Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Ασία είπε:

τέλειος είναι!!παλικάρι!!!!:D

Έχει εμφανίσει καμία ραγάδες από τώρα? εκτός από τη μάντη που μας το είπε πριν λίγες μέρες??

τα κορίτσια που ήδη μπήκαν στον έβδομο μήνα έχουν παρατηρήσει δυσκολίες σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο που ήταν πιο εύκολο από συμπτώματα?

Εγω εκανα ραγάδες στο στήθος! Στη κοιλιά τίποτα. (Προς το παρον)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

3 ώρες πρίν, Ασία είπε:

τέλειος είναι!!παλικάρι!!!!:D

Έχει εμφανίσει καμία ραγάδες από τώρα? εκτός από τη μάντη που μας το είπε πριν λίγες μέρες??

τα κορίτσια που ήδη μπήκαν στον έβδομο μήνα έχουν παρατηρήσει δυσκολίες σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο που ήταν πιο εύκολο από συμπτώματα?

Ειμαι στην 30η εβδομαδα με απο τοτε που μπηκα στον 7ο ο μπεμπης μ ειναι πολυ ζωηρος το νοωθεις ολη την ωρα εχει αρχισει η φαγουρα στην κοιλια εδω κ μια βδομαδα αλλα βαζΩ συνεχεια κρεμα θα δειξει τωραα αν θα βγαλω ραγαδες σιγουρα νιωθω πιο βαρια το μωρο ειναι καπου 1.500γρ.το βραδυ οπως κ να ξαπλωσω δν βολευετε κ αρχιζει να κουνιετε... η μνημη μ οσο παει κ χειρπτερευει συνεχεια ξεχναω... κ εχω αρχισει κ κοιμαμαι τα μεσημερια ενω δν κοιμομουν ποτε αυτα δε γενικες γραμμες.

...:-D

15 ώρες πρίν, Ασία είπε:

αχ μπράβο κ ο πλακούντας πάει καλά. ωραία. από τώρα ξεκινάς περπάτημα ε?νόμιζα πιο μετά πρέπει. τα περισσότερα αγοράκια μοιάζουν την μαμά:-D έτσι και ο κούκλος σας!! 4 κιλά είσαι τέλεια, εγώ πήρα 10 ο μπογος χαχαχα

αα εγώ δεν έχω ασφάλεια... Ποιος ξέρει πόσο να κάνει? την κάνουν κ μέσα στο νοσοκομείο μου είπαν αλλά καμία λένε δεν προτιμάει να την κάνει μέσα, όλες έξω την κάνουν.

μόνο?????????? σίγουρα?????? νόμιζα Κανένα 70 άρι...

Καλημέρα κοπέλες!

Καλα Ασία μου, μη νομίζεις δεν ανήκω στις αδύνατες, γι'αυτό πήρα μόνο 4. Ειμαι στρουμπουλή..

Ραγαδες ναι, αλλά μόνο γυρω από τον αφαλό ευτυχώς που έχει τεντωθεί. Στον μεγάλο έβγαλα στον 7ο μπαμ, δεν είχα κοιλιά και ξαφνικά στον 7ο έκανε ένα μπαμ και γέμισα ραγάδες. Τι ωραία τώρα, έχουν τεντωθεί και δε φαίνονται ούτε οι παλιές, μπουαχαχαχα! Για κόκκινα σημαδάκια θα ψάχνεται κορίτσια, αυτα είναι οι ραγάδες, εγώ αναρωτιόμουν τι είναι...

@Elenaki5186 μπα ο μεγάλος ίδιος ο άντρας μου είναι... Χαχαχα, ναι θα ξεκινήσω κι εγω περπάτημα σιγά σιγά γιατί βαρέθηκα μέσα στο σπίτι...

