Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 48 λεπτά , Ασία είπε:

Για τις ραγάδες κι εγώ αυτό πιστεύω, μετά θα εμφανιστούν.Εγώ μια φορά την μέρα βάζω λαδάκι αλλά σιγά μην κάνει τίποτα. Εσύ έχεις κ τους εμετούς οπότε δεν μπορείς να τρως κ ότι θέλεις ή να προσέξεις αν ήθελες, οπότε μην σκας για το φαΐ. ότι μπορείς να τρως.Κ με το νερό, τι βάσανο πρέπει να είναι να μην μπορείς να πιεις πολύ καλοκαιριάτικα, όχι τίποτα άλλο αλλά κάνει κ καλό παντού. υπομονή...2,5 μήνες το πολύ έμειναν για σένα κ μετά θα ελευθερωθείς που λένε!!

Ασία ευχαριστούμε για το πινακάκι!!!

Κορίτσια μην ανησυχείτε, αν ειχατε ραγάδες θα βλέπατε κόκκινα σημάδια τωρα, μέχρι τον ένατο γινονται κανονικες κόκκινες γραμμες, οπότε λαδάκια κρεμούλες κι όλα καλα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 13 λεπτά , Ασία είπε:

πωπω, κρίμα βρε κορίτσι μου, όχι τόσο για την κυτταρίτιδα αλλά για τα άπειρα καλά που κάνει στον οργανισμό μας!

λες ε? μπορεί, θα δούμε τι θα πει κ ο γιατρός μεθαύριο,θα του πω να το αλλάξουμε.

Εγω το άλλαξα 2 φορες μεχρι να δω τι κρατα καλυτερα ο οργανισμός σου! Οποτε πες το εσυ στο γιατρο σου!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Λοιπόν κορίτσια μου είμαι πολύ χαρούμενη το ντομπλερ βγήκε πολύ καλό.. μου έβγαλε καί φωτογραφία τήν μικρή στου πρόσωπο τρελάθηκα τό κλάμα έτρεχε ποτάμι....1370 γραμμάρια είναι η μικρή μου....μου είπε ότι λόγο έχω λίγο θέμα με τό ζάχαρο νά μιλήσω.με τόν γιατρό μου μήπως τήν επαναλάβω σέ 4 εβδομάδες... εγώ τό Σάββατο θα πάω στον γιατρό μου θά του τό πω και ότι μου πει...

Πάντως όλα καλά και τό αμνιακό υγρό και ό τραχήλος και η μπέμπα έχει πάρει θέση μέρα τό κεφάλι κάτω.

• Μου αρέσει 2

Κοριτσια τθ μου κανετε πως πανε οι κοιλιτσες σας μεγαλωνουν εγω πρωτη φορα εχω να δω το μωρο ενα μηνα κ το επομενο ραντεβου ειναι ντοπλερ την αλλη πεμπτη.. αλλα δν μου φαινετε πως εχει μεγαλωσρι η κοιλια μου λετε να μην εχει παρει βαρος;;; ειδα χθες μια εγκυουλα στον δρομο κ ηταν μεγαλη η κοιλιτσα... εμαι 32 εβδομαδων λετε απο εδω κ περα να φουσκωσει;

...:-D

πρίν από 11 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου είμαι πολύ χαρούμενη το ντομπλερ βγήκε πολύ καλό.. μου έβγαλε καί φωτογραφία τήν μικρή στου πρόσωπο τρελάθηκα τό κλάμα έτρεχε ποτάμι....1370 γραμμάρια είναι η μικρή μου....μου είπε ότι λόγο έχω λίγο θέμα με τό ζάχαρο νά μιλήσω.με τόν γιατρό μου μήπως τήν επαναλάβω σέ 4 εβδομάδες... εγώ τό Σάββατο θα πάω στον γιατρό μου θά του τό πω και ότι μου πει...

Πάντως όλα καλά και τό αμνιακό υγρό και ό τραχήλος και η μπέμπα έχει πάρει θέση μέρα τό κεφάλι κάτω.

τελεια η μπεμπουλα σου  . ολα καλα οποτε κ με τον τραχηλο σου ! ζηλευω .. ανυπομονω να παω κ εγω για ντομπλερ!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

τελεια η μπεμπουλα σου  . ολα καλα οποτε κ με τον τραχηλο σου ! ζηλευω .. ανυπομονω να παω κ εγω για ντομπλερ!!

Όλα μία χαρά ναι...

Εσύ Πέμπτη είπες έχεις???

πρίν από 56 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Τέλεια!!! Μπράβο!!! Να κανεις καμπύλη ξανα ειπε;;; σου εκανε και κολπικό;;;

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 57 λεπτά , ada32 είπε:

oxi oxi εγω αργω ακομα !!! 21/8 εχω 

Θα δεις θά περάσουν οι μέρες και δεν θά τό καταλάβεις καθόλου..

Εύχομαι νά έχουμε τέλεια νέα καί από σένα τότε!!

πρίν από 19 λεπτά , Μάντη είπε:

Τέλεια!!! Μπράβο!!! Να κανεις καμπύλη ξανα ειπε;;; σου εκανε και κολπικό;;;

Μου είπε ότι λόγο που έχω τό ζάχαρο γι'αυτόν η γνώμη τού είναι νά τό επαναλάβω σέ 4 εβδομάδες... βέβαια εγώ μεγάλα ζάχαρα δεν κάνω οπότε δεν ξέρω αν ο γιατρός μου θέλει νά κάνω πάλι ντομπλερ.. όχι κολπικό δεν έκανα από τήν κοιλιά κανονικά..!!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Τι καλα!!!!! Μπραβο κουκλα μου.. τελειο το μωρακι σου. Θυμησε μιυ ποσο εισαι;; ειναι μεγαλιυτσικο;; τι σου ειπε;; γενικα σαν εξεταση πως ειναι;; ποση ωρα;;

1 ώρα πρίν, ναντια δε είπε:

Κοριτσια τθ μου κανετε πως πανε οι κοιλιτσες σας μεγαλωνουν εγω πρωτη φορα εχω να δω το μωρο ενα μηνα κ το επομενο ραντεβου ειναι ντοπλερ την αλλη πεμπτη.. αλλα δν μου φαινετε πως εχει μεγαλωσρι η κοιλια μου λετε να μην εχει παρει βαρος;;; ειδα χθες μια εγκυουλα στον δρομο κ ηταν μεγαλη η κοιλιτσα... εμαι 32 εβδομαδων λετε απο εδω κ περα να φουσκωσει;

32 ε;;;;; πως περναει ο καιρος.. εγω 30 και 3 βαση πητ. Η κοιλιτσα νιωθω οτι θα σκασει.  Ποσο πια να μεγαλωσει;; χαχα.. παντως σιγουρα δεν εχει σχεση με την αναπτυξη του μωρου

Ααααα κοριτσια μολις πηγα στο γνωστο καταστημα με παιχνιδθα εποχικα κτλ j...bo και εχει τα μωρομαντηλα τα 4 πακετα johnson αλλα κ ολες τις γνωστες μαρκες μονο 2,99 κ ειπα μιας κ θα χρειαστουμε μπολικα ειπα να σας ενημερωσω. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , irinikavala είπε:

Τι καλα!!!!! Μπραβο κουκλα μου.. τελειο το μωρακι σου. Θυμησε μιυ ποσο εισαι;; ειναι μεγαλιυτσικο;; τι σου ειπε;; γενικα σαν εξεταση πως ειναι;; ποση ωρα;;

32 ε;;;;; πως περναει ο καιρος.. εγω 30 και 3 βαση πητ. Η κοιλιτσα νιωθω οτι θα σκασει.  Ποσο πια να μεγαλωσει;; χαχα.. παντως σιγουρα δεν εχει σχεση με την αναπτυξη του μωρου

Ααααα κοριτσια μολις πηγα στο γνωστο καταστημα με παιχνιδθα εποχικα κτλ j...bo και εχει τα μωρομαντηλα τα 4 πακετα johnson αλλα κ ολες τις γνωστες μαρκες μονο 2,99 κ ειπα μιας κ θα χρειαστουμε μπολικα ειπα να σας ενημερωσω. 

Μακαρι να εχει παρει βαρος ... εγω παλι τα παρειγγειλα απο φαρμακειο τα ειχαν σε προσφορα  πηρα ξ μπιμπερο για ωρα αναγκης κ γενικα να υπαρχουν.. της chico πηρα μετα απο ψαξιμο ρλπιζω να βγουν καλα κ να τα δεχτρι το μωρο

...:-D

πρίν από 21 λεπτά , irinikavala είπε:

Είμαι 29+6 ... είναι ένας μεγάλος υπέρηχος πού μετράει τήν ροή τού αίματος αν τό παιδί τρέφεται σωστά... όχι είναι φυσιολογική η μικρή ... 20 λεπτά περίπου κράτησε ο υπέρηχος ... κοιτάει καί τραχήλο καί σου λέει καί τί θέσει έχει τό μωράκι και μετράει και άκρα τού μωρού... εσύ ποτέ έχεις ??? τί φύλο έχεις??? Εγώ μπέμπα!!!

πρίν από 5 λεπτά , ναντια δε είπε:

Μακαρι να εχει παρει βαρος ... εγω παλι τα παρειγγειλα απο φαρμακειο τα ειχαν σε προσφορα  πηρα ξ μπιμπερο για ωρα αναγκης κ γενικα να υπαρχουν.. της chico πηρα μετα απο ψαξιμο ρλπιζω να βγουν καλα κ να τα δεχτρι το μωρο

Γιατί λες μακάρι πόσο είναι τό μωράκι καί τί εβδομάδα είσαι?? Η chico είναι πολύ καλή εταιρεία ξέρω εγώ θά πάρω από τήν αρχή ειδική μπουκάλα για κολικούς..

@Μαρθα Κ τι ωραία είδες τη μπεμπα σου και όλα μια χαρά ! 

Εγω την άλλη βδομάδα εχω γιατρό , αλλά για doppler δεν είπαμε κάτι . Ίσως μου πει τώρα . Πήρα και τις εξετάσεις όλα οκ, ανέβηκε και ο αιματοκρίτης από 36,5 σε 38,5, είναι λογικό που ανεβαίνει; Δεν ξέρω αν βοήθησε που παίρνω το σίδηρο το βράδυ κατά τις 5 που ξυπνάω για τουαλέτα .  

• Μου αρέσει 1

CNqjp3.png

1 hour ago, eamo είπε:

Εγω την άλλη βδομάδα εχω γιατρό , αλλά για doppler δεν είπαμε κάτι . Ίσως μου πει τώρα . Πήρα και τις εξετάσεις όλα οκ, ανέβηκε και ο αιματοκρίτης από 36,5 σε 38,5, είναι λογικό που ανεβαίνει; Δεν ξέρω αν βοήθησε που παίρνω το σίδηρο το βράδυ κατά τις 5 που ξυπνάω για τουαλέτα .  

Κοριτσάκι είναι λογικό αφού παίρνεις δύο σίδερα τήν μέρα!!! άντε περιμένουμε και τά δικά σου ευχάριστα νέα!!! ποια εβδομάδα είσαι??

πρίν από 31 λεπτά , eamo είπε:

Μαλλον απο αυτο ειναι. Λενε ειναι ο καλυτερος τροπος απορροφησης..ασε που λενε πλεον δεν μας τραβαει πολυ το μπεμπακι

2 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Είμαι 29+6 ... είναι ένας μεγάλος υπέρηχος πού μετράει τήν ροή τού αίματος αν τό παιδί τρέφεται σωστά... όχι είναι φυσιολογική η μικρή ... 20 λεπτά περίπου κράτησε ο υπέρηχος ... κοιτάει καί τραχήλο καί σου λέει καί τί θέσει έχει τό μωράκι και μετράει και άκρα τού μωρού... εσύ ποτέ έχεις ??? τί φύλο έχεις??? Εγώ μπέμπα!!

Αχ ωραια ευχαριστω.  Να εχω μια ιδεα.  Κ μεις κοριτσακι.. κ ανυπομονω να την δω. Πεμπτη βραδυ εχω εγω.. πλησιαζει παντως ο καιρος ε; αχ μακαρι ολα να πανε καλα.. σε ολες μας

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...