Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , depyfr είπε:

ναι αστα και ηταν η πρεμιερα της νικολουλη εκεινη την μερα...χααχχαχαχα μολις ξαπλωσα κατα τις 21.00 αισθανομαι μια κλοτσια αλλα ηταν πολυ διαφορετικη αποτι συνηθως με κλοτσαγε και επειδη μου το ειχε πει μια κοπελα πως ενιωσε και εκεινη λεω λες???και πηγα μια τουαλετα τιποτα...μετα απο λιγο τσουπ νατα τα νερα!!!εν τω μεταξυ το πρωι το ειχα πει στην πεθερα μου...μου ειχε πει ο γιατρος να με ξαναβλεπε την πεμπτη την επομενη αλλα οταν πηγαμε για καφε της πεθερας μου της το ειχα πει...να δεις θα γεννησω σαβ/κο.δεν ξερω ρε κοριτσια το ενιωθα.και φευγω σιγα σιγα για το νοσοκομειο αν και ετρεμα να σου πω την αληθεια.δεν ξερω γιατι και εκλαιγα και γεννησα σαββατο το πρωι στις 10.00 περιπου.

Το έχω ακούσει πως πολλές το νιώθουν πριν σπάσουν τα νερά. Σαν να το ξέρουν ποια μέρα θα γίνει. Έτσι και η μαμά μου όταν γέννησε εμένα. Έπεσε να κοιμηθεί το βράδυ και είπε στην αδερφή της πως αύριο θα γεννήσει και της λέει η θεία μου αποκλείεται από τώρα και τελικά τα ξημερώματα έσπασαν τα νερά. Είχες εύκολη γέννα? Έχω ακούσει πως τα αγόρια βγαίνουν πιο νωρίς ενώ τα κορίτσια συνήθως εξαντλούν το περιθώριο, δεν ξέρω αν ισχύει γενικά.Τώρα ο γιος σου πόσο είναι?

πρίν από 10 λεπτά , depyfr είπε:

και εγω αγορακι νιωθω ρε κοριτσια οτι εχω.τωρα αν μου κανει εκπληξη ενα κοριτσακι δεν θα με πειραξει.

Εσύ πιστεύω έχεις κορίτσι τώρα. Τι είναι το rooming in?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 13 λεπτά , depyfr είπε:

α και να σας δωσω μια συμβουλη με την καλη μου καρδια...να κανετε rooming in στο νοσοκομειο.ειναι τελεια εμπειρια και θα σας βοηθησει παρα πολυ μετα στο σπιτι.δεν θα νιωσετε πελαγωμενες

το μονο που με αγχωνει τωρα ειναι ο γιος μου.πως θα τον αποχωριστω 3 ολοκληρα βραδια.πφφφφ

Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ... πώς θα αφήσω τη μικρή μου 3 βράδυα;;; θα είναι περίπου 22 μηνών τότε.

Το rooming in είναι όταν κρατάμε το μωρό στο δωμάτιό μας συνέχεια και δεν μας το φέρνουν μόνο για τάισμα.

• Μου αρέσει 1

StW9p2.png etcKp3.png

πρίν από 10 λεπτά , ZiliHer είπε:

Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ... πώς θα αφήσω τη μικρή μου 3 βράδυα;;; θα είναι περίπου 22 μηνών τότε.

Το rooming in είναι όταν κρατάμε το μωρό στο δωμάτιό μας συνέχεια και δεν μας το φέρνουν μόνο για τάισμα.

