Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Μια χαρά.Κι εμένα γραφείου είναι και φαντάσου πως ήδη ξεκίνησα να κουράζομαι πολύ. Αν πάνε όλα καλά υπολογίζω να σταματήσω γύρω στον 5ο μήνα, αλλά ας μην κάνουμε προγράμματα, θα δούμε πως θα πάει η εγκυμοσύνη πρώτα με το καλό... 

Κορίτσια γεια σας,έχω μπει σε σκέψεις.υπάρχει κάποια κοπέλα που δεν έχει κάνει εξετάσεις για προγεστερόνη? Γιατί εμένα ο γιατρός δεν μου έγραψε ακόμη εξετάσεις κ είμαι 7+4 σήμερα.

Εγω δεν εχω κανει για προγεστερονη... Ουτε στην προηγούμενη εγκυμοσυνη ειχα κανει... Ενω εχω κανει πληρη ελεγχο προγεννητικο 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

Καλησπερα κοριτσακια μ, 

Ο υπερηχος αναβληθηκε λογω γεννας.. θα παμε τη Δευτερα κ θα μας φαει η αγωνια μεχρι τοτε... τεσπα 

Για τα συμπτωματα κοριτσια στο γιο μ δεν ειχα τιποτα, μονο υπνηλια κ συχνοουρια. Όλα πηγαν καλα! Μην ανησυχειτε λοιπον!

5 ώρες πρίν, ada32 είπε:

αχ αυτες οι δυσπεψιες . εγω τρωω σαν παιδακι κ νιωθω οτι εχω φαει παραπ πολυ + ολα τα αλλα 

εγω την εκανα απο μονη μου στην αρχη αλλα ο γιατρος δεν εδωσε σημασια.. εφοσον δεν εχω αιμα μου ειπε , να μην με απασχολει κ δεν εχω ξανακανει.

κοριτσια εχετε αλλαξει ρουχα? εγω πλεον δεν μπορω να βαλω τα  τζιν μου γτ τα ειχα πολυ στενα κ με πιεζουν .. μονο κολαν μπορω κ καλσον . σκεφτομαι να παρω να παρω κανενα παντελονι εγκυμοσυνης η ειναι πολυ νωρις? στα κιλα ειμαι -1 αλλα κοιλιτσα φανηκε.. βασικα εγω μονο την καταλαβαινω!

Εγώ ακόμη δεν άλλαξα ρούχα, τα τζιν αποφεύγω να τα φοράω γιατί είναι πολύ στενά, προσπαθώ να φοράω κολάν και φόρμες.Ευτυχώς καλοκαιριάζει και θα φοράμε φορέματα οπότε δεν θα χρειαστεί να αγοράσουμε και πολλά ρούχα εγκυμοσύνης. Εγώ σκέφτομαι πως το καλοκαίρι που θα έχει μεγαλώσει η κοιλιά θα φοράω φαρδιά φορέματα. Άρα παντελόνια δεν θα χρειαστεί να πάρω πολλά.Εγώ είμαι +1 κιλό και κοιλιά ίσα ίσα πετάχτηκε, τόσο όσο πετιέται όταν περιμένω περίοδο δηλαδή.

2 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Μπορεις να σταματησεις απο τον 5ο;

Εμενα δεν μου εγραψε ακομα εξετασεις ακομα λογικα αυριο. Ειμαι 6 ακριβως

Έτσι σκέφτομαι να κάνω, αλλά θα εξαρτηθεί από την πορεία της εγκυμοσύνης. Αν πάνε όλα τέλεια θέλω να δουλεύω μέχρι την τελευταία μέρα!Δεν είναι καιρός να χάνουμε μεροκάματα δυστυχώς!

