Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ!Δεν ξέρω,ίσως τον πάρω να κλείσω για νωρίτερα..

Ίσως να ήταν λίγο νωρίς για να δείτε καθαρά τον λεκιθικό, συνήθως τον βλέπουν αφού ο αμνιακός σάκος έχει διάμετρο 30χιλιοστά (αν σε βοηθάει αυτό) και συνήθως αυτό είναι κάπου μεταξύ 5ης και 6ης εβδομάδας. Στο 5+1 ίσως να ήταν πολύ μικρούλης ακόμα και γι αυτό να μην τον είδατε. Αν νιώθεις πως δεν μπορείς να περιμένεις τόσες μέρες κάνε το ραντεβού σου πιο νωρίς για να νιώσεις εσύ οκ. 

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

20 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Εγω αποφασισα να παρω πορτ μπεμπε γτ εχει διαφορα απο το απλο καροτσι 150 ευρω και σκεφτομαι οτι αν κανω παιδακι αλλο και ειναι καλοκαίρι το πορτ μπεμπε ειναι πολυ χρήσιμο και σκεφτομαι οτι αν πάμε καμια επίσκεψη σε γιαγια παππού που θα το εχω το μωρο στα χέρια... Κουνια εγω θα παρω απο τωρα γτ εχω χωρο και θα τη βαλω διπλα στο δικο μας κρεβατι... Ριλαξ θα παρω ειναι που ειναι μεχρι 1 ετους απο νεογέννητο... Ειναι και σαν κουνια.. Αλαξιερα δεν παιρνω νομιζω ειναι περιττό θα παρω μονο μια αδιάβροχη που μπαίνει πανω στο πλυντήριο για να το αλλάζω μετα το μπάνιο... Και εγω δεν θελω να παρω αχρηστα πραγματα αλλα αυτο νομιζω θα φανει στην πράξη... 

κι εγώ σκέφτομαι καρότσι που θα έχει κ πορτ μπεμπέ.Γιατί στα απλά καρότσια απ ότι κατάλαβα η θέση δεν γίνεται εντελώς οριζόντια, αλλά κ να γίνεται πρέπει να πάρουμε ειδικό στρώμα για να χρησιμοποιήσουμε το καρότσι για νεογέννητο(αν δεν κατάλαβα καλά διορθώστε με).αλαξιερα ναι, περιττό μου φαίνεται κι εμένα. αν πάρω θα πάρω κι εγώ αυτή την απλή την αδιάβροχη ώστε να την τοποθετώ πάνω στην κούνια ή στο μπανακι, θα δούμε στην πορεία.τα πιο μεγάλα έξοδα είναι κούνια, κάθισμα αυτοκινήτου κ καρότσι, σωστά? δεν ξεχνάω κάποιο άλλο...

19 ώρες πρίν, Sofaki91 είπε:

Κορίτσια σορυ που μπαίνω σφήνα.. εννοείτε υπάρχουν καθισματακια από νεογέννητο έως 4 χρόνων που να κοιτάνε επίσης πίσω απλά κάποια κερδίζουν κάπου και άλλα χάνουν κάπου αλλού.. το καλύτερο πάντως για το νεογέννητο είναι τύπου αυγό κάθεται πολύ πιο άνετα μέσα.. Και καινούρια ακόμα καλύτερα να ξέρετε όλα έχουν ημερομηνία λήξης..

ξέρουμε η ημερομηνία λήξης πόσο καιρό μετά την αγορά είναι συνήθως?

8 ώρες πρίν, arous είπε:

Ειμαι στην 29η εβδομαδα.

Μια χαρά είσαι εσύ από κιλά!!! μπράβο!!

