Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Λένα1018 είπε:

Κορίτσια καλημέρα..

Χθες πήρα τα αποτελέσματα από το μικροβιολογικό δυστυχώς ο αιματοκρίτης μου είναι χαμηλός και σίδηρο έχω 29,5 με φυσιολογική τιμή 37 - 145..

χθες έπαιρνα τη γιατρό μου τηλέφωνο αλα δεν το σήκωνε.. η μικροβιολόγος μου είπε να πάρω σίδηρο σε χάπι.

έχω εδώ στο σπίτι 50 mg

σας έχει τύχει και εσάς; πόσα μιλιγκράμ παίρνετε;

Και εγω εχω χαμηλό αιματοκρίτη και σίδηρο. Πίνω 2 χαπάκια σιδήρου κάθε μέρα των 90 mg το καθένα. Προσπάθησε με χαπάκια και με διατροφή να ανεβάσεις τις τιμές.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

On 11/7/2018 at 2:12 ΜΜ, Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια μου εχθές έγινε ή κηδεία του αγαπημένου μου πατέρα....Ο πόνος μου μεγάλος αλλά ο θεός μου έχει δώσει ένα θαύμα που μεγαλώνει μέσα στην κοιλίτσα μου και για αυτό τον λόγο κάνω κουράγιο.... Μία ζωή έφυγε καί σέ λιγότερο από 3 μήνες έρχεται μία άλλη..... εγώ πεθαίνω υπογλυκαιμία οπότε όχι τόσο αυστηρά διατροφή μόνο ζάχαρη μου είπε να κόψω καί νά βάζω υδατάνθρακες στα γεύματα μου αυτά..

Συλληπητηρια Μαρθουλα.. να εισαι δυνατη για το μωρακι σου γτ μια νεα ζωη ερχεται ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

4 ώρες πρίν, Λένα1018 είπε:

Κορίτσια καλημέρα..

Χθες πήρα τα αποτελέσματα από το μικροβιολογικό δυστυχώς ο αιματοκρίτης μου είναι χαμηλός και σίδηρο έχω 29,5 με φυσιολογική τιμή 37 - 145..

χθες έπαιρνα τη γιατρό μου τηλέφωνο αλα δεν το σήκωνε.. η μικροβιολόγος μου είπε να πάρω σίδηρο σε χάπι.

έχω εδώ στο σπίτι 50 mg

σας έχει τύχει και εσάς; πόσα μιλιγκράμ παίρνετε;

εγω κοριτσάκι μου γλυκό θα το ξαναπώ.. ίσως είναι κ τυχαίο δεν ξέρω αλλά εμένα έπεφτε 2 μονάδες κάθε βδομάδα κ ενώ επαιρνα χάπι..! μια φίλη μου είπε να το πίνω μέσα στη νύχτα ώστε να έχει μεγάλη απόσταση απο φαγητά κ κυρίως γαλακτοκομικά κ πάντα με ένα ποτήρι φυσικό χυμό.. ξέρω είναι ζόρι αλλά πλέον το κάνω έτσι κάθε βράδυ κ χθες που πήρα εξετάσεις είχα 38!! ούτε πριν την κύηση τόσο.. χαχαχ.. δοκίμασε το πάντως για λίγο καιρό.. δεν έχεις να χάσεις τπτ

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια σας ευχαριστώ για της συμβουλές σας για το θέμα με τον αιματοκριτη... 

Μπορείτε να με φωτίσετε καο στο Τι μπορώ να κάνω για πονόδοντο και Απίστευτο πονοκέφαλο;;

επιτρέπεται κάποιο παυσίπονο στην 29η εβδομάδα;:(

Ψηνομαστε ψηνομαστε... αγορασα πεδιλακι αλλα αυτο που μ αρεσε εχει επισης δυσκολο κουμπωμα,σα βατραχος καθομαι να το κουμπωσω..πφφφφφφ

Αυριο λεω να κανω την πρωτη μου βουτια στη θαλασσα,ακουω συμβουλες!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , zina7777 είπε:

Ψηνομαστε ψηνομαστε... αγορασα πεδιλακι αλλα αυτο που μ αρεσε εχει επισης δυσκολο κουμπωμα,σα βατραχος καθομαι να το κουμπωσω..πφφφφφφ

Αυριο λεω να κανω την πρωτη μου βουτια στη θαλασσα,ακουω συμβουλες!!!

