Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ωχ βρε κοριτσι μου,  υπομονη!!! Οσο για τον υπερηχο,  ο γιατρός σου αποκλείεται να κάνει κάτι που θα βλάψει το σπορακι σου... 

Το προβλημα εθναι οτι ο γιατρος μ ειναι Αθήνα και μιλάω τηλεφωνικα μαζι του... αυριο εχω ραντεβού στο νοσοκομείο γιατι πρεπει να εχω και εδω ενα γυναικολόγο ποτε δεν ξερουμε τι μπορει να συμβεί... μπορει να μην προλαβω να παω Αθήνα για τη γεννα πρωτα ο Θεός... Ωχ εχω πολυ αγχος για το σπορακι μ ελπιζω να ειναι καλα...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Το προβλημα εθναι οτι ο γιατρος μ ειναι Αθήνα και μιλάω τηλεφωνικα μαζι του... αυριο εχω ραντεβού στο νοσοκομείο γιατι πρεπει να εχω και εδω ενα γυναικολόγο ποτε δεν ξερουμε τι μπορει να συμβεί... μπορει να μην προλαβω να παω Αθήνα για τη γεννα πρωτα ο Θεός... Ωχ εχω πολυ αγχος για το σπορακι μ ελπιζω να ειναι καλα...

Μπορείς να ρωτήσεις το γιατρό σου αν πιστεύει πως πρέπει να κάνεις αποκλειστικά κοιλιακο υπερηχο και να τους το πεις.. Ολα καλα θα ειναι... Μην αγχώνεσαι... Ποσο είσαι τώρα? 

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Τον πηρα και ειπε να μην εχω αγχος οτι δεν ειναι κατι... αυριο εχω υπέρηχο και τις αιματολογικές αλλα φοβαμαι να μου κανουν κολπικό υπέρηχο... 

Αφού δεν είναι καμία αιμορραγία μεγάλη μην ανησυχείς, θα στα πει κ αύριο ο γιατρός από κοντά.Δεν νομίζω πως θα είναι άγαρμπος στον υπέρηχο και θα σου κάνει κακο, μην φοβάσαι.με κοιλιακό στην εβδομάδα που είσαι δεν θα δει πολλά πράγματα, ας σου κάνει κολπικό να τσεκάρει πως όλα πάνε καλά.

@Μάντη μου μην φοβασαι κοριτσακι μου εδω εμενα με αιμοραγια στο ρεα μου εκαναν κολπικο υπερηχο. Δεν εχει να κανει με τα καφε σου ο κολπικος. Εμενα ετσι μου ειοαν τουλαχιστον

On 17/3/2018 at 8:37 ΠΜ, Gwgoulini26 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα χαίρομαι που όλες είστε καλά εγώ έκανα χοριακη χθες μόνο 7.500 από 1800 προ δέκα ημερών πλέον έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι σίγουρα παλινδρόμη και περνάω δύσκολα για 2ή φορά. 

Κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι.ηρεμησε μιλα με τον γιατρο πρωτα κανε και υπερηχο να δεις μπορει να αργει λιγακι να παρει μπρος και εξαλου δεν χρειαζεται διπλασιασμο ανα 2 μερες.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 53 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μπορείς να ρωτήσεις το γιατρό σου αν πιστεύει πως πρέπει να κάνεις αποκλειστικά κοιλιακο υπερηχο και να τους το πεις.. Ολα καλα θα ειναι... Μην αγχώνεσαι... Ποσο είσαι τώρα? 

8 και 3 ειμαι... τελικα ειναι λαθος να διαβαζουμε πολλα πράγματα... απο φοβο διαβαζω διαφορα και τελικα επηρεαζομαι πολυ... φοβάμαι μηπως δεν ακουσω το σπορακι μ αυριο... συγγνώμη που σας τρελενω και εσας...