πρίν από 26 λεπτά , Ασία είπε:

κι εγώ σκέφτομαι καρότσι που θα έχει κ πορτ μπεμπέ.Γιατί στα απλά καρότσια απ ότι κατάλαβα η θέση δεν γίνεται εντελώς οριζόντια, αλλά κ να γίνεται πρέπει να πάρουμε ειδικό στρώμα για να χρησιμοποιήσουμε το καρότσι για νεογέννητο(αν δεν κατάλαβα καλά διορθώστε με).αλαξιερα ναι, περιττό μου φαίνεται κι εμένα. αν πάρω θα πάρω κι εγώ αυτή την απλή την αδιάβροχη ώστε να την τοποθετώ πάνω στην κούνια ή στο μπανακι, θα δούμε στην πορεία.τα πιο μεγάλα έξοδα είναι κούνια, κάθισμα αυτοκινήτου κ καρότσι, σωστά? δεν ξεχνάω κάποιο άλλο...

Μια χαρά είσαι εσύ από κιλά!!! μπράβο!!

Ναι αυτα ειναι τα μεγαλα εξοδα!!! Οπως τα λες ειναι για το καροτσι γι αυτο ειπα και εγω να παρω πορτ μπεμπέ...

Εχει ιδεα καμια κοπελα πως λέγεται στο Facebook η σελιδα που λεει για την οδικη ασφαλεια και για τα καρεκλάκι αυτοκινήτου;;;

jgJqp3.png

πρίν από 32 λεπτά , Μάντη είπε:

Ναι αυτα ειναι τα μεγαλα εξοδα!!! Οπως τα λες ειναι για το καροτσι γι αυτο ειπα και εγω να παρω πορτ μπεμπέ...

Εχει ιδεα καμια κοπελα πως λέγεται στο Facebook η σελιδα που λεει για την οδικη ασφαλεια και για τα καρεκλάκι αυτοκινήτου;;;

Παιδί και οδική ασφάλεια λέγεται :)

1 hour ago, Ασία είπε:

Η κάθε εταιρεία έχει τα δικά της.. Η britax πχ 10ετια νομίζω η joie που είναι θυγατρική της πάνω κάτω εκεί.. Αλλά πρέπει να το κοιτάξεις αναλόγως την εταιρεία 

• Ευχαριστώ 2

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Καλημερα σας,σαββαυοκυριακο εκανα μπανιο στη θαλασσα.Ομορφη εμπειρια με κοιλια να κολυμπας.

Σημερα εξετασεις,ηπια ηδη τη γλυκοζη μου και περιμενω πρωτη και δευτερη μετρηση.Μου φανηκε πολυ καλη καθολου αηδιαστικη.σα μανταριναδα χωρις ανθρακικο.ειχε κι ενα λεμονι απ εξω για τους γνωστες του αντικειμενου.

αντε καλη επιτυχια μαςςςςς

Ξυπνησε καμια??

@arous οπως το ειπες.θα το βγαζω με θηλαστρο και θα το δινει η μαμα μου στο μωρο.μ ενα "δυσκολο" μπουκαλι

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, zina7777 είπε:

Καλημερα σας,σαββαυοκυριακο εκανα μπανιο στη θαλασσα.Ομορφη εμπειρια με κοιλια να κολυμπας.

Σημερα εξετασεις,ηπια ηδη τη γλυκοζη μου και περιμενω πρωτη και δευτερη μετρηση.Μου φανηκε πολυ καλη καθολου αηδιαστικη.σα μανταριναδα χωρις ανθρακικο.ειχε κι ενα λεμονι απ εξω για τους γνωστες του αντικειμενου.

Ξυπνησε καμια??

@arous οπως το ειπες.θα το βγαζω με θηλαστρο και θα το δινει η μαμα μου στο μωρο.μ ενα "δυσκολο" μπουκαλι

Καλημέρα! Και εγω εδω για καμπύλη!!! Και ενα κατεβατό εξετάσεις!!! Εχει και ζεστη σημερα εξω ελεγα να παω και καμια βολτα αλλα δεν με βλεπω!!!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

2 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Ξυπνησε καμια??

πρίν από 50 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημέρα! Και εγω εδω για καμπύλη!!! Και ενα κατεβατό εξετάσεις!!! Εχει και ζεστη σημερα εξω ελεγα να παω και καμια βολτα αλλα δεν με βλεπω!!!

