έχω πάρει κι εγώ 2 pampers premium νο1 που τα βρήκα μισή τιμή στο φαρμακείο. Όταν ξαναβρώ θα ξαναπάρω :grin:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 11 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Κι εμείς πήραμε απορρυπαντικό πριν λίγες μέρες!!! Και μένα μου φάνηκε πολύ περίεργο!!! :x

Πάνες έχω πάρει κι εγώ 2 pampers premium νο1 που τα βρήκα μισή τιμή στο φαρμακείο. Όταν ξαναβρώ θα ξαναπάρω :grin:

Ποιο απορρυπαντικο πήρες? 

πρίν από 17 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Πάνες να κοιτάτε και στο σκρουτζ... Εχει πολύ καλές τιμές, καλύτερες απο τις προσφορές των σούπερ μάρκετ, ακόμα και με τα μεταφορικά! Εγώ το αφήνω τελευταία στιγμή για πάνες... Είπα να είναι η τελευταία μου αγορά!!!!

Ποιό απορρυπαντικό πήρες? Εγώ το planet baby... Ημουν αναμεσα σε αυτο και στο Αρκάδι, αλλά επειδή ήταν φθηνότερο (το βρήκα σε προσφορά), με κέρδισε!!!! Ανυπομονώ να το δοκιμάσω!!!

cO4Yp3.png

@ada32 μου πολύ χαίρομαι που ήταν πολύ καλό το ντομπλερ και το μωράκι σου μια χαρά τα γραμμάρια του!!! Εύχομαι ένα γερό μωράκι αγκαλίτσα να κρατήσεις!! 

Κορίτσια και εγώ πρέπει από εβδομάδα να αρχίσω να πλένω τα ρουχαλάκια της!!!! Μίλησα με την μαία μου είπε ότι μετά τις 33 με 34 τα αρχίζει τα μαθήματα και ότι θα κάνουμε 4 με 5 από 1.5 με 2 ώρες το καθένα αλλά να σας πω την αλήθεια μόνο στο τηλ που μιλήσαμε αρκετή ώρα με κάνε να χαλαρώσω πολύ.!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Marimarv είπε:

Ποιο απορρυπαντικο πήρες? 

πρίν από 29 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Πάνες να κοιτάτε και στο σκρουτζ... Εχει πολύ καλές τιμές, καλύτερες απο τις προσφορές των σούπερ μάρκετ, ακόμα και με τα μεταφορικά! Εγώ το αφήνω τελευταία στιγμή για πάνες... Είπα να είναι η τελευταία μου αγορά!!!!

Ποιό απορρυπαντικό πήρες? Εγώ το planet baby... Ημουν αναμεσα σε αυτο και στο Αρκάδι, αλλά επειδή ήταν φθηνότερο (το βρήκα σε προσφορά), με κέρδισε!!!! Ανυπομονώ να το δοκιμάσω!!!

Πήρα το Αρκάδι baby με πράσινο σαπούνι το υγρό. Είχε το proderm προσφορά εκείνη τη μέρα αλλά δε μου άρεσε καθόλου η μυρωδιά του..

Θα το κοιτάξω κι από εκεί με τις πάνες!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

On 17/8/2018 at 3:27 ΜΜ, ada32 είπε:

απο οτι καταλαβαινω μενετε λιγο καιρο μαζι.. θα βρειτε τις ισσοροπιες σας.. στην αρχη μεχρι να μαθουμε τα " χουγια ¨" του αλλου , υπαρχουν τσακωμοι.. οσο για το μωρο , στην αρχη μην παρεις πολλα γτ θα σου παρουν κ πολλα δωρα.. ασε κ εγω ηθελα να παρω πολλα αλλα μου φωναξε η μαμα μου... κ  ο αντρας μου γτ πηγα κ πηρα πολλα γι ανεογγενητο τζαμπα.. :P  θα παρεις τα απαραιτητα για τον πρωτο καιρο  κ βλεπεις στην συνεχεια..πχ η βουρτσα εινα περιττη γτ μπορει κ να το θηλασεις κ να μην χρειαστεις κ μπιμπερο .. εφοσον εισαι σπιτι ,ξεκουρασου κ ηρεμησε.. κ ασε να νομιζει οτι εχει το πανω χερι αυτος  προς το παρον.. κ προσπαθησε να κανεις οτι μπορεις , εφοσον εχεις κ προβλημα με την εγκυμοσυνη , ξεκουρασου!!!   

