Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 18 λεπτά , Ασία είπε:

Γεια σας κορίτσια, έχει καμία μελανιασμενα νύχια ποδιών? ξέρετε τι μπορεί να σημαίνει κ αν έχει σχέση με την εγκυμοσύνη??

δ μου εχει τυχει,αλλα δ παιρνεις ενα τηλ τον γιατρο σου;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , Ασία είπε:

Γεια σας κορίτσια, έχει καμία μελανιασμενα νύχια ποδιών? ξέρετε τι μπορεί να σημαίνει κ αν έχει σχέση με την εγκυμοσύνη??

Τι εννοεις ολα τα νυχια μελανιασμενα ειναι;;; σαν χτύπημα; τα επανω νυχια;;;

jgJqp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Μάντη είπε:

Τι εννοεις ολα τα νυχια μελανιασμενα ειναι;;; σαν χτύπημα; τα επανω νυχια;;;

Δεν τα έχω βαμμένα των ποδιών κ μου φαίνεται πως έχουν πάρει μια απόχρωση μπλε-μωβ όλα.λες κ τα έχω βάψει ελαφρώς.σίγουρα δεν είναι αυτό το νορμάλ τους χρώμα.των χεριών είναι κανονικά.

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

Δεν τα έχω βαμμένα των ποδιών κ μου φαίνεται πως έχουν πάρει μια απόχρωση μπλε-μωβ όλα.λες κ τα έχω βάψει ελαφρώς.σίγουρα δεν είναι αυτό το νορμάλ τους χρώμα.των χεριών είναι κανονικά.

Είναι και πρησμένα τα ποδια σου;;; λογικα οφείλεται σε κακη κυκλοφορία του αιματος... καλυτερα παρε το γιατρο σου να εισαι σιγουρη...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Μάντη είπε:

Είναι και πρησμένα τα ποδια σου;;; λογικα οφείλεται σε κακη κυκλοφορία του αιματος... καλυτερα παρε το γιατρο σου να εισαι σιγουρη...

κι εγώ αυτό πιστεύω για την κυκλοφορία. τα πόδια όχι,δεν είναι πρησμένα. θα περάσω από το νοσοκομείο αύριο να τα δει η μαία, αν κ την Πέμπτη έχω ραντεβού με τον γιατρό.

πρίν από 8 λεπτά , Ασία είπε:

κι εγώ αυτό πιστεύω για την κυκλοφορία. τα πόδια όχι,δεν είναι πρησμένα. θα περάσω από το νοσοκομείο αύριο να τα δει η μαία, αν κ την Πέμπτη έχω ραντεβού με τον γιατρό.

Δεν εχεις καποιο τηλέφωνο προσωπικό να παρεις;

jgJqp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Μάντη είπε:

Δεν εχεις καποιο τηλέφωνο προσωπικό να παρεις;

έχω τηλ αλλά δεν το θεωρώ κάτι σοβαρό ώστε να πάρω τηλ.άσε που από το τηλ τι να εξηγήσω?το θέμα είναι να δει τα νύχια μου πως είναι, όχι να τα περιγράψω.Είναι ελαφρώς χρωματισμένα γι αυτο δεν πιστεύω πως είναι κάτι. Δεν είναι κ το μωβ το πένθιμο που αν το έβλεπα θα έτρεχα στο νοσοκομείο.

1 hour ago, Ασία είπε:

έχω τηλ αλλά δεν το θεωρώ κάτι σοβαρό ώστε να πάρω τηλ.άσε που από το τηλ τι να εξηγήσω?το θέμα είναι να δει τα νύχια μου πως είναι, όχι να τα περιγράψω.Είναι ελαφρώς χρωματισμένα γι αυτο δεν πιστεύω πως είναι κάτι. Δεν είναι κ το μωβ το πένθιμο που αν το έβλεπα θα έτρεχα στο νοσοκομείο.

Δεν ξερω αλλα δεν εχεις να χασεις κατι παρε ενα τηλέφωνο...

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Τι κάνετε κορίτσια ; Δεν σας ξέχασα απλά έχουμε εργασίες στο σπίτι , εργοτάξιο έχει γίνει, όπως καταλαβαίνετε ο χρόνος τρέχει! 