πρίν από 52 λεπτά , Ασία είπε:

Αφού δεν είναι καμία αιμορραγία μεγάλη μην ανησυχείς, θα στα πει κ αύριο ο γιατρός από κοντά.Δεν νομίζω πως θα είναι άγαρμπος στον υπέρηχο και θα σου κάνει κακο, μην φοβάσαι.με κοιλιακό στην εβδομάδα που είσαι δεν θα δει πολλά πράγματα, ας σου κάνει κολπικό να τσεκάρει πως όλα πάνε καλά.

Το ξερω γτ εχω και την αναποδη κλίση μητρας και δεν θα φαίνεται...

πρίν από 2 λεπτά , MELINASP είπε:

@Μάντη μου μην φοβασαι κοριτσακι μου εδω εμενα με αιμοραγια στο ρεα μου εκαναν κολπικο υπερηχο. Δεν εχει να κανει με τα καφε σου ο κολπικος. Εμενα ετσι μου ειοαν τουλαχιστον

Λογικα ναι... εσυ πως εισαι κοριτσι μ;;;

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

On 17/3/2018 at 4:04 ΜΜ, Nightwish είπε:

Γεια σας κι από μένα! Μετά από μια παλίνδρομη κύηση πέρσυ τον Απρίλη είμαι πάλι έγκυος στις 10w + 2d και ΠΗΤ στις 11/10/18 αν όλα πάνε καλά :)

Εύχομαι σε όλες να έχετε καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες και να τα λέμε συχνά εδώ!

ααα επίσης ήθελα να σας ρωτήσω... εμένα δεν μου έχει γράψει  εξετάσεις για ασβέστιο και κυστική ίνωση ούτε μου έχει πει ακόμα για αυχενική διαφάνεια. Είναι λογικό?
Θα πάω την Πέμπτη μετά από ένα μήνα από την προηγούμενη φορά.
Επίσης μου δίνει ultrogestan των 200mg πρωί βράδυ  χωρίς να έχει δει αν έχω έλλειψη...

Από συμπτώματα έχω πόνους στο στήθος, ζαλάδα σα να μου πέφτει η πίεση και απίστευτο φούσκωμα στην κοιλιά και το στομάχι σα να είμαι έγκυος 5 - 6 μηνών! Και δυσκοιλιότητα...

Δεν ξέρω πως να τα αντιμετωπίσω!

Καλως ηλθες στην παρεα μας αλλη μια μανουλα με παλινδρομη ειμαστε μπολικες. Με το καλο κοριτσακι μου!!! Ασβεστιο οχι δεν μου εχει γραψει.κιστικη ινωση ναι μια μεταλλαξη.  Για την αυχενικη πρεπει να το πεις να κανονιστει γιατι κοντευεις

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Λογικα ναι... εσυ πως εισαι κοριτσι μ;;;

Εγω ενω ειχε σταματησει το αιμα σημερα το πρωι πουνουσα και ειχα παλι αιμα οχι οσο την αλλη φορα ειχα λιγο.  Οποτε συνεχιζω ακαθεκτη την ξαπλα. Μεχρι τωρα δεν ειδα αλλο αιμα και δοξα τον θεο ο πονος περασε

πρίν από 32 λεπτά , MELINASP είπε:

Καλως ηλθες στην παρεα μας αλλη μια μανουλα με παλινδρομη ειμαστε μπολικες. Με το καλο κοριτσακι μου!!! Ασβεστιο οχι δεν μου εχει γραψει.κιστικη ινωση ναι μια μεταλλαξη.  Για την αυχενικη πρεπει να το πεις να κανονιστει γιατι κοντευεις

Εγω ενω ειχε σταματησει το αιμα σημερα το πρωι πουνουσα και ειχα παλι αιμα οχι οσο την αλλη φορα ειχα λιγο.  Οποτε συνεχιζω ακαθεκτη την ξαπλα. Μεχρι τωρα δεν ειδα αλλο αιμα και δοξα τον θεο ο πονος περασε

Μακαρι να σταματήσει εντελως... το μονο φαρμακο ειναι ξαπλα...ποτε θα πας ξανα;;