εγω εχω παρει σουτιεν απο κει. φορουσα 70D k 75D στο στραπλες τους κ στου θηλασμου πηρα 80D αλλα προς το παρον μου ειναι λγο χαλαρα ακομα στην πλατη .ιισως επρεπε να παρω το 75Ε. αλλα γενικα ειναι πολυ οικονομικα κ ανετα. ρωτα με οτι θες

εισαι υπερβολικη!!!!! κ ο δικος μου στις διακοπες δεν εκανε κινηση , καθολου.... ξερεις γτ , γτ πλεον πιανει την κοιλια μου κ το νιωθει το μωρο κανονικοτατα.. κ εχει τρομαξει :P  απλα epeidh εγω θελω λιγο σεξ... τον ¨ξεσηκωνω εγω" ε κ λεω οτι κατι καναμε...ασε που τις περισσοτερες φορες τελειωνει πριν κανουμε κατι .. αστο .. μετα την γεννα , θα δουμε...

Κοριτσια εγω εκανα τα χαρτια για το επιδομα κυοφοριας , ειναι πολυ απλα ..κ μαλιστα μου βγηκε κ παραπανω απο οτι περιμενα!

οποια θελει να με ρωτησει . @Alekk κ για μας εχω νεα. κανονικα δικαιουμαστε το 6μηνο γτ δικαιουμαστε τα επιδοματα απο το ικα. πηγα ρωτησα στον οαεδ.απλα το επικουρικο μας ταμειο ειναι εδοεαπ πλεον. αν θελεις να σ στειλω φωτο τις βεβαιωσεις που εχω απο την λογιστρια. 

Αχ κοριτσακι μου μολις γυρισα απο διακοπες κι ολο αυτο σκεφτομουν! Αληθεια το λες; Μπορουμε να ησυχασουμεδλδ; Ναι οποτε μπορεσεις στειλε μου τις βεβαιωσεις!!! Τι καλα νεα! Γενικα πως πας εσυ; Ολα καλα;

Κοριτσια ελειπα δεκα μερες εκτος πολιτισμου και γεμισατε ολοκληρες σελιδες! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!! Εμεις παιξαμε πολυ με τον μικρο και περιμενουμε πως και πως το νεο μελος. Ο κυριος στην κοιλιτσα εφαγε καλα κι ολο χοροπηδουσε! Με τσιμπησε κι ενα σερσενι και πεθανα στους πονους για ενα 24ωρο, ευτυχως ο μικρος κομπλε. Για πειτε νεα!!!

πρίν από 50 λεπτά , Marimarv είπε:

Κορίτσια γνωρίζεται ποια σαιτ στέλνουν δείγματα για προϊόντα βρεφικα? 

Babyspace! Σήμερα μου ήρθε το κουτακι! Είχε μέσα 1 πιπίλα mum, μια πιπίλα και ένα μικρό γυάλινο μπουκάλι chicco, ένα μπουκάλι amstel free και κατι εκπτωτικά κουπόνια 

• Μου αρέσει 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Κοριτσια μου μολις τελειωσα με το ντομπλερ ολα καλα δοξα το Θεό ειμαστε 1600 ! Ο πλακουντας κανει το αιμα και θα ειμαι ετσι μεχρι τη γεννα η οποία κατα 99% θα ειναι καισαρική... εφυγε ενα βαρος! Τωρα ξαπλααα! Ελπιζω οταν γυρισω σπιτι να μην εχω αιμα!

