Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

1 hour ago, Ασία είπε:

όμορφο φαίνεται.το κάθισμα αυτοκινήτου όμως είναι για τους πρώτους μήνες μόνο, άρα μετά θα πρέπει να αγοράσετε άλλο.γι αυτό θα συμφέρει πιστεύω, αν το πάρετε, να το πάρετε χωρίς το κάθισμα, αν βγαίνει δηλαδή και 2 σε 1, που θα είναι κ πιο οικονομικό.

Καλησπερα και απο εμενα!!! Εχεις κατάληξει σε καθισματακι;;; με iso fix η χωρις... ποια μαρκα;;; πολυ μπερδεμα και εδω!

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Καλησπερα και απο εμενα!!! Εχεις κατάληξει σε καθισματακι;;; με iso fix η χωρις... ποια μαρκα;;; πολυ μπερδεμα και εδω!

καλησπέρα!! Τελικά θα μου δώσουν κάθισμα αυτοκινήτου, σήμερα μου το είπαν. Δεν μου είπαν ποιο, φαντάζομαι θα πιάνει από νεογέννητο. μόνο ότι είναι σε πολύ κατάσταση μου είπαν κ ξέρω πως δεν υπήρξε ποτέ ατύχημα.χωρίς isofix, το αμάξι μας δεν είναι καινούριο. Αλλά χθες που κοιτούσα στο ίντερνετ δεν μπορούσα να διαλέξω με όσα στοιχεία διάβαζα.θέλει ψάξιμο κ σίγουρα από κοντά μπορεί κάποιος να αποφασίσει κ όχι από το ίντερνετ.Εσύ εκτός από καρότσι,που νομίζω διάλεξες, αποφάσισες για κάποια άλλη αγορά από τις μεγάλες?Εγώ θέλω μέχρι τέλος Αυγούστου να τα έχω πάρει όλα που τελειώνουν κ οι εκπτώσεις.

πρίν από 23 λεπτά , Ασία είπε:

καλησπέρα!! Τελικά θα μου δώσουν κάθισμα αυτοκινήτου, σήμερα μου το είπαν. Δεν μου είπαν ποιο, φαντάζομαι θα πιάνει από νεογέννητο. μόνο ότι είναι σε πολύ κατάσταση μου είπαν κ ξέρω πως δεν υπήρξε ποτέ ατύχημα.χωρίς isofix, το αμάξι μας δεν είναι καινούριο. Αλλά χθες που κοιτούσα στο ίντερνετ δεν μπορούσα να διαλέξω με όσα στοιχεία διάβαζα.θέλει ψάξιμο κ σίγουρα από κοντά μπορεί κάποιος να αποφασίσει κ όχι από το ίντερνετ.Εσύ εκτός από καρότσι,που νομίζω διάλεξες, αποφάσισες για κάποια άλλη αγορά από τις μεγάλες?Εγώ θέλω μέχρι τέλος Αυγούστου να τα έχω πάρει όλα που τελειώνουν κ οι εκπτώσεις.

Ναι καρότσι διαλεξαμε και θα το παραγγείλω την Τρίτη μετα τον υπέρηχο... καταλήξαμε σε κουνια και στρώμα και σε ριλαξ.. νομιζω αυτες ειναι οι μεγαλες αγορες... εσυ εχεις καταλήξει;;; και εμεις μεχρι τελος Αυγούστου θελουμε να εχουμε τελειώσει γτ μετα εγω θα φυγω απο το νησι για τη γεννα...

jgJqp3.png

πρίν από 37 λεπτά , Μάντη είπε:

Ναι καρότσι διαλεξαμε και θα το παραγγείλω την Τρίτη μετα τον υπέρηχο... καταλήξαμε σε κουνια και στρώμα και σε ριλαξ.. νομιζω αυτες ειναι οι μεγαλες αγορες... εσυ εχεις καταλήξει;;; και εμεις μεχρι τελος Αυγούστου θελουμε να εχουμε τελειώσει γτ μετα εγω θα φυγω απο το νησι για τη γεννα...

