Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Ασία είπε:

Την δίνει ο γιατρός μετά τον πρώτο η τον δεύτερο υπέρηχο. Όταν δηλαδή υπολογίσει με ακρίβεια την ηλικία της κύησης. Βέβαια αν ξέρεις πότε έγινε η σύλληψη μπορεί να την βρεις κ μόνη σου. Αν πχ η σύλληψη έγινε 8/1 τότε αφαιρείς μια εβδομάδα και προσθέτεις 9 μήνες ακριβώς.Δηλαδή αφαιρώντας την εβδομάδα πηγαίνεις 1/1 και αν προσθέσεις 9 μήνες έχεις 1/10.

@Μάντη αν δεν κάνω λάθος έχεις 25/10 πητ.

Τελευταία περιοδο ειχα 18 Ιανουαρίου.. η σύλληψη λογικά έγινε 30 του μήνα... και το ημερολόγιο του κινητού μου βγάζει 25 πητ

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 7 λεπτά , Ασία είπε:

Την δίνει ο γιατρός μετά τον πρώτο η τον δεύτερο υπέρηχο. Όταν δηλαδή υπολογίσει με ακρίβεια την ηλικία της κύησης. Βέβαια αν ξέρεις πότε έγινε η σύλληψη μπορεί να την βρεις κ μόνη σου. Αν πχ η σύλληψη έγινε 8/1 τότε αφαιρείς μια εβδομάδα και προσθέτεις 9 μήνες ακριβώς.Δηλαδή αφαιρώντας την εβδομάδα πηγαίνεις 1/1 και αν προσθέσεις 9 μήνες έχεις 1/10.

στον τελευταιο υπερηχο με εδειξε οσες βδομαδες ειμαι κανονικα απο την τελευταια περιοδο φυσικα.συμφωνα με αυτο προς το παρον εχω πητ 26.10.με τελευταια περιοδο 19.1

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Τελευταία περιοδο ειχα 18 Ιανουαρίου.. η σύλληψη λογικά έγινε 30 του μήνα... και το ημερολόγιο του κινητού μου βγάζει 25 πητ

Α μπράβο, καλά θυμόμουν πως είσαι 4 μέρες πιο μπροστά από μένα. Εγώ έχω ΠΗΤ 29/10.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , depyfr είπε:

στον τελευταιο υπερηχο με εδειξε οσες βδομαδες ειμαι κανονικα απο την τελευταια περιοδο φυσικα.συμφωνα με αυτο προς το παρον εχω πητ 26.10

Άρα θα αλλάζεις μήνα κάθε 26 του μηνός. Στις 26 Μαρτίου θα μπεις στον τρίτο με το καλό!!βέβαια στην πορεία μπορεί και να αλλάξει η ΠΗΤ, θα το πει ο γιατρός αν είναι. Αλλά προς το παρόν έτσι θα τα υπολογίζουμε.Στην πρώτη σου εγκυμοσύνη γέννησες κοντά στην ΠΗΤ?

Just now, Μάντη είπε:

Αρα καθε 25 αλλαζω μήνα ;

Ακριβώς!

Κορίτσια δε μου λέτε κάτι άσχετο, έχετε μήπως διαίσθηση για το φύλο του παιδιού που περιμένετε??Γιατί λένε πως η διαίσθηση της μάνας βγαίνει αληθινή.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

Άρα θα αλλάζεις μήνα κάθε 26 του μηνός. Στις 26 Μαρτίου θα μπεις στον τρίτο με το καλό!!βέβαια στην πορεία μπορεί και να αλλάξει η ΠΗΤ, θα το πει ο γιατρός αν είναι. Αλλά προς το παρόν έτσι θα τα υπολογίζουμε.Στην πρώτη σου εγκυμοσύνη γέννησες κοντά στην ΠΗΤ?

Ακριβώς!

οχι ειχα πητ 5.12 και γεννησα 21.11 ανημερα της παναγιας:)

Just now, depyfr είπε:

οχι ειχα πητ 5.12 και γεννησα 21.11 ανημερα της παναγιας:)

14 μέρες πριν δηλαδή σε έπιασαν οι πόνοι.ωραία ημερομηνία διάλεξε ο γιος σου να βγει!μπράβο του!να Ναι κοντά του η Παναγία πάντα!

πρίν από 4 λεπτά , Ασία είπε:

Ακριβώς!

Κορίτσια δε μου λέτε κάτι άσχετο, έχετε μήπως διαίσθηση για το φύλο του παιδιού που περιμένετε??Γιατί λένε πως η διαίσθηση της μάνας βγαίνει αληθινή.

