Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

πρίν από 11 λεπτά , ada32 είπε:

μην ανησυχεις καμπυλη θα ξανα κανεις μετα απο 3-4 βδομαδες αν χρειαστει .. οντως ειναι αηδια.. με διατροφη θα το ελενξεις το σαγχαρο σου. poso εβδομαδων εισαι ?

Δεν μου είπανε τπτ για επανάληψη  καμπύλη.. και εύχομαι να μην ξανά χρειαστεί! Αίμα όσο θέλουνε δίνω αλά αυτή την γλυκόζη... μπλιααχχχ! 

27+6  ειμαι

πρίν από 3 λεπτά , Elenaki5186 είπε:

Κορίτσια το ψηλό σαγχαρο στην εγκυμοσυνη έχει συμπτώματα?? 

οχι γιαυτο κ κανουμε την καμπυλη ζαχαρου αλλιως δεν ξερουμε!! 

πρίν από 4 λεπτά , Λένα1018 είπε:

Δεν μου είπανε τπτ για επανάληψη  καμπύλη.. και εύχομαι να μην ξανά χρειαστεί! Αίμα όσο θέλουνε δίνω αλά αυτή την γλυκόζη... μπλιααχχχ! 

27+6  ειμαι

μην ανχωνεσε διατροφη θα σου πει ομως να κανεις αυτο δεν το γλιτωνεις με τιποτα θα στα πει απο κοντα. 

ναι επαναληψη θα κανεις μονο αν ειναι υψηλο κ μετα τις μετρησεις μετα την διατροφη. 

εγω την καμππυλη την εκανα 26+1 . δεν ξερω αν την εκανα νωρις τελικα . @linaa esy ποτε την εκανες?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

ναι επαναληψη θα κανεις μονο αν ειναι υψηλο κ μετα τις μετρησεις μετα την διατροφη. 

εγω την καμππυλη την εκανα 26+1 . δεν ξερω αν την εκανα νωρις τελικα . @linaa esy ποτε την εκανες?

οχι καλα την εκανες εγω 24 κ κατι μερες την εκανα αλλα με εβαλε κ την επανελαβα κ στις 30 για σιγουρια γιατι λεει εμφανιζετε κ στον ογδοο σε πολλες. η δευτερη βγηκε οντως οριακη αλλα απλα μου εκοψε τα γλυκα γιατι οι μετρησεις που εκανα ματαγευματικα ειναι χαμηλες. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , linaa είπε:

οχι καλα την εκανες εγω 24 κ κατι μερες την εκανα αλλα με εβαλε κ την επανελαβα κ στις 30 για σιγουρια γιατι λεει εμφανιζετε κ στον ογδοο σε πολλες. η δευτερη βγηκε οντως οριακη αλλα απλα μου εκοψε τα γλυκα γιατι οι μετρησεις που εκανα ματαγευματικα ειναι χαμηλες. 

ωραια ! αχ εγω δν θα μπροεσω να την ξανα κανω . ειναι απαισια. οποτε ελπιζω να την γλιτωσα.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Κορίτσια τελικά πήγα σήμερα στο γιατρό ! Όλες οι εξετάσεις οκ , μου είπε να συνεχίσω όπως τώρα , αλλά να προσέξω λίγο το αλάτι με τη ζεστη και τα γεύματα μου πολλά και μικρά για να γλυτωσω τα κιλά που μπαίνουν εύκολα τώρα ! Ο τράχηλος λίγο πιο μικρός , αλλά μέσα στα επιτρεπτα όρια . Ο μικρός έφτασε 1050 gr , μου είπε ότι είναι ψηλός ! Όλα καλά ! Τώρα ραντεβού αρχές Αυγούστου πάλι ! Επιτέλους έφυγα χωρίς αγχος ! 

• Μου αρέσει 3

CNqjp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου μετά απο αρκετές μέρες... επιτέλους τελείωσα με την διατριβή μου, δε θα έλεγα βέβαια με τεράστια επιτυχία αλλά τέλος.. τώρα ότι άλλο χρειαστεί μετά την γεννηση της μπέμπας μου.. απο δώ κ πέρα ξεκούραση.. 

Βλέπω ότι σχεδόν όλες τελειώσατε τις καμπύλες σας, εγω την είχα κάνει νωρίτερα αν θυμάστε. Πάντως Λένα κ γω το ίδιο είχα, η τρίτη τιμή ήταν πάνω απο το όριο κ μου έδωσε μηχάνημα.. τις πρώτες 2 βδομάδες μου είπε να τρώω κανονικά κ να μετράω κ ήταν όλα καλά.. με γλυκά, με ψωμιά με απ'όλα.. απλώς μου είπε κάθε μήνα να κάνω εξ αίματος σακχάρου κ γυκοζιωμένης κ αν αυξηθεί κάποια στιγμή βλέπουμε.. πάντως εγω συνεχίζω να μετράω για σιγουρια.. μέχρι τώρα εντός ορίων..