με το καλό να τα πάρετε, να έρθουν σπίτι σας κ να το στολίσουν! Εμείς καταλήξαμε σε κούνια κ στρώμα αλλά δεν είμαι σίγουρη πως θα την πάρουμε από τώρα, γιατί έχουμε μικρό χώρο στο δωμάτιο μας κ θα μας περιορίσει πολύ αν μπει κ η κούνια. σκέφτομαι μήπως κοιμάται πάνω στο καρότσι τον πρώτο καιρό, σε πορτ μπεμπέ κ μετά αγοράσουμε την κούνια. καρότσι με πορτ μπεμπέ θα πάρουμε μόνο στην περίπτωση που δεν βάλουμε την κούνια από την αρχή αλλιώς θα πάρουμε καρότσι χωρίς πορτ μπεμπέ που θα είναι κ πιο οικονομικό. καρότσι δεν αποφασίσαμε αλλά είμαστε ανάμεσα σε 2-3, θέλω να τα δω από κοντά για να αποφασίσω. σκέφτομαι το inglesina zippy light και το carello m8,ίσως και το chicco simplicity, δεν ξέρω.Γενικά δεν θέλω να πάρω πράγματα που δεν θα μας χρειαστούν αλλά δεν μπορώ κ από τώρα να το προβλέψω απόλυτα.ριλαξ μας έδωσαν ένα απλό, αυτά από νεογέννητο δεν είναι? δεν το έχω ψάξει καθόλου. νομίζω από νεογέννητο μέχρι λίγους μήνες. μετά δεν κάθονται. αλαξιερα σκέφτομαι να μην πάρω στην αρχή, να το αλλάζω πάνω στο κρεβάτι κ αν δω ότι κουράζει πολύ, όπως λένε, να πάρω στην πορεία.

2 ώρες πρίν, Ασία είπε:

όμορφο φαίνεται.το κάθισμα αυτοκινήτου όμως είναι για τους πρώτους μήνες μόνο, άρα μετά θα πρέπει να αγοράσετε άλλο.γι αυτό θα συμφέρει πιστεύω, αν το πάρετε, να το πάρετε χωρίς το κάθισμα, αν βγαίνει δηλαδή και 2 σε 1, που θα είναι κ πιο οικονομικό.

Ναι μετά θα αγοράσουμε άλλο κάθισμα ανάλογα με το βάρος του μωρού. Εσείς δεν θα κάνετε έτσι? Εδώ (είμαι απο Κύπρο) υποχρεωτικά το νεογέννητο μπαίνει στο κάθισμα τύπου αβγό και βλέπει προς τα πίσω. Δεν υπάρχει κάθισμα που το χρησιμοποιείς απο νεογέννητο μέχρι 3 ετών π.χ. Ολοι οσοι γνωρίζω σε κάποια φάση αγοράζουν και το μεγαλύτερο κάθισμα το παιδικό που το έχεις για αρκετά χρόνια. Το πρώτο αναγκαστικά είναι το βρεφικό τύπου αβγό.

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Ασία είπε:

με το καλό να τα πάρετε, να έρθουν σπίτι σας κ να το στολίσουν! Εμείς καταλήξαμε σε κούνια κ στρώμα αλλά δεν είμαι σίγουρη πως θα την πάρουμε από τώρα, γιατί έχουμε μικρό χώρο στο δωμάτιο μας κ θα μας περιορίσει πολύ αν μπει κ η κούνια. σκέφτομαι μήπως κοιμάται πάνω στο καρότσι τον πρώτο καιρό, σε πορτ μπεμπέ κ μετά αγοράσουμε την κούνια. καρότσι με πορτ μπεμπέ θα πάρουμε μόνο στην περίπτωση που δεν βάλουμε την κούνια από την αρχή αλλιώς θα πάρουμε καρότσι χωρίς πορτ μπεμπέ που θα είναι κ πιο οικονομικό. καρότσι δεν αποφασίσαμε αλλά είμαστε ανάμεσα σε 2-3, θέλω να τα δω από κοντά για να αποφασίσω. σκέφτομαι το inglesina zippy light και το carello m8,ίσως και το chicco simplicity, δεν ξέρω.Γενικά δεν θέλω να πάρω πράγματα που δεν θα μας χρειαστούν αλλά δεν μπορώ κ από τώρα να το προβλέψω απόλυτα.ριλαξ μας έδωσαν ένα απλό, αυτά από νεογέννητο δεν είναι? δεν το έχω ψάξει καθόλου. νομίζω από νεογέννητο μέχρι λίγους μήνες. μετά δεν κάθονται. αλαξιερα σκέφτομαι να μην πάρω στην αρχή, να το αλλάζω πάνω στο κρεβάτι κ αν δω ότι κουράζει πολύ, όπως λένε, να πάρω στην πορεία.