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Μακαρι να σταματήσει εντελως... το μονο φαρμακο ειναι ξαπλα...ποτε θα πας ξανα;;

Τι να σου πω ειλικρινα δεν ξερω τι γινεται!!!! Παρασκευη εχω ραντεβου. Εσυ;

πρίν από 9 λεπτά , MELINASP είπε:

Τι να σου πω ειλικρινα δεν ξερω τι γινεται!!!! Παρασκευη εχω ραντεβου. Εσυ;

Αυριο και τρέμω... αλλα σκέφτομαι οτι εχω κανει οτι καλυτερο μπορώ απο εκει και περα ειναι στα χερια του Θεού... οτι ειναι να γινει θα γινει... 

jgJqp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Μάντη είπε:

Αυριο και τρέμω... αλλα σκέφτομαι οτι εχω κανει οτι καλυτερο μπορώ απο εκει και περα ειναι στα χερια του Θεού... οτι ειναι να γινει θα γινει... 

Ποσο εισαι;; καρδουλα ειχες ακουσει σωστα; για τα καφε να μην φοβασαι καθολου. Ειναι σκοτωμενο αιμα

Διαφημίσεις

Just now, MELINASP είπε:

Ποσο εισαι;; καρδουλα ειχες ακουσει σωστα; για τα καφε να μην φοβασαι καθολου. Ειναι σκοτωμενο αιμα

8+3 ειμαι... ναι καρδουλα ακουσαμε 6+4... τι να πω μακάρι ολα να πανε καλα για ολες μας και τον Οκτώβριο να λεμε για τα μπεμπακια μας!

jgJqp3.png

πρίν από 32 λεπτά , Μάντη είπε:

8+3 ειμαι... ναι καρδουλα ακουσαμε 6+4... τι να πω μακάρι ολα να πανε καλα για ολες μας και τον Οκτώβριο να λεμε για τα μπεμπακια μας!

Μια χαρα θα ειναι ολα αυριο θα δεις! Ειναι ακατορθωτο να μην αγχωνεσαι το ξερω καλα αλλα προσπαθησε να ηρεμησεις κανε κατι με τον αντρουλη σου να περασει η ωρα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , Μάντη είπε:

Ολα καλα θα ναι κοπελα μου... Σε λιγους μηνες θα λεμε για καροτσια κλπ κλπ κλπ!!! 

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

3 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου!!!!!Μην αγχώνεσαι, αύριο θα ηρεμήσεις που θα το επιβεβαιώσει κ ο γιατρός.

• Μου αρέσει 1

Γεια σας, μανούλες!

Άλλο ένα ξενύχτι και απόψε. Έχω να κοιμηθώ πάνω από 1.5 χρόνο και συνεχίζω... :)

Μάντη και Gwgoulini Εύχομαι όλα να σας πάνε καλά και να πάψετε να ανησυχείτε.

Nightwish Καλωσήρθες! Εγώ αύριο μπαίνω στη 13η εβδομάδα και θα κάνω την αυχενική την Τετάρτη.

Εννοείται ότι πάλι ανησυχώ για το αν είναι καλά το εμβρυάκι. Κάθε φορά που πάω στον γιατρό κρατάω την αναπνοή μου μέχρι να το δω στην οθόνη να κινείται. Τότε μόνο ανακουφίζομαι...

Το άγχος είναι διπλό αυτή τη φορά γιατί θα κάνω και τη λήψη τροφοβλάστη μαζί με την αυχενική. Φοβάμαι κι αυτή τη βελόνα.... αχ ... Αυτή τη φορά εντωμεταξύ να δω πώς θα την παλέψω που πρέπει μετά να μείνω 3μέρες στο κρεβάτι με τη μικρή μου να ζητάει αγκαλιές και με μόνη βοήθεια τον άντρα μου που μπορείνα πάρει μόνο μια μέρα άδεια...

Αυτά τα ολίγα πάλι...

Σας φιλώ! Καλη εβδομάδα να έχουμε! 

• Μου αρέσει 1

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...