• Μου αρέσει 5

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Babyspace! Σήμερα μου ήρθε το κουτακι! Είχε μέσα 1 πιπίλα mum, μια πιπίλα και ένα μικρό γυάλινο μπουκάλι chicco, ένα μπουκάλι amstel free και κατι εκπτωτικά κουπόνια 

Ααααα σούπερ... Σε ευχαριστώ πολύ 

πρίν από 12 λεπτά , Μάντη είπε:

Κοριτσια μου μολις τελειωσα με το ντομπλερ ολα καλα δοξα το Θεό ειμαστε 1600 ! Ο πλακουντας κανει το αιμα και θα ειμαι ετσι μεχρι τη γεννα η οποία κατα 99% θα ειναι καισαρική... εφυγε ενα βαρος! Τωρα ξαπλααα! Ελπιζω οταν γυρισω σπιτι να μην εχω αιμα!

Μπράβο Μάντη μου είδες όλα καλά.. Όσο για την καισαρική μια χαρά είναι κ αυτή.. Ξεκουρασου λοιπόν μας περιμένουν ξενύχτια μεγαλύτερα από αυτά που έχουμε τώρα...χαχα

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Ουάου!!!! Τέλειος ο αγόραρος!!! Σου έδωσε και εκτίμηση για πιθανό βάρος γέννησης?

Βλέπω κορίτσια οι περισσότερες είστε σχεδόν έτοιμες!!! Εγώ έχω πάρει καρότσι, παρκοκρέβατο με στρώμα και καθισματάκι αυτοκινήτου... Σήμερα μάλλον θα πάμε να κλείσουμε κούνια και στρωματάκι, αν και δεν έχω καταλήξει ακόμα με σιγουριά... Πήρα και κάτι σκόρπια ψιλολόγια για το δωμάτιό της, αλλά ακόμα δεν είμαι έτοιμη σε καμία περίπτωση!!! Νιώθω πως έχω  πολύ καιρό ακόμα!!! Αχαχαχαχαχχα Μου φαίνεται θα γεννήσω και θα πιστεύω πως ακόμα έχω καιρό!!! Αχαχαχαχχααχχαχααχαχα

Αγοράσαμε προχθές απορρυπαντικό για βρεφικά ρούχα και ένιωσα λες και έκανα ποιός ξέρει τι!!!! :P

κι εσύ ανεμώνη? ψώνισες κι εσύ κ με άφησες μόνη κ τελευταία? νόμιζα μαζί θα τα αγοράζαμε όλα τελευταία μέρα χαχαχαχα πλάκα κάνω, καλά κάνατε κ τα αγοράσατε, με γεια σας, να τα χαρεί η μπουμπου σας!!!!Εγώ ακόμη τίποτα δεν πήρα!!!ίσα ίσα θα προλάβω εκπτώσεις χαχαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσια ο γιατρος μου εδωσε ενέσεις για να ωριμασουν οι πνευμονες του μωρου ποιο γρηγορα... κορτιζόνη... για την πιθανότητα πρόωρου τοκετού...

Μια χαρά ξεμπερδεψες και με αυτό... είναι σύνηθες να δίνουν αυτες τις ενέσεις... σου ειπε ποτε υπολογιζει την καισαρική ή είναι ακόμα νωρίς;

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

1 hour ago, Ασία είπε:

κι εσύ ανεμώνη? ψώνισες κι εσύ κ με άφησες μόνη κ τελευταία? νόμιζα μαζί θα τα αγοράζαμε όλα τελευταία μέρα χαχαχαχα πλάκα κάνω, καλά κάνατε κ τα αγοράσατε, με γεια σας, να τα χαρεί η μπουμπου σας!!!!Εγώ ακόμη τίποτα δεν πήρα!!!ίσα ίσα θα προλάβω εκπτώσεις χαχαχαχα

Αγχωθηκα μην χασω τις εκπτώσεις!!! Πετυχα και πολυ καλες προσφορές, οποτε ειπα να μη χασω την ευκαιρία!!! Απο ρούχα ομως δεν πηρα τίποτα! Αχχαχαχαχαχαχα!!! Εχω ακομα!!!  :p

Ασχετο, αλλα σημερα εγινα καρπούζι σύμφωνα με το τικερακι μου!! Βεβαια η κοιλια μ πιο πολυ σε πεπονακι φέρνει, αλλα ας όψεται!!!  :p

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...