Εγω αποφασισα να παρω πορτ μπεμπε γτ εχει διαφορα απο το απλο καροτσι 150 ευρω και σκεφτομαι οτι αν κανω παιδακι αλλο και ειναι καλοκαίρι το πορτ μπεμπε ειναι πολυ χρήσιμο και σκεφτομαι οτι αν πάμε καμια επίσκεψη σε γιαγια παππού που θα το εχω το μωρο στα χέρια... Κουνια εγω θα παρω απο τωρα γτ εχω χωρο και θα τη βαλω διπλα στο δικο μας κρεβατι... Ριλαξ θα παρω ειναι που ειναι μεχρι 1 ετους απο νεογέννητο... Ειναι και σαν κουνια.. Αλαξιερα δεν παιρνω νομιζω ειναι περιττό θα παρω μονο μια αδιάβροχη που μπαίνει πανω στο πλυντήριο για να το αλλάζω μετα το μπάνιο... Και εγω δεν θελω να παρω αχρηστα πραγματα αλλα αυτο νομιζω θα φανει στην πράξη... 

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 43 λεπτά , Elenaki5186 είπε:

Ναι μετά θα αγοράσουμε άλλο κάθισμα ανάλογα με το βάρος του μωρού. Εσείς δεν θα κάνετε έτσι? Εδώ (είμαι απο Κύπρο) υποχρεωτικά το νεογέννητο μπαίνει στο κάθισμα τύπου αβγό και βλέπει προς τα πίσω. Δεν υπάρχει κάθισμα που το χρησιμοποιείς απο νεογέννητο μέχρι 3 ετών π.χ. Ολοι οσοι γνωρίζω σε κάποια φάση αγοράζουν και το μεγαλύτερο κάθισμα το παιδικό που το έχεις για αρκετά χρόνια. Το πρώτο αναγκαστικά είναι το βρεφικό τύπου αβγό.

Αλήθεια?? εγώ στο ίντερνετ που έχω κοιτάξει βλέπω καθίσματα που έχουν την δυνατότητα να είναι ανάποδα για νεογέννητα κ κρατάνε μέχρι 4 ετών περίπου(γυρισμένα κανονικά). ένα τέτοιο θα μας δώσουν εμάς κ δεν θα χρειαστεί να πάρουμε δύο ως τα 4 χρόνια.

πρίν από 47 λεπτά , Elenaki5186 είπε:

Κανεις λαθος... Υπαρχουν καθισματα απο 0-25 κιλα (περιπου 4 ετων δηλ)  και αναποδα μονο! Εγω πχ τετοιο θα παρω!!! Και το συγκεκριμενο ειναι το καλυτερο συμφωνα με το σουηδικο  crash test... Ειναι το Concord Reverso Plus και για τα οσα προσφέρει, κατεμε ειναι πολυ οικονομικο σε σύγκριση με κάτι αλλα! 

cO4Yp3.png

πρίν από 40 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κανεις λαθος... Υπαρχουν καθισματα απο 0-25 κιλα (περιπου 4 ετων δηλ)  και αναποδα μονο! Εγω πχ τετοιο θα παρω!!! Και το συγκεκριμενο ειναι το καλυτερο συμφωνα με το σουηδικο  crash test... Ειναι το Concord Reverso Plus και για τα οσα προσφέρει, κατεμε ειναι πολυ οικονομικο σε σύγκριση με κάτι αλλα! 

Θα το ψάξω στο ιντερνετ. Σε ευχαριστώ πολύ.