ακριβως αυτο σημαινει.αλλα οποτε νιωσεις οτι θελεις να κοιμηθεις λιγο η να κανεις ενα μπανιο στο παιρνουν.το παιρνουν  και να στο αλλαξουν και για εξετασεις και για μπανακι.εμενα μου αρεσε παρα πολυ.εξοικειωθηκα πολυ ευκολα και μετα στο σπιτι.εγω βεβαια επειδη ημουν σε τρικλινο οποτε ερχοταν το επισκεπτηριο το κραταγα να το δουν λιγο οι δικοι μου και μετα το εδεινα.γινοταν χαμως απο επισκεπτες των αλλων κοριτσιων.αν και να σας πω την αληθεια εγω δεν το εδωσα εκτος απο το επισκεπτηριο καθολου.εκανα μπανακι οταν μου το επαιρναν το πρωι για εξετασεις η για αλλαγμα.απλα να σας πω κατι.ειναι να τυχεις και σε καλες κοπελες διπλα.εγω ειχα μια κοπελα που με εκνευριζε ο αντρας της.ενω ανοιγαμε την κουρτινα να μπαινει φως στο δωματιο γιατι κανει και καλο στα μωρακια εκεινος οταν ερχοταν την εκλεινε γιατι πειραζε λεει το μωρο του.τι να πω...και αλλα πολλα.μεχρι η γυναικα του δεν τον αντεχε.

πρίν από 30 λεπτά , Ασία είπε:

Το έχω ακούσει πως πολλές το νιώθουν πριν σπάσουν τα νερά. Σαν να το ξέρουν ποια μέρα θα γίνει. Έτσι και η μαμά μου όταν γέννησε εμένα. Έπεσε να κοιμηθεί το βράδυ και είπε στην αδερφή της πως αύριο θα γεννήσει και της λέει η θεία μου αποκλείεται από τώρα και τελικά τα ξημερώματα έσπασαν τα νερά. Είχες εύκολη γέννα? Έχω ακούσει πως τα αγόρια βγαίνουν πιο νωρίς ενώ τα κορίτσια συνήθως εξαντλούν το περιθώριο, δεν ξέρω αν ισχύει γενικά.Τώρα ο γιος σου πόσο είναι?

Εσύ πιστεύω έχεις κορίτσι τώρα. Τι είναι το rooming in?

κοιτα να δεις γενικα εκτος απο την αναμονη που εκανα 13 ωρες που δεν με πειραζει απλα εκανα την βλακεια και καποια στιγμη που ποναγα του ελεγα να μου κανουν την επισκληριδιο πολυ αργα και μεχρι να ενημερωσουν αναισθησιολογο και να ερθει ποναγα παρα πολυ.απλα πιστευα οτι αν εξαντλουσα τον χρονο να μην παρω πολυ επισκληρηδιο ειναι καλο για το παιδι.αλλα δεν εχει σχεση.οποτε τωρα ξερω μολις παω να πονεσω θα τους καλω αμεσως χαχαχαχχαχα.γενικα το μονο που με επιασε μετα την επισκληρηδιο την πρωτη φορα με επιασε τρεμουλο πολυ.ετρεμα παρα πολυ χωρις να το ελεγχω.παρενεργεια μου ειπαν ηταν.και μετα την γεννα ειχα εντονο πονο απο κατω εκει που με εραψε ο γιατρος μου.τωρα με εραψε λιγο σφιχτα???δεν ξερω.παντως αυτη την φορα θα του το πω.δεν μπορουσα να κατσω κοριτσια.αστα!

πρίν από 26 λεπτά , ZiliHer είπε:

αστα ξερεις πως το σκεφτομαι???εμενα θα ειναι σχεδον 3 χρονων.δεν τον εχω αφησει ποτε.ουτε ενα βραδυ.θα ειναι με τον πατερα του αλλα ενταξει δεν ειναι το ιδιο.πφφφφφφ θα δουμε.θα περασουν.3 μερες ειναι.θα τους πω να μου τον φερουν κατω αλλα φοβαμαι μην δεν του κανει καλο αυτο.

