Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Γεια σας κι από μένα! Μετά από μια παλίνδρομη κύηση πέρσυ τον Απρίλη είμαι πάλι έγκυος στις 10w + 2d και ΠΗΤ στις 11/10/18 αν όλα πάνε καλά :)

Εύχομαι σε όλες να έχετε καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες και να τα λέμε συχνά εδώ!

ααα επίσης ήθελα να σας ρωτήσω... εμένα δεν μου έχει γράψει  εξετάσεις για ασβέστιο και κυστική ίνωση ούτε μου έχει πει ακόμα για αυχενική διαφάνεια. Είναι λογικό?
Θα πάω την Πέμπτη μετά από ένα μήνα από την προηγούμενη φορά.
Επίσης μου δίνει ultrogestan των 200mg πρωί βράδυ  χωρίς να έχει δει αν έχω έλλειψη...

Από συμπτώματα έχω πόνους στο στήθος, ζαλάδα σα να μου πέφτει η πίεση και απίστευτο φούσκωμα στην κοιλιά και το στομάχι σα να είμαι έγκυος 5 - 6 μηνών! Και δυσκοιλιότητα...

Δεν ξέρω πως να τα αντιμετωπίσω!

UUiMp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 45 λεπτά , Ασία είπε:

Σε νοσοκομείο γέννησες η σε κλινική? Στα νοσοκομεία έχω ακούσει δεν κάνουν επισκιληρίδιο, ισχύει?

Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!μακάρι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά και να μας γράφεις εδώ και μετά τον Οκτώβρη που θα γεννήσεις ένα υγιέστατο μωράκι!

Αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Σίγουρα πρόκειται για καθυστερημένη σύλληψη. Εφόσον συμβαδίζει με τον υπέρηχο, αυτό μας νοιάζει.

Μπράβο Μαρία!έκλεισες ραντεβού για Αυχενική από τώρα?σε ποια εβδομάδα θα την κάνεις?Τώρα πόσο είσαι?

Έχετε αποφασίσει όλες που θα γεννήσετε? Νοσοκομείο η μαιευτήριο?

Ο γιατρός μου είπε ότι θέλει να με δει σε ενα μηνα περίπου που θα είναι και η περίοδος της αυχενικής. Σήμερα είμαι 8εβδ+3. Οπότε λογω και αποστασης και δυσκολιας στις μετακινήσεις θα την κλεισω απο τωρα στις 12/4 ή μάλλον  στις 19/4 (τότε βολευουν τα δρομολόγια) εξαρτάται από το τί θα μου πουν. 

Όσον αφορά τη γεννα νομίζω ότι ο γιατρός μου είναι στο Ιασω. Οπότε εκεί θα παμε 

πρίν από 14 λεπτά , Nightwish είπε:

Γεια σας κι από μένα! Μετά από μια παλίνδρομη κύηση πέρσυ τον Απρίλη είμαι πάλι έγκυος στις 10w + 2d και ΠΗΤ στις 11/10/18 αν όλα πάνε καλά :)

Εύχομαι σε όλες να έχετε καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες και να τα λέμε συχνά εδώ!

ααα επίσης ήθελα να σας ρωτήσω... εμένα δεν μου έχει γράψει  εξετάσεις για ασβέστιο και κυστική ίνωση ούτε μου έχει πει ακόμα για αυχενική διαφάνεια. Είναι λογικό?
Θα πάω την Πέμπτη μετά από ένα μήνα από την προηγούμενη φορά.
Επίσης μου δίνει ultrogestan των 200mg πρωί βράδυ  χωρίς να έχει δει αν έχω έλλειψη...

Από συμπτώματα έχω πόνους στο στήθος, ζαλάδα σα να μου πέφτει η πίεση και απίστευτο φούσκωμα στην κοιλιά και το στομάχι σα να είμαι έγκυος 5 - 6 μηνών! Και δυσκοιλιότητα...

Δεν ξέρω πως να τα αντιμετωπίσω!

Καλωσορισες κι εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Για ασβέστιο δεν εχω κάνει ούτε εγω εξετάσεις, κυστικη ινωση επειδή την ήξερα ως εξεταση απο την πρώτη παλινδρομη την εκανα πριν την εμβρυομεταφορά. Τωρα για την αυχενικη λογικα έπρεπε να σου έχει πει κατι, εκτός κι αν την κανει ο ιδιος και στην κάνει στο ραντεβού την Πέμπτη.