Φιλάκια κοπέλες, καλή Τετάρτη!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα! !! Εμενα ο πλακουντας ανέβηκε πολυ λιγο αλλα ακομα ειναι επιχειλιος... Περπάτημα ακομα για εμενα οχι απ τη στιγμη που εχω ολο το μηνα σχεδόν καφε αιματακι... Σημερα θα παραγγείλω το καροτσι και το ριλαξ μας!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Καλημερα σας, τηλεφωνικα πηρα τις εξετασεις μου

Ζαχαρο πρωινό, 75 Καμπυλη 1ωρας 123, 2 ωρων 93

Αιματοκρίτης 33

Ουρα καθαρα

Κολπικο με λιγα μικροβια,δεν εχω λεπτομερειες δεν εχει ολοκληρωθει.

Πινω legofer σιδηρο,2 την ημερα,αν αυξουσα τη δοση?Ο γιατρος μου λειπει εξωτερικο ως το τελος του μηνα.Πινει καμια 3?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα.... Δεν σάς γράφω για να μήν σας μαυρίζω γιατί ή ψυχολογία μου είναι χάλια.... από ζάχαρο είμαι χαμηλά όχι ψηλά καθόλου....28 εβδομάδα σήμερα.... εδώ και δέκα μέρες κάνω τσιγάρα ελπίζω σκ που θα κατέβω χωριό με τον άντρα μου να είναι μια ευκαιρία να το πετάξω πάλι γιατί δεν το ξέρει ότι έχω ξανά ανάψει....31 Ιουλίου έκλεισα για ντομπλερ...

• Λυπημένη/-ος 2

Κορίτσια καλημέρα!

Έκανα κι εγώ καμπύλη ζαχάρου και τα αποτελέσματα είναι
ζάχαρο νηστείας 85, καμπύλη 1 ώρας 145, 2 ωρών 138, 3 ωρών 82.

Λογικά είναι οκ αλλά θα μου πει και ο γιατρός

@Μαρθα Κ πόσο καπνίζεις? Αν είναι δυο, τρία τσιγάρα τότε δεν είναι κάτι τραγικό. 

UUiMp3.png

πρίν από 21 λεπτά , zina7777 είπε:

Αιματοκρίτης 33

Ουρα καθαρα

Πινω legofer σιδηρο,2 την ημερα,αν αυξουσα τη δοση?Ο γιατρος μου λειπει εξωτερικο ως το τελος του μηνα.Πινει καμια 3?

Μια χαρα ειναι ο αιματοκρίτης σου γτ να παρεις 3;;;;;

πρίν από 20 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα.... Δεν σάς γράφω για να μήν σας μαυρίζω γιατί ή ψυχολογία μου είναι χάλια.... από ζάχαρο είμαι χαμηλά όχι ψηλά καθόλου....28 εβδομάδα σήμερα.... εδώ και δέκα μέρες κάνω τσιγάρα ελπίζω σκ που θα κατέβω χωριό με τον άντρα μου να είναι μια ευκαιρία να το πετάξω πάλι γιατί δεν το ξέρει ότι έχω ξανά ανάψει....31 Ιουλίου έκλεισα για ντομπλερ...

Καλημερα μαρθουλα δυσκολη περιοδος... Παρε δυναμη για το μικρο σου και πεταξε το... Ξερω ειναι ευκολο να το λες και δυσκολο να το κανεις... Προσπάθησε ομως μην τα παρατας... Πηγαινε να κανεις εναν υπέρηχο να δεις το μικρακι σου και να παρεις τη δυναμη που χρειάζεσαι απο αυτο το θαυματακι...

πρίν από 12 λεπτά , Nightwish είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Έκανα κι εγώ καμπύλη ζαχάρου και τα αποτελέσματα είναι
ζάχαρο νηστείας 85, καμπύλη 1 ώρας 145, 2 ωρών 138, 3 ωρών 82.

Λογικά είναι οκ αλλά θα μου πει και ο γιατρός

@Μαρθα Κ πόσο καπνίζεις? Αν είναι δυο, τρία τσιγάρα τότε δεν είναι κάτι τραγικό. 