Κορίτσια Ευχαριστώ για τις απαντήσεις για το αν κάνατε εξετάσεις και για την προγεστερόνη.ηρέμησα τώρα που τις διάβασα μπορώ να πω. Το μεσημέρι πήρα τηλ τη μαία και την ρώτησα για τις εξετάσεις κ μου είπε να μην αγχώνομαι, δεν χρειάζονται ακόμη αλλά για να μου φύγει από το μυαλό ας πάω να μου τις γράψει αύριο. Εν τω μεταξύ της είπα για προγεστερόνη και γελούσε, γιατί λέει με τόσο μεγάλη χοριακή δεν έχουμε αμφιβολίες πως ο οργανισμός μου δεν παράγει αρκετή προγεστερόνη... Τώρα τι να πω, δεν ξέρω. Πάντως θα μου γράψει κ προγεστερόνη κ ας μην χρειάζεται χαχαχα

να σας ρωτησω κατι κοριτσια, σε αυτες δλδ που εχουνε αναγουλες /ζαλαδες. σε ποια εβδομαδα αρχισανε ? ειμαι στην 5η βδομαδα, χωριακη 4000 σημερα με επαναληπτικη αιματος, αλλα γενικα δε νοιωθω τιποτα απολυτως. η γιατρος ειπε οτι οι ζαλαδες/αναγουλες/εμετοι ξεκινανε 6-8η βδομαδα. για πειτε μου εσεις. επισης βαλατε κανα κιλο αλλαξε τπτ επανω σας ? εγω ακριβως στα ιδια, καμια αλλαγη ακομα ευτυχως. 

g1Knp1.png

E09Up1.png

1 hour ago, elise είπε:

να σας ρωτησω κατι κοριτσια, σε αυτες δλδ που εχουνε αναγουλες /ζαλαδες. σε ποια εβδομαδα αρχισανε ? ειμαι στην 5η βδομαδα, χωριακη 4000 σημερα με επαναληπτικη αιματος, αλλα γενικα δε νοιωθω τιποτα απολυτως. η γιατρος ειπε οτι οι ζαλαδες/αναγουλες/εμετοι ξεκινανε 6-8η βδομαδα. για πειτε μου εσεις. επισης βαλατε κανα κιλο αλλαξε τπτ επανω σας ? εγω ακριβως στα ιδια, καμια αλλαγη ακομα ευτυχως. 

Εγω στην 5η εβδομάδα ειχα κυρίως πονακια και ένιωθα φουσκωμενη. Βέβαια μπορεί να οφείλονται και στις ορμόνες που παίρνω απο την εξωσωματική. Τωρα αναγουλες ελαχιστες ξεκινησαν στην 7 εβδομάδα και το πρώτο τάισμα στις παπιες το έκανα στις 7εβδ+3

• Χαχα 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Μαρία1430 είπε:

Εγω στην 5η εβδομάδα ειχα κυρίως πονακια και ένιωθα φουσκωμενη. Βέβαια μπορεί να οφείλονται και στις ορμόνες που παίρνω απο την εξωσωματική. Τωρα αναγουλες ελαχιστες ξεκινησαν στην 7 εβδομάδα και το πρώτο τάισμα στις παπιες το έκανα στις 7εβδ+3

ωχ,.... αντε να δουμε πως θα παει απο την επομενη βδομαδα.. η εξωσωματικη οντως εχω ακουσει οτι λογω ορμονών ενα αισθημα φουσκωματος το δημιουργουνε. εγω τωρα που τα λεμε, πρηξιμο στο στηθος αρκετο και λιγο πονο, ειναι ομως τέλεια εμφανισιακα χαχαχ λετε να κανονισω κανα "γεμισματακι" του χρονου ? :lol::lol:

• Μου αρέσει 1

g1Knp1.png

E09Up1.png

12 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Εγώ ακόμη δεν άλλαξα ρούχα, τα τζιν αποφεύγω να τα φοράω γιατί είναι πολύ στενά, προσπαθώ να φοράω κολάν και φόρμες.Ευτυχώς καλοκαιριάζει και θα φοράμε φορέματα οπότε δεν θα χρειαστεί να αγοράσουμε και πολλά ρούχα εγκυμοσύνης. Εγώ σκέφτομαι πως το καλοκαίρι που θα έχει μεγαλώσει η κοιλιά θα φοράω φαρδιά φορέματα. Άρα παντελόνια δεν θα χρειαστεί να πάρω πολλά.Εγώ είμαι +1 κιλό και κοιλιά ίσα ίσα πετάχτηκε, τόσο όσο πετιέται όταν περιμένω περίοδο δηλαδή.