Εγω νομίζω οτι εχω αγοράκι!!!

jgJqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

Σε λίγες μέρες θα μάθουμε,για να δούμε θα πέσεις μέσα...Εγώ πιστεύω πως έχεις κορίτσι πάντως.Έκανα την μαντεψιά μου.

Ποτε φαίνεται;;;; εσυ τι πιστεύεις οτι εχεις;;;

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ασία είπε:

14 μέρες πριν δηλαδή σε έπιασαν οι πόνοι.ωραία ημερομηνία διάλεξε ο γιος σου να βγει!μπράβο του!να Ναι κοντά του η Παναγία πάντα!

ναι αστα και ηταν η πρεμιερα της νικολουλη εκεινη την μερα...χααχχαχαχα μολις ξαπλωσα κατα τις 21.00 αισθανομαι μια κλοτσια αλλα ηταν πολυ διαφορετικη αποτι συνηθως με κλοτσαγε και επειδη μου το ειχε πει μια κοπελα πως ενιωσε και εκεινη λεω λες???και πηγα μια τουαλετα τιποτα...μετα απο λιγο τσουπ νατα τα νερα!!!εν τω μεταξυ το πρωι το ειχα πει στην πεθερα μου...μου ειχε πει ο γιατρος να με ξαναβλεπε την πεμπτη την επομενη αλλα οταν πηγαμε για καφε της πεθερας μου της το ειχα πει...να δεις θα γεννησω σαβ/κο.δεν ξερω ρε κοριτσια το ενιωθα.και φευγω σιγα σιγα για το νοσοκομειο αν και ετρεμα να σου πω την αληθεια.δεν ξερω γιατι και εκλαιγα και γεννησα σαββατο το πρωι στις 10.00 περιπου.

Just now, depyfr είπε:

ναι αστα και ηταν η πρεμιερα της νικολουλη εκεινη την μερα...χααχχαχαχα μολις ξαπλωσα κατα τις 21.00 αισθανομαι μια κλοτσια αλλα ηταν πολυ διαφορετικη αποτι συνηθως με κλοτσαγε και επειδη μου το ειχε πει μια κοπελα πως ενιωσε και εκεινη λεω λες???και πηγα μια τουαλετα τιποτα...μετα απο λιγο τσουπ νατα τα νερα!!!εν τω μεταξυ το πρωι το ειχα πει στην πεθερα μου...μου ειχε πει ο γιατρος να με ξαναβλεπε την πεμπτη την επομενη αλλα οταν πηγαμε για καφε της πεθερας μου της το ειχα πει...να δεις θα γεννησω σαβ/κο.δεν ξερω ρε κοριτσια το ενιωθα.και φευγω σιγα σιγα για το νοσοκομειο αν και ετρεμα να σου πω την αληθεια.δεν ξερω γιατι και εκλαιγα και γεννησα σαββατο το πρωι στις 10.00 περιπου.

και εγω αγορακι νιωθω ρε κοριτσια οτι εχω.τωρα αν μου κανει εκπληξη ενα κοριτσακι δεν θα με πειραξει.

Just now, Μάντη είπε:

Ποτε φαίνεται;;;; εσυ τι πιστεύεις οτι εχεις;;;

Μπορεί να φανεί κ στην Αυχενική που γίνεται 11η με 13η εβδομάδα.  Συνήθως αν είναι αγόρι φαίνεται τότε αλλιώς ο γιατρός σου λέει πως δεν είναι σίγουρος κ θέλει να περιμένει λίγο να σιγουρευτεί πως είναι κορίτσι ώστε να το πει.Αλλά δεν υπάρχει στάνταρ, εξαρτάται από την θέση του μωρού, αν αφήνει τον γιατρό να διακρίνει καλά. Εγώ είμαι σίγουρη από την πρώτη μέρα που το έμαθα ότι έχω αγόρι, λες και μου το είπε ο γιατρός τόση σιγουριά , αλλά όλοι μου λένε πως πιστεύουν πως είναι κορίτσι.θα φανεί.. γερά να είναι τα μωράκια μας και ας είναι ότι θέλουν. Ότι μας έστειλε η Παναγία!!

• Μου αρέσει 2

α και να σας δωσω μια συμβουλη με την καλη μου καρδια...να κανετε rooming in στο νοσοκομειο.ειναι τελεια εμπειρια και θα σας βοηθησει παρα πολυ μετα στο σπιτι.δεν θα νιωσετε πελαγωμενες

το μονο που με αγχωνει τωρα ειναι ο γιος μου.πως θα τον αποχωριστω 3 ολοκληρα βραδια.πφφφφ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...