Τέλεια η καμπυλη σου μια χαρα!!!!

jgJqp3.png

Καλημερα κοριτσια!  τελεια οι καμπυλες σας! @Alekk λογικα εσυ γνωριζεις κ απο την προηγουμενη σου εγκυμοσυνη , οποτε θα προσεχεις λιγακι ..

εγω ειμαι αισιως +10 κιλα και 27 εβδ +5 . ραγαδες δεν εχω κανει ακομα αλλα εχω αρκετη κοιλια. πλεον δεν βλεπω τι ξυριζω!!!χαχαχαχαχ

ποτε μπιανουμε στο 3ο τριμηνο ? εγω το μονο που νιωθω να με ενοχλει ειναι οταν σηκωνομαι οτι με τραβαει λιγακι η κοιλια μου... κ οταν γυριζω πλευρο στον υπνο .

το μωρο κινειται πολυ πλεον , ειδικα οτα ξαπλωνω στο πλαι στα δεξια , νομιζω οτι θα βγει απο την κοιλια ετσι οπως κανει . εγω εχω την τριτη γιατρο να δουμε το μωρο και ανυπομονω!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 20 λεπτά , Μάντη είπε:

Μια χαρα ειναι ο αιματοκρίτης σου γτ να παρεις 3;;;;;

Καλημερα μαρθουλα δυσκολη περιοδος... Παρε δυναμη για το μικρο σου και πεταξε το... Ξερω ειναι ευκολο να το λες και δυσκολο να το κανεις... Προσπάθησε ομως μην τα παρατας... Πηγαινε να κανεις εναν υπέρηχο να δεις το μικρακι σου και να παρεις τη δυναμη που χρειάζεσαι απο αυτο το θαυματακι...

Τέλεια η καμπυλη σου μια χαρα!!!!

ΑΛηθεια λες,ζουσα παντα με 40 και νομιζα οτι τα δυο σιδηρα πουπαιρνω τα πινω για να παει απο το 34 στο 40,οχι να κατεβει κι αλλο...

Μπερδεμενη...

εγω κοριτσια ζυγιστηκα σημερα εχω βαλει το συνολο .2.200gr Ημουν υπερβαρη απο πριν ομως.σημειωση

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , zina7777 είπε:

ΑΛηθεια λες,ζουσα παντα με 40 και νομιζα οτι τα δυο σιδηρα πουπαιρνω τα πινω για να παει απο το 34 στο 40,οχι να κατεβει κι αλλο...

Μπερδεμενη...

εγω κοριτσια ζυγιστηκα σημερα εχω βαλει το συνολο .2.200gr Ημουν υπερβαρη απο πριν ομως.σημειωση

καλα εσυ εισαι τελεια ! απορω μονο 2 κιλα???

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

καλα εσυ εισαι τελεια ! απορω μονο 2 κιλα???

ω γιες.... ναι ομως ξεκινησα 70 ..δηλαδη 10 κιλα και,πανω απ οσο επρεπε να μαι.Ειχε αποθεματα ο οργανισμος δε χρειαστηκε να συλλεξει αλλα...μη μπερδευεσαι.

ΑΠλα το καλο ειναι οτι θα ρθω γρηγορα στα φυσιολογικα μετα τον τοκετο.

Νιωθω οτι ειναι αναποδα σημερα γμτ...με κλωτσαει στον κολπο παλι.

Just now, zina7777 είπε:

ω γιες.... ναι ομως ξεκινησα 70 ..δηλαδη 10 κιλα και,πανω απ οσο επρεπε να μαι.Ειχε αποθεματα ο οργανισμος δε χρειαστηκε να συλλεξει αλλα...μη μπερδευεσαι.

ΑΠλα το καλο ειναι οτι θα ρθω γρηγορα στα φυσιολογικα μετα τον τοκετο.

Νιωθω οτι ειναι αναποδα σημερα γμτ...με κλωτσαει στον κολπο παλι.