9 ώρες πρίν, irinikavala είπε:

Επειδή είδα για την Ζώνη της Παναγίας, εγω την φοράω από την προηγούμενη φορά που ήμουν έγκυος. την πιστεύω πολύ και την έχω πάνω μου φύλακα για μένα και για το μωράκι. την προηγούμενη φορά στο εξωμήτριο την πίστεψα πολύ καθώς ανακάλυψα το εξωμήτριο σε πολύ προχωρημένη φάση (καθώς είχα περίοδο κανονικά και πάλι κανένα σύμπτωμα) και δεν είχα ούτε μια ενόχληση. Μέχρι κ η γιατρός απορούσε πως σε τέτοια κατάσταση δεν είχαμε τπτ χειρότερο. Πρόσφατα είχα πάει να προσκυνήσω και μου έδωσαν και μία επιπλέον ζωνούλα που την έχω άθικτη.  Αν κάποια κοπέλα την χρειάζεται ευχαρίστως να της την στείλω ταχυδρομικώς.

Καλησπερα κοπελα μου καλως ηλθες στην παρεουλα μας! 

Εχω ακουσει για αυτο απο ποια εκκλησια το παιρνεις;

Καλησπερα κοπελες! Πολυ κουραστικη μετα σημερα στη δουλεια κ ποναω ολοκληρη. Ρε κοριτσια εχω πονους (ενταξει στα οπισθια απο το καθισιο) αλλα απο το πρωι ποναω δεξια και αριστερα στην λεκανη... καινουριο ειναι αυτο;

@MELINASP κι εγω εχω κ δεν την αποχωριζομαι. Μου την εφεραν απο το Αγιο Ορος. Ειχε ερθει κ στην Αθηνα πριν καιρο αλλα δεν ειχα παει

Παντως κοριτσια κ στο γιο μ ηξερα οτι θα ναι αγορι κ τωρα λεω παλι αγορι! Για να δουμε, εγω θελω απ´ολα!!! 

Rooming in και αποκλειστικος θηλασμος για να παρετε το κολάι απο το μαιευτηριο. Τωρα βεβαια στο επισκεπτηριο μου τον επαιρναν κ καλα εκαναν, μονο που μου τον εφερναν κ το παιδι... ρευοταν... Δυστυχως τον ταιζαν παροτι το αρνουνταν...

Οπως βλεπετε ολα τα διαβασα!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα χαίρομαι που όλες είστε καλά εγώ έκανα χοριακη χθες μόνο 7.500 από 1800 προ δέκα ημερών πλέον έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι σίγουρα παλινδρόμη και περνάω δύσκολα για 2ή φορά. 

πρίν από 17 λεπτά , Gwgoulini26 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα χαίρομαι που όλες είστε καλά εγώ έκανα χοριακη χθες μόνο 7.500 από 1800 προ δέκα ημερών πλέον έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι σίγουρα παλινδρόμη και περνάω δύσκολα για 2ή φορά. 

Καλημερα κοριτσακι μου...

Μετα τις 1500 μοναδες δεν διπλασιαζεται η χοριακη καθε 2 μερες. Χρειαζεται 3-4 μερες. Μην το προδικαζεις... Υπερηχο ποτε εχεις ξανα?

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 8 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου...

Μετα τις 1500 μοναδες δεν διπλασιαζεται η χοριακη καθε 2 μερες. Χρειαζεται 3-4 μερες. Μην το προδικαζεις... Υπερηχο ποτε εχεις ξανα?

Την Τετάρτη στις 26 έχω απελπιστει προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη θέλω να γίνει ένα θαυμα.

πρίν από 30 λεπτά , Gwgoulini26 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Καταρχας μην προδικαζεις κατι.. Οπως αναφερθηκε η χοριακη ουτως η αλλως θελουμε να 2πλασιαζεται καθε 3 μερες,  μετα τις 1500 μοναδες καθε 4 μερες και μετα τις 6000 μοναδες πανω απο 4 μερες! Ποτε δεν ξερεις.. Μην απελπιζεσαι κοπελα μου.. 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Καταρχας μην προδικαζεις κατι.. Οπως αναφερθηκε η χοριακη ουτως η αλλως θελουμε να 2πλασιαζεται καθε 3 μερες,  μετα τις 1500 μοναδες καθε 4 μερες και μετα τις 6000 μοναδες πανω απο 4 μερες! Ποτε δεν ξερεις.. Μην απελπιζεσαι κοπελα μου.. 

