Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Οκτωμβρίου 2018!!

melina92

Recommended Posts

Καλημερα και απο εμενα!!! @zina7777 και εγω καμπύλη στις 17 παρεα θα είμαστε!!! Εγω δεν εχω κανει κανένα μπανακι... παλι ξύπνησα με καφετια οποτε δεν με βλέπω για θαλασσα φετος!

• Λυπημένη/-ος 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anemoni1989

1357

• ada32

1111

• Marimarv

1077

• Μάντη

1011

@ada32 καλημέρα! Με το καλό ο γαμος! Γκουγκλαρε φωτογράφος γαι πολιτικό deals και θα σου βγάλει προσφορές ενεργές! Πριν αγοράσεις οτιδήποτε επικοινώνησε πρώτα στο τηλέφωνο με το φωτογραφείο να δεις αν ειναι διαθέσιμος στην ημερομηνία που θες! Όσο για τη ζώνη δεν πιστεύω οτι θα τη χρειαστείς! Καθώς μεγαλώνει ίσως που θα βαρύνει! Στην αρχή ειναι μια σταλιά! Χαχα! 

Κορίτσια, ΟΣΕΣ ΘΗΛΑΣΕΤΕ, να σας πω κατι βασικό. Οτι φάρμακα χρειαστείτε θα τα τσεκάρετε στο e-lactancia. Αν ειναι συμβατά με το θηλασμό και αν περνάνε στο γάλα. Μπορει πχ να σας πούνε οτι αφού πήρατε αντιβίωση δεν κανει να θηλασετε κλπ. Κατι που δεν ισχύει. Πολλα ειναι συμβατά. Θα βλέπετε και τα σχολια απο κάτω. Οπως επίσης και αλλα που νομίζουμε οτι κανει δεν επιτρέπονται. Για παράδειγμα η bio oil για τις ραγάδες επειδη περιέχει κάποια βότανα, δεν ειναι συμβατή με το θηλασμό , υπάρχει ομως μια αλλη (με κατι απο σαλιγκάρι), δε θυμάμαι τωρα την ονομασία,  που επιτρέπεται. Επίσης, οι περισσότερες αντιβιωσεις επιτρέπονται. Επίσης, πχ ο μάραθος που κάποιες μαίες προτείνουν να πίνουμε ειναι τοξικός και υψηλού ρίσκου, δεν επιτρέπεται. Αυτο το site το αναφέρει ο ΠΟΥ, δεν ειναι τυχαίο. Όποτε αναγράφετε τις δραστικές ουσίες του φαρμάκου (ή ζητάτε στο γιατρό να το ψάξει εκεί, γιατι πολλοί πάλι δεν το ξέρουν) και αν δεν επιτρέπεται, εχει εναλλακτικές δραστικές ουσίες ώστε να σας δώσει φάρμακο συμβατό για την ίδια "δουλειά". 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 56 λεπτά , ada32 είπε:

@Ασία μου αυριο παντρευομαστε! σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!

Αντα με το καλο!!! να ειστε παντα ετσι ευτυχισμενοι κ με το καλο το μωρακι σας!!! 

Διαφημίσεις

@ada32 με το καλό ! Και οι εξετάσεις σου οκ, όποτε πας χαλαρά να το ευχαριστηθείς !

Και τα υπόλοιπα κορίτσια να έχουν καλά αποτελέσματα όταν ολοκληρώσουν αυτές τις εξετάσεις !

• Μου αρέσει 1

CNqjp3.png

1 hour ago, Μάντη είπε:

Με το καλο!!!!

Ευχαριστω πολυ! 

1 hour ago, linaa είπε:

Αντα με το καλο!!! να ειστε παντα ετσι ευτυχισμενοι κ με το καλο το μωρακι σας!!! 

ευχαριστω πολυ ! με το καλο κ το δικο σας μωρακι!

1 hour ago, eamo είπε:

@ada32 με το καλό ! Και οι εξετάσεις σου οκ, όποτε πας χαλαρά να το ευχαριστηθείς !

Και τα υπόλοιπα κορίτσια να έχουν καλά αποτελέσματα όταν ολοκληρώσουν αυτές τις εξετάσεις !

ευχαριστω πολυ ! ναι ξε αγχωθηκα αρκετα με τις εξετασεις !

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Κορίτσια Καλησπέρα

σήμερα έκανα την καμπύλη ζαχάρου όντως εντελώς αηδία είχα καούρες και αναγούλες για τα καλά:o Δυστυχώς με πήρανε πριν από το μικροβιολογικό τηλέφωνο και μου είπαν ότι η τρίτη τιμή είναι υψηλή 170 με όριο 155..

η γιατρός μου είπε ότι είναι παθολογική η τρίτη τιμή και θα πρέπει να κάνουμε επανάληψη το ζάχαρο και   γλυκοζυλιωμένη ξέρει καμία σας αν σημαίνει ότι πρέπει να ξαναπιώ αυτή την αηδία ή είναι εξετάσεις αίματος έτυχε και σε καμία από εσάς να είναι η τρίτη τιμή υψηλή;

πρίν από 1 λεπτό , Λένα1018 είπε:

Κορίτσια Καλησπέρα

σήμερα έκανα την καμπύλη ζαχάρου όντως εντελώς αηδία είχα καούρες και αναγούλες για τα καλά:o Δυστυχώς με πήρανε πριν από το μικροβιολογικό τηλέφωνο και μου είπαν ότι η τρίτη τιμή είναι υψηλή 170 με όριο 155..