Καλημερα και καλα αποτελεσματα κοριτσια!!!

πρίν από 42 λεπτά , eamo είπε:

Καλημέρα! 

Καλα αποτελέσματα κορίτσια ! 

Ευτυχως το πρωί ακόμα υποφέρετε η ζεστη και πάμε για κανένα καφέ !

Αλλοι πανε για καφε και αλλοι σαν εμας ερχομαστε για δουλεια... Ατιμη κοινωνια

Πλακα κανω μην παρεξηγηθω. Απο τη ζηλεια μου που δεν μπορω να ξεφυγω

• Χαχα 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

πρίν από 3 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

Καλημερα και καλα αποτελεσματα κοριτσια!!!

Αλλοι πανε για καφε και αλλοι σαν εμας ερχομαστε για δουλεια... Ατιμη κοινωνια

Πλακα κανω μην παρεξηγηθω. Απο τη ζηλεια μου που δεν μπορω να ξεφυγω

Καλημέρα ευχαριστώ Μαράκι!!! Ποτε στατας τη δουλειά;;;

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Καλημέρα ευχαριστώ Μαράκι!!! Ποτε στατας τη δουλειά;;;

χαχαχχαχα καλο. πολυ φοβαμαι οτι μεχρι να φυγω απο το νησι θα δουλευω

οταν ειναι δικη σου η δουλεια δυσκολο να σταματησεις

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Μαρία1430 είπε:

χαχαχχαχα καλο. πολυ φοβαμαι οτι μεχρι να φυγω απο το νησι θα δουλευω

οταν ειναι δικη σου η δουλεια δυσκολο να σταματησεις

Κατάλαβαααα.... τουρλα η κοιλιτσα και δουλειά μαζι με ζέστη... υπέροχο! Τουλάχιστον ελπιζω να εισαι σε γραφείο με κλιματιστικό!

jgJqp3.png

κι εγω τα ιδια κοριτσια..οταν εισαι επαγγελματιας δεν υπαρχει αδεια.Αν και απο Αυγουστο σκεφτομαι να σταματησω το απογευμα μοναχα..αν την παλευω θα ρχομαι..θα δειξει.

Τελος οι εξετασεις,Πεμπτη τ αποτελεσματα.

Με καλεσαν για τα μαθηματα ανωδυνου 7/8 ξεκιναμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Κατάλαβαααα.... τουρλα η κοιλιτσα και δουλειά μαζι με ζέστη... υπέροχο! Τουλάχιστον ελπιζω να εισαι σε γραφείο με κλιματιστικό!

Αααααα ναι τουλαχιστον σε αυτο ειμαι τυχερη. Στο μαγαζι εχουμε κλιματιστικο απεναντι μου και μαλλον για τον επομενο ενα μηνα θα σταματησω να ερχομαι τα απογευματα. Κατι ειναι κι αυτο

Μπας και πηγαινω θαλασσα

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

4 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Ξυπνησε καμια??

Καλημέρα! Ζήνα κι εγώ έτσι σκέφτομαι να κάνω γιατί πρέπει να γυρίσω στη δουλειά κ όσο μπορέσουμε θα θηλάσουμε με αυτόν τον τρόπο....Καλό είναι να νοικιάσουμε νοσοκομειακό θήλαστρο διάβασα κ όχι τα άλλα τα απλά γιατί μειώνουν την παραγωγή. μακάρι να μπορέσουμε με αυτόν τον τρόπο να κρατήσουμε τον θηλασμό.

3 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Καλά αποτελέσματα μάντη!!!

κορίτσια έμαθα πως στα καταστήματα ήρα κάνουν κάθε μήνα Σεμινάριο θηλασμού κ μητρότητας, είτε είσαι πελάτισσα είτε όχι μπορείς να το παρακολουθήσεις αρκεί να πάρεις τηλ κ να κλείσεις θέση.Εγώ θα πάρω αρχές Αυγούστου.

Και @zina7777 καλά αποτελέσματα επίσης την Πέμπτη!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...