τι άλλο θεματάκι πιάσατε??? ααα καρότσι.. το inglesina πάρα πολύ καλό.. μου άρεσε κ μένα πολύ.. 

ααα κ απο κιλά +5 μέχρι στιγμής.. με προσπάθεια όμως.. χαχα.. θέλω να φάω τα πάντα αλλά εχω στο νου μου κιλά κ σάκχαρο κ κρατιέμαι.. 

'εκανα χθες εξετάσεις αίματος, σήμρα αποτελέσματα κ την Πέμπτη γιατρό.. επιτέλους να την δω την ψυχή μου.. κορίτσια τώρα που μπήκαμε 7ο θα βλέπουμε πιο συχνά τον γιατρό.. κ άντε μετά θα συζητάμε για doopler..χαχα.. ένα ένα τα στάδια φέυγουν..

κ μια ερώτηση.. χθες κ σμρ την μικρή μου την νιώθω αλλά κάπως πιο χαλαρή.. δεν κλωτσάει σαν αγρίμι όπως τις άλλες μέρες.. πρεπει λέτε να πάω στο γιατρο?????

3 ώρες πρίν, irinikavala είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου μετά απο αρκετές μέρες... επιτέλους τελείωσα με την διατριβή μου, δε θα έλεγα βέβαια με τεράστια επιτυχία αλλά τέλος.. τώρα ότι άλλο χρειαστεί μετά την γεννηση της μπέμπας μου.. απο δώ κ πέρα ξεκούραση.. 

Βλέπω ότι σχεδόν όλες τελειώσατε τις καμπύλες σας, εγω την είχα κάνει νωρίτερα αν θυμάστε. Πάντως Λένα κ γω το ίδιο είχα, η τρίτη τιμή ήταν πάνω απο το όριο κ μου έδωσε μηχάνημα.. τις πρώτες 2 βδομάδες μου είπε να τρώω κανονικά κ να μετράω κ ήταν όλα καλά.. με γλυκά, με ψωμιά με απ'όλα.. απλώς μου είπε κάθε μήνα να κάνω εξ αίματος σακχάρου κ γυκοζιωμένης κ αν αυξηθεί κάποια στιγμή βλέπουμε.. πάντως εγω συνεχίζω να μετράω για σιγουρια.. μέχρι τώρα εντός ορίων..

τι άλλο θεματάκι πιάσατε??? ααα καρότσι.. το inglesina πάρα πολύ καλό.. μου άρεσε κ μένα πολύ.. 

ααα κ απο κιλά +5 μέχρι στιγμής.. με προσπάθεια όμως.. χαχα.. θέλω να φάω τα πάντα αλλά εχω στο νου μου κιλά κ σάκχαρο κ κρατιέμαι.. 

'εκανα χθες εξετάσεις αίματος, σήμρα αποτελέσματα κ την Πέμπτη γιατρό.. επιτέλους να την δω την ψυχή μου.. κορίτσια τώρα που μπήκαμε 7ο θα βλέπουμε πιο συχνά τον γιατρό.. κ άντε μετά θα συζητάμε για doopler..χαχα.. ένα ένα τα στάδια φέυγουν..

κ μια ερώτηση.. χθες κ σμρ την μικρή μου την νιώθω αλλά κάπως πιο χαλαρή.. δεν κλωτσάει σαν αγρίμι όπως τις άλλες μέρες.. πρεπει λέτε να πάω στο γιατρο?????

μην ανχωνεσε καποιες μερες θα ειναι λιγο πιο χαλαρα τα μωρα αφου το νιωθεις δεν υπαρχει προβλημα. δεν ειναι κ αυτα συνεχεια στην τσιτα τωρα πια αρχιζουν κ φερονται σαν κανονικα μωρα κοιμουνται πιο πολυ κτλ. 

οσο για τον 7ο θα σε απογοητευσω το μωρο θα το βλεπεις παλι ανα ενα μηνα μεχρι τις 35 εβδομαδες περιπου που θα μπεις σε τελικη ευθεια. 

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

μην ανχωνεσε καποιες μερες θα ειναι λιγο πιο χαλαρα τα μωρα αφου το νιωθεις δεν υπαρχει προβλημα. δεν ειναι κ αυτα συνεχεια στην τσιτα τωρα πια αρχιζουν κ φερονται σαν κανονικα μωρα κοιμουνται πιο πολυ κτλ. 

οσο για τον 7ο θα σε απογοητευσω το μωρο θα το βλεπεις παλι ανα ενα μηνα μεχρι τις 35 εβδομαδες περιπου που θα μπεις σε τελικη ευθεια. 

τώρα άρχισε πάλι τις κλωτσίτσες της.. χαχαχ..μάλλον θα είχε αλλάξει θέση γιατί την ένιωθα υπερβολικά χαμηλά..