Το προσπαθώ θέλω τόσο πολύ να πάνε όλα καλά μετά από 2.5 χρόνια κατάφερα να ξαναμείνω εγκυος με 1 σαλπιγγα και δεν θέλω πάλι να έχει ίδια καταληξη με πριν.

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Gwgoulini26 είπε:

Το προσπαθώ θέλω τόσο πολύ να πάνε όλα καλά μετά από 2.5 χρόνια κατάφερα να ξαναμείνω εγκυος με 1 σαλπιγγα και δεν θέλω πάλι να έχει ίδια καταληξη με πριν.

Λογικο να νιωθεις ετσι... Εχεις περάσει πολυ δύσκολα,  αλλα με το αγχος μονο επιβαρυνεις το σπορι σου... Οι μοναδες χοριακης συμβαδιζουν με την εβδομάδα σου? Επιπλεον,  ειχες καθολου αιμα? 

cO4Yp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Gwgoulini26 είπε:

Μην μου στενοχωριεσαι.... Οτι χρειαζεσαι ειμαστε ολες εδω για εσενα, να μας μιλας, μην τα κρατας μεσα σου. Δυστυχως ή ευτυχως πολλες απο εμας ζοριζονται μεχρι να ερθει ενα μωρακι. Ευχομαι αυτη η φορα να ειναι η τυχερη και να μην ταλαιπωρηθεις περαιτερω...

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 33 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Λογικο να νιωθεις ετσι... Εχεις περάσει πολυ δύσκολα,  αλλα με το αγχος μονο επιβαρυνεις το σπορι σου... Οι μοναδες χοριακης συμβαδιζουν με την εβδομάδα σου? Επιπλεον,  ειχες καθολου αιμα? 

Η χοριακη συμβαδιζει με τον υπερηχο όχι με την τελευταία περίοδο όχι δεν έχω αίμα τίποτα 

πρίν από 34 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Μην μου στενοχωριεσαι.... Οτι χρειαζεσαι ειμαστε ολες εδω για εσενα, να μας μιλας, μην τα κρατας μεσα σου. Δυστυχως ή ευτυχως πολλες απο εμας ζοριζονται μεχρι να ερθει ενα μωρακι. Ευχομαι αυτη η φορα να ειναι η τυχερη και να μην ταλαιπωρηθεις περαιτερω...

Μακάρι από το στόμα σου και στου θεου το αφτι με το καλό το μωράκι σου 

1 hour ago, Gwgoulini26 είπε:

Η χοριακη συμβαδιζει με τον υπερηχο όχι με την τελευταία περίοδο όχι δεν έχω αίμα τίποτα 

Μακάρι από το στόμα σου και στου θεου το αφτι με το καλό το μωράκι σου 

Σε ευχαριστω πολυ!!!

Να αλλαξω λιγο κλιμα και να σας πω κι εγω οτι χθες καναμε υπερηχο. μας βρηκε μια χαρα ο ντοκτορ μεγαλωνουμε, χτυπαει η καρδουλα και σε 1 μηνα περιπου αυχενικη...

Οι υπολοιπες κοπελες που ειστε? Ολα καλα?

• Μου αρέσει 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

On 16/3/2018 at 1:46 ΜΜ, depyfr είπε:

ακριβως αυτο σημαινει.αλλα οποτε νιωσεις οτι θελεις να κοιμηθεις λιγο η να κανεις ενα μπανιο στο παιρνουν.το παιρνουν  και να στο αλλαξουν και για εξετασεις και για μπανακι.εμενα μου αρεσε παρα πολυ.εξοικειωθηκα πολυ ευκολα και μετα στο σπιτι.εγω βεβαια επειδη ημουν σε τρικλινο οποτε ερχοταν το επισκεπτηριο το κραταγα να το δουν λιγο οι δικοι μου και μετα το εδεινα.γινοταν χαμως απο επισκεπτες των αλλων κοριτσιων.αν και να σας πω την αληθεια εγω δεν το εδωσα εκτος απο το επισκεπτηριο καθολου.εκανα μπανακι οταν μου το επαιρναν το πρωι για εξετασεις η για αλλαγμα.απλα να σας πω κατι.ειναι να τυχεις και σε καλες κοπελες διπλα.εγω ειχα μια κοπελα που με εκνευριζε ο αντρας της.ενω ανοιγαμε την κουρτινα να μπαινει φως στο δωματιο γιατι κανει και καλο στα μωρακια εκεινος οταν ερχοταν την εκλεινε γιατι πειραζε λεει το μωρο του.τι να πω...και αλλα πολλα.μεχρι η γυναικα του δεν τον αντεχε.

κοιτα να δεις γενικα εκτος απο την αναμονη που εκανα 13 ωρες που δεν με πειραζει απλα εκανα την βλακεια και καποια στιγμη που ποναγα του ελεγα να μου κανουν την επισκληριδιο πολυ αργα και μεχρι να ενημερωσουν αναισθησιολογο και να ερθει ποναγα παρα πολυ.απλα πιστευα οτι αν εξαντλουσα τον χρονο να μην παρω πολυ επισκληρηδιο ειναι καλο για το παιδι.αλλα δεν εχει σχεση.οποτε τωρα ξερω μολις παω να πονεσω θα τους καλω αμεσως χαχαχαχχαχα.γενικα το μονο που με επιασε μετα την επισκληρηδιο την πρωτη φορα με επιασε τρεμουλο πολυ.ετρεμα παρα πολυ χωρις να το ελεγχω.παρενεργεια μου ειπαν ηταν.και μετα την γεννα ειχα εντονο πονο απο κατω εκει που με εραψε ο γιατρος μου.τωρα με εραψε λιγο σφιχτα???δεν ξερω.παντως αυτη την φορα θα του το πω.δεν μπορουσα να κατσω κοριτσια.αστα!

αστα ξερεις πως το σκεφτομαι???εμενα θα ειναι σχεδον 3 χρονων.δεν τον εχω αφησει ποτε.ουτε ενα βραδυ.θα ειναι με τον πατερα του αλλα ενταξει δεν ειναι το ιδιο.πφφφφφφ θα δουμε.θα περασουν.3 μερες ειναι.θα τους πω να μου τον φερουν κατω αλλα φοβαμαι μην δεν του κανει καλο αυτο.

Σε νοσοκομείο γέννησες η σε κλινική? Στα νοσοκομεία έχω ακούσει δεν κάνουν επισκιληρίδιο, ισχύει?

6 ώρες πρίν, Gwgoulini26 είπε:

Σου στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια!!μακάρι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά και να μας γράφεις εδώ και μετά τον Οκτώβρη που θα γεννήσεις ένα υγιέστατο μωράκι!

5 ώρες πρίν, Gwgoulini26 είπε:

Αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Σίγουρα πρόκειται για καθυστερημένη σύλληψη. Εφόσον συμβαδίζει με τον υπέρηχο, αυτό μας νοιάζει.

4 ώρες πρίν, Μαρία1430 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ!!!

Να αλλαξω λιγο κλιμα και να σας πω κι εγω οτι χθες καναμε υπερηχο. μας βρηκε μια χαρα ο ντοκτορ μεγαλωνουμε, χτυπαει η καρδουλα και σε 1 μηνα περιπου αυχενικη...

Οι υπολοιπες κοπελες που ειστε? Ολα καλα?

Μπράβο Μαρία!έκλεισες ραντεβού για Αυχενική από τώρα?σε ποια εβδομάδα θα την κάνεις?Τώρα πόσο είσαι?

Έχετε αποφασίσει όλες που θα γεννήσετε? Νοσοκομείο η μαιευτήριο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...