ναι σε αυτο εχεις δικιο για τα αποθεματα!  αλλα ειναι πολυ καλο κ για τον οργανισμο σου γτ δν τον επιβαρυνεις.

κ εγω καποιες φορες νιωθω οτι γυρναει ολοκληρος μεσα μου.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 hour ago, zina7777 είπε:

Μπερδεμενη...

Καλε εγω το προηγουμενο μηνα ειχα 24 με δυο χαπια εδω και 10 μερες μου εκοψε ο γιατρος το 2 χαπι και τωρα εχω 27... Μια χαρα εισαι άλλωστε τωρα σταθεροποιείται  και ανεβαίνει ο αιματοκρίτης ετσι κι αλλιως! 

jgJqp3.png

14 ώρες πρίν, Elenaki5186 είπε:

Εγω εκανα ραγάδες στο στήθος! Στη κοιλιά τίποτα. (Προς το παρον)

από τώρα στο στήθος ε?Δεν πειράζει,δεν είναι κ σε κοινή θέα το στήθος μας χαχαχα εγώ στο στήθος είχα από παλιά, οπότε δεν νομίζω να βγάλω κι άλλες.

10 ώρες πρίν, ναντια δε είπε:

Ειμαι στην 30η εβδομαδα με απο τοτε που μπηκα στον 7ο ο μπεμπης μ ειναι πολυ ζωηρος το νοωθεις ολη την ωρα εχει αρχισει η φαγουρα στην κοιλια εδω κ μια βδομαδα αλλα βαζΩ συνεχεια κρεμα θα δειξει τωραα αν θα βγαλω ραγαδες σιγουρα νιωθω πιο βαρια το μωρο ειναι καπου 1.500γρ.το βραδυ οπως κ να ξαπλωσω δν βολευετε κ αρχιζει να κουνιετε... η μνημη μ οσο παει κ χειρπτερευει συνεχεια ξεχναω... κ εχω αρχισει κ κοιμαμαι τα μεσημερια ενω δν κοιμομουν ποτε αυτα δε γενικες γραμμες.

μμμ πολύ καλά.. εμένα υπολογίζω πως είναι γύρω στο κιλό κ μπορώ ακόμη κ ξαπλώνω μπρούμυτα, δεν δημιουργώ κάποιο θέμα με τη στάση αυτή στο μωρό ε?καλά κάνεις κ κοιμάσαι μεσημέρια, εγώ δεν μπορώ. ας ξεκουραζόμαστε τώρα που μπορούμε, όσες πάμε για το πρώτο μωρό, γιατί μετά θα αλλάξουν τα πράγματα.

4 ώρες πρίν, Alekk είπε:

Καλημέρα κοπέλες!

Καλα Ασία μου, μη νομίζεις δεν ανήκω στις αδύνατες, γι'αυτό πήρα μόνο 4. Ειμαι στρουμπουλή..

Ραγαδες ναι, αλλά μόνο γυρω από τον αφαλό ευτυχώς που έχει τεντωθεί. Στον μεγάλο έβγαλα στον 7ο μπαμ, δεν είχα κοιλιά και ξαφνικά στον 7ο έκανε ένα μπαμ και γέμισα ραγάδες. Τι ωραία τώρα, έχουν τεντωθεί και δε φαίνονται ούτε οι παλιές, μπουαχαχαχα! Για κόκκινα σημαδάκια θα ψάχνεται κορίτσια, αυτα είναι οι ραγάδες, εγώ αναρωτιόμουν τι είναι...

@Elenaki5186 μπα ο μεγάλος ίδιος ο άντρας μου είναι... Χαχαχα, ναι θα ξεκινήσω κι εγω περπάτημα σιγά σιγά γιατί βαρέθηκα μέσα στο σπίτι...

Φιλάκια κοπέλες, καλή Τετάρτη!