ααααα άρα συνεχίζουμε κάθε μήνα ε??? δε βαριεσαι,, ας τα νιωθουμε στην κοιλίτσα μας κ ας είναι κ μήνας..

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , linaa είπε:

Κορίτσια εγώ είμαι Κύπρο και εδώ στον γυναικολογο παμε καθε 3 βδομάδες και αρκετές φορές καθε 2 βδομάδες. Νομίζω δεν θα άντεχα μονο 1 φορά τον μήνα :-) αλλά αν λειτουργουσε ετσι το σύστημα φανταζομαι θα προσαρμοζομουν.

πρίν από 6 λεπτά , Elenaki5186 είπε:

Κορίτσια εγώ είμαι Κύπρο και εδώ στον γυναικολογο παμε καθε 3 βδομάδες και αρκετές φορές καθε 2 βδομάδες. Νομίζω δεν θα άντεχα μονο 1 φορά τον μήνα :-) αλλά αν λειτουργουσε ετσι το σύστημα φανταζομαι θα προσαρμοζομουν.

αααα τελεια ενταξει κ εμεις αν θελουμε μπορουμε να παμε πιο συχνα αλλα απλα δεν το κρινουν απαραιτητο οι γιατροι να μας βλεπουν καθε δυο εβδομαδες οποτε γυρω στις 4 ειναι το στανταρ.!!!! 

Κορίτσια από την ομάδα Σεπτεμβρίου είμαι με το καλό τα μωράκια σας..

πάντως εγώ ανα δύο βδομάδες πάω στη γιατρό μου και μόλις μπω 33η θα αρχίσω να πηγαίνω μια φορά τη βδομάδα για nst και μια στο ιατρείο της.. μάλλον ο κάθε ιατρός έχει την δική του ιδεολογία..

bzCDp2.png

SRQyp2.png

1 hour ago, linaa είπε:

αααα τελεια ενταξει κ εμεις αν θελουμε μπορουμε να παμε πιο συχνα αλλα απλα δεν το κρινουν απαραιτητο οι γιατροι να μας βλεπουν καθε δυο εβδομαδες οποτε γυρω στις 4 ειναι το στανταρ.!!!! 

Ισως να είναι καλύτερα έτσι στις 4 βδομάδες γιατί βλέπεις καλύτερα τη διαφορα ότι μεγάλωσε το νινακι. Εμενα η διαφορά με το προηγουμενο ραντεβου σε γραμμάρια δεν είναι πολύ. Και στις αρχες αγχωνομουν.

γεια σας κορίτσια κι από μένα!

Τι κάνετε?

Χθες έκανα την καμπύλη ζαχάρου αλλά δεν βρήκα τόσο αηδιαστική τη γλυκόζη. Μόνο το λαιμό μου έκαψε λίγο! Λέτε επειδή είμαι φανατική των γλυκών να τρέχει στις φλέβες μου γλυκόζη??? :P
Α, έκανα τη μεγάλη με τις τέσσερις μετρήσεις.
Ήταν λίγο κουραστικό αλλά το πιο κουραστικό ήταν ότι είχαν κάνει λάθος στο σύστημα - είχεκολλήσει στην προηγούμενη πελάτισα -  όταν μου γράφαν τις εξετάσεις και τις έγραψαν στο όνομα μιας γυναίκας 69 ετών και γράφαν αιτιολογία κύηση!!!!
Οπότε έπρεπε μετά την εξέταση να πάω πίσω στο κέντρο υγείας να μου τις ξαναγράψουν και να ξαναπάω στο άλλο κέντρο για να δώσω τις καινούργιες!!! Γύρισα λίγο κομμάτια αλλά όλα οκ.

Δυστυχώς τα αποτελέσματα θα τα έχουν έτοιμα από Παρασκευή οπότε θα πάω να τα πάρω τη Δευτέρα που θα κάνω και τις άλλες εξετάσεις. Μέχρι τότε υπομονή αν και έχω λίγη αγωνία...

Θελω κι εγώ να κάνω κανα μπάνιο αλλά πριν τις αρχές του Αυγούστου δεν υπάρχει περίπτωση... Αρχίσαμε όμως να φτιάχνουμε το σπίτι, οπότε κάτι είναι κι αυτό!
Μας είπαν επίσης ότι θα μας δώσουν τα πάντα για το μωρό εκτώς από καροτσάκι και αυτό είναι μεγάλη οικονομική ανακούφιση!!!
Μέχρι και κουβερτούλες, σεντόνια και άλλα τα έχουν ακόμα στο κουτί τους γιατί δεν είχαν προλάβει να ανοιχτούν!!! Ανυπομονώ να τελειώσουμε με τα βαψίματα και τα διάφορα για να πάμε να τα πάρουμε!!!

• Μου αρέσει 1

UUiMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...