η γιατρός μου είπε ότι είναι παθολογική η τρίτη τιμή και θα πρέπει να κάνουμε επανάληψη το ζάχαρο και   γλυκοζυλιωμένη ξέρει καμία σας αν σημαίνει ότι πρέπει να ξαναπιώ αυτή την αηδία ή είναι εξετάσεις αίματος έτυχε και σε καμία από εσάς να είναι η τρίτη τιμή υψηλή;

Η γλυκοζυλιωμενη γίνεται με απλη ληψη αιματος... το σάκχαρο νηστείας ποσο ηταν;

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Λένα1018 είπε:

Κορίτσια Καλησπέρα

απλες αιματος ειναι αυτες.  να πας σε ενδοκρινολογο θα σου δωσει ενα μηχανακι να το μετρας μετα απο καθε γευμα σπιτι σου κ θα εισαι ησυχη απλη διαδικασια κ ευκολη. θα σου πει οχι γλυκα ζυμαρικα κ οσπρια με μετρο

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

Η γλυκοζυλιωμενη γίνεται με απλη ληψη αιματος... το σάκχαρο νηστείας ποσο ηταν;

85 νηστείας με φυσιολογικο 60-15

173 στα 60' με όριο 180

Και 170 μετά από 120' με όριο 155

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

απλες αιματος ειναι αυτες.  να πας σε ενδοκρινολογο θα σου δωσει ενα μηχανακι να το μετρας μετα απο καθε γευμα σπιτι σου κ θα εισαι ησυχη απλη διαδικασια κ ευκολη. θα σου πει οχι γλυκα ζυμαρικα κ οσπρια με μετρο

Η ιατρός μου δεν μου είπε τπτ τέτοιο... την επόμενη πέμπτη έχω ραντεβού έτσι κι αλλιώς οπότε θα το ξανά  συζητήσω μαζί της.. 

Πάντως χαίρομαι που είναι απλές εξετάσεις αίματος και δεν χρειάζεται να ξαναπιώ αυτό το πράγμα:lol:

πρίν από 11 λεπτά , Λένα1018 είπε:

173 στα 60' με όριο 180

Η ιατρός μου δεν μου είπε τπτ τέτοιο... την επόμενη πέμπτη έχω ραντεβού έτσι κι αλλιώς οπότε θα το ξανά  συζητήσω μαζί της.. 

Πάντως χαίρομαι που είναι απλές εξετάσεις αίματος και δεν χρειάζεται να ξαναπιώ αυτό το πράγμα:lol:

Σε ποια εβδομαδα εισαι;;; το σάκχαρο το ρυθμίζει ο ενδοκρινολογος... απέφυγε ρυζι ζυμαρικα πατατες γενικα υδατάνθρακες και σακχαρα... μην εχεις αγχος το εχουν πολλες ολα θα πανε καλα!

jgJqp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Μάντη είπε:

Σε ποια εβδομαδα εισαι;;; το σάκχαρο το ρυθμίζει ο ενδοκρινολογος... απέφυγε ρυζι ζυμαρικα πατατες γενικα υδατάνθρακες και σακχαρα... μην εχεις αγχος το εχουν πολλες ολα θα πανε καλα!

27+6  είμαι... αφού η ιατρός μου μου είπε ότι σε 20 μέρες απλά θα ξανά γίνουν εξετάσεις και δεν με έστειλε πουθενά αλλού δεν αγχώνομαι.  

Αλλά υδατάνθρακες να κόψω δεν θα μπορέσω με τπτ... είμαι μαλωμένη με το κρέας και λαχανικά μόνο ελάχιστα τρώω :?

πρίν από 10 λεπτά , Λένα1018 είπε:

27+6  είμαι... αφού η ιατρός μου μου είπε ότι σε 20 μέρες απλά θα ξανά γίνουν εξετάσεις και δεν με έστειλε πουθενά αλλού δεν αγχώνομαι.  

Αλλά υδατάνθρακες να κόψω δεν θα μπορέσω με τπτ... είμαι μαλωμένη με το κρέας και λαχανικά μόνο ελάχιστα τρώω :?

Πρεπει να προσπαθήσεις να τα μειωσεις στο ελάχιστο... Δυστυχώς...:? καλα κανεις και δεν αγχώνεσαι ολα καλα θα ειναι!

jgJqp3.png

1 hour ago, Λένα1018 είπε:

173 στα 60' με όριο 180

μην ανησυχεις καμπυλη θα ξανα κανεις μετα απο 3-4 βδομαδες αν χρειαστει .. οντως ειναι αηδια.. με διατροφη θα το ελενξεις το σαγχαρο σου. poso εβδομαδων εισαι ?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...