Τα utrogestan πιθανότατα στα εδωσε υποστηρικτικα της εγκυμοσύνης

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

On 16/3/2018 at 1:46 ΜΜ, depyfr είπε:

ακριβως αυτο σημαινει.αλλα οποτε νιωσεις οτι θελεις να κοιμηθεις λιγο η να κανεις ενα μπανιο στο παιρνουν.το παιρνουν  και να στο αλλαξουν και για εξετασεις και για μπανακι.εμενα μου αρεσε παρα πολυ.εξοικειωθηκα πολυ ευκολα και μετα στο σπιτι.εγω βεβαια επειδη ημουν σε τρικλινο οποτε ερχοταν το επισκεπτηριο το κραταγα να το δουν λιγο οι δικοι μου και μετα το εδεινα.γινοταν χαμως απο επισκεπτες των αλλων κοριτσιων.αν και να σας πω την αληθεια εγω δεν το εδωσα εκτος απο το επισκεπτηριο καθολου.εκανα μπανακι οταν μου το επαιρναν το πρωι για εξετασεις η για αλλαγμα.απλα να σας πω κατι.ειναι να τυχεις και σε καλες κοπελες διπλα.εγω ειχα μια κοπελα που με εκνευριζε ο αντρας της.ενω ανοιγαμε την κουρτινα να μπαινει φως στο δωματιο γιατι κανει και καλο στα μωρακια εκεινος οταν ερχοταν την εκλεινε γιατι πειραζε λεει το μωρο του.τι να πω...και αλλα πολλα.μεχρι η γυναικα του δεν τον αντεχε.

κοιτα να δεις γενικα εκτος απο την αναμονη που εκανα 13 ωρες που δεν με πειραζει απλα εκανα την βλακεια και καποια στιγμη που ποναγα του ελεγα να μου κανουν την επισκληριδιο πολυ αργα και μεχρι να ενημερωσουν αναισθησιολογο και να ερθει ποναγα παρα πολυ.απλα πιστευα οτι αν εξαντλουσα τον χρονο να μην παρω πολυ επισκληρηδιο ειναι καλο για το παιδι.αλλα δεν εχει σχεση.οποτε τωρα ξερω μολις παω να πονεσω θα τους καλω αμεσως χαχαχαχχαχα.γενικα το μονο που με επιασε μετα την επισκληρηδιο την πρωτη φορα με επιασε τρεμουλο πολυ.ετρεμα παρα πολυ χωρις να το ελεγχω.παρενεργεια μου ειπαν ηταν.και μετα την γεννα ειχα εντονο πονο απο κατω εκει που με εραψε ο γιατρος μου.τωρα με εραψε λιγο σφιχτα???δεν ξερω.παντως αυτη την φορα θα του το πω.δεν μπορουσα να κατσω κοριτσια.αστα!

αστα ξερεις πως το σκεφτομαι???εμενα θα ειναι σχεδον 3 χρονων.δεν τον εχω αφησει ποτε.ουτε ενα βραδυ.θα ειναι με τον πατερα του αλλα ενταξει δεν ειναι το ιδιο.πφφφφφφ θα δουμε.θα περασουν.3 μερες ειναι.θα τους πω να μου τον φερουν κατω αλλα φοβαμαι μην δεν του κανει καλο αυτο.

Εγώ θα γεννήσω σε δημόσιο, ξέρουμε αν μπορώ να έχω το μωράκι συνέχεια στο δωμάτιο η Όχι? Αυτό το κάνουν μόνο στις κλινικές?

πρίν από 44 λεπτά , Ασία είπε:

Εγώ θα γεννήσω σε δημόσιο, ξέρουμε αν μπορώ να έχω το μωράκι συνέχεια στο δωμάτιο η Όχι? Αυτό το κάνουν μόνο στις κλινικές?

Καλημερα!!! Σε ποιο δημόσιο θα γεννησεις??? 

Στο ΕΛΕΝΑΣ που θα γεννησω εγω με το καλο και στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ εχει rooming in... Και το ΑΤΤΙΚΟΝ νομίζω... Μπορείς να πάρεις ενα τηλεφωνο και να ρωτησεις!!! Το rooming in ειναι οτι καλυτερο!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλημερα!!! Σε ποιο δημόσιο θα γεννησεις??? 

Στο ΕΛΕΝΑΣ που θα γεννησω εγω με το καλο και στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ εχει rooming in... Και το ΑΤΤΙΚΟΝ νομίζω... Μπορείς να πάρεις ενα τηλεφωνο και να ρωτησεις!!! Το rooming in ειναι οτι καλυτερο!! 

Καλημέρα!Εγώ στο πανεπιστημιακό της Λάρισας ή στο νοσοκομείο του Βόλου. Είμαι κάπου στην μέση κ ακόμη δεν έχω αποφασίσει που.

Είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη? Πόσο είσαι τώρα και από συμπτώματα πως πηγαίνεις?

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Ασία είπε:

Καλημέρα!Εγώ στο πανεπιστημιακό της Λάρισας ή στο νοσοκομείο του Βόλου. Είμαι κάπου στην μέση κ ακόμη δεν έχω αποφασίσει που.

Είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη? Πόσο είσαι τώρα και από συμπτώματα πως πηγαίνεις?

Λογικα της Λάρισας που ναι Πανεπιστημιακο θα υποστηρίζει rooming in... 