τυχερουλα πας θαλασσα !!!! συμβουλες κανε καμια βουτια κ για εμας που ειμαστε μακρια!!! 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

τυχερουλα πας θαλασσα !!!! συμβουλες κανε καμια βουτια κ για εμας που ειμαστε μακρια!!! 

για βουτια ομαλη ναι.. αλλα ψινομαι να δοκιμασω ανασκελα ακινητη λογικα θα χει σωου που θα προεξεχει η κοιλια..χαχαχα

διαβασα,συχνες αλλαγες σε  μαγιο,συχνα αντηλιακο και καλη σκια.

πρίν από 6 λεπτά , zina7777 είπε:

για βουτια ομαλη ναι.. αλλα ψινομαι να δοκιμασω ανασκελα ακινητη λογικα θα χει σωου που θα προεξεχει η κοιλια..χαχαχα

διαβασα,συχνες αλλαγες σε  μαγιο,συχνα αντηλιακο και καλη σκια.

ε ναι μαγιο μολις βγεις αλλαζεις να ειναι στεγνο κ ναι σκια κ δροσια γιατι τωρα πεφτει η πιεση με την πολυ ζεστη αμεσως μην εχουμε αλλα στις παραλιες!!! 

Just now, linaa είπε:

ε ναι μαγιο μολις βγεις αλλαζεις να ειναι στεγνο κ ναι σκια κ δροσια γιατι τωρα πεφτει η πιεση με την πολυ ζεστη αμεσως μην εχουμε αλλα στις παραλιες!!! 

ειμαι και μονιμα 9-5 εγω πιεση....πφφφ

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Λένα1018 είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ για της συμβουλές σας για το θέμα με τον αιματοκριτη... 

Μπορείτε να με φωτίσετε καο στο Τι μπορώ να κάνω για πονόδοντο και Απίστευτο πονοκέφαλο;;

επιτρέπεται κάποιο παυσίπονο στην 29η εβδομάδα;:(

ντεπον αφοβα.

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

καλησπέρα κορίτσια!τι κάνετε σήμερα? Εγώ συνεχίζω την έρευνα αγοράς κ είμαι στο κάθισμα αυτοκινήτου. αγόρασε κάποια από εσάς η έστω αποφάσισε κάποια ποιο θα πάρει?

14 ώρες πρίν, Ασία είπε:

καλησπέρα κορίτσια!τι κάνετε σήμερα? Εγώ συνεχίζω την έρευνα αγοράς κ είμαι στο κάθισμα αυτοκινήτου. αγόρασε κάποια από εσάς η έστω αποφάσισε κάποια ποιο θα πάρει?

Εγώ δεν έκανα σοβαρή έρευνα αγοράς ακόμα, αλλά ζευγαρια φίλοι μας έχουν το καρότσι inglesina trilogy σετ μαζί με το καθισματακι αυτοκινήτου και μου αρέσει πολύ. Είναι το πρώτο μοντέλο που εχω υπόψη μου να δω.

3 ώρες πρίν, Elenaki5186 είπε:

Εγώ δεν έκανα σοβαρή έρευνα αγοράς ακόμα, αλλά ζευγαρια φίλοι μας έχουν το καρότσι inglesina trilogy σετ μαζί με το καθισματακι αυτοκινήτου και μου αρέσει πολύ. Είναι το πρώτο μοντέλο που εχω υπόψη μου να δω.

όμορφο φαίνεται.το κάθισμα αυτοκινήτου όμως είναι για τους πρώτους μήνες μόνο, άρα μετά θα πρέπει να αγοράσετε άλλο.γι αυτό θα συμφέρει πιστεύω, αν το πάρετε, να το πάρετε χωρίς το κάθισμα, αν βγαίνει δηλαδή και 2 σε 1, που θα είναι κ πιο οικονομικό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...