με 4 κιλά μόνο κ έχει τεντωθεί ο αφαλος ε? κοίτα να δεις.εμένα με 10 κιλά σχεδόν κ τίποτα ακόμη. βέβαια ξέρω πως θα κάνω ραγάδες, γιατί έτσι είναι το δέρμα μου, οπότε τις περιμένω κ η μαμά μου έχει από τη εγκυμοσύνη. Τώρα στο δεύτερο η κοιλιά σου είναι μεγαλύτερη από το πρώτο στις αντίστοιχες εβδομάδες? έτσι έχω ακούσει πως γίνεται.τι λέει ο μικρός για το αδερφάκι που περιμένει? τον έχετε προετοιμάσει? χαϊδεύει την κοιλιά σου?του μιλάει?είναι ωραίο τα αδέρφια να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας αλλά κ δύσκολο στην αρχή που έρχεται το δεύτερο νομίζω, ειδικά αν η μαμά δουλεύει!!!τον πρώτο θήλασες?

1 ώρα πρίν, zina7777 είπε:

Αιματοκρίτης 33

Ουρα καθαρα

ωραίες οι εξετάσεις σου.κι εμένα 33,5 ήταν κ μου το έκανε 2 τη μέρα από 1 που έπαιρνα. μετά τον έκτο έχω ακούσει πως σταθεροποιείται, δεν πέφτει άλλο, οπότε μια χαρά είσαι με δύο νομίζω.

1 ώρα πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Γιατί κορίτσι μου, τι σκέφτεσαι? Πως νιώθεις? μίλησε μας, να γράφεις εδώ ότι θέλεις, αν βοηθάει. με τον άντρα σου είστε καλά? σε στηρίζει όσο μπορεί κι εκείνος τώρα στις δύσκολες στιγμές? Δεν έχω χάσει γονιό κ δεν ξέρω πως είναι ακριβώς, οπότε δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις καλύτερα. σκέψου μόνο το μικρό πλασματακι που περιμένει πως κ πως να το πάρεις αγκαλιά!!!!Εσύ θα είσαι τα πάντα γι αυτό!!! ντοπλερ πότε κάνουμε?στον γιατρό μας γίνεται η σε εμβρυολόγο όπως η Β επιπέδου?

1 hour ago, ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσια!  τελεια οι καμπυλες σας! @Alekk λογικα εσυ γνωριζεις κ απο την προηγουμενη σου εγκυμοσυνη , οποτε θα προσεχεις λιγακι ..

εγω ειμαι αισιως +10 κιλα και 27 εβδ +5 . ραγαδες δεν εχω κανει ακομα αλλα εχω αρκετη κοιλια. πλεον δεν βλεπω τι ξυριζω!!!χαχαχαχαχ

ποτε μπιανουμε στο 3ο τριμηνο ? εγω το μονο που νιωθω να με ενοχλει ειναι οταν σηκωνομαι οτι με τραβαει λιγακι η κοιλια μου... κ οταν γυριζω πλευρο στον υπνο .

το μωρο κινειται πολυ πλεον , ειδικα οτα ξαπλωνω στο πλαι στα δεξια , νομιζω οτι θα βγει απο την κοιλια ετσι οπως κανει . εγω εχω την τριτη γιατρο να δουμε το μωρο και ανυπομονω!

τα ίδια κι εγώ με τα κιλά κ το ξύρισμα χαχαχα υπομονή

Εγώ τώρα έχω μια μικρή κοιλιά σχετικά, έτσι μου λένε. κι όμως έχω βάλει δέκα κιλά και σκέφτομαι πως άλλες γυναίκες βάζουν λιγότερα από δέκα κιλά κ είναι στον ένατο κ γενναν. όλες όμως όσες γενναν έχουν μεγαλύτερη κοιλιά από την κοιλιά που έχω τώρα(κοιλιά με 10 κιλά). πως γίνεται λοιπόν αυτό? δεν έχω δει καμία ετοιμογεννη να έχει τόσο μικρή κοιλιά, ούτε αυτές που έχουν βάλει λιγότερα από δέκα κιλά σε όλη την εγκυμοσύνη τους.με καταλαβαίνετε?

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...