Βασικα δευτερη εγκυμοσυνη,  αλλα πρωτο παιδι και υποφερωωωωωωωωωω απο συμπτωματα,  αλλα χαλαλι!!!! Βασει τερ ειμαι στην 9η,αλλα ξέρω πως ειχα καθυστερημενη συλληψη και υπερηχογραφικα είναι 8η εβδομάδα 

cO4Yp3.png

Α είμαστε στην ίδια εβδομάδα!σημασία έχει ο υπέρηχος τι λέει. Κι εγώ που νόμιζα πως είχα καθυστερημένη σύλληψη τελικά ο υπέρηχος μου έδειξε πως η σύλληψη έγινε πολύ νωρίτερα απ ότι υπολόγιζα.Άρα είμαι όσο λέει ο υπέρηχος και όχι όσο υπολόγιζα. Πότε θα κάνεις τον επόμενο υπέρηχο τώρα?εξετάσεις έκανε ως τώρα?

πρίν από 3 λεπτά , Ασία είπε:

Α είμαστε στην ίδια εβδομάδα!σημασία έχει ο υπέρηχος τι λέει. Κι εγώ που νόμιζα πως είχα καθυστερημένη σύλληψη τελικά ο υπέρηχος μου έδειξε πως η σύλληψη έγινε πολύ νωρίτερα απ ότι υπολόγιζα.Άρα είμαι όσο λέει ο υπέρηχος και όχι όσο υπολόγιζα. Πότε θα κάνεις τον επόμενο υπέρηχο τώρα?εξετάσεις έκανε ως τώρα?

Εχω κανει πληρη προγεννητικο.. Την εβδομάδα που μας έρχεται θα ξαναπαω να ακουσουμε καρδιά και να δει και ο γιατρος τις εξετασεις μου 

cO4Yp3.png

πρίν από 31 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εχω κανει πληρη προγεννητικο.. Την εβδομάδα που μας έρχεται θα ξαναπαω να ακουσουμε καρδιά και να δει και ο γιατρος τις εξετασεις μου 

Ωραία, με το καλό να ακούσετε καρδούλα!!!

• Ευχαριστώ 1

Κοριτσια εχει καμια φουσκωμα σ κοιλια??? Απο το πρωι ειμαι λες και ειμαι στον 5ο (υποθετω!!!)!!!! Τι κακο κι αυτο???? 

Ειναι κατι ανησυχητικο????? Επισης,  η λεκανη αρχιζει να ανοιγει απο τωρα?? Ωρες ωρες νιωθω τα οστα της λεκανης μου λες και θα ανοιξουν επιτοπου! :shock:

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου.. εγω εχω παλι καφε...:? πανω που ηρέμησα και ειπα σταματησαν αντε παλι... χθες ηταν η πρωτη μερα που πήγα μια βόλτα και περπάτησα κανένα 10 λεπτο λετε να μην επρεπε να σηκωθώ;;;; ή μπορει να οφείλεται στη δυσκοιλιότητα;;;;

jgJqp3.png

πρίν από 24 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημερα κοριτσια μου.. εγω εχω παλι καφε...:? πανω που ηρέμησα και ειπα σταματησαν αντε παλι... χθες ηταν η πρωτη μερα που πήγα μια βόλτα και περπάτησα κανένα 10 λεπτο λετε να μην επρεπε να σηκωθώ;;;; ή μπορει να οφείλεται στη δυσκοιλιότητα;;;;

Καλημέρα!!πήρες τον γιατρό σου να τον ρωτήσεις? Εγώ πιστεύω πως θα είναι από το λίγο περπάτημα αλλά δεν ξέρω κιόλας.

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Κοριτσια εχει καμια φουσκωμα σ κοιλια??? Απο το πρωι ειμαι λες και ειμαι στον 5ο (υποθετω!!!)!!!! Τι κακο κι αυτο???? 

Ειναι κατι ανησυχητικο????? Επισης,  η λεκανη αρχιζει να ανοιγει απο τωρα?? Ωρες ωρες νιωθω τα οστα της λεκανης μου λες και θα ανοιξουν επιτοπου! :shock:

Εγώ έχω φούσκωμα, νομίζω είναι νορμάλ.την λεκάνη μου ίδια την βλέπω πάντως, δεν έχω καταλάβει διαφορά.

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

Καλημέρα!!πήρες τον γιατρό σου να τον ρωτήσεις? Εγώ πιστεύω πως θα είναι από το λίγο περπάτημα αλλά δεν ξέρω κιόλας.

Εγώ έχω φούσκωμα, νομίζω είναι νορμάλ.την λεκάνη μου ίδια την βλέπω πάντως, δεν έχω καταλάβει διαφορά.

Τον πηρα και ειπε να μην εχω αγχος οτι δεν ειναι κατι... αυριο εχω υπέρηχο και τις αιματολογικές αλλα φοβαμαι να μου κανουν κολπικό υπέρηχο... 

jgJqp3.png

2 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Ωχ βρε κοριτσι μου,  υπομονη!!! Οσο για τον υπερηχο,  ο γιατρός σου αποκλείεται να κάνει κάτι που θα βλάψει το σπορακι σου... 

cO4Yp3.png

6 ώρες πρίν, Ασία είπε:

εχω την εντυπωση οτι και εκει διαλεγεις.εγω γεννησα στο ρεα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...