Έτσι σκέφτομαι να κάνω, αλλά θα εξαρτηθεί από την πορεία της εγκυμοσύνης. Αν πάνε όλα τέλεια θέλω να δουλεύω μέχρι την τελευταία μέρα!Δεν είναι καιρός να χάνουμε μεροκάματα δυστυχώς!

Κορίτσια Ευχαριστώ για τις απαντήσεις για το αν κάνατε εξετάσεις και για την προγεστερόνη.ηρέμησα τώρα που τις διάβασα μπορώ να πω. Το μεσημέρι πήρα τηλ τη μαία και την ρώτησα για τις εξετάσεις κ μου είπε να μην αγχώνομαι, δεν χρειάζονται ακόμη αλλά για να μου φύγει από το μυαλό ας πάω να μου τις γράψει αύριο. Εν τω μεταξύ της είπα για προγεστερόνη και γελούσε, γιατί λέει με τόσο μεγάλη χοριακή δεν έχουμε αμφιβολίες πως ο οργανισμός μου δεν παράγει αρκετή προγεστερόνη... Τώρα τι να πω, δεν ξέρω. Πάντως θα μου γράψει κ προγεστερόνη κ ας μην χρειάζεται χαχαχα

καλημερα κοριτσια μουυυ.δεν ειναι απολυτο οτι η προγεστερονη παει παραλληλα με την χοριακη.εγω ειχα κανονικοτατη χοριακη για την βδομαδα της κυησης αλλα η προγεστερονη μου ηταν λιγο χαμηλη.:)τωρα τι να πω.

βρε κοριτσια μου βοηθηστε με σε κατι.σημερα το προγραμμα που εχω κατεβασει στο κινητο το οποιο συμβαδιζει και με το υπερηχο μου δειχνει οτι ειμαι 8 βδομαδες.αυριο δηλαδη θα ειμαι 8+1.δηλαδη μπαινω στον 3 μηνα??η οχι ακομη?σε μια βδομαδα??

Καλημέρα κορίτσια, σας ευχαριστώ για την υποδοχή σας και για τα καθησυχαστικά λόγια σας..! Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι όλα θα πάνε καλά και το μωράκι μου απλώς είναι πολύ ήσυχο και γιαυτό δεν έχω κανένα σύμπτωμα.. Λίγο βέβαια με αγχώνει ότι το στήθος μου είχε πρηστεί αλλά ήδη πρίν από τον προηγούμενο υπέρηχο ξεπρήστηκε.. βέβαια στον  υπέρηχο φάνηκε το μωράκι μας μια χαρά. Μακάρι να συνεχίσουν όλα καλά.. Επίσης κορίτσια ούτε εγώ έκανα για προγενεστερόνη. Δε μου είπε η γιατρός κάτι. 

Αχ αυτό το θέμα με τις εβδομάδες και γω δε το πολυ κατάλαβαίνω.. Εγώ όταν ρώτησα την γιατρό μου πως να μετράω μου είπε ότι τότε ήμουν 8w5d μου λέει είσαι στην 9η βδομάδα. αλλά την προηγούμενη φορά που μου έβγαλε την ΠΗΤ (6/10) μου είπε ότι θα το μετράμε σύμφωνα με αυτήν, άρα λέει στις 6/3 μπήκα στον 3ο μήνα. 6/4 θα μπώ στον 4ο κτλ.. Αλλά πολύ μου φαίνεται. 6/4 θα είμαι 13w6d. πόσο κρατάει κάθε μήνας?? 

21 ώρες πρίν, depyfr είπε:

καλημερα!!μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου μαλλον ειχες καθυστερημενη συλληψη εγω αυτο πιστευω.το εχω ακουσει πολλες φορες.ηρεμησε και να εχεις θετικη ενεργεια και σκεψη και ολα θα πανε καλα.εχω ακουσει για ενα μερος καποια εκλησσια που πας και παιρνεις την ζωνη της παναγιας και σε φιλαει σε ολη την εγκυμοσυνη.καποιες κοπελες την φορανε μεχρι και που γεννανε μετα στα μαλλια τους.να σου πω το εχω σκεφτει να παω και εγω...καλο θα μας κανει σε ολες.

Επειδή είδα για την Ζώνη της Παναγίας, εγω την φοράω από την προηγούμενη φορά που ήμουν έγκυος. την πιστεύω πολύ και την έχω πάνω μου φύλακα για μένα και για το μωράκι. την προηγούμενη φορά στο εξωμήτριο την πίστεψα πολύ καθώς ανακάλυψα το εξωμήτριο σε πολύ προχωρημένη φάση (καθώς είχα περίοδο κανονικά και πάλι κανένα σύμπτωμα) και δεν είχα ούτε μια ενόχληση. Μέχρι κ η γιατρός απορούσε πως σε τέτοια κατάσταση δεν είχαμε τπτ χειρότερο. Πρόσφατα είχα πάει να προσκυνήσω και μου έδωσαν και μία επιπλέον ζωνούλα που την έχω άθικτη.  Αν κάποια κοπέλα την χρειάζεται ευχαρίστως να της την στείλω ταχυδρομικώς.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, irinikavala είπε:

Καλημέρα κορίτσια, σας ευχαριστώ για την υποδοχή σας και για τα καθησυχαστικά λόγια σας..! Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι όλα θα πάνε καλά και το μωράκι μου απλώς είναι πολύ ήσυχο και γιαυτό δεν έχω κανένα σύμπτωμα.. Λίγο βέβαια με αγχώνει ότι το στήθος μου είχε πρηστεί αλλά ήδη πρίν από τον προηγούμενο υπέρηχο ξεπρήστηκε.. βέβαια στον  υπέρηχο φάνηκε το μωράκι μας μια χαρά. Μακάρι να συνεχίσουν όλα καλά.. Επίσης κορίτσια ούτε εγώ έκανα για προγενεστερόνη. Δε μου είπε η γιατρός κάτι. 

Αχ αυτό το θέμα με τις εβδομάδες και γω δε το πολυ κατάλαβαίνω.. Εγώ όταν ρώτησα την γιατρό μου πως να μετράω μου είπε ότι τότε ήμουν 8w5d μου λέει είσαι στην 9η βδομάδα. αλλά την προηγούμενη φορά που μου έβγαλε την ΠΗΤ (6/10) μου είπε ότι θα το μετράμε σύμφωνα με αυτήν, άρα λέει στις 6/3 μπήκα στον 3ο μήνα. 6/4 θα μπώ στον 4ο κτλ.. Αλλά πολύ μου φαίνεται. 6/4 θα είμαι 13w6d. πόσο κρατάει κάθε μήνας?? 

Επειδή είδα για την Ζώνη της Παναγίας, εγω την φοράω από την προηγούμενη φορά που ήμουν έγκυος. την πιστεύω πολύ και την έχω πάνω μου φύλακα για μένα και για το μωράκι. την προηγούμενη φορά στο εξωμήτριο την πίστεψα πολύ καθώς ανακάλυψα το εξωμήτριο σε πολύ προχωρημένη φάση (καθώς είχα περίοδο κανονικά και πάλι κανένα σύμπτωμα) και δεν είχα ούτε μια ενόχληση. Μέχρι κ η γιατρός απορούσε πως σε τέτοια κατάσταση δεν είχαμε τπτ χειρότερο. Πρόσφατα είχα πάει να προσκυνήσω και μου έδωσαν και μία επιπλέον ζωνούλα που την έχω άθικτη.  Αν κάποια κοπέλα την χρειάζεται ευχαρίστως να της την στείλω ταχυδρομικώς.

καλημερα!ποτε ειχες τελευταια περιοδο??και εγω δεν τα καταλαβαινω γαμωτο.και εγω στον γιο μου δεν ειχα κανενα συμπτωμα και ολα πηγαν τελεια.ολα καλα θα πανε!!

Καλημέρα κορίτσια!!!! Βρήκα αυτο για τους μήνες! Τωρα κατά πόσο ισχύει δεν ξερω... 

Για να υπολογίσετε τον ακριβή μήνα ακολουθείτε τα παρακάτω:
1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η εβδομάδα
2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η εβδομάδα
3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η εβδομάδα (εδώ υπολογίζετε μία παραπάνω)
4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα
5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα
6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω)
7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα
8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω)
9ος μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω)

Η εγκυμοσύνη χωρίζεται επίσης σε τρίμηνα. Εκεί είναι πιο απλός ο υπολογισμός.
1ος - 3ος μήνας = 1η – 13η βδομάδα = 1ο τρίμηνο
40ς - 6ος μήνας= 14η – 26η βδομάδα = 2ο τρίμηνο
7ος - 9ος μήνας= 27η – 40η βδομάδα = 3ο τρίμηνο

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!! Βρήκα αυτο για τους μήνες! Τωρα κατά πόσο ισχύει δεν ξερω... 

Για να υπολογίσετε τον ακριβή μήνα ακολουθείτε τα παρακάτω:
1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η εβδομάδα
2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η εβδομάδα
3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η εβδομάδα (εδώ υπολογίζετε μία παραπάνω)
4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα
5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα
6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω)
7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα
8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω)
9ος μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω)

Η εγκυμοσύνη χωρίζεται επίσης σε τρίμηνα. Εκεί είναι πιο απλός ο υπολογισμός.
1ος - 3ος μήνας = 1η – 13η βδομάδα = 1ο τρίμηνο
40ς - 6ος μήνας= 14η – 26η βδομάδα = 2ο τρίμηνο
7ος - 9ος μήνας= 27η – 40η βδομάδα = 3ο τρίμηνο

καλημερα μαντη μου.το ειδα και εγω αυτο εγω ομως που αυριο πχ.θα ειμαι 8+1 που συγκαταλεγομαι???

Επειδή ο κάθε μήνας δεν έχει τις ίδιες εβδομάδες όπως είδαμε πάνω στον πίνακα της @Μάντη καλύτερα είναι να μετράμε τους μήνες βάσει της πητ. Έτσι μου είπε ο γιατρός.Άρα @depyfr νομίζω πως από αύριο δεν μπαίνεις στον τρίτο αλλά θέλεις λίγες μέρες ακόμη.το υποθέτω χωρίς να ξέρω ακριβώς πότε έχεις πητ.

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

Επειδή ο κάθε μήνας δεν έχει τις ίδιες εβδομάδες όπως είδαμε πάνω στον πίνακα της @Μάντη καλύτερα είναι να μετράμε τους μήνες βάσει της πητ. Έτσι μου είπε ο γιατρός.Άρα @depyfr νομίζω πως από αύριο δεν μπαίνεις στον τρίτο αλλά θέλεις λίγες μέρες ακόμη.το υποθέτω χωρίς να ξέρω ακριβώς πότε έχεις πητ.

Την πητ πως την υπολογίζουμε;

jgJqp3.png

Την δίνει ο γιατρός μετά τον πρώτο η τον δεύτερο υπέρηχο. Όταν δηλαδή υπολογίσει με ακρίβεια την ηλικία της κύησης. Βέβαια αν ξέρεις πότε έγινε η σύλληψη μπορεί να την βρεις κ μόνη σου. Αν πχ η σύλληψη έγινε 8/1 τότε αφαιρείς μια εβδομάδα και προσθέτεις 9 μήνες ακριβώς.Δηλαδή αφαιρώντας την εβδομάδα πηγαίνεις 1/1 και αν προσθέσεις 9 μήνες έχεις 1/10.

@Μάντη αν δεν κάνω λάθος έχεις 25/10 πητ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...