Κορίτσια σορυ που μπαίνω σφήνα.. εννοείτε υπάρχουν καθισματακια από νεογέννητο έως 4 χρόνων που να κοιτάνε επίσης πίσω απλά κάποια κερδίζουν κάπου και άλλα χάνουν κάπου αλλού.. το καλύτερο πάντως για το νεογέννητο είναι τύπου αυγό κάθεται πολύ πιο άνετα μέσα.. Και καινούρια ακόμα καλύτερα να ξέρετε όλα έχουν ημερομηνία λήξης..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Διαφημίσεις

On 9/7/2018 at 9:38 ΜΜ, Ασία είπε:

καλησπέρα!Δεν ξέρω τις φυσιολογικές τιμές για τις καμπύλες σακχάρου γιατί δεν έχω κάνει ακόμη. Αλλά νομίζω πως αυτό το 85 είναι μια χαρά.θα σου πει βέβαια κ ο γιατρός.σε ποια εβδομάδα είσαι κ έχεις πάρει 8 κιλά?

Ειμαι στην 29η εβδομαδα.

e97556d272.png

πρίν από 10 λεπτά , arous είπε:

Ειμαι στην 29η εβδομαδα.

η καμπηλη σου ειναι μια χαρα!! την πρωτη ωρα οι φυσιολογικες τιμες ειναι μεχρι 180 κ την δευτερη μεχρι 155 !! οποτε εισαι πολυ καλα! 

On 29/6/2018 at 6:32 ΜΜ, zina7777 είπε:

Ποναει καμια ο αφαλος της?εγω εχω πονο γαμωτο..κατι απο μεσα αγκωνας ή ξερω γω..με σπρωχνει.

@Nenitaki88 Καλησπερα σου και να σου ζησει το μωρο σου.Εγω πρεπει να επιστρεψω νωρις στη δουλεια πριν τις 40 μερες.Θελω να θηλασω αποκλειστικα ομως.Εχω διαβασει διαφορα για συγχιση θηλων αν δωσω μπιμπερο.Εχεις ιδεα να με κατευθυνεις?

Πως γινεται να επιστρεψεις στη δουλεια αν θηλαζεις αποκλειστικα; Πως το εχεις σκεφτει; Θα αντλεις και θα κρατας γαλα για να το δινει αλλος με μπουκαλι; Αν επιστρεψεις στη δουλεια μετα τις 40 πιθανον ο θηλασμος να εχει εδραιωθει και να ειναι πιο ευκολο να δωσεις μπουκαλι χωρις να γινει συγχυση θηλων...

• Ευχαριστώ 1

e97556d272.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Χαθηκα λιγακι αλλα επανηλθα... Πως περασατε το σ/κ?

Εγω νομιζω οτι ξεκουραστηκα λιγακι αλλα ξανα στη ρουτινια πφφφφφφφφ

@Μαρθα Κ λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου. Μια τετοια απωλεια δεν ξεπερνιεται ποτε αλλα μαθαινουμε να ζουμε με αυτη και ενα ευχαριστο γεγονος οπως ο ερχομος ενος παιδιου απαλυνει τον πονο

@zina7777 Με καθυστερηση λιγων ημερων: Χρονια σου πολλα βερονικα πολυχρονη κι ευτυχισμενη!

Τωρα οσον αφορα το παιδικο καθισματακι που αναφερατε. Εγω ειχα καταληξει να παρω με isofix ομως εν τελει παρολο που το αυτοκινητο ειναι 10ετιας δεν εχει τους καταλληλους υποδοχεις και ρωτωντας στην αντιπροσωπεια για το συγκεκριμενο μοντελο, δυστυχως δεν γινεται προσθηκη τους... Τωρα για τη μαρκα του, μαλλον θα παω στο joie 0-36κιλα νομιζω every stage λεγεται

Αχχχχχχ κοριτσια ανυπομονω να δω το μπεμπη μας. Την αλλη Τριτη ραντεβου για καμπυλη και υπερηχο και αμεσως μετα να του ψωνισω

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

Καλημερα κοριτσια! τι κανετε? πως τα πατε? εγω χθες εκανα το πρωτο μου μπανιο !! βεβαια να κολυμπησω δεν μπορουσα πολυ !αλλα ηταν ωραια . 

αυτη την βδομαδα θα παω να δω κ το μωρο ! εχω απορια το ποσο μεγαλωσε και αν ειναι καλα . γτ πλεον το νιωθω σε ολη την κοιλια να με χτυπαει .

τα νεα σας?  εγω πηγα μονο  sta h &m και πηρα κατι ρουχαλακια σε εκπτωση . 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...