Αυτό με τα νυχια σίγουρα με την κυκλοφορία έχει να κάνει . Κάνε μια ερώτηση να είσαι σιγουρη !Ποσά διαφορετικά συμπτώματα όμως πραγματικά , τόμο γράφεις ! 

• Μου αρέσει 2

CNqjp3.png

Διαφημίσεις

Που έχετε χαθει ολες;;;;;; εγω μίλησα με το γιατρο μου και μου ειπε ξεκουραση οσο περισσότερο μπορω μεχρι το τελος! Μονο για κανενα καφεδακι μου επιτρέπει παλι καλα!!! Απο δουλειες ειπε τιποτα... 

@eamo ωραιες ειναι η εργασίες στο σπιτι!!! Μονο να τις παρακολουθείς βεβαιααα!! Χαχαχαχαα!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

jgJqp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα τί κάνετε?? εγώ αύριο μεσημέρι έχω ντομπλερ ελπίζω να βγεί καλό...

@Ασία εγώ πάντως θα τόν έπαιρνα τηλέφωνο και θα τού τό έλεγα για να ηρεμήσω έως τό ραντεβού μας ..

@Μάντη μου άντε ξεκούραση τώρα δεν έμειναν πολλές εβδομάδες και πάλι καλά που σέ αφήνει γιαε έναν καφέ κάτι είναι και αυτό να αλλάζεις ψυχολογία!!!?

• Μου αρέσει 1

On 28/7/2018 at 3:16 ΜΜ, Μαρθα Κ είπε:

Βλέπω νά σού κάνω παρέα και εγώ ξάπλα αλλά δεν πειράζει τά μωράκια μας νά είναι καλά... ωραία μου έφυγε τό ανχος αφού τό μετράει από την κοιλιά... εσύ ποια εβδομάδα είσαι??

Μαρθα κ εμενα εχει ηδη παρει θεση .. βασικα απο την β επιπεδου ηταν με το κεφαλι κατω κ ακομα συνεχιζει . γτ πλεον νιωθω τα ποδια του μωρου να με κλωτσανε πανω σχεδον στο στηθος κ τον κορμο του δεξια οπως μου τα εξηγησε ο γιατρος την τριτη αλλα δεν μου ειπε οτι ειναι κατι ανησυχητικο . μαλιστα μου ειπε οτι αν συνεχισει ετσι , σε λιγο θ αβεβαιωθουμε οτι θ αμεινει σε αυτη την σταση κ δεν θα γυρισει ισχιακο . τραχηλο ειχα 3,5 εκ στην β επιπεδου κ μου ειπε να περπαταω για κανενα μισαωρο μεχρι να λαχανιαζω κ οχι απλα παω μια βολτα εως το περιπτερο ... ελπιζω να ειναι ολα καλα με την μπεμπα σου κ να μην χρειαστει η ακινησια.

αα επισης ποναω λιγο κατω πλεον οταν σηκωνομαι απο τη καρρεκλα κ οταν γυρναω πλευρα.

κοριτσια οντως χαθηκατε!  εγω συνεχιζω δουλεια  , πλεον η φαγουρα περασε σχεδον αλλα ρε κοριτσια ξυπναω απο τον υπνο μου μουδιασμενη ειτε τα χερια ειτε τα ποδια αναλογως απο την πλευρα που κοιμαμαι κ αυτες τις μερες ειχα κατι τρομερες κραμπες στις γαμπες το πρωι που κοντεψα να κλαψω απο τον πονο . λετε να χρειαζομαι μαγνησιο ? 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , vikib είπε:

@ada32 με τα μουδιασματα κ τις κραμπες καλο ειναι να πεις στο γιατρο σου για μαγνησιο.μεχρι τοτε,μπορεις να τρως μπανανες

Ευχαριστώ για την απάντηση!!έχω κόψει κ τις μπανανες τρομάρα μου.. Δεν μου αρέσουν καθόλου τώρα εγώ πριν έτρωγα